Σχετικά με εμάς

Εταιρία

Το Efeel.com είναι ένας από τους μεγαλύτερους μεταπωλητές Διαδικτύου για Κάμερες - Spy, CCTV, Αυτοκίνητο, Κάμερες Ασφαλείας. Η Efeel.com ιδρύθηκε το 2009 και έχει την έδρα της στη Σλοβακία (κεντρική Ευρώπη). Η επιχειρηματική μας φιλοσοφία είναι απλή: δίνουμε στους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις ό,τι θέλουν, όταν το θέλουν. Δεν σταματάμε ποτέ να βελτιώνουμε τη λειτουργία μας παγκόσμιας κλάσης βάζοντας τους πελάτες μας - και τις ανάγκες τους - πρώτα.

Η Media Leaders Ltd. κατέχει διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015
Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες
iso zertifikat 9001:2008

Προϊόντα

Προσφέρουμε στους πελάτες μας εκατοντάδες προϊόντα και η λίστα με τις κατηγορίες προϊόντων και τις προσφορές προϊόντων μας αυξάνεται καθημερινά. Οι πελάτες της Efeel γνωρίζουν ότι λαμβάνουν τις καλύτερες τιμές και αποκλειστικές προσφορές σε μια τεράστια γκάμα προϊόντων όπως κάμερες ασφαλείας, κάμερες CCTV, κάμερες αυτοκινήτου, κάμερες κατασκοπείας και πολλά άλλα.

Οι εξαιρετικές μας σχέσεις με όλους τους μεγάλους προμηθευτές σημαίνουν ότι οι πελάτες μας θα βρίσκουν πάντα ειδικές προσφορές για καυτά προϊόντα από κάθε τμήμα προϊόντων. Και για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιλέξουν τα σωστά προϊόντα, διευκολύνουμε την εύρεση διαθεσιμότητας, τιμών, κριτικών και αξιολογήσεων.


Υπηρεσία

Στην Efeel.com, η εστίασή μας ήταν πάντα στο να βοηθήσουμε τους πελάτες να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε επενδύσει στη δημιουργία ενός ιστότοπου που τους επιτρέπει να διαχειρίζονται με ασφάλεια τους λογαριασμούς τους χωρίς παρέμβαση. Είναι η ενδυναμωτική προσέγγιση αυτοεξυπηρέτησης 24/7 που διασφαλίζει ότι διατηρούμε τους πελάτες μας ικανοποιημένους και τις τιμές μας ανταγωνιστικές .