Σετ ασφαλείας στο αυτοκίνητο DOD RC500S με GPS και DUAL 1080P κάμερα

Κωδικός προϊόντος: 55-036 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής DOD
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 366,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 440,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Σετ ασφαλείας στο αυτοκίνητο DOD RC500S με GPS και DUAL 1080P κάμερα

Σετ ασφαλείας στο αυτοκίνητο DOD RC500S με GPS και κάμερα DUAL 1080P , που διαθέτει δύο φακούς με ανάλυση FULL HD σε απαράμιλλη ποιότητα με ταχύτητα εγγραφής 30 fps. Η DUAL κάμερα ανιχνεύει σε ανάλυση 1080P και με ένα αποτελεσματικό φίλτρο πόλωσης (εξαλείφοντας τις αντανακλάσεις φωτός) το σετ ανιχνεύει τη σκηνή πριν και μετά το όχημα π.χ. Συμπίεση εικόνας H.264, αρχείο MOV, ροή δεδομένων περ. 15 Mbps για κάθε κανάλι. Ένα λεπτό σε ανάλυση βίντεο 1080p 30fps από ένα κανάλι είναι περίπου. 110 MB.

Διπλή κάμερα Rc500s

Το σετ κάμερας διαθέτει ευρυγώνιο φακό έως 145° μπροστινή κάμερα και 140° πίσω κάμερα που σας επιτρέπει να έχετε μια πραγματικά ευρυγώνια θέα γύρω από το αυτοκίνητό σας, προσεγγίζοντας τις παραμέτρους του fish eye. Η χρήση της πίσω κάμερας είναι προαιρετική, η μπροστινή κάμερα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά . Όσον αφορά τις αμιγώς οπτικές παραμέτρους, το DOD RC500S είναι ισοδύναμο με το DOD LS500W (και το αντίστροφο). Επίσης, υπάρχει η επιλογή περιστροφής εικόνας 180° για μπροστινή και πίσω κάμερα (η κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί "κάτω από το κεφάλι").

Η μπροστινή κάμερα είναι εξοπλισμένη με τον ολοκαίνουργιο αισθητήρα SONY STARVIS (Starlight Visibility) IMX291, που προσφέρει επαναστατική νυχτερινή λειτουργία ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι! Ενσωματωμένος υπερπυκνωτής αντί για μπαταρία Li-Ion - για ακόμα καλύτερη αντίσταση και διάρκεια ζωής της κάμερας.

Τεχνολογικά, πρόκειται για την κάμερα αυτοκινήτου «επόμενης γενιάς» - με τις τελευταίες τεχνολογίες (οπτικά, μικροτσίπ, λειτουργίες) που προσφέρει η αγορά αυτοκινήτου.

Η ναυαρχίδα της εταιρείας DOD - μια νέα ιδέα της κάμερας αυτοκινήτου SMART

Πιστοποιημένη βιντεοκάμερα για χρήση σε όλη την ΕΕ (δηλ. στην Αυστρία, τη Γερμανία και άλλα κράτη μέλη). Πληρούν τα κριτήρια των τεχνικών προδιαγραφών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο όχημα.


Το DOD RC500S έχει ένα κομψό και διακριτικό, κυλινδρικό σχήμα με πραγματικά μικρού μεγέθους διαστάσεις που του επιτρέπουν να εγκαταστήσει την μπροστινή κάμερα κοντά στον καθρέφτη στο επάνω μέρος του παρμπρίζ. Χάρη σε αυτή τη θέση, δεν θα διαταράξει την όψη σας και είναι απολύτως διακριτική όταν την βλέπετε από έξω. Η πίσω κάμερα με μικρό μέγεθος μόνο 7,5 cm είναι στερεωμένη με βάση 3M με κολλητική ταινία. Η καλωδιακή σύνδεση μεταξύ των καμερών έχει μήκος περίπου 5,5 m. Το DOD RC500S μπορεί να συνδεθεί σε τροφοδοτικό 12/24V, επομένως είναι δυνατή η χρήση του εκτός από το αυτοκίνητο και για άλλα οχήματα, φορτηγά ή λεωφορεία. Η μπροστινή κάμερα προσαρτάται επίσης εύκολα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου με συγκολλητική θήκη 3M που προσαρμόζεται εύκολα στην κάμερα. Το DOD συνοδεύεται επίσης από ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ - ένα ρυθμιζόμενο κυκλικό φίλτρο πόλωσης που μειώνει αποτελεσματικά το ανακλώμενο φως.

Υποστήριξη για κάρτες micro SD έως 128 GB (περίπου 18 ώρες εγγραφής και από τις δύο κάμερες - 9 ώρες για ένα κανάλι)


Διπλή κάμερα rc500s

Η εγγραφή καταγράφεται και από τις δύο κάμερες και σε συνδυασμό με υψηλή ευαισθησία ISO έως και 12800 , επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε το περιβάλλον του αυτοκινήτου ακόμα και σε συνθήκες κακού φωτισμού. Αυτή η λειτουργία είναι ένα σημαντικό μπόνους ασφάλειας όταν παρακολουθείτε το αυτοκίνητό σας κατά τη διάρκεια της απουσίας σας. Αυτό κάνει το νέο DOD RC500S νέο ηγέτη στην αγορά της ασφάλειας, όχι μόνο με την εγγραφή βίντεο της διαδρομής αλλά και με την παρακολούθηση του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της απουσίας σας .

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι το βελτιωμένο σύστημα λειτουργίας στάθμευσης νέας γενιάς που θα ξεκινήσει την εγγραφή 15 δευτερόλεπτα πριν ανιχνεύσει κίνηση. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι θα έχετε καταγραφή του τι συνέβη από την αρχή μέχρι το τέλος και από τις δύο κάμερες μπροστά και πίσω από το όχημα. Όταν συνεχίζετε να οδηγείτε, η κάμερα επιστρέφει στην εγγραφή στη λειτουργία βρόχου.

Ο ηγέτης στην αγορά ασφάλειας και παρακολούθησης αυτοκινήτων

Λειτουργία στάθμευσης DOD rc500s κάμερα

Η βιντεοκάμερα υποστηρίζει κάρτες micro SD έως 128 GB (τυπικές κάμερες έως 32 GB). Σε περίπτωση ατυχήματος, ισχυρού φρεναρίσματος ή κλίσης του αυτοκινήτου, το σετ κάμερας διαθέτει τη λειτουργία αισθητήρα G, η οποία προστατεύει τα αρχεία από την πρόσκρουση. Επίσης, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οι χρήστες μπορούν να προστατεύσουν χειροκίνητα ένα υπάρχον αρχείο πατώντας παρατεταμένα το κουμπί "SOS". Το σετ κάμερας αυτοκινήτου FULL HD με προηγμένη τεχνολογία WDR 2.0 και συνδεσιμότητα WiFi είναι ο αξιόπιστος σύντροφός σας στους δρόμους.

Κιτ διπλής κάμερας αυτοκινήτου RC500S με υποστήριξη FULL HD και WIFI

Μια έξυπνη εφαρμογή DOD (Android / iOS) για smartphone ή tablet, όπου μετά τη σύζευξη μέσω WiFi μπορείτε να αναπαράγετε τα βίντεο της διαδρομής σας, να παρακολουθείτε την τρέχουσα θέση σας μέσω των χαρτών Google ή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της κάμερας.
Εφαρμογή υποστήριξης Wi-Fi dod rc500s
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:
  • Εγγραφή βίντεο 1080p HD
  • Ευρεία γωνία θέασης - μπροστινή κάμερα 145°, πίσω κάμερα 140°
  • Προστασία αρχείων με αισθητήρα G
  • Λειτουργία SOS - Λειτουργία κλειδώματος
  • Επιτήρηση στάθμευσης
  • Προηγμένη τεχνολογία WDR 2.0
  • Σύνδεση WiFi
  • Αποτελεσματικό ρυθμιζόμενο κυκλικό πολωτικό φίλτρο
Διπλή εγγραφή βίντεο FULL HD 1080p
Η μπροστινή και η πίσω όψη του οχήματός σας καταγράφονται σε ποιότητα 1080p σε υψηλή ανάλυση FULL HD. Επιπλέον, η εικόνα καταγράφεται στην εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης της μπροστινής κάμερας 145° και της κάμερας οπισθοπορείας 140° για απόλυτη προστασία.

Rc500s full hd ανάλυση

Εκτεταμένο εύρος ISO έως 12800
Το DOD RC500S διαθέτει έναν νέο αισθητήρα Sony STARVIS CMOS με βελτιωμένη ευαισθησία όχι μόνο σε κανονικό φωτισμό αλλά και σε συνθήκες κακού φωτισμού. Η βελτιωμένη εμβέλεια αυξάνει τη φωτεινότητα των αντικειμένων που κινούνται γρήγορα τη νύχτα. Η κάμερα μπορεί τώρα να καταγράψει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού.

Rc500s iso 12800

Προηγμένη τεχνολογία WDR 2.0
Εκπληκτικό βίντεο σε κάθε φως και ισορροπημένη έκθεση σε κάθε συνθήκη. Κάνει τις νυχτερινές λήψεις πιο φωτεινές και μειώνει την έκθεση στο φως για να πετύχετε την πιο όμορφη εικόνα.

Τεχνολογία Rc500s wdr

Μεγάλο διάφραγμα f/1.6, υψηλή απόδοση σε χαμηλό φωτισμό
Το μεγάλο διάφραγμα αντανακλά την ποσότητα φωτός που πέφτει στον αισθητήρα κατά τη λήψη. Όσο μεγαλύτερο είναι το διάφραγμα (μικρότερος αριθμός f), τόσο περισσότερο φως θα συλλαμβάνεται στον αισθητήρα της κάμερας. Με το ευρύτερο διάφραγμα, το οποίο είναι 66% μεγαλύτερο από τον ανταγωνισμό στην αγορά, οι κάμερες DOD παράγουν την πιο ευκρινή εικόνα.

Rc500s εμπρός και πίσω διάφραγμα f/1.6

Αιχμηρός γυάλινος φακός 6G
Ο ευκρινής φακός 6 στοιχείων, κατασκευασμένος από έξι στρώματα γυαλιού, παρέχει μια εκπληκτική, καθαρή και χωρίς παραμόρφωση εικόνα

Γυάλινος φακός Rc500s 6g

Ευρεία γωνία θέασης 145°
Λήψη εικόνας σε ευρεία γωνία θέασης 145° για βέλτιστη κάλυψη και ευκρίνεια. Η μπροστινή κάμερα είναι εξοπλισμένη με έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό, που ενισχύει το εύρος εγγραφής, επειδή η πανοραμική άποψη του μπροστινού μέρους του οχήματος καταγράφει όλες τις πλευρές χωρίς παραμόρφωση (άρα χωρίς παραμορφωμένη εικόνα).

Ευρεία γωνία θέασης Rc500s

Ρυθμιζόμενο κυκλικό φίλτρο πόλωσης - μειώνει αποτελεσματικά το ανακλώμενο φως
Το ρυθμιζόμενο φίλτρο εξαλείφει το θάμπωμα του παρμπρίζ και ταυτόχρονα αυξάνει τον κορεσμό. Μειώνει τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις και την υπερβολική έκθεση ή τα πολωτικά εφέ για να εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα εικόνας και να προστατέψει τον φακό σας.

Φίλτρο πόλωσης φακού Rc500s

Σύνδεση WiFi - απομακρυσμένη προβολή με χρήση δωρεάν εφαρμογής
Δεν χρειάζεται να περιμένετε άλλο εάν θέλετε να αναπαράγετε συναρπαστικές στιγμές. Απλώς μεταφέρετε ή οπτικοποιήστε αρχεία από την κάρτα μνήμης που έχετε τοποθετήσει στην κάμερα απευθείας στο smartphone/tablet σας μέσω της εφαρμογής DOD.

Σύνδεση wifi Rc500s

Επιτήρηση στάθμευσης
Θα μείνετε ικανοποιημένοι με αυτήν την επιτήρηση στάθμευσης ακόμη και όταν παρκάρετε και αφήνετε το αυτοκίνητο. Βελτιωμένη λειτουργία στάθμευσης , η οποία ξεκινά αυτόματα 10 λεπτά μετά την έξοδο από το όχημα. Όταν συνεχίζετε να οδηγείτε, η κάμερα επιστρέφει στη λειτουργία εγγραφής στον βρόχο. Με τον αισθητήρα SONY STARVIS, μπορείτε επίσης να απολαύσετε την επαναστατική νυχτερινή όραση για την μπροστινή κάμερα και ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι.

επιτήρηση στάθμευσης dod Rc500s

Σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης της μπροστινής ή πίσω κάμερας ή σε περίπτωση σύγκρουσης, ξεκινά την εγγραφή βίντεο και κλειδώνει το αρχείο. Η βιντεοκάμερα ξεκινά την εγγραφή για 15 δευτερόλεπτα πριν ανιχνευτεί η κίνηση ή η πρόσκρουση, κάτι που διασφαλίζει ότι θα έχετε καταγραφή του τι συνέβη από την αρχή μέχρι το τέλος. Η προϋπόθεση είναι ότι η κάμερα πρέπει να τροφοδοτείται από μπαταρία αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας ένα σετ καλωδίων για μόνιμη εγκατάσταση στο όχημα DOD DP4.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε πώς λειτουργεί η βελτιωμένη λειτουργία στάθμευσης εδώ σε αυτό το βίντεο:

Επεξεργαστής GPS με ταχύτητα 10 Hz
Ενσωματωμένο με το ταχύτερο GPS ταχύτητας 10 Hz, καταγραφή ακριβέστερων δεδομένων της τοποθεσίας και της ταχύτητας του οχήματος. Σας επιτρέπει να καταγράφετε τη διαδρομή σας σε χάρτη ενώ παρακολουθείτε τα βίντεο στο πρόγραμμα αναπαραγωγής DOD. Αυτήν τη στιγμή είναι η ταχύτερη ενημέρωση GPS που χρησιμοποιείται σε βιντεοκάμερες.

Επεξεργαστής gps Rc500s

DOD GPS Player V2.0
Η νέα έκδοση του DOD GPS Player 2.0 με βελτιωμένη διεπαφή χρήστη είναι ακόμη με καλύτερη ευκρίνεια. Εμφανίζει εγγραφές βίντεο FULL HD με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, όπως ταχύτητα οχήματος, συντεταγμένες gps, υπερφόρτωση. Η σύνδεση στο Διαδίκτυο δείχνει την τρέχουσα τοποθεσία του οχήματος στους χάρτες Google.

Rc500s dod player

Ανίχνευση ραντάρ ταχύτητας
Το σύστημα σας υπενθυμίζει ότι βρίσκεστε κοντά στην τοποθεσία με όριο ταχύτητας και όπου μπορεί να τοποθετηθεί ένα ραντάρ, ώστε να μπορείτε να επιβραδύνετε. Αποφύγετε παγίδες και έχετε πάντα την οδήγησή σας υπό έλεγχο.
* Επί του παρόντος, το σύστημα υποστηρίζει τις ακόλουθες χώρες: ΗΠΑ, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.

Συγχρονισμός ώρας και ημερομηνίας
Αυτόματη βαθμονόμηση χρόνου, ανεξάρτητα από τη χειροκίνητη ρύθμιση χρόνου. Με έναν ενσωματωμένο επεξεργαστή GPS ταχύτητας 10x, μπορεί να βαθμονομήσει με ακρίβεια την τοπική ώρα και να την αποθηκεύσει αυτόματα στη μνήμη της κάμερας.

Προστασία αισθητήρα G από κρούση
Σε περίπτωση ατυχήματος, φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης ή κλίσης ενός αυτοκινήτου, θα προστατεύσει αυτόματα όλα τα αποθηκευμένα και τρέχοντα αρχεία. Με αυτήν τη δυνατότητα, τα αρχεία δεν θα διαγραφούν ή θα αντικατασταθούν, ακόμη και κατά την εγγραφή σε βρόχο χρόνου.

Χειροκίνητο κλείδωμα αρχείων - Προστασία SOS
Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, επιτρέπει στους χρήστες να προστατεύουν ένα υπάρχον αρχείο πατώντας παρατεταμένα το κουμπί "SOS", το οποίο κρατά το αρχείο από τον βρόχο εγγραφής και προστατεύει από την αντικατάσταση από άλλα αρχεία.

Αυτόματη εγγραφή και τερματισμός λειτουργίας
Μετά την εκκίνηση του οχήματος, η κάμερα θα ξεκινήσει αυτόματα την εγγραφή. Όταν σβήνετε τον κινητήρα, η κάμερα σβήνει αυτόματα χωρίς να πατήσετε κανένα κουμπί.

Εγγραφή βρόχου - Κυκλική εγγραφή
Όταν ο αποθηκευτικός χώρος στην κάρτα microSD που έχει τοποθετηθεί είναι πλήρης, μπορεί να αντικαταστήσει αυτόματα παλαιότερα αρχεία με νέα, έτσι ώστε τα αρχεία να διαγράφονται ξανά συνεχώς.

Υποστηρίζει κάρτες Micro SD 128 GB
4 φορές μεγαλύτερη συμβατότητα μνήμης σε σύγκριση με παλαιότερα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών, υποστηρίζει έως και 128 GB micro SD με πάνω από 18 ώρες εγγραφής.

Προδιαγραφές προϊόντος:
Ανάλυση βίντεο: μπροστινή κάμερα: 1920x1080 @ 30fps, πίσω 1920x1080 @ 30 fps
Αισθητήρας: Αισθητήρας SONY STARVIS CMOS
Ευρυγώνιος μπροστινός φακός: 145°
Ευρυγώνιος πίσω φακός: 140°
Μπροστινό διάφραγμα: f/1,6
Πίσω διάφραγμα: f /1,6
Ευαισθησία ISO: έως ISO 12800
Μορφή βίντεο: MOV
Μέσα εγγραφής: Micro SDHC/SDXC Class 10 (έως 128 GB)
Ήχος: μικρόφωνο και μονοφωνικό ηχείο (περιλαμβάνεται)
Μπαταρία: σούπερ πυκνωτής
Ισχύς εισόδου: 5V 1,5A
Διαστάσεις μπροστινής κάμερας: 122 (D) * 35,8 (W) * 60,6 (V) mm
Διαστάσεις πίσω κάμερας: 75,2 (D) * 26 (W) * 38,8 (V) mm
Βάρος μπροστινής κάμερας: 120g
Βάρος πίσω κάμερας: 41 g
Θερμοκρασία λειτουργίας -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Παρεχόμενα αξεσουάρ:

1x κάμερα αυτοκινήτου Profi DOD RC500S με συγκολλητική βάση
1x Πίσω κάμερα με συγκολλητική θήκη
1x φίλτρο CPL
1x φορτιστής αυτοκινήτου 12-24V (καλώδιο επέκτασης 4M)
1x καλώδιο διασύνδεσης με την πίσω κάμερα (5M)
1x Σετ κόλλας για θήκη κάμερας
1x Manua

Αξεσουάρ Rc500s

Σχόλια

Αλλα προϊόντα