Σετ όπισθεν - Οθόνη 7" + Κάμερα με 11 IR LED + Κάμερα AHD

Κωδικός προϊόντος: 10-576 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 265,84 U$
Τιμή με ΦΠΑ 319,00 U$ 380,60 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Σετ όπισθεν - Οθόνη 7" + Κάμερα με 11 IR LED + Κάμερα AHD

Σετ αναστροφής αυτοκινήτου - Οθόνη 7" + Κάμερα 11 IR LED + Κάμερα MINI AHD. Η μπροστινή κάμερα χρησιμεύει ως κάμερα ασφαλείας στο όχημα. Το σετ κάμερας με εγγραφή περιέχει οθόνη HD 7", κάμερα με νυχτερινή όραση 11 IR LED + MINI Ευρυγώνια κάμερα AHD 720P. Πίσω κάμερα με προστασία IR LED IP68 και γωνία θέασης 145° και μπροστινή κάμερα οπισθοπορείας HD με ανάλυση 720P με κονσόλα και γωνία θέασης 120° + IP67 και υβριδική οθόνη 7" AHD είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα κάμερας σχεδιασμένο για οδήγηση και ελιγμούς οχημάτων σε απαιτητικά και καταστάσεις που προκαλούν σύγχυση σε οποιοδήποτε έδαφος. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κλασικό σύστημα κάμερας σε αυτοκίνητο ή άλλο όχημα, π.χ. εγγραφή οδήγησης μπροστά από το όχημα με χρήση κάμερας mini AHD χωρίς νυχτερινή όραση υπερύθρων (δεν υπάρχουν αντανακλάσεις των IR LED από το παρμπρίζ) και επίσης ως κάμερα οπισθοπορείας ή καταγραφή γεγονότων πίσω από το όχημα.

Το πλεονέκτημα του σετ είναι ότι εκτός από την κάμερα οπισθοπορείας, περιέχει και μπροστινή κάμερα, επιτελώντας έτσι τη λειτουργία κάμερας ασφαλείας στο όχημα.

σετ φορτηγών κάμερες οπισθοπορείας σετ στάθμευσης

Το ΣΕΤ περιέχει δύο κάμερες - Η κάμερα της επωνυμίας PROFIO ELECTRONICS έχει ανάλυση AHD 1280x720p, χάρη στην οποία μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες όταν κάνετε όπισθεν καθαρά και ευκρινή. Η κάμερα AHD διαστάσεων μόνο 55x55x55 mm θα φροντίσει για μια ποιοτική εικόνα όχι μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά κατά τη διάρκεια της νυχτερινής όρασης με 11 IR LED (μετά λάμψη έως 15 μέτρα) θα δείτε καλά όταν κάνετε όπισθεν ακόμη και τη νύχτα. Αυτή η κάμερα είναι ιδανική για εγκατάσταση σε εξωτερικό χώρο στο άλογο του αλόγου χάρη στην προστασία IP68. Η κάμερα οπισθοπορείας έχει γωνία σάρωσης έως και 145 ° , η οποία είναι επαρκής εμβέλεια για τις ανάγκες οπισθοπορείας ή παρακολούθησης της κίνησης του οχήματος σε περιβάλλον όπου απαιτείται αυξημένη προσοχή όσον αφορά την ασφάλεια. Αυτή η κάμερα HD πληροί τον βαθμό προστασίας IP68, που την καθιστά αδιάβροχη, ανθεκτική στη σκόνη και ανθεκτική σε μηχανικές βλάβες. Το ίδιο το σώμα της κάμερας προστατεύεται από μια ανθεκτική θήκη από κράμα.

Η πίσω κάμερα χαρακτηρίζεται από υψηλής ποιότητας νυχτερινή όραση, υψηλή αντοχή (IP68) - οι ελιγμοί του οχήματος θα είναι ασφαλέστεροι και ευκολότεροι.

σετ όπισθεν - κάμερα πίσω για φορτηγό φορτηγό, αυτοκίνητο

Η δεύτερη κάμερα προορίζεται για εγκατάσταση στο εσωτερικό του οχήματος και χρησιμεύει ως μπροστινή κάμερα του οχήματος. Δεν διαθέτει νυχτερινή όραση IR LED και δεν αντανακλάται στο παρμπρίζ, καθιστώντας το κατάλληλο ως μπροστινή κάμερα. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι οι μικροσκοπικές του διαστάσεις μόλις 46x40,2x40,2 mm . Παρέχει μετάδοση βίντεο σε ποιότητα HD 720P κατά τη λήψη 30 fps - η οποία εγγυάται μια επαρκώς υψηλής ποιότητας και ευκρινή εικόνα. Χάρη στο διάφραγμα F 1.2, μπορεί να τραβήξει μια εικόνα ακόμα και σε κακές συνθήκες φωτισμού.   Η κάμερα δεν διαθέτει νυχτερινή όραση, κάτι που σας επιτρέπει να τη χρησιμοποιήσετε ως μπροστινή κάμερα εάν η οθόνη σας διαθέτει λειτουργία εγγραφής (DVR). Αυτή η κάμερα είναι επομένως κατάλληλη σε συνδυασμό με τις οθόνες DVR μας, οι οποίες σας επιτρέπουν να καταγράφετε τη διαδρομή (σε μια τοποθετημένη κάρτα μνήμης) στο παρμπρίζ και να χρησιμοποιείτε την κάμερα ως μαύρο κουτί.

Η μπροστινή κάμερα έχει υψηλό διάφραγμα F1.2 (μπορεί να τραβήξει εικόνες ακόμα και σε κακές συνθήκες φωτισμού) και δεν αναπηδά από το παρμπρίζ.

Σετ στάθμευσης αυτοκινήτων - μπροστινή κάμερα αυτοκινήτου + ir νυχτερινή κάμερα

Υβριδική οθόνη οπισθοπορείας αυτοκινήτου 7" (μηχανήματα) για 4 κάμερες AHD / CVBS (για να μπορείτε να προσθέσετε άλλες 2 κάμερες ) με εγγραφή κάρτας SD έως 256 GB, με δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 φορές οποιουδήποτε τύπου καμερών FULL HD, HD, Κάμερες οπισθοπορείας CVBS κ.λπ. Η οθόνη LCD 7" κάνει αυτό το σετ ιδανικό βοήθημα οπισθοπορείας. Η τροφοδοσία της κάμερας και η μετάδοση σήματος γίνεται μέσω μιας υψηλής ποιότητας, θωρακισμένης υποδοχής με ακροδέκτη 4 ακίδων, η οποία έχει αδιάβροχο φινίρισμα. Η κάμερα τροφοδοτείται απευθείας από την οθόνη οπισθοπορείας με τάση 12-24V.

Δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 καμερών με δυνατότητα επιλογής σειράς εμφανιζόμενων καμερών.

Οι μεμονωμένες κάμερες μπορούν να εμφανιστούν δίπλα-δίπλα ή, εάν είναι απαραίτητο, να συνδυάσουν τη διάταξη των καμερών στην οθόνη.

οθόνη και σετ κάμερας για όπισθεν

Χάρη σε αυτό το σύστημα, θα γνωρίζετε ακριβώς τι υπάρχει πίσω, μπροστά ή γύρω από το όχημα. Το σετ AHD Reversing περιέχει οθόνη LCD 7"+ 1x πίσω κάμερα εξωτερικού χώρου με IR νυχτερινή όραση + 1x ευρεία μπροστινή κάμερα εσωτερικού χώρου HD F1.2 + 2x (5m, 10m, 15m ή 20m καλώδιο) που περιλαμβάνεται στην τιμή του σετ και εσείς μπορεί να το επιλέξει Το σετ AHD είναι εξαιρετικό εκτός από την ποιότητα εικόνας, καθώς μπορείτε να συνδέσετε έως και 4 κάμερες (AHD 1080P / AHD 720P / 960H) στην οθόνη ταυτόχρονα . Η υβριδική οθόνη υποστηρίζει μικτή είσοδο σε πολλές μορφές βίντεο καθώς και συχνότητες PAL / NTSC Αυτό το σετ αντιστροφής έχει ένα ευρύ φάσμα χρήσεων.   Ο βαθμός προστασίας IP της πίσω εξωτερικής κάμερας είναι έως IP 68 , που σημαίνει ότι είναι ανθεκτική στο νερό, τη λάσπη, τη σκόνη και τις μηχανικές βλάβες.

Κάμερα στάθμευσης με οθόνη AHD SET - για αυτοκίνητα, φορτηγά, φορτηγά μηχανήματα εργασίας

σετ στάθμευσης για οικοδομικά και αγροτικά μηχανήματα

Η οθόνη οπισθοπορείας περιέχει ένα μενού στο οποίο έχετε διάφορες επιλογές για τη ρύθμιση της οθόνης LCD και των καμερών που είναι συνδεδεμένες σε αυτήν. Η οθόνη χρησιμεύει επίσης ως συσκευή εγγραφής DVR για εγγραφή από κάμερες (αποθηκεύεται σε κάρτα μνήμης έως 256 GB). Η υβριδική οθόνη υποστηρίζει μικτή είσοδο AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS σε διάφορα φορμά βίντεο καθώς και συχνότητες PAL / NTSC, ενώ στην οθόνη μπορούν να συνδεθούν έως και 4 κάμερες ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε μια κάμερα 1080D AHD συνδεδεμένη στην οθόνη και μια δεύτερη ανάλυση 720P, για παράδειγμα, και η οθόνη θα εμφανίζει την εικόνα και από τα δύο ταυτόχρονα.

Η εγγραφή από τις κάμερες αποθηκεύεται σε κάρτα SD, η οποία υποστηρίζεται έως και 256 GB.

Οθόνη αυτοκινήτου AHD 7 ιντσών
Υβριδική οθόνη οπισθοπορείας αυτοκινήτου 7" (μηχανήματα) για 4 κάμερες AHD / CVBS με εγγραφή κάρτας SD έως 256 GB, με δυνατότητα σύνδεσης έως και 4x οποιουδήποτε τύπου καμερών οπισθοπορείας FULL HD, HD, CVBS κ.λπ. Νέα γενιά συστήματος στάθμευσης, που σας φέρνει καθαρή, ευκρινή εικόνα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέσα για την ασφαλή λειτουργία και έλεγχο μηχανοκίνητων οχημάτων και μηχανών.Η συσκευασία περιλαμβάνει και τηλεχειριστήριο, για ακόμα πιο εύκολο έλεγχο της οθόνης.

Χρήση κάμερας οπισθοπορείας με οθόνη σε ανάλυση HD, κατάλληλη και για μηχανήματα κατασκευής

κάμερα στάθμευσης με IR νυχτερινή όραση
Στην οθόνη μπορούν να συνδεθούν έως και 4 κάμερες - AHD ή CVBS. Ανάλογα με την ανάγκη και τον τύπο του οχήματος, μπορείτε να επιλέξετε και να συνδυάσετε κάμερες από την προσφορά μας για να καλύψετε τις απαιτήσεις σας. Οι κάμερες συνδέονται με την οθόνη μέσω καλωδίων 4 ακίδων. Η οθόνη διαθέτει καλώδια για τη σύνδεση των καμερών και την τροφοδοσία της οθόνης. Οι κάμερες τροφοδοτούνται απευθείας από την οθόνη, επομένως δεν είναι πλέον απαραίτητο να τις συνδέσετε χωριστά στην πηγή , κάτι που απλοποιεί την εγκατάσταση και μπορείτε να τοποθετήσετε την κάμερα οπουδήποτε στο όχημα. Η οθόνη περιέχει επίσης 4 καλώδια μεταγωγής, μέσω των οποίων μπορείτε να συνδέσετε επιλεγμένες κάμερες στα φώτα όπισθεν. Όταν είναι ενεργοποιημένη η όπισθεν, η επιλεγμένη κάμερα θα εμφανιστεί αυτόματα στην οθόνη. Υποστήριξη κυκλικής εγγραφής βίντεο - (24ωρη λειτουργία παρακολούθησης στάθμευσης).
Εάν πρέπει να τοποθετήσετε την οθόνη με διαφορετικό τρόπο από τον βραχίονα που είναι μέρος της οθόνης, θα βρείτε τρεις άλλους τύπους στηριγμάτων στην προσφορά μας, οι οποίοι θα σας επιτρέψουν να τοποθετήσετε την οθόνη, για παράδειγμα, στο παρμπρίζ ή στο ένα μέρος όπου το χρειάζεστε. Εάν πρέπει να τοποθετήσετε την κάμερα σε ένα ρυμουλκούμενο που αποσπάται από το αυτοκίνητο ή το φορτηγό, μπορείτε να αγοράσετε ένα καλώδιο σύνδεσης στην κάμερα οπισθοπορείας για ρυμουλκούμενα και ημιρυμουλκούμενα. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι το σύστημα οπισθοπορείας αποσυνδέεται και επανασυνδέεται εύκολα.

Πίσω κάμερα - Η προστασία IP68 εγγυάται αντοχή στο νερό, τη λάσπη, τη σκόνη και τις μηχανικές βλάβες

πίσω κάμερα για όπισθεν αυτοκινήτου
Η κάμερα οπισθοπορείας έχει γωνία σάρωσης έως και 145 ° , η οποία είναι επαρκής εμβέλεια για τις ανάγκες οπισθοπορείας ή παρακολούθησης της κίνησης του οχήματος σε περιβάλλον όπου απαιτείται αυξημένη προσοχή όσον αφορά την ασφάλεια. Αυτή η κάμερα HD πληροί τον βαθμό προστασίας IP68, που την καθιστά αδιάβροχη, ανθεκτική στη σκόνη και ανθεκτική σε μηχανικές βλάβες. Το ίδιο το σώμα της κάμερας προστατεύεται από μια ανθεκτική θήκη από κράμα. Η κάμερα μπορεί να εγκατασταθεί σε διάφορες επιφάνειες , κάτι που την επιτρέπει με ένα μεταλλικό στήριγμα, χάρη στο οποίο μπορείτε να την γείρετε και να τη στερεώνετε στην επιθυμητή θέση. Η τροφοδοσία της κάμερας και η μετάδοση σήματος γίνεται μέσω μιας υψηλής ποιότητας, θωρακισμένης υποδοχής με ακροδέκτη 4 ακίδων, η οποία έχει αδιάβροχο φινίρισμα, που θα διευκολύνει την εργασία σας κατά την εγκατάσταση. Η κάμερα τροφοδοτείται απευθείας από την οθόνη οπισθοπορείας με τάση 12-24V.

Μπροστινή κάμερα - Κατάλληλη ως μπροστινή κάμερα για εγγραφές οδήγησης χάρη στο διάφραγμα F1.2 και την ευρεία γωνία θέασης 120 °.

μπροστινή κάμερα για αυτοκίνητα
Η φωτεινότητα του φακού είναι F 1.2, που επιτρέπει στην κάμερα να αντισταθμίζει τον χαμηλό φωτισμό και να κάνει εγγραφή ακόμα και σε συνθήκες κακού φωτισμού. Με γωνία θέασης έως και 120 °, θα έχετε καθαρή θέα για ασφαλή όπισθεν. Η κάμερα οπισθοπορείας AHD πληροί τον βαθμό προστασίας IP67, που την καθιστά αδιάβροχη, ανθεκτική στη σκόνη και ανθεκτική σε μηχανικές βλάβες. Η κάμερα διαθέτει ανθεκτικό σώμα αλουμινίου με μεταλλική βάση και μπορείτε να την τοποθετήσετε σε διάφορες επιφάνειες. Η τροφοδοσία της κάμερας και η μετάδοση σήματος γίνεται μέσω μιας υψηλής ποιότητας, θωρακισμένης υποδοχής με ακροδέκτη 4 ακίδων, η οποία έχει αδιάβροχο φινίρισμα, που θα διευκολύνει την εργασία σας κατά την εγκατάσταση. Η κάμερα τροφοδοτείται απευθείας από την οθόνη οπισθοπορείας με τάση 12 V.

Παρακολούθηση τεχνικών προδιαγραφών:

Μοντέλο: Profio -W70
Οθόνη: Οθόνη 7" HD
Σύστημα: PAL / NTSC 50 / 60 Hz
Λόγος διαστάσεων: 16:9
Ανάλυση οθόνης: 1024 x 600 RGB
Ορατότητα οθόνης: 180 ° σε κάθε πλευρά
Ανάλυση βίντεο κατά την εγγραφή: 1280x720P, 1280x960P, 960H
Συμβατό σήμα: AHD 720P @ 25/30, 960P @ 50/60, 1080P @ 25/30, CVBS 960H
Είσοδοι: 4x κανάλι AHD / CVBS
Κουμπιά με οπίσθιο φωτισμό: ναι, μπλε φως
Φωτεινότητα: 500-700cd / m2
Εγγραφή: ναι, 4 κανάλια
Κυκλική ηχογράφηση: ναι
Διάταξη οθόνης: 1/2/3/4 κάμερα
Μορφή βίντεο: AVI
Μνήμη: υποστήριξη κάρτας SD κατηγορίας 10, έως 256 GB (δεν περιλαμβάνεται κάρτα μνήμης)
Ρυθμίσεις OSD: φωτεινότητα, αντίθεση, ένταση, γλώσσα
Τροφοδοσία: DC 12-36V (απαιτείται τάση 13V για τροφοδοσία ακόμα και με κάμερα)
Τάση εξόδου: DC + 11,5V / 3A
Είσοδος ήχου: ναι 1x
Υποδοχή: Υποδοχή 4 ακίδων
Χρωμα μαυρο
Τηλεχειριστήριο: ναι
Φωτεινή κουρτίνα: ναι, αποσπώμενη
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 έως 70 ° C
Διαστάσεις: 18 x 12 x 2,5 cm

Τεχνικά χαρακτηριστικά πίσω κάμερας:

Αισθητήρας εικόνας: CMOS 1/4"
Ανάλυση: HD 1280x720
Σύστημα: PAL / NTSC
Ελάχιστος φωτισμός: 0 LUX (IR on)
IR νυχτερινή όραση: ναι 11 IR LED
Απόσταση νυχτερινής όρασης: 15 m
Γωνία θέασης: 145°
Βαθμός προστασίας IP: IP 68 αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη, ανθεκτικό στη φθορά
Κατανάλωση ισχύος: 3W
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 έως 70 ° C
Τροφοδοσία DC: 12-24V
Υλικό σώματος κάμερας: αλουμίνιο, μέταλλο
Διαστάσεις: 55x55x55 mm

Τεχνικά χαρακτηριστικά μπροστινής κάμερας:

Μοντέλο: Profio SI862
Τύπος: κάμερα με κονσόλα
Αισθητήρας: 1 / 2,9 "CMOS
Σύστημα τηλεόρασης: PAL
Νυχτερινή όραση: όχι
Ανάλυση: HD 720P
Γωνία θέασης: 120°
Ανθεκτικότητα: IP67
Ηλεκτρονικό κλείστρο: 1 / 50-1 / 100000S, 1 / 60-1 / 100000s
Λήψη: 25fps, 30fps στα 1080P
Ελάχιστος φωτισμός: 0,01 Lux / f1,2
AGC: αυτόματο
Ισορροπία λευκού: αυτόματη
Ισορροπία οπίσθιου φωτισμού: αυτόματη
Έξοδος σήματος: AHD
Σύνδεσμος: 4 ακίδων
Τροφοδοσία: DC12V
Κατανάλωση: έως 2 W (έως 150 mA)
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 έως 75 ° C
Θερμοκρασία αποθήκευσης: -30 έως 85 ° C
Υλικό σώματος κάμερας: αλουμίνιο, μέταλλο
Διαστάσεις: 46x40,2x40,2mm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x Hybrid 7 "οθόνη οπισθοπορείας
1x κάμερα οπισθοπορείας AHD
1x μπροστινή κάμερα AHD
2x καλώδιο σύνδεσης 5m, 10m, 15m, 20m σύμφωνα με την επιλογή
1x Τηλεχειριστήριο
1x Αντιηλιακό
1x βραχίονας στήριξης οθόνης
2x βραχίονας στήριξης κάμερας
1x Εγχειρίδιο

Μπορείτε να επιλέξετε το μήκος των καλωδίων ανάλογα με τις ανάγκες σας 5m, 10m, 15m και 20m. Καθορίστε το μήκος του καλωδίου στη σημείωση παραγγελίας.

Σχόλια

Αλλα προϊόντα