ΣΕΤ SPY - FULL HD WiFi κάμερα με στυλό P2P ζωντανή ροή + ακουστικό κατασκοπείας

Κωδικός προϊόντος: 09-128 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 247,50 U$
Τιμή με ΦΠΑ 297,00 U$ 396,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος ΣΕΤ SPY - FULL HD WiFi κάμερα με στυλό P2P ζωντανή ροή + ακουστικό κατασκοπείας

ΣΕΤ SPY - FULL HD WiFi κάμερα με στυλό P2P ζωντανή ροή + ακουστικό κατασκοπείας. Ζωντανή παρακολούθηση της εικόνας από το στυλό μέσω της εφαρμογής (iOS/Android) και επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μέσω του ακουστικού Spy. Ένα στυλό με υποστήριξη micro sd έως 128 GB και με ανίχνευση κίνησης - τέλειο καμουφλάζ για την κάμερα και μαζί με τα ακουστικά Spy είναι ένας ιδανικός συνδυασμός κατασκοπείας για απαρατήρητη παρακολούθηση και επικοινωνία. Το στυλό κατασκοπείας καταγράφει εγγραφή βίντεο σε ανάλυση Full HD 1080p, στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, είναι επίσης εξοπλισμένο με μικρόφωνο,   επαναφορτιζόμενη μπαταρία χωρητικότητας 200mAh και διάρκεια εγγραφής έως και 90 λεπτά .

Και με τη βοήθεια του ακουστικού bluetooth Spy , μπορείτε να επικοινωνείτε με το άλλο άτομο στο τηλέφωνο όπου κι αν βρίσκεστε - το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τηλέφωνο GSM και σύνδεση στο Διαδίκτυο δεδομένων (ιδανικά μέσω του smartphone σας) για όλο το σετ. Το μοναδικό σετ κατασκοπείας θα βρει τη χρήση του σε διάφορες καταστάσεις ζωής όταν χρειάζεστε μυστική εγγραφή βίντεο με ήχο και επικοινωνία μέσω ακουστικού κατασκοπείας.

ΣΕΤ - Κομψό στυλό με WiFi (P2P) και FULL HD + επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μέσω ακουστικού Spy

Η διακριτική εγγραφή βίντεο είναι άλλο πράγμα και η λήψη εγγραφών ή φωτογραφιών υψηλής ποιότητας είναι άλλο. Το στυλό κατασκοπείας είναι ένας τέλειος συνδυασμός και των δύο και είναι πραγματικά πολύ εύκολο στη χρήση. Η κάμερα κατασκοπείας μοιάζει με ένα κομψό και κομψό στυλό , το οποίο εγγυάται ότι κανείς δεν θα σκεφτεί καν ότι θα μπορούσε να είναι μια κρυφή κάμερα. Κάμερα σε στυλό - δυνατότητα κάλυψης του φακού της κάμερας με συρόμενο κάλυμμα.

Ζωντανή προβολή της εικόνας από το στυλό μέσω της εφαρμογής (iOS/Android) όπου κι αν βρίσκεστε μέσω Διαδικτύου

Στυλό κατασκοπευτικής κάμερας FULL HD WiFi (P2P)

Το στυλό καταγράφει βίντεο σε ανάλυση Full HD 1080p, στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε μορφή AVI. Το στυλό είναι επίσης εξοπλισμένο με μικρόφωνο, επαναφορτιζόμενη μπαταρία χωρητικότητας 200mAh και διάρκεια εγγραφής έως και 90 λεπτά και με υποστήριξη για κάρτες micro SD έως 128 GB. Το στυλό είναι κατάλληλο για εγγραφή σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Ο έλεγχος του στυλό είναι πολύ απλός με ένα μόνο κουμπί. Μπορείτε να γράψετε ρεαλιστικά με ένα στυλό κατασκοπείας και μπορείτε να αλλάξετε τα φυσίγγια σε αυτό .

Ανάλυση FULL HD και φακός με γωνία θέασης 65°

κατασκοπευτικό στυλό με κάμερα full hd

Μπορείτε να ελέγξετε τις λειτουργίες της κάμερας από απόσταση μέσω μιας δωρεάν διαθέσιμης εφαρμογής για κινητά για smartphone (iOS, Android). Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αλλάξετε την ανάλυση βίντεο, τη διάρκεια μεμονωμένων βίντεο, τη μέθοδο εγγραφής - ανίχνευση κίνησης με συναγερμό (ειδοποιήσεις ειδοποιήσεων) ή συνεχή εγγραφή . Η κάμερα ασφαλείας μπορεί επίσης να συνδεθεί με δρομολογητή σπιτιού μέσω WiFi ή P2P, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την εικόνα από την κάμερα μέσω Διαδικτύου οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε απευθείας μέσω του κινητού σας τηλεφώνου (το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο Internet).

Καθολική χρήση οπουδήποτε - ανεπαίσθητη εγγραφή βίντεο FULL HD με ήχο

διαδικτυακό βίντεο με ασύρματη κρυφή κάμερα με στυλό

Χαρακτηριστικά γυαλιών:

Απεριόριστη εμφάνιση
​ Μια μινιατούρα μίνι κάμερα DVR κρυμμένη σε στυλό
Ενσωματωμένο μικρόφωνο
Δυνατότητα κάλυψης του φακού της κάμερας με συρόμενο κάλυμμα
​ Σύνδεση WiFi, P2P ζωντανή προβολή εικόνων

Προδιαγραφές στυλό:

Χρωμα μαυρο
Wi-Fi: ναι
Εφαρμογή για κινητά: ναι, συμβατή με iOS και Android
Υποστήριξη P2P: ναι
Μορφή βίντεο: AVI
Ανάλυση βίντεο: 1080p FULL HD
Λήψη: 30 fps
Γωνία θέασης κάμερας: 65°
Ανίχνευση κίνησης: ναι
Ανάλυση φωτογραφίας: 4032x3024
Μορφή εικόνας: JPEG
Μικρόφωνο: ενσωματωμένο
Μορφή ήχου: WAV
Θύρα USB: micro USB
Τροφοδοσία: DC 5V 1A
Μπαταρία: ενσωματωμένη, επαναφορτιζόμενη με χωρητικότητα 200mAh
Διάρκεια μπαταρίας: έως 90 λεπτά.
Αποθηκευτικός χώρος: Υποστήριξη κάρτας micro SD έως 128 GB (δεν περιλαμβάνεται)
Διαστάσεις: 14,7x1,9cm

Ακουστικό κατασκοπείας με ενισχυτή bluettooth 20W το πιο πρόσφατο μοντέλο - ο καθένας μας γνωρίζει τις καταστάσεις ζωής που θα εκτιμούσατε αν κάποιος μπορούσε να σας συμβουλεύσει ή να βοηθήσει σε μια δύσκολη κατάσταση, χωρίς κανείς να το γνωρίζει.

Το ακουστικό κατασκοπείας είναι μια επαναστατική συσκευή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με κάποιον από απόσταση μέσω του κινητού τηλεφώνου ή του πομπού σας, χωρίς κανείς να το γνωρίζει. Η αρχή είναι απλή, απλά τοποθετήστε το ασύρματο ακουστικό κατασκοπείας (που δεν είναι ορατό λόγω του μικροσκοπικού του μεγέθους) στο αυτί σας και κρεμάστε στο λαιμό το κολιέ bluetooth (για σύζευξη με κινητό τηλέφωνο) με υπερισχύ και έναν ενισχυτή ισχύος 20 W , μέσω του οποίου το σήμα μεταδίδεται ασύρματα στο ακουστικό, όπου το σήμα μετατρέπεται σε φωνή.

Συνιστούμε στους πελάτες να μην αγοράζουν φθηνά, χαμηλής ποιότητας απομίμηση ακουστικών κατασκοπείας μέσω μη επαληθευμένων πωλητών.

Έχουμε 24 μήνες εγγύηση για ένα ακουστικό κατασκοπείας. Συμβουλές και εξυπηρέτηση ειδικών. Τα ακουστικά κατασκοπείας έχουν σχήμα για να εφαρμόζουν τέλεια στο τύμπανο του αυτιού, επομένως δεν είναι καθόλου αισθητά. Είναι κατασκευασμένα από αβλαβές υλικό.

κρυφό ασύρματο βύσμα αυτιού spy earpice

Το πιο πρόσφατο προηγμένο μοντέλο του δημοφιλούς ακουστικού κατασκοπείας. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, έχει βελτιωμένο ανατομικό σχήμα για να σφραγίζει τέλεια το αυτί από διαρροή ήχου στο περιβάλλον. Το ακουστικό αποτελείται από έναν ευαίσθητο δέκτη (πηνίο), ένα σταθερό μικρο ηχείο , με πολύ καθαρό και καθαρό ήχο με μειωμένο θόρυβο.

Κολιέ bluetooth ακουστικό κατασκοπείας

Το ακουστικό απλώς εισάγεται στον ακουστικό πόρο του αυτιού σας. Ένα ημιδιαφανές άγκιστρο είναι προσαρτημένο στο ακουστικό με το οποίο αφαιρείται εύκολα το ακουστικό. Για ακόμα πιο εύκολο χειρισμό του ακουστικού , προσφέρουμε ένα μαγνητικό τσιμπιδάκι στο e-shop μας. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται μπαταρία που διαρκεί έως και 7 ώρες.

Σχέδιο ακουστικών σετ κατασκοπείας

Χαρακτηριστικά του ακουστικού κατασκοπείας

Επαγγελματικός σχεδιασμός, εξαιρετική ποιότητα ήχου
Εργονομικό σχήμα, άνετος χειρισμός
Μπαταρία: 1,55 V (337 SR 416SW) διάρκεια μπαταρίας έως 7 ώρες
Διαστάσεις: 13x6mm
Συχνότητα εργασίας: όλες οι συχνότητες
Σύνδεση Bluetooth με φορητές συσκευές
Εύκολο στον έλεγχο και τη λήψη κλήσεων
​ Υποστήριξη handsfree για αμφίδρομη επικοινωνία
Δυνατότητα έναρξης της εγγραφής απευθείας από το τηλέφωνό σας - για αναπαραγωγή αρχείων MP3
Ο χρόνος ομιλίας ανά φόρτιση είναι έως 12 ώρες, ο χρόνος αναμονής έως 130 ώρες
Ο βρόχος Bluetooth περιέχει μια ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 700 mAh
Ο βρόχος Bluetooth περιέχει έναν ενισχυτή 20W
Ενσωματωμένο μικρόφωνο

ακουστικό κατασκοπείας - παράμετροι

Η συσκευασία του σετ περιέχει

  1. Κάμερα WiFi σε στυλό
  2. Καλώδιο Micro USB
  3. Τσιμπιδακι ΦΡΥΔΙΩΝ
  4. Κατασκοπευτικό ακουστικό
  5. Μικρόφωνο
  6. Βρόχος Bluetooth 20W για κρέμασμα στο λαιμό
  7. καλώδιο USB
  8. Μετασχηματιστής ρεύματος
  9. Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα