Σωλήνα κάμερα - ενδοσκόπιο

Κωδικός προϊόντος: 92-006 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 68,75 U$
Τιμή με ΦΠΑ 82,50 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Σωλήνα κάμερα - ενδοσκόπιο

Κάμερα σωλήνων - ενδοσκόπιο και άλλες κάμερες ελέγχου σε ηλεκτρονική πώληση - καλή τιμή. Είμαστε οι ειδικοί στον κόσμο των καμερών. USB pinhole κάμερα - ενδοσκόπιο με διάμετρο μόνο 5,5 mm και ανάλυση βίντεο 640 * 480 pixel. Για εξαιρετική εγγραφή ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, η ενδοσκοπική κάμερα διαθέτει ενσωματωμένα LED 6 τμχ.

Εξερευνήστε ακόμη και απρόσιτα μέρη και δημιουργήστε μια σαφή εικόνα για αυτά μέσω μιας σύνδεσης υπολογιστή. Το εύκαμπτο λαιμό χήνας μήκους 83 cm είναι ιδανικό για οπτική επιθεώρηση δυσπρόσιτων σημείων. Το ρυθμιζόμενο φως της κάμερας με LED 6 τμχ παρέχει βέλτιστο φωτισμό. Η τροφοδοσία παρέχεται απευθείας μέσω USB. Κατάλληλο για όλες τις χρήσεις όπου είναι απαραίτητο για να δείτε τις καλύτερες λεπτομέρειες. Για τη λειτουργία είναι απαραίτητος ο υπολογιστής συμβατός με Windows®. Το μήκος του καλωδίου USB είναι έως και 2 μέτρα, το οποίο είναι αρκετό για τις περισσότερες εφαρμογές.

Κάμερα ελέγχου USB

Εφαρμογή: Κατάλληλο για χρήση σε τομή σωλήνων geodezia, εγκαταστάσεις, εξοπλισμό συσκευών, υποβρύχια εξερεύνηση, εγκατάσταση, μοντάζ, κατασκευές, εργαστήρια, εργαστήρια, εκπαίδευση, συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων, έλεγχο δυσπρόσιτων χώρων κ.λπ.

Προδιαγραφές:

Μοντέλο: 98AC
Διεπαφή: USB 2.0
Υποστήριξη λειτουργικού συστήματος: Windows
Αισθητήρας: 1/CMOS 10VGA
Ανάλυση βίντεο: 640 * 480 pixel
Ρυθμός καρέ: 30 / fps - καρέ ανά δευτερόλεπτο
Διάμετρος κάμερας:. 5,5 χλστ
Πηγές φωτός: LED (6 τεμ.)
Μήκος κάμερας σωλήνα: 830 mm
Αντοχή στο νερό: IP67
Μήκος καλωδίου USB: 2000 mm
Γωνία θέασης: 60 °
Εστιακή απόσταση: 3-8 cm

Σχόλια

Αλλα προϊόντα