SPY KIT - FULL HD WiFi κάμερα σε γυαλιά + Spy ακουστικό

Κωδικός προϊόντος: 10-154 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 311,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 374,00 U$ 407,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος SPY KIT - FULL HD WiFi κάμερα σε γυαλιά + Spy ακουστικό

SPY KIT - FULL HD WiFi κάμερα σε γυαλιά + Spy ακουστικό, παρέχει ζωντανή μεταφορά εικόνας με WiFi/P2P + επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μέσω ακουστικού κατασκοπείας. Τα κομψά γυαλιά με κάμερα FULL HD και WiFi μαζί με ακουστικό κατασκοπείας είναι ο ιδανικός συνδυασμός κατασκοπείας για απαρατήρητη παρακολούθηση και επικοινωνία. Τα γυαλιά κατασκοπείας θα φροντίσουν για τη ζωντανή μετάδοση των σαρωμένων εικόνων και με το ακουστικό bluetooth Spy μπορείτε να επικοινωνείτε με το άλλο άτομο στο τηλέφωνο. Το μοναδικό σετ κατασκοπείας βρίσκει τη χρήση του σε διάφορες καταστάσεις ζωής όταν χρειάζεστε μυστική βοήθεια στο τηλέφωνό σας, αλλά πρέπει επίσης να παρέχετε ζωντανή μετάδοση βίντεο. βρίσκει τη χρήση του σε διάφορες δύσκολες καταστάσεις, όταν χρειάζεται διακριτική βοήθεια μέσω του τηλεφώνου, καθώς και εάν χρειάζεται μετάδοση βίντεο.

ΣΕΤ - Κομψά γυαλιά με κάμερα HD και ακουστικό Spy = Ζωντανή ροή με WiFi/P2P + Επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μέσω ακουστικού Spy

Γυαλιά οράσεως με κάμερα κατασκοπείας FULL HD + ζωντανή μετάδοση βίντεο P2P + WiFi. Τα κομψά γυαλιά κατασκοπείας παρέχουν διακριτική καταγραφή του περιβάλλοντος και αποτελούν ένα κομψό αξεσουάρ για καθημερινή χρήση. Με αυτά τα κατασκοπευτικά γυαλιά καταγράφετε ακριβώς αυτό που βλέπετε και ταυτόχρονα έχετε ελεύθερα χέρια για να αποφύγετε την υποψία ότι ηχογραφείτε. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η ζωντανή μεταφορά WiFi απευθείας στο κινητό σας μέσω της εφαρμογής «Pro iCam» , η οποία είναι δωρεάν διαθέσιμη για Android και iOS . Με την εφαρμογή, μπορείτε όχι μόνο να παρακολουθήσετε τις σαρωμένες εικόνες, αλλά και να αναπαράγετε τα ήδη εγγεγραμμένα βίντεό σας. Χάρη στην υποστήριξη P2P , τα γυαλιά μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο μέσω του οποίου δημιουργείτε ένα WiFi Hotspot, επιτρέποντας στους φίλους σας να παρακολουθούν μια ζωντανή εγγραφή στο Διαδίκτυο.

Η κάμερα είναι πραγματικά δυσδιάκριτη και δεν φαίνεται καθόλου

Full HD κάμερα σε κατασκοπευτικά γυαλιά
Στα γυαλιά υπάρχει ένας ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης που μπορεί να καταγράψει την κίνηση και στη συνέχεια να σας προειδοποιεί με τη μορφή ειδοποίησης απευθείας στο κινητό σας μέσω "Pro iCam". Είναι ιδανικό, όταν φεύγετε από το γραφείο και θέλετε να ενημερωθείτε κατά την απουσία σας αν κάποιος έρθει κοντά στο γραφείο σας. Η τραβηγμένη εικόνα εγγράφεται σε ανάλυση Full HD 1920 x 1080p στα 25 fps ανά δευτερόλεπτο σε κάρτα microSD έως μέγιστη χωρητικότητα 128 GB. Τα γυαλιά είναι εξοπλισμένα με μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 220 mAh, ενσωματωμένη στο πλαίσιο των γυαλιών. Η επαναφόρτιση της μπαταρίας παρέχεται μέσω του εσώκλειστου καλωδίου micro USB.
wifi κάμερα σε γυαλιά με υποστήριξη 128gb

Τα κατασκοπευτικά γυαλιά είναι η τέλεια επιλογή για εσάς σε περιπτώσεις που πρέπει να ηχογραφήσετε κρυφά μια συνάντηση χωρίς καμία υποψία εγγραφής. Τα γυαλιά έχουν μεγάλη γκάμα χρήσεων, γιατί μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και για διακοπές, συναυλίες, αθλήματα ή άλλες δραστηριότητες, όταν θέλετε να καταγράψετε τις εμπειρίες σας. Αφού συνδέσετε τα γυαλιά Full HD στον υπολογιστή σας μέσω USB, λειτουργούν ως συσκευή ανάγνωσης καρτών μνήμης και μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη των εγγεγραμμένων βίντεο και φωτογραφιών απευθείας στον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή σας.

κρυφή κάμερα wifi με μετάδοση P2P

Χαρακτηριστικά γυαλιών:

συν Κομψά γυαλιά ηλίου για casual ντύσιμο με κάμερα
συν Βίντεο Full HD
συν Αισθητήρας κίνησης με ειδοποιήσεις
συν Υποστήριξη WiFi και P2P
συν Χρησιμοποιεί κάρτες microSD έως 128 GB

Προδιαγραφές γυαλιών:

Τσιπ: Hi3518E V200
Οπτικά: 1,0 MP CMOS (OV9712
Ανάλυση φωτογραφίας: 4032x3024
Ανάλυση βίντεο: 1920x1080p
Ρυθμός καρέ: 25 fps
Συμπίεση βίντεο: H.264
Γωνία λήψης: 90°
Κάρτες μνήμης: κάρτες microSD 4-128 GB
Μπαταρία: 220 mAh
Χρόνος επαναφόρτισης: 2-3 ώρες
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: έως 2 ώρες (χρόνος εργασίας)
Σύνδεση δικτύου: P2P, WiFi
Τροφοδοσία: DC-5V
Καλώδιο τροφοδοσίας: micro USB
Υποστήριξη συστήματος: iOS, Android
Διαστάσεις: 30 mm x 30 mm x 150 mm
Βάρος: 160 g

Κατασκοπευτικό ακουστικό με ενισχυτή bluettooth 5W το πιο πρόσφατο μοντέλο καθένας από εμάς γνωρίζει τις καταστάσεις ζωής που θα εκτιμούσατε αν κάποιος μπορούσε να σας συμβουλεύσει ή να βοηθήσει σε μια δύσκολη κατάσταση, χωρίς κανείς να το γνωρίζει. Είναι σχεδιασμένο για φοιτητές κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, για εμπόρους κατά τη διάρκεια επαγγελματικών συναντήσεων και για άλλες καταστάσεις.

Το ακουστικό κατασκοπείας είναι μια επαναστατική συσκευή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με κάποιον εξ αποστάσεως μέσω του κινητού τηλεφώνου ή του πομπού σας, χωρίς κανείς να το γνωρίζει. Η αρχή είναι απλή, απλά τοποθετήστε το ασύρματο ακουστικό κατασκοπείας (που δεν είναι ορατό λόγω του μικροσκοπικού του μεγέθους) στο αυτί σας και κρεμάστε στο λαιμό το κολιέ bluetooth (για σύζευξη με κινητό τηλέφωνο) με υπερισχύ και έναν ενισχυτή ισχύος 5 W , μέσω του οποίου το σήμα μεταδίδεται ασύρματα στο ακουστικό, όπου το σήμα μετατρέπεται σε φωνή.

Συνιστούμε στους πελάτες να μην αγοράζουν φτηνά χαμηλής ποιότητας απομίμηση ακουστικών κατασκοπείας μέσω μη επαληθευμένων πωλητών.

Έχουμε 24 μήνες εγγύηση για ένα ακουστικό κατασκοπείας. Συμβουλές και εξυπηρέτηση ειδικών. Τα ακουστικά κατασκοπείας έχουν σχήμα ώστε να εφαρμόζουν τέλεια στο τύμπανο του αυτιού, επομένως δεν είναι καθόλου αισθητά. Είναι κατασκευασμένα από αβλαβές υλικό.

κατασκοπευτικό ακουστικό
Το πιο πρόσφατο προηγμένο μοντέλο του δημοφιλούς ακουστικού κατασκοπείας. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, έχει βελτιωμένο ανατομικό σχήμα για να σφραγίζει τέλεια το αυτί από διαρροή ήχου στο περιβάλλον. Το ακουστικό αποτελείται από έναν ευαίσθητο δέκτη (πηνίο), ένα σταθερό μικρο ηχείο , με πολύ καθαρό και καθαρό ήχο με μειωμένο θόρυβο.
κατασκοπευτικό ακουστικό με bluetooth
Το ακουστικό απλώς εισάγεται στον ακουστικό πόρο του αυτιού σας. Ένα ημιδιαφανές άγκιστρο είναι προσαρτημένο στο ακουστικό με το οποίο αφαιρείται εύκολα το ακουστικό. Για ακόμα πιο εύκολο χειρισμό του ακουστικού , προσφέρουμε ένα μαγνητικό τσιμπιδάκι στο e-shop μας. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται μπαταρία που διαρκεί έως και 7 ώρες.
κατασκοπευτικό ακουστικό

Χαρακτηριστικά του ακουστικού κατάσκοπος

συν Επαγγελματικός σχεδιασμός, εξαιρετική ποιότητα ήχου
συν Εργονομικό σχήμα, άνετος χειρισμός
συν Μπαταρία: 1,55 V (337 SR 416SW) διάρκεια μπαταρίας έως 7 ώρες
συν Διαστάσεις: 13x6mm
συν Συχνότητα εργασίας: όλες οι συχνότητες
συν Συνδεσιμότητα Bluetooth σε φορητές συσκευές.
συν Εύκολο στον έλεγχο και τη λήψη κλήσεων.
συν Υποστήριξη handsfree για αμφίδρομη επικοινωνία.
συν Δυνατότητα έναρξης εγγραφής απευθείας από το τηλέφωνό σας - για αναπαραγωγή αρχείων MP3.
συν Ο χρόνος ομιλίας ανά μία φόρτιση είναι έως 12 ώρες, η αναμονή έως και 130 ώρες.
συν Ο βρόχος bluetooth περιλαμβάνει ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 700 mAh
συν Ο βρόχος bluetooth περιλαμβάνει έναν ενισχυτή 5W
συν Ενσωματωμένο μικρόφωνο

πίνακας σύγκρισης ακουστικών κατασκοπείας

Η συσκευασία περιέχει

 • Γυαλιά με κάμερα FULL HD
 • Αναγνώστης καρτών μνήμης
 • Καλώδιο Micro USB
 • CD λογισμικού
 • Εγχειρίδιο για γυαλιά
 • Το πιο πρόσφατο ακουστικό κατασκοπείας
 • Μικρόφωνο
 • Bluetooth 5W - βρόχος λαιμού
 • καλώδιο USB
 • Μετασχηματιστής ρεύματος
 • Εγχειρίδιο στο ακουστικό

Σχόλια

Αλλα προϊόντα