Spy set - Glasses FULL HD Wifi κάμερα + επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μέσω ακουστικού Spy

Κωδικός προϊόντος: 10-620 Έχω μία ερώτηση
νέος έκπτωση Spy set - Glasses FULL HD Wifi κάμερα + επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μέσω ακουστικού Spy
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 275,00 U$
Τιμή με ΦΠΑ 330,00 U$ 429,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Spy set - Glasses FULL HD Wifi κάμερα + επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μέσω ακουστικού Spy

Σετ κατασκοπείας - Γυαλιά FULL HD Wifi κάμερα + επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μέσω ακουστικού Spy - ιδανικό για μη εμφανή εγγραφή βίντεο με επικοινωνία με άλλο άτομο. Σετ γυαλιά κατασκοπείας και ακουστικό - τέλειο καμουφλάζ για την κάμερα και μαζί με το ακουστικό Spy είναι ένας ιδανικός συνδυασμός κατασκοπείας για απαρατήρητη παρακολούθηση και επικοινωνία. Τα κατασκοπευτικά γυαλιά θα φροντίσουν για τη ζωντανή μετάδοση των εικόνων που τραβήχτηκαν εντός της εμβέλειας του τοπικού WiFi και μπορείτε να επικοινωνήσετε με το άλλο άτομο στο τηλέφωνο χρησιμοποιώντας τα ακουστικά Bluetooth Spy. Το μοναδικό σετ κατασκοπείας θα βρει τη χρήση του σε διάφορες καταστάσεις ζωής, όταν χρειάζεστε μυστική βοήθεια στο τηλέφωνο, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να παρέχετε ζωντανή μετάδοση βίντεο.

ΣΕΤ - Κομψά γυαλιά αφής με κάμερα FULL HD και WiFi + ζωντανή μετάδοση βίντεο (Android/iOS) + επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μέσω ακουστικού Spy


Γυαλιά με κάμερα WiFi + FULL HD + έλεγχος αφής + ζωντανή μετάδοση βίντεο (Android/iOS) - τέλειο καμουφλάζ κάμερας. Τα κομψά και ταυτόχρονα κατασκοπευτικά γυαλιά έχουν πρακτική χρήση για απαρατήρητη καταγραφή του περιβάλλοντος χώρου και για εξαιρετικά ελαφριά κατασκευή μόνο 40g . Είναι άνετα για καθημερινή χρήση. Ταυτόχρονα, δεν χρειάζεται να πατήσετε κανένα κουμπί γιατί ανταποκρίνονται μόνο στο άγγιγμα. Με αυτούς τους κατάσκοπους με τα γυαλιά καταγράφεις ακριβώς αυτό που βλέπεις και ταυτόχρονα έχεις ελεύθερα χέρια χωρίς καμία υποψία.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η ζωντανή μετάδοση μέσω σύνδεσης WiFi απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής « GPS CAM », η οποία διατίθεται δωρεάν για Android και iOS. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε όχι μόνο να παρακολουθήσετε τραβηγμένες εικόνες, αλλά και να αναπαράγετε ήδη εγγεγραμμένα βίντεο. Τα γυαλιά υποστηρίζουν τη δημιουργία του δικού σας δικτύου Wi-Fi με εμβέλεια έως και 30 μέτρα , επιτρέποντάς σας να παρακολουθήσετε μια ζωντανή ηχογράφηση για τους φίλους σας κοντά σας.

Κάμερα σε γυαλιά με υποστήριξη wifi (μέσω εφαρμογής για κινητά) - τέλεια μεταμφιεσμένος φακός κάμερας

Γυαλιά με κάμερα FULL HD και WiFi

Η κάμερα είναι ενσωματωμένη στον σκελετό των γυαλιών και σαρώνει μέσα από ένα μονόδρομο διαφανές πλαστικό, κάτι που διασφαλίζει τη μυστικότητά της. Η κάμερα δεν είναι ορατή με γυμνό μάτι ή υπό οποιαδήποτε γωνία ή με οπίσθιο φωτισμό. Ο χειρισμός είναι αρκετά απλός μέσω της επιφάνειας αφής στο εξωτερικό του σκελετού των γυαλιών και είναι επίσης σχεδιασμένος να μην φαίνεται. Η τραβηγμένη εικόνα εγγράφεται σε υψηλή ανάλυση Full HD 1920 x 1080p στα 30 fps σε κάρτα microSD με μέγιστη χωρητικότητα έως 32 GB. Τα γυαλιά είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία χωρητικότητας 280 mAh, η οποία είναι ενσωματωμένη απευθείας στον αποσπώμενο βραχίονα.

Εάν χρειάζεται να επαναφορτίσετε την μπαταρία, ξεκουμπώστε τον βραχίονα και επαναφορτίστε τον μέσω του καλωδίου micro USB . Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχει ένας ακόμη εφεδρικός βραχίονας με μπαταρία στη συσκευασία, που τον προσαρτάτε στα γυαλιά ενώ φορτίζετε την άλλη μπαταρία . Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε συνεχή εγγραφή βίντεο. Θα εκτιμήσετε επίσης τη λειτουργία φόρτισης της μπαταρίας μέσω του Powerbank , η οποία θα διασφαλίσει ότι έχετε πάντα μια φορτισμένη μπαταρία στο χέρι.

ΣΕΤ WiFi - γυαλιά αφής με κάμερα FULL HD + ζωντανή μετάδοση βίντεο

Τα κατασκοπευτικά γυαλιά είναι η τέλεια επιλογή για εσάς εάν πρέπει να κάνετε μια διακριτική ηχογράφηση μιας συνάντησης χωρίς καμία υποψία . Τα γυαλιά έχουν μεγάλη γκάμα χρήσης, γιατί μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, για παράδειγμα σε διακοπές, μια συναυλία ή όταν καταγράφετε διάφορες εμπειρίες ζωής. Αυτά τα κατασκοπευτικά γυαλιά έχουν τέλειο καμουφλάζ ενάντια σε κάθε υποψία, καθώς λειτουργούν ως μια κομψή προσθήκη στο ντύσιμό σας. Συνδέοντας τα γυαλιά Full HD στον υπολογιστή σας μέσω USB, λειτουργούν ως συσκευή ανάγνωσης καρτών μνήμης και μπορείτε να κατεβάσετε εγγεγραμμένα βίντεο και φωτογραφίες απευθείας στον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας.

Γυαλιά κατασκοπείας με κάμερα FULL HD

Χαρακτηριστικά γυαλιών:

Κομψά γυαλιά με κάμερα HD
Βίντεο σε ανάλυση Full HD
Χειριστήριο αφής στο μπράτσο των γυαλιών
Υποστήριξη σύνδεσης WiFi
Χρήση κάρτας microSD έως 32 GB

Προδιαγραφές γυαλιών:

Οπτικά: 2,0 MP CMOS
Ανάλυση βίντεο: 1920x1080p
Αναλογία καρέ: 30 fps
Συμπίεση βίντεο: H.264
Μορφή βίντεο: AVI
Γωνία σάρωσης: 70°
Κάρτες μνήμης: κάρτες microSD 8-32 GB
Μπαταρία: 280 mAh
Διάρκεια μπαταρίας: περίπου. 100 λεπτά (χρόνος εργασίας)
Χρόνος φόρτισης: 1-2 ώρες
Σύνδεση δικτύου: WiFi
Τροφοδοσία: DC-5V
Καλώδιο τροφοδοσίας: micro USB
Υποστήριξη συστημάτων: iOS, Android
Διαστάσεις: 149mm x 146mm x 41mm
Βάρος: 40 γρ

Ακουστικό κατασκοπείας με ενισχυτή bluetooth, το πιο πρόσφατο μοντέλο - ο καθένας από εμάς γνωρίζει τις καταστάσεις ζωής που θα εκτιμούσατε αν κάποιος μπορούσε να σας συμβουλεύσει ή να βοηθήσει σε μια δύσκολη κατάσταση, χωρίς κανείς να το γνωρίζει. Προορίζεται για φοιτητές κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, για επιχειρηματίες κατά τις επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις και σε άλλες καταστάσεις.

Ένα ακουστικό κατασκοπείας είναι μια επαναστατική συσκευή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με κάποιον εξ αποστάσεως μέσω του κινητού τηλεφώνου ή του πομπού σας, χωρίς κανείς να το γνωρίζει. Η αρχή είναι απλή, απλά τοποθετήστε το ασύρματο ακουστικό κατασκοπείας (που δεν είναι ορατό λόγω του μικροσκοπικού του μεγέθους) στο αυτί σας και κρεμάστε στο λαιμό το κολιέ bluetooth (για σύζευξη με κινητό τηλέφωνο) με υπερισχύ και έναν ενισχυτή ισχύος 20 W , μέσω του οποίου το σήμα μεταδίδεται ασύρματα στο ακουστικό, όπου το σήμα μετατρέπεται σε φωνή..

Συνιστούμε στους πελάτες να μην αγοράζουν φθηνά, χαμηλής ποιότητας απομίμηση ακουστικών κατασκοπείας μέσω μη επαληθευμένων πωλητών.

Έχουμε 24 μήνες εγγύηση για ένα ακουστικό κατασκοπείας. Συμβουλές και εξυπηρέτηση ειδικών. Τα ακουστικά κατασκοπείας έχουν σχήμα για να εφαρμόζουν τέλεια στο τύμπανο του αυτιού, επομένως δεν είναι καθόλου αισθητά. Είναι κατασκευασμένα από αβλαβές υλικό.

βοηθός ακοής κατάσκοπος

Το πιο πρόσφατο προηγμένο μοντέλο του δημοφιλούς ακουστικού κατασκοπείας. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, έχει βελτιωμένο ανατομικό σχήμα για να σφραγίζει τέλεια το αυτί από διαρροή ήχου στο περιβάλλον. Το ακουστικό αποτελείται από έναν ευαίσθητο δέκτη (πηνίο), ένα σταθερό μικρο ηχείο , με πολύ καθαρό και καθαρό ήχο με μειωμένο θόρυβο.

κατάσκοπος ακρόαση βοηθητικό σύνολο ακρόαση

Το ακουστικό απλώς εισάγεται στον ακουστικό πόρο του αυτιού σας. Ένα ημιδιαφανές άγκιστρο είναι προσαρτημένο στο ακουστικό με το οποίο αφαιρείται εύκολα το ακουστικό. Για ακόμα πιο εύκολο χειρισμό του ακουστικού , προσφέρουμε ένα μαγνητικό τσιμπιδάκι στο e-shop μας. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται μπαταρία που διαρκεί έως και 7 ώρες.

ακουστικό κατασκοπείας και σύστημα βρόχου bluetooth

Χαρακτηριστικά του ακουστικού κατασκοπείας

συν Επαγγελματικός σχεδιασμός, εξαιρετική ποιότητα ήχου
συν Εργονομικό σχήμα, άνετος χειρισμός
συν Μπαταρία: 1,55 V (337 SR 416SW) διάρκεια μπαταρίας έως 7 ώρες
συν Διαστάσεις: 13x6mm
συν Συχνότητα εργασίας: όλες οι συχνότητες
συν Συνδεσιμότητα Bluetooth σε φορητές συσκευές.
συν Εύκολος έλεγχος και λήψη κλήσεων.
συν Υποστήριξη handsfree για αμφίδρομη επικοινωνία.
συν Δυνατότητα έναρξης εγγραφής απευθείας από το τηλέφωνό σας - για αναπαραγωγή αρχείων MP3.
συν Ο χρόνος ομιλίας ανά μία φόρτιση είναι έως και 12 ώρες, η αναμονή έως και 130 ώρες.
συν Ο βρόχος bluetooth περιλαμβάνει ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 700 mAh
συν Ο βρόχος bluetooth περιλαμβάνει έναν ενισχυτή 20W
συν Ενσωματωμένο μικρόφωνο

παραμέτρους ακουστικών κατασκοπείας

Η συσκευασία του σετ περιέχει

 1. Γυαλιά WiFi με κάμερα
 2. 2x μπράτσο γυαλιών με μπράτσα
 3. Καλώδιο Micro USB
 4. Πανί καθαρισμού
 5. USB με λογισμικό
 6. Εγχειρίδιο για γυαλιά
 7. Το πιο πρόσφατο ακουστικό κατασκοπείας
 8. Μικρόφωνο
 9. Βρόχος Bluetooth 20W για κρέμασμα στο λαιμό
 10. καλώδιο USB
 11. Μετασχηματιστής ρεύματος
 12. Εγχειρίδιο ακουστικού

Σχόλια

Αλλα προϊόντα