Συσκευή αναζήτησης bluetooth κατά της απώλειας + συναγερμός ΑΜΙΠΡΟΣ - Android/iOS APP

Κωδικός προϊόντος: 09-121 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 27,50 U$
Τιμή με ΦΠΑ 33,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Συσκευή αναζήτησης bluetooth κατά της απώλειας + συναγερμός ΑΜΙΠΡΟΣ - Android/iOS APP

Συσκευή αναζήτησης κατά της απώλειας bluetooth για εύρεση κλειδιών ή κινητού τηλεφώνου + συναγερμός ΑΜΙΠΡΟΣ - Android/iOS APP ελεγχόμενη λειτουργεί και για σφύριγμα (επίσης μέσω ειδοποίησης συναγερμού στο κινητό τηλέφωνο). Αυτή η συσκευή κατά της απώλειας είναι ένα προϊόν που βασίζεται στην τεχνολογία χαμηλής ενέργειας Bluetooth 4.0. Χρησιμοποιώντας το λογισμικό APP «iSearching» για σύνδεση με φορητές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα μέσω Bluetooth, ο χρήστης μπορεί εύκολα να βρει χαμένα αντικείμενα (όπως κλειδιά, τσαντάκια κ.λπ.). Αυτό το μπρελόκ, ή ως μενταγιόν σε κορδόνι ή αλυσίδα, λειτουργεί ως ανιχνευτής κλειδιού, ή ακόμα και ως ανιχνευτής ατόμων ή κατοικίδιων.

Ενεργοποιήστε αυτό το tracker και αντιστοιχίστε το με το τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth . Στη συνέχεια , πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής στο τηλέφωνό σας είτε χειροκίνητα από το APP store ή το Google play, είτε χρησιμοποιώντας τον κωδικό QR στο εγχειρίδιο. Μπορείτε να ελέγξετε το σκόπευτρο μέσω της εφαρμογής. Η συσκευή επικοινωνεί με το τηλέφωνό σας μέσω της εφαρμογής και θα ειδοποιηθείτε όταν ένα αντικείμενο ή ένα άτομο μετακινηθεί εκτός της αποτελεσματικής εμβέλειας Bluetooth. Το tracker θα αρχίσει να ηχεί, θα ειδοποιηθείτε από ένα συναγερμό στο κινητό σας και η εφαρμογή θα σας δείξει ακόμη και την τελευταία θέση GPS του tracker.

Συσκευή κατά της απώλειας GPS με bluetooth για εύρεση κλειδιών, κινητού τηλεφώνου κ.λπ

mini gps bluetooth key finder ή κινητό τηλέφωνο

Συνδέστε το tracker σε οτιδήποτε μπορεί να χάσετε και πατήστε το κουμπί "Alarm" στην εφαρμογή για κινητά για να βρείτε το tracker εντός του ενεργού εύρους. Θα σας βοηθήσει να βρείτε γρήγορα τα χαμένα κλειδιά ή ακόμα και ένα παιδί που θα φύγει από τα μάτια σας, θα ειδοποιηθείτε αμέσως, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για το αυτοκίνητο, τα κατοικίδια, την τσάντα, τον χαρτοφύλακά σας ή άλλα πράγματα. Ένα δυνατό μπιπ θα σας οδηγήσει στο χαμένο αντικείμενο. Ή, για παράδειγμα, όταν φεύγετε από το σπίτι και ξεχνάτε το πορτοφόλι στο οποίο βάλατε για πρώτη φορά το έξυπνο σκόπευτρο, ένας συναγερμός θα σας ειδοποιήσει στο τηλέφωνο.

Λειτουργεί και αντίστροφα συναγερμός ΔΙΠΛΗΡΩΣΗΣ. Κάθε φορά που ο ιχνηλάτης απομακρύνεται από το κινητό, ο ιχνηλάτης θα αρχίσει να ηχεί, αλλά ο συναγερμός θα χτυπάει και στο κινητό. Έτσι, για παράδειγμα, πας στη δουλειά, αλλά ξεχνάς το κινητό στο σπίτι, έχεις το tracker μαζί σου, βγαίνεις έξω και μόλις απομακρυνθείς, το tracker αρχίζει να μπιπ και καταλαβαίνεις ότι άφησες το κινητό σου. τηλέφωνο στο σπίτι. Χρήσιμο πράγμα όμως; Η συσκευή έχει επίσης μια άλλη πρακτική λειτουργία, με τη βοήθεια του τηλεχειριστηρίου στο tracker, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το μενταγιόν ως τηλεχειριστήριο για τη λήψη selfie με ένα κινητό τηλέφωνο . Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί ελέγχου στο tracker (φυσικά και η εφαρμογή για κινητά πρέπει να είναι ενεργή).

anti lost finder - keys mobile finder gps tracker

Τεχνικές προδιαγραφές:

Υλικό: ABS + ακρυλικό
Bluetooth: 4.0
ΕΦΑΡΜΟΓΗ: iFindU /iSearching
Συναγερμός ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣ
Μπαταρία: κουμπί CR2032
Χωρητικότητα μπαταρίας: 200 mAh
Τάση λειτουργίας: 3V
Βομβητής: 90 DB
Απόσταση εργασίας: 0-30μ
Λειτουργία αναμονής: έως 6 μήνες
Εφαρμοσμένα συστήματα: IOS 9.0 και νεότερη έκδοση, Android 9.0 και νεότερη έκδοση
Κουμπί ελέγχου: κρατήστε πατημένο για 3 δευτερόλεπτα για ενεργοποίηση/5 δευτερόλεπτα για απενεργοποίηση της συσκευής.
Διαστάσεις: 40x7 mm
Καθαρό βάρος: 8 g


Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x mini gps Finder
1x εγχειρίδιο χρήσης

Σχόλια

Αλλα προϊόντα