Το bug - ασύρματη τηλεκλοπή έως 500μ

Κωδικός προϊόντος: 09-043 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 82,50 U$
Τιμή με ΦΠΑ 99,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Το bug - ασύρματη τηλεκλοπή έως 500μ

Το σφάλμα - ασύρματη απομακρυσμένη υποκλοπή έως 500 μέτρα. Η χρήση της συσκευής είναι πραγματικά ευέλικτη, είτε πρόκειται για συνομιλία μεταξύ ανθρώπων είτε για παρακολούθηση χώρων εργασίας, είτε για άλλο εξοπλισμό σηματοδότησης στο δωμάτιο.

Συσκευή ακρόασης για την εγγραφή ομιλιών εντός 500 m. Απλή αλλά αποτελεσματική ασύρματη συσκευή κατασκοπείας για υποκλοπή συνομιλιών ή άλλων γύρων ήχων. Είναι μια ασύρματη συσκευή με την οποία μπορείτε να ακούσετε ήχους έως και 500 μέτρα. Σε περίπτωση κατοικιών ή άλλων κτιρίων, η αποτελεσματική απόσταση αναχαίτισης είναι τα 300μ.

Ο χειρισμός με τη συσκευή είναι απολύτως εύκολος για όλους. Απλώς τοποθετήστε τον πομπό με μια συνδεδεμένη μπαταρία στην επιθυμητή θέση, ενεργοποιήστε τη συσκευή λήψης με συνδεδεμένα ακουστικά και μπορείτε να ακούσετε τι συμβαίνει γύρω από τον πομπό. Η ποιότητα του λαμβανόμενου ήχου μπορείτε απλά να αυξήσετε με τον συντονισμό του καναλιού στον δέκτη. Το σήμα υποκλοπής μπορεί επίσης να βελτιωθεί με την περιστροφή της κεραίας στη συσκευή εκπομπής. Το σήμα ακρόασης μπορεί επίσης να ενισχυθεί περιστρέφοντας κατάλληλα την κεραία στη συσκευή εκπομπής.

το σφάλμα - ακούγοντας συνομιλίες

Η χρήση της συσκευής είναι πραγματικά ευέλικτη. Χάρη στο υψηλής ποιότητας μικρόφωνο, την ενσωματωμένη συσκευή εκπομπής, θα μπορείτε να λαμβάνετε ήχο υψηλής ποιότητας, είτε πρόκειται για συνομιλία μεταξύ ανθρώπων, παρακολούθηση χώρων εργασίας ή άλλο εξοπλισμό σηματοδότησης στο δωμάτιο.

Προδιαγραφές προϊόντος:

Διαστάσεις δέκτη: 78,8 mm × 50 mm × 16,5 mm
Βάρος δέκτη: 53 g (με μπαταρία)
Τάση λειτουργίας: 3,7V
Ρεύμα λειτουργίας: 20-30 mA
Διαστάσεις πομπού (μικρόφωνο) 27 mm x 19,5 mm x 15 mm
Βάρος πομπού: 10 g (χωρίς μπαταρία)
Τάση πομπού: 9 V
Ρεύμα πομπού: 15-40 mA


Αξεσουάρ:

1x Συσκευή ακρόασης - δέκτης
1x Συσκευή ακρόασης - πομπός
1 x 3,7V μπαταρία λιθίου
1x μπαταρία 9V
1x ακουστικά (βύσμα 3,5 mm)
1x καλώδιο φόρτισης USB
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα