360° HD πανοραμική κάμερα κατασκοπείας με WiFi + IR LED

Κωδικός προϊόντος: 10-150 Έχω μία ερώτηση
νέος 360° HD πανοραμική κάμερα κατασκοπείας με WiFi + IR LED
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 128,34 U$
Τιμή με ΦΠΑ 154,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος 360° HD πανοραμική κάμερα κατασκοπείας με WiFi + IR LED

360 ° HD πανοραμική κάμερα κατασκοπείας με WiFi + IR LED. Με αυτήν την κάμερα μπορείτε πραγματικά να παρακολουθείτε ολόκληρο τον χώρο στο δωμάτιο - έτσι θα καταγράφετε τα πάντα.   Διαθέτει ανίχνευση κίνησης και προσφέρει θέα ψαριού και πλήρη κάλυψη περίπου 100 τετραγωνικών μέτρων, ώστε να έχετε συλλάβει όλο τον χώρο. Για μια τόσο ευρεία κάλυψη, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 κοινές κάμερες, αλλά χάρη στην πανοραμική κάμερα 360° θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα .

Η κάμερα υποστηρίζει WiFi , επιτρέποντας την εύκολη εγκατάσταση στον τοίχο ή την οροφή και τη δυνατότητα ελέγχου μέσω κινητού τηλεφώνου. Απλώς κατεβάστε την εφαρμογή για κινητά "V380" (iOS, Android) στο smartphone σας, αντιστοιχίστε και τις δύο συσκευές και αρχίστε να παρακολουθείτε την εικόνα σε πραγματικό χρόνο. Η κάμερα ασφαλείας μπορεί να συνδεθεί σε οικιακό δρομολογητή μέσω WiFi ή Hot Spot, επιτρέποντάς σας να προβάλλετε την εικόνα οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο. Η σαρωμένη εικόνα της κάμερας μπορεί να επεξεργαστεί σύροντας το δάχτυλό σας στο smartphone για να ορίσετε την ιδανική γωνία ή έχετε στη διάθεσή σας έως και 5 λειτουργίες προβολής . Κάθε λειτουργία καθιστά την πανοραμική κάμερα το ιδανικό προστατευτικό για εσωτερική χρήση.

κάμερα ασφαλείας - fish eye

Η πανοραμική κάμερα διαθέτει επίσης ανίχνευση κίνησης , ώστε να ειδοποιείστε πάντα για το κινητό σας σε περίπτωση κίνησης στο δωμάτιο. Η επιλογή ρύθμισης ενός ηχητικού συναγερμού στην κάμερα για να ειδοποιεί τους ανεπιθύμητους επισκέπτες και να προειδοποιεί ότι υπάρχει η περιοχή που παρακολουθείται. Ο τέλειος τρόπος για να έχετε πάντα ένα ασφαλές σπίτι , γραφείο, κατάστημα ή γκαράζ κατά τη διάρκεια της απουσίας σας. Η κάμερα δεν έχει πρόβλημα με κακές συνθήκες φωτισμού, ή ακόμα και με απόλυτο σκοτάδι χάρη στο υπέρυθρο φως LED . Διατηρεί ακόμη την ίδια ποιότητα εικόνας HD υψηλής ποιότητας και παρέχει νυχτερινή όραση έως και 9 μέτρα .

κάμερα ασφαλείας 360

Η κάμερα προσφέρει επίσης αμφίδρομη επικοινωνία καθώς διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο υψηλής ευαισθησίας. Μπορείτε να ακούσετε να ακούτε και να μιλάτε το παιδί ή το κατοικίδιό σας μέσω κινητού τηλεφώνου κατά την παρακολούθηση του βίντεο ενώ βρίσκεστε στη δουλειά. Οι καταγεγραμμένες εγγραφές περνούν από συμπίεση H.264 για μείωση του μεγέθους του αρχείου και στη συνέχεια αποθηκεύονται σε κάρτα micro SD που υποστηρίζεται έως και 32 GB (δεν περιλαμβάνεται). Εάν η μνήμη της κάρτας SD είναι πλήρης, θα ξεκινήσει η εγγραφή σε βρόχο και θα αντικατασταθούν οι παλαιότερες εγγραφές, ώστε να μην χάσετε τις τρέχουσες εικόνες.

πανοραμική κάμερα

Χαρακτηριστικά:

Βίντεο Full HD σε πραγματικό χρόνο
Αμφίδρομη επικοινωνία
Ανίχνευση κίνησης και αυτόματη ειδοποίηση
Ηχογράφηση σε βρόχο
Σύνδεση WiFi
Νυχτερινή IR όραση

Προδιαγραφές:

Ανάλυση βίντεο: HD 1280x960
Ήχος: Ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο
Μνήμη: Υποστηρίζει κάρτες micro SD έως 32 GB
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10 ~ 50 °C σε εσωτερικούς χώρους
Υποστήριξη συστήματος: iOS 6.0 ή νεότερη έκδοση, Android 4.0 ή νεότερη έκδοση.
Διαστάσεις: (Π) 70 mm x (Υ) 36 mm
Βάρος: 60 g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x 360° πανοραμική κάμερα
1x καλώδιο USB
1x Μετασχηματιστής AC 220V/USB
1x αξεσουάρ τοποθέτησης
Αυτοκόλλητο 1x 3M
1x φακελάκι με 2 βίδες
1x Οδηγός χρήσης

Σχόλια

Αλλα προϊόντα