8CH υβριδική οθόνη 10" οπισθοπορείας αυτοκινήτου AHD/ CVBS / FULL HD / HD κάμερες

Κωδικός προϊόντος: 15-050 Έχω μία ερώτηση
νέος 8CH υβριδική οθόνη 10" οπισθοπορείας αυτοκινήτου AHD/ CVBS / FULL HD / HD κάμερες
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 275,00 U$
Τιμή με ΦΠΑ 330,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος 8CH υβριδική οθόνη 10" οπισθοπορείας αυτοκινήτου AHD/ CVBS / FULL HD / HD κάμερες

Υβριδική οθόνη αυτοκινήτου 8CH 10" οπισθοπορείας αυτοκινήτου AHD/ CVBS / FULL HD / HD - Υποστήριξη κάρτας SD έως 512 GB. Δυνατότητα σύνδεσης έως και 8 τύπων καμερών με εγγραφή σε κάρτα SD έως 512 GB. Νέα γενιά συστήματος στάθμευσης, που σας φέρνει μια καθαρή, ευκρινή εικόνα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και σε συνθήκες κακού φωτισμού και όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέσα για την ασφαλή λειτουργία και έλεγχο μηχανοκίνητων οχημάτων και μηχανών. Η οθόνη σας επιτρέπει να αλλάζετε διαφορετικές παραλλαγές της οθόνης της κάμερας, ανάλογα με πόσες κάμερες έχετε συνδέσει και ποιες θέλετε να εμφανίζονται ως κύρια.

Η οθόνη μπορεί να εμφανίσει και τις 8 κάμερες ταυτόχρονα

Υβριδική οθόνη HD 8CH 10" για όπισθεν για αυτοκίνητο ή μηχανή

Η οθόνη οπισθοπορείας περιέχει ένα μενού στο οποίο έχετε διάφορες επιλογές για τη ρύθμιση της οθόνης LCD και των καμερών που είναι συνδεδεμένες σε αυτήν. Λειτουργία εγγραφής - η οθόνη χρησιμεύει επίσης ως συσκευή εγγραφής DVR για εγγραφή από κάμερες - αποθηκεύεται σε κάρτα SD, η οποία υποστηρίζεται σε μέγεθος έως 512 GB. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και τηλεχειριστήριο για ακόμα πιο εύκολο έλεγχο της οθόνης. Η υβριδική οθόνη υποστηρίζει μικτή είσοδο AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS σε πολλαπλές μορφές βίντεο και επίσης συχνότητες PAL/NTSC.

Η εγγραφή από τις κάμερες αποθηκεύεται σε κάρτα SD , η οποία υποστηρίζεται έως και 512 GB.

Οθόνη οπισθοπορείας αυτοκινήτου - κάρτα sd έως 512 GB

Στις κάμερες μπορεί να ρυθμιστεί ο κατοπτρισμός εικόνας μέσω της οθόνης ή οι κατευθυντήριες γραμμές οπισθοπορείας μπορούν να ενεργοποιηθούν όταν είναι ενεργοποιημένη η όπισθεν (στην περίπτωση αυτή, είναι απαραίτητο να συνδέσετε τα καλώδια μεταγωγής για τις μεμονωμένες κάμερες στο διακόπτη φώτων όπισθεν διατίθενται καλώδια για 4 κάμερες). Η οθόνη οπισθοπορείας προσφέρει πολλές επιλογές εμφάνισης κάμερας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Με αυτό το σύστημα, θα γνωρίζετε ακριβώς τι υπάρχει πίσω από το όχημα ή γύρω από αυτό. Είναι κατάλληλο για φορτηγά, μικρά λεωφορεία, τροχόσπιτα, λεωφορεία, φορτηγά, ημιρυμουλκούμενα, γεωργικά μηχανήματα και άλλα οχήματα. Η οθόνη είναι εξοπλισμένη με ρυθμιζόμενο βραχίονα που τοποθετείτε στην απαραίτητη θέση και αλεξήλιο. Οι διαφορετικές ρυθμίσεις εικόνας μπορούν να προσαρμοστούν ανεξάρτητα για κάθε σήμα εισόδου βίντεο.

Δυνατότητα σύνδεσης έως και 8 καμερών με δυνατότητα επιλογής σειράς εμφάνισης καμερών.

Οι μεμονωμένες κάμερες μπορούν να εμφανίζονται η μία δίπλα στην άλλη ή η εμφάνιση των καμερών στην οθόνη μπορεί να συνδυαστεί ανάλογα με τις ανάγκες.

Οθόνη 8 καναλιών για μηχανές και αυτοκίνητα

Υβριδική οθόνη για κάμερες οπισθοπορείας με εγγραφή εικόνας από 8 κάμερες

Στην οθόνη μπορούν να συνδεθούν έως και 8 κάμερες - AHD ή CVBS. Ανάλογα με την ανάγκη και τον τύπο του οχήματος, μπορείτε να επιλέξετε και να συνδυάσετε κάμερες από την προσφορά μας ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Οι κάμερες συνδέονται με την οθόνη μέσω καλωδίων 4 ακίδων. Η οθόνη διαθέτει καλώδια για τη σύνδεση καμερών και την τροφοδοσία της οθόνης. Οι κάμερες τροφοδοτούνται απευθείας από την οθόνη, επομένως δεν είναι πλέον απαραίτητο να τις συνδέσετε χωριστά σε μια πηγή, γεγονός που απλοποιεί την εγκατάσταση και μπορείτε να τοποθετήσετε την κάμερα οπουδήποτε στο όχημα. Η οθόνη περιλαμβάνει επίσης 4 καλώδια μεταγωγής, μέσω των οποίων μπορείτε να συνδέσετε τις επιλεγμένες κάμερες στα φώτα όπισθεν. Αφού βάλετε την όπισθεν, η επιλεγμένη κάμερα θα εμφανιστεί αυτόματα στην οθόνη. Υποστήριξη κυκλικής εγγραφής βίντεο και στάσης στάθμευσης (24ωρη λειτουργία παρακολούθησης στάθμευσης).

οθόνη οπισθοπορείας με εγγραφή για γεωργικά μηχανήματα

Εάν πρέπει να τοποθετήσετε την οθόνη με διαφορετικό τρόπο από ό,τι με το στήριγμα που είναι μέρος της οθόνης, θα βρείτε στην προσφορά μας τρεις άλλους τύπους βάσης που θα σας επιτρέψουν να τοποθετήσετε την οθόνη, για παράδειγμα, στο παρμπρίζ ή στο το μέρος που το χρειάζεσαι. Εάν πρέπει να τοποθετήσετε μια κάμερα σε ένα ρυμουλκούμενο που είναι αποσυνδεδεμένο από αυτοκίνητο ή φορτηγό, μπορείτε να αγοράσετε ένα καλώδιο σύνδεσης για κάμερα οπισθοπορείας για ρυμουλκούμενα και ημιρυμουλκούμενα από εμάς. Αυτό θα εγγυηθεί την εύκολη αποσύνδεση του συστήματος αντιστροφής και την επανασύνδεσή του.

Χαρακτηριστικά:

ΣΥΝ Οθόνη οπισθοπορείας 10,1 ιντσών
συν Ηχογράφηση σε micro sd
συν Ευρείες επιλογές ρύθμισης στο μενού εμφάνισης
συν Δυνατότητα σύνδεσης έως και 8 καμερών
συν Διάφορες επιλογές εμφάνισης κάμερας

Τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης:

Οθόνη: Οθόνη 10,1" HD
Σύστημα: PAL/NTSC 50/60Hz
Λόγος διαστάσεων: 16:9
Ανάλυση οθόνης: 1024 x 600 RGB
Ανάλυση βίντεο: 1920x1080 pixel
Συμπίεση βίντεο: H.264
Ορατότητα οθόνης: 180° από κάθε πλευρά
Ανάλυση βίντεο κατά την εγγραφή: 1280x720P, 1280x960P, 960H
Συμβατό σήμα: AHD 720P@25/30, 960P@50/60, 1080P@25/30, CVBS 960H
Είσοδοι: 8x κανάλια AHD/CVBS
Κουμπιά με οπίσθιο φωτισμό: ναι, μπλε φως
Φωτεινότητα: 500cd/㎡, 500:1
Εγγραφή: ναι, 8 κανάλια
Εγγραφή βρόχου: ναι
Διάταξη οθόνης: 1/2/3/4/6/8 κάμερες
Μορφή βίντεο: AVI
Μνήμη: υποστήριξη κάρτας SD κατηγορίας 10, έως 512 GB (η κάρτα μνήμης δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία)
Επιλογή προσαρμογής OSD: φωτεινότητα, αντίθεση, ένταση, γλώσσα
Τροφοδοσία: DC 12-36V (απαιτείται τάση 13V και για την τροφοδοσία της κάμερας)
Τάση εξόδου: DC +11,5V/3A
Είσοδος ήχου: ναι 1x
Υποδοχή: Υποδοχή 4 ακίδων
Χρωμα μαυρο
Τηλεχειριστήριο: ναι
Διαστάσεις: 25 x 17 x 3,5 cm
Αντιηλιακό: ναι, αποσπώμενο
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 έως 70°C

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x 10,1" οθόνη LCD
1x Κονσόλα για την τοποθέτηση της οθόνης
2x Καλώδιο με 4 εισόδους για κάμερες
1x Τηλεχειριστήριο
1x Σετ βιδών
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα