Αδιάβροχη κάμερα ρολογιού Wifi spy με μνήμη 16 GB

Κωδικός προϊόντος: 10-191 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 137,50 U$
Τιμή με ΦΠΑ 165,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Αδιάβροχη κάμερα ρολογιού Wifi spy με μνήμη 16 GB

Αδιάβροχη κάμερα ρολογιού Wifi spy με μνήμη 16 GB. Τα πολυλειτουργικά ρολόγια διαθέτουν ενσωματωμένη μνήμη έως 16 GB και φως LED και υποστήριξη για ζωντανή μετάδοση μέσω μιας εφαρμογής διαθέσιμης για Android και iOS . Τα κατασκοπευτικά ρολόγια με κάμερα είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση και ντύσιμο. Είτε τα φοράτε στο δείπνο με φίλους, είτε στη δουλειά είτε τα χρησιμοποιείτε για υπαίθριες δραστηριότητες. Αυτά τα ρολόγια περιλαμβάνουν μια διακριτική βιντεοκάμερα κατασκοπείας και φωτογραφική μηχανή. Θα έχετε βιντεοκάμερα ή φωτογραφική μηχανή οπουδήποτε και οποτεδήποτε και θα απαθανατίζετε υπέροχες στιγμές ή σημαντικές πληροφορίες. Αυτά τα κατασκοπευτικά ρολόγια είναι ένας συνδυασμός υψηλής τεχνολογίας ενός μοντέρνου ρολογιού και μιας κρυφής κάμερας κατασκοπείας με ανάλυση HD 1280x720P και γωνία λήψης 90º.

Πολυλειτουργικό ρολόι με κάμερα WiFi HD

Κάμερα ρολογιού κατασκοπείας Wifi

Αυτά τα ρολόγια μπορούν να αγοραστούν online απευθείας στο e-shop. Η ενσωματωμένη μνήμη έως 16 GB εξασφαλίζει επαρκή χωρητικότητα για βίντεο, ήχο και φωτογραφίες. Το ρολόι έχει μια δίοδο που μπορείτε να ενεργοποιήσετε χειροκίνητα για φως LED, βοηθά στην εγγραφή βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το LED υψηλής φωτεινότητας ως φωτισμό έκτακτης ανάγκης. Εκτός από τη λυχνία έκτακτης ανάγκης (αναβοσβήνει), μπορείτε να ρυθμίσετε τη δίοδο LED σε λειτουργία ισχυρού φωτός ή σε λειτουργία μεσαίου φωτός.

Φως LED στο ρολόι

ρολόι με κάμερα και φως led

Το ρολόι μπορεί να δημιουργήσει το δικό του δίκτυο WIFI στο οποίο μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου μέσω της εφαρμογής που είναι διαθέσιμη για Android και iOS - επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε LIVE εικόνες κάμερας σε πραγματικό χρόνο . Είναι επίσης δυνατή η λήψη φωτογραφιών και βίντεο μέσω της εφαρμογής - καθώς δεν χρειάζεται να συνδέσετε μη αυτόματα το ρολόι στον υπολογιστή σας. Το ρολόι διαθέτει πιστοποίηση IPX7 (που σημαίνει αντοχή στο νερό) - καθιστώντας το κατάλληλο για τις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Αδιάβροχο ρολόι με προστασία κάμερας IPX7

αδιάβροχα ρολόγια με κάμερα

Τεχνικές προδιαγραφές:

Ανάλυση βίντεο: HD 1280 x 720 P
Μορφή βίντεο: AVI
Κωδικός βίντεο: H.264
Ανάλυση κάμερας: 5,0 megapixel
Φωτεινότητα LED: 10 lumens
Τρόπος λειτουργίας LED: ισχυρή/αδύναμη/έκτακτη ανάγκη
Μνήμη: 16 GB
Ηχογράφηση: ναι
Τύπος μπαταρίας: Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου πολυμερούς
Χρόνος εγγραφής βίντεο: Έως 90 λεπτά όταν είναι πλήρως φορτισμένο
Τύπος φόρτισης: μαγνητικό καλώδιο φόρτισης
Αδιάβροχη κατηγορία: IPX7
Υποστηρίζεται από: Android OS/Apple iOS/PC
Μέγεθος ρολογιού: 5,3 (διάμετρος) x1,9 (Τ) cm
Καθαρό βάρος: 55 g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Κάμερα στο ρολόι
1x καλώδιο φόρτισης
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα