Ανιχνευτής GSM σε στυλό για ανίχνευση σφαλμάτων κατασκόπων

Κωδικός προϊόντος: 09-002 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 41,25 U$
Τιμή με ΦΠΑ 49,50 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Ανιχνευτής GSM σε στυλό για ανίχνευση σφαλμάτων κατασκόπων

Ανιχνευτής GSM σε στυλό για ανίχνευση σφαλμάτων κατασκόπων . Είναι ένα στυλό, το οποίο χρησιμεύει ως ανιχνευτής GSM, είτε υπάρχουν σφάλματα είτε οποιοδήποτε ασύρματο σήμα στο σπίτι, στο γραφείο ή σε άλλα μέρη. Αυτό το ειδικά σχεδιασμένο στυλό ανακαλύπτει επίσης εάν το κινητό σας τηλέφωνο δεν έχει σφάλματα. Εάν η πένα συλλάβει το σήμα μετάδοσης, το κίτρινο LED θα αρχίσει να αναβοσβήνει (λάμπει).

Αυτή η συσκευή λειτουργεί σε όλες τις συχνότητες GSM, συμπεριλαμβανομένων των ασύρματων καμερών. Μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε εάν κάποιος στην περιοχή σας μιλάει στο τηλέφωνο ή εάν το τηλέφωνό σας είναι υπό χειραγώγηση κάποιου. Το αναβοσβήσιμο πρέπει να είναι συνεχές τουλάχιστον περίπου 1 λεπτό ή περισσότερο και είναι πολύ περισσότερο σίγουρο ότι μέσω του τηλεφώνου σας αποστέλλονται δεδομένα ή σήμα ήχου.

ανιχνευτής σφαλμάτων στο στυλό

Ανιχνευτής GSM Pen , ασύρματη συσκευή ανιχνεύει τις συχνότητες 900/1200/1300 και 2400 / 2600/3000 MHz. Ανιχνεύει ασύρματα σήματα σε εμβέλεια 10 μέτρων. Το απόρρητό σας είναι ήδη προστατευμένο, τίποτα δεν θα σας εκπλήξει. Το στυλό έχει επίσης φως UV για τον έλεγχο των τραπεζογραμματίων. Όσο περισσότερο πλησιάζετε στο σήμα VF, το έγχρωμο φως θα είναι πιο δυνατό. Πωλείται ανιχνευτής σφαλμάτων GSM Pen, μπορείτε να αγοράσετε online στο e-shop μας σε αποδεκτή τιμή. Δείτε την προσφορά μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε.
Προδιαγραφές GSM Pen ανιχνευτής σφαλμάτων:

1. Μπαταρία: 4,5 V, με χρήση LR-44 x 3 τεμ. (περιλαμβάνεται)
2. Έξοδος ντετέκτιβ: LED αναβοσβήνει (λυχνία LED χρώματος)
3. Τίτλος ντετέκτιβ επαγωγής: 100 MHz ~ 3 GHz (συχνότητα κάτω από 900 MHz συλλαμβάνεται επίσης από τη συσκευή, αλλά ο πομπός πρέπει να έχει απόδοση ακτινοβολίας τουλάχιστον 200 mA)
4. Κατανάλωση λειτουργίας: 30uA
5. Ρεύμα LED που αναβοσβήνει: 1mA
6. Οδηγίες λειτουργίας
7. Διαστάσεις ανιχνευτή: 146x 10 mm Φ. συμπαγές μέγεθος

Σχόλια

Αλλα προϊόντα