Ανιχνευτής καπνού WiFi με κάμερα FULL HD + IR LED + εφαρμογή για κινητά

Κωδικός προϊόντος: 10-534 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 146,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 176,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Ανιχνευτής καπνού WiFi με κάμερα FULL HD + IR LED + εφαρμογή για κινητά

Ανιχνευτής καπνού WiFi με κάμερα FULL HD + IR LED + εφαρμογή για κινητά. Με την ανίχνευση κίνησης και τη νυχτερινή όραση, έχετε μια συνεχή επισκόπηση του τι συμβαίνει στο σπίτι σας. Η κάμερα που κρύβεται στον ανιχνευτή καπνού είναι εξοπλισμένη με μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 5200 mAh , η οποία, όταν φορτιστεί πλήρως, εξασφαλίζει λειτουργία αναμονής για 1 χρόνο. Χάρη στον διακριτικό σχεδιασμό του, ταιριάζει σε κάθε τύπο εσωτερικού χώρου χωρίς κανείς να γνωρίζει ότι πρόκειται για συσκευή με κρυφή κάμερα. Η κάμερα έχει ρυθμιζόμενη κατακόρυφη γωνία φακού 15° για ακριβή ρύθμιση της γωνίας θέασης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε σπίτι, γραφείο, αποθήκη, γκαράζ, εξοχικό και ούτω καθεξής. Αναμφίβολα η πιο σημαντική και χρήσιμη λειτουργία είναι η απαρατήρητη παρακολούθηση του περιβάλλοντος. Η κάμερα συναγερμού πυρκαγιάς δεν διαθέτει λειτουργία ανίχνευσης καπνού (είναι μόνο μια απομίμηση αισθητήρα καπνού).

Κρυφή κάμερα σε ανιχνευτή καπνού

κάμερα σε ανιχνευτή καπνού

Η ενσωματωμένη κρυφή κάμερα καταγράφει βίντεο σε ανάλυση Full HD 1920 x 1080 με ήχο , δηλαδή επαρκή για λεπτομερείς λήψεις. Χάρη στη νυχτερινή όραση IR LED σε απόσταση έως και 5 μέτρων, θα έχετε ποιοτική εικόνα ακόμα και τη νύχτα. Ο ανιχνευτής υποστηρίζει σύνδεση WiFi και είναι ασύρματος, γεγονός που του επιτρέπει να τοποθετηθεί απευθείας οπουδήποτε στο εσωτερικό. Μπορείτε να ελέγξετε όλες τις λειτουργίες της κρυφής κάμερας από απόσταση μέσω της δωρεάν διαθέσιμης εφαρμογής «CamSC» για smartphone (iOS, Android) μέσω της οποίας μπορείτε να παρακολουθήσετε εικόνες σε πραγματικό χρόνο και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της κάμερας. Ο ανιχνευτής με κάμερα μπορεί να συνδεθεί σε οικιακό δρομολογητή μέσω WIFI, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την εικόνα οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.

κρυφή κάμερα σε ανιχνευτή καπνού

Η κάμερα περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία ανίχνευσης κίνησης , η οποία χρησιμοποιείται για την έναρξη της εγγραφής κατά την καταγραφή κίνησης στο διάστημα. Ο αισθητήρας έχει εμβέλεια 5 μέτρων. Εξαιρετικό χαρακτηριστικό χάρη στο οποίο δεν θα χάσετε καμία σημαντική λήψη, επειδή οι λήψεις θα αποτυπωθούν μόνο κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Οι καταγεγραμμένες εγγραφές υποβάλλονται σε συμπίεση H.264 για μείωση του μεγέθους του αρχείου και στη συνέχεια αποθηκεύονται σε υποστηριζόμενη κάρτα micro SD έως 64 GB . Ο αμφίδρομος ήχος επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία από απόσταση - μπορείτε να ηρεμήσετε ένα κατοικίδιο, να μιλήσετε σε ένα παιδί κ.λπ.

ανιχνευτής καπνού με κάμερα - εφαρμογή για κινητά ios a android

Ανίχνευση κίνησης, νυχτερινή όραση , παρακολούθηση βίντεο σε πραγματικό χρόνο - παρακολουθήστε τι συμβαίνει στο σπίτι σας

κάμερα ασφαλείας σε ανιχνευτή καπνού - ανίχνευση κίνησης

Χαρακτηριστικά:

ΣΥΝ Κρυφή κάμερα σε ανιχνευτή καπνού
συν WiFi μετάδοση εικόνας σε πραγματικό χρόνο
συν Διάρκεια μπαταρίας σε αναμονή 365 ημέρες
συν Λειτουργία ανίχνευσης κίνησης
συν Νυχτερινή IR όραση LED έως 5 μέτρα

Προδιαγραφές:

Αισθητήρας εικόνας: FULL HD 1920x1080p
Φακός: CMOS 2MP
Ανάλυση φωτογραφίας: 1920x1080 pixel
Ανάλυση βίντεο: 1920x1080 pixel
Αναλογία καρέ: 15 fps
Μορφή συμπίεσης: H.264
Εγγραφή σε βρόχο: ναι
Ρυθμιζόμενη γωνία κάμερας: 15°
Γωνία σάρωσης: 145°
Εμβέλεια νυχτερινής όρασης: 5 μέτρα
Ανίχνευση κίνησης: ναι, αισθητήρας PIR με εμβέλεια 5 μέτρων
Κάρτα μνήμης: υποστήριξη κάρτας Micro SD έως το μέγιστο. 64 GB (δεν περιλαμβάνεται)
Τροφοδοσία: επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 5200mAh
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Χρόνος φόρτισης: 12 ώρες
Φόρτιση: καλώδιο micro USB
Διαστάσεις: 11,6x11,6x5,2 cm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Ανιχνευτής καπνού με κάμερα FULL HD
1x καλώδιο USB
1x USB reader για κάρτα micro SD
1x σετ βιδών στερέωσης
1x Αυτοκόλλητο 3M
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα