Ανιχνευτής σφαλμάτων + κατασκοπευτική κάμερα + συσκευές GPS με σήμα GSM 2G/3G/4G/5G

Κωδικός προϊόντος: 09-108 Έχω μία ερώτηση
νέος Ανιχνευτής σφαλμάτων + κατασκοπευτική κάμερα + συσκευές GPS με σήμα GSM 2G/3G/4G/5G
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 183,34 U$
Τιμή με ΦΠΑ 220,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Ανιχνευτής σφαλμάτων + κατασκοπευτική κάμερα + συσκευές GPS με σήμα GSM 2G/3G/4G/5G

Φορητός ανιχνευτής σφαλμάτων + ανιχνευτής κατασκοπευτικής κάμερας + συσκευές GPS με σήμα GSM 2G/3G/4G/5G/LTE. Φορητός ανιχνευτής υψηλής ευαισθησίας. Διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία χωρητικότητας 1600mAh με διάρκεια ζωής έως και 35 ώρες . Μπορεί να καταγράψει μαγνητικά πεδία και ηλεκτρομαγνητικά κύματα - θα ανακαλύψετε κρυφές κάμερες wifi, εντοπιστές GPS, συσκευές ακρόασης ή συσκευές με σήμα GSM . Η αρχική του τεχνολογία ψηφιακής ανίχνευσης μαγνητικού πεδίου μπορεί να ανιχνεύσει αποτελεσματικά σήματα ασθενούς μαγνητικού πεδίου. Η απόσταση ανίχνευσης της μέτρησης του μαγνητικού πεδίου είναι έως 200 mm. Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης ένα πρακτικό φως LED με ρυθμιζόμενο λαιμό χήνας.

Φορητός ανιχνευτής συσκευής κατασκοπείας (bug, κάμερες, συσκευή gsm) χειρός

Φορητή συσκευή κατασκοπείας (σφάλμα, κάμερες, συσκευή gsm) ανιχνευτής χειρός

Αυτός ο ανιχνευτής χρησιμοποιείται για την ιδιωτική ζωή. Είναι εύκολο στη χρήση και θα βρείτε γρήγορα τον κρυφό φακό της κάμερας wifi και θα εντοπίσετε το σήμα των κρυφών καμερών και των συσκευών ακρόασης. Ανιχνεύει τον εντοπιστή GPS στο αυτοκίνητό σας και παρακολουθεί την πηγή του σήματος wifi και GSM . Ο ανιχνευτής διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία φορτίζεται μέσω καλωδίου USB. Ο ανιχνευτής είναι ελαφρύς, ώστε να μπορείτε να τον έχετε μαζί σας παντού, είτε σε επαγγελματικά ταξίδια είτε σε διακοπές - προστατεύστε το απόρρητό σας από ανεπιθύμητη επιτήρηση.

ασύρματος ανιχνευτής κάμερας μαγνητικής σφαλμάτων

Σίγουρα θα βρει τη χρήση του σε ξενοδοχεία, πανσιόν, γραφεία, αποδυτήρια, δημόσιες τουαλέτες, γυμναστήρια κ.λπ. Οι κατασκοπευτικές κάμερες μπορούν να κρυφτούν σε διάφορα πράγματα, όπως λαμπτήρα, ανιχνευτή καπνού, ρολόι τοίχου, λάμπα, τηλεόραση, ξυπνητήρι, μετεωρολογικός σταθμός, ηχείο, στυλό, μπρελόκ, γυαλιά ή άλλα αντικείμενα. Χάρη σε αυτή τη συσκευή, μπορείτε να αποτρέψετε αποτελεσματικά την υποκλοπή, τη μυστική μαγνητοσκόπηση και την κακή χρήση προσωπικών πληροφοριών. Ο ανιχνευτής σίγουρα θα εκτιμηθεί από ανθρώπους που χρησιμοποιούν συχνά τραπεζικές κάρτες, συχνά ταξιδεύουν και κοιμούνται σε ξενοδοχεία, όμορφες γυναίκες που προστατεύουν την ιδιωτικότητά τους από τους παπαράτσι. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για επαγγελματικές συναντήσεις, μυστικές συναντήσεις, εξετάσεις και συνεντεύξεις.

χειροκίνητη χρήση ανιχνευτή σφαλμάτων

Ο ανιχνευτής διαθέτει φωτεινά και ηχητικά σήματα , χάρη στα οποία μπορείτε να εντοπίσετε γρήγορα μια συσκευή κατασκοπείας. Θα βρείτε εύκολα και γρήγορα τον εντοπιστή GPS που είναι κρυμμένος στο αυτοκίνητο . Χάρη στον ρυθμιζόμενο τροχό, μπορείτε να ρυθμίσετε την ευαισθησία ανίχνευσης.

Κατάσκοπος ανιχνευτή gps στο αυτοκίνητο χειρός


Προδιαγραφές:

Εύρος συχνοτήτων: 1MHz-2,8GHz
Δυναμικό εύρος ανίχνευσης:> 72Db
Ευαισθησία: 0,030,03mv
Εύρος ανίχνευσης: στα 2,4 GHz 15m2; στα 1,2 GHz 26m2; σήμα κινητού GSM/2G/3G/4G 5-25m2
Μαγνητική ανίχνευση: 50mm-300mm
Ένδειξη: LED και μπιπ
Τροφοδοσία: επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 3,7V χωρητικότητας 1600mAH
Εξωτερική λυχνία LED: ναι
Ρεύμα λειτουργίας: 45-75mA
Αντοχή: έως 20-35 ώρες
Υλικό: ABS
Βάρος: 275g
Διαστάσεις: 380x12x10mm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Ανιχνευτής
1x φως LED με εύκαμπτο λαιμό
1x καλώδιο φόρτισης USB/DC
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα