Ανιχνευτής υποκλοπής GSM

Κωδικός προϊόντος: 09-003 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 44,91 U$
Τιμή με ΦΠΑ 53,90 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Ανιχνευτής υποκλοπής GSM

Ανιχνευτής υποκλοπής GSM. Ο ανιχνευτής μπορεί εύκολα να εντοπίσει και να βρει ασύρματες κάμερες, υποκλοπές και άλλες ασύρματες συσκευές ή σήματα. Ο ανιχνευτής σφαλμάτων GMS RF είναι μια συσκευή που χρησιμεύει ως ανιχνευτής GSM, είτε για σφάλματα είτε για οποιοδήποτε ασύρματο σήμα στο σπίτι, το γραφείο ή άλλα μέρη.

Αυτή η ειδικά σχεδιασμένη συσκευή ανακαλύπτει επίσης εάν το κινητό σας τηλέφωνο δεν έχει σφάλματα. Εάν η συσκευή λάβει το σήμα εκπομπής, θα αρχίσει να σφυρίζει ή να δονείται και οι πράσινες λυχνίες LED θα ανάψουν για να ανάβουν ανάλογα με την ένταση του σήματος.

Ο ανιχνευτής GSM λειτουργεί σε όλες τις συχνότητες GSM, συμπεριλαμβανομένων των ασύρματων καμερών. Μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε εάν κάποιος στην περιοχή σας μιλάει στο τηλέφωνο ή εάν το τηλέφωνό σας είναι υπό χειραγώγηση κάποιου. Το αναβοσβήσιμο, το σφύριγμα ή η δόνηση πρέπει να είναι συνεχόμενα τουλάχιστον περίπου 1 λεπτό ή περισσότερο και είναι πολύ περισσότερο σίγουρο ότι μέσω του τηλεφώνου σας αποστέλλονται δεδομένα ή σήμα ήχου. Η συσκευή μπορεί χωρίς προβλήματα να εντοπίσει ασύρματες κάμερες, σφάλματα ακρόασης ή άλλες ασύρματες συσκευές. Ανιχνευτής GSM προς πώληση μπορείτε να αγοράσετε online στο e-shop μας σε αποδεκτή τιμή. Δείτε την προσφορά μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε.

gsm ανιχνευτής rf bug

Η συσκευή υποστηρίζει επίσης σύνδεση ακουστικών σε περίπτωση που χρειαστεί να εκτελέσετε αθόρυβη ανίχνευση, δηλαδή χωρίς ήχο. Το εύρος ανίχνευσης του σήματος GSM είναι έως και 10 M (ανάλογα με την ισχύ του σήματος GSM που ανιχνεύεται).

Εύρος συχνοτήτων: 860-965MHZ(GSM); 1805-1880MHZ(DCS); 1930-1990 MHZ (PCS)

Σχόλια

Αλλα προϊόντα