Cloud Διπλή κάμερα αυτοκινήτου Σύστημα παρακολούθησης GPS σε πραγματικό χρόνο PROFIO X5

Κωδικός προϊόντος: 55-208 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 366,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 440,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Cloud Διπλή κάμερα αυτοκινήτου Σύστημα παρακολούθησης GPS σε πραγματικό χρόνο PROFIO X5

Cloud Διπλή κάμερα αυτοκινήτου Σύστημα παρακολούθησης GPS σε πραγματικό χρόνο PROFIO X5​ - κουτί Android με υποστήριξη 4G/LTE/WiFi για Live εφαρμογή/ιστό για παρακολούθηση. Το πιο πρόσφατο σύστημα κάμερας της PROFIO Electronics X5 προσφέρει λειτουργίες όπως GPS Tracker , ζωντανή online παρακολούθηση GPS του οχήματος μέσω εφαρμογής σε τηλέφωνο ή υπολογιστή, καθώς και προβολή ζωντανής εικόνας από την κάμερα σε πραγματικό χρόνο. Πρόκειται για συσκευή εγγραφής με δυνατότητα σύνδεσης 2 καμερών (μπροστά, πίσω), που επιτρέπει την εγγραφή βίντεο και από τις δύο κάμερες ταυτόχρονα (υποστηρίζει micro sd έως 128GB ). Η μπροστινή κάμερα έχει ανάλυση FULL HD 1920x1080p . Οι κάμερες έχουν ελάχιστες διαστάσεις και δεν περιορίζουν τον χώρο στο όχημα. Η συσκευή του android box μπορεί να είναι κρυφή , επομένως δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί στο ταμπλό και να μην ενοχλεί τη θέα από το όχημα.

Θα εκτιμήσετε επίσης την υποστήριξη για τη δημιουργία σημείου πρόσβασης WiFi 4G μέσω της τοποθετημένης κάρτας SIM 4G . Οι εικόνες αποθηκεύονται σε υποστηριζόμενη κάρτα μνήμης micro SD έως 128 GB . Αυτό το σύστημα κάμερας δεν έχει κουμπιά απευθείας στη συσκευή, επομένως αποτρέπει κάθε πιθανό χειρισμό και προσπαθεί να επεξεργαστεί/διαγράψει εγγραφές. Το τροφοδοτικό του συστήματος εγκαθίσταται απευθείας στην ασφαλειοθήκη του οχήματος. Η θέση του κουτιού Android είναι δυνατή σε οποιοδήποτε σημείο του οχήματος, σε σημείο όπου το κουτί δεν θα είναι ορατό. Προσφέρει τη δυνατότητα κλειδώματος της εισαγόμενης SIM καθώς και της κάρτας Micro SD έναντι μη εξουσιοδοτημένης επεξεργασίας των εγγραφών. Η κάμερα μπορεί επίσης να εγγράψει ήχο μέσω ενός μικροφώνου που βρίσκεται στο κουμπί SOS στο εξωτερικό καλώδιο.

Διπλή κάμερα Cloud/Android στο όχημά σας για απομακρυσμένη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

σύστημα κάμερας αυτοκινήτου profio x5 ζωντανή τοποθέτηση αυτοκινήτου

Σύστημα διπλής κάμερας profio x5 για ζωντανή παρακολούθηση

Έχετε επίσης ένα εξωτερικό κουμπί SOS στο καλώδιο και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορείτε να το πατήσετε για 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε τον συναγερμό SOS. Ανάλυση συμπεριφοράς οδηγού - ο ενσωματωμένος αισθητήρας G 9 αξόνων σάς επιτρέπει να εκτελείτε καλύτερα την ανάλυση συμπεριφοράς του οδηγού. Σε περίπτωση ακατάλληλης συμπεριφοράς του οδηγού, όπως γρήγορη επιτάχυνση, ισχυρό φρενάρισμα ή υψηλή ταχύτητα κινητήρα , η βιντεοκάμερα θα σας ειδοποιήσει για αυτό το γεγονός χρησιμοποιώντας την εφαρμογή και ταυτόχρονα θα αποθηκεύσει το αρχείο οδήγησης στην κάρτα SD καθώς και στον διακομιστή Cloud . Το Profio X5 είναι ένας ιδανικός και εξελιγμένος τρόπος για να αυξήσετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας με συνεχή παρακολούθηση ή μια ολοκληρωμένη λύση για τις εταιρείες όσον αφορά την παρακολούθηση της κίνησης του στόλου τους.

Σύγκριση μεμονωμένων μοντέλων συστημάτων κάμερας PROFIO Cloud

μοντέλα καμερών αυτοκινήτων pofio

Σύγκριση καμερών profo

Σύστημα παρακολούθησης με λειτουργίες προστασίας οχημάτων και απομακρυσμένης παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά βίντεο από την κάμερα μέσω μιας δωρεάν διαθέσιμης εφαρμογής για κινητά (υποστήριξη για Android/iOS ) που ονομάζεται " Tracksolid ", ή μέσω της πλατφόρμας Web σε υπολογιστή. Με αυτήν την εφαρμογή είναι επίσης δυνατή η παρακολούθηση της θέσης GPS του οχήματος στο χάρτη στο διαδίκτυο σε πραγματικό χρόνο. Το σετ καλωδίων έχει σχεδιαστεί για άμεση σύνδεση με την ασφαλειοθήκη 12/24V , επιτρέποντας τη μόνιμη τροφοδοσία της κάμερας του αυτοκινήτου. Ένα πλεονέκτημα είναι ένα σύστημα διπλής κάμερας που παρέχει τις εγγραφές από την μπροστινή ή την πίσω κάμερα. Μπορείτε να συνδεθείτε με το όχημα μέσω της εφαρμογής κινητού τηλεφώνου καθώς και μέσω της πλατφόρμας ή του tablet του υπολογιστή . Ο χάρτης δείχνει την τρέχουσα θέση σας με συντεταγμένες ώρας, ταχύτητας και GPS. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία ζωντανής προβολής σε πραγματικό χρόνο.

σύστημα παρακολούθησης αυτοκινήτου

Μπορείτε να συνδεθείτε με το όχημα μέσω της εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο καθώς και στην πλατφόρμα WEB , σε υπολογιστή ή tablet.

Ο χάρτης δείχνει την τρέχουσα θέση σας με συντεταγμένες ώρας, ταχύτητας και GPS. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία ζωντανής προβολής σε πραγματικό χρόνο.

tracksolid σύστημα παρακολούθησης

Απολαύστε την παρακολούθηση GPS απευθείας μέσω της διεπαφής ιστού www.tracksolid.com

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό. Όλα είναι διαθέσιμα μέσω του Διαδικτύου από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον επιτραπέζιο υπολογιστή, τον φορητό υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο. Η βασική λειτουργία είναι η παρακολούθηση ενός μηχανοκίνητου οχήματος, είτε είναι αυτοκίνητο είτε φορτηγό. Εάν το όχημα είναι συνδεδεμένο, θα δείτε την τρέχουσα θέση του στον χάρτη και μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τη διαδρομή του. Εάν είναι εκτός σύνδεσης, θα εμφανιστεί η τελευταία γνωστή τοποθεσία του. Κάθε όχημα έχει τον δικό του μοναδικό αριθμό ταυτότητας μετά την εγγραφή και με τη χρήση αυτού του αναγνωριστικού μπορείτε να βρείτε τα αρχεία οδήγησης στο ιστορικό οδήγησης (ιστορικό 7 ημερών). Αφού ξεκινήσετε την αρχειοθετημένη διαδρομή, μπορείτε να δείτε την κίνηση στον χάρτη. Στο αναλυτικό πρόγραμμα, μπορείτε να δείτε ποια ώρα και σε ποια διεύθυνση ήταν το ακριβές όχημα εκείνη τη στιγμή. Η λειτουργία GEO FENCE σάς επιτρέπει να στέλνετε μια ειδοποίηση μέσω email όταν φεύγετε από τον σημειωμένο χώρο (εάν ο οδηγός του οχήματος εγκαταλείψει κατά λάθος την προγραμματισμένη διαδρομή). Για να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες, πρέπει να αγοράσετε μια άδεια παρακολούθησης.

παρακολούθηση οχήματος profio x5 gps
διπλή κάμερα αυτοκινήτου profio x5 tracksolid

Συμβάντα βίντεο στο σύννεφο

Σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος, σύγκρουσης ή μη φυσιολογικής συμπεριφοράς, το βίντεο μεταφορτώνεται αυτόματα στο cloud . Χάρη στη σύνδεση 4G, μπορείτε να επιτύχετε υψηλότερες ταχύτητες δεδομένων και μεγαλύτερη κάλυψη, επιτρέποντάς σας να αντιδράσετε ή να ενεργήσετε άμεσα.

profio x5 cloud και κάμερα android


Διαφορετικά σενάρια χρήσης

Το Android BOX Profio X5 είναι μια συσκευή που επιτρέπει μεγάλη ποικιλία χρήσεων. Οι κάμερες μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο όχημα.

σύστημα κάμερας αυτοκινήτου profio σενάριο χρήσης profio x5

DBA - Ανάλυση συμπεριφοράς οδήγησης

Η παρακολούθηση δεδομένων σχετικά με τη συμπεριφορά του οδηγού, συμπεριλαμβανομένης της ισχυρής επιτάχυνσης, του δυνατού φρεναρίσματος και των ακραίων καμπυλών, θα συμβάλει στη μείωση των ατυχημάτων του στόλου σας και στη βελτίωση της οικονομίας καυσίμου.

Ανάλυση DBA του προφίλ οδηγικής συμπεριφοράς x5

Τηλεχειριστήριο

Αυτό το μοναδικό σύστημα επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο της αναπαραγωγής εγγραφών από την κάμερα. Ένας συναγερμός δόνησης σας ειδοποιεί για ανεπιθύμητα χτυπήματα (εισβολή σε αυτοκίνητο, πρόσκρουση ή σύγκρουση).

Τηλεχειριστήριο profio x5 μέσω εφαρμογής

WiFi HOTSPOT και μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας 4G

Απλώς τοποθετήστε μια κάρτα SIM 4G και μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα στο διαδίκτυο. Αφού τοποθετήσετε την κάρτα SIM στη συσκευή, θα δημιουργηθεί ένα σημείο πρόσβασης WiFi 4G (είναι απαραίτητο να έχετε ενεργοποιημένες υπηρεσίες δεδομένων στην κάρτα SIM) που θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε στο σύστημα της κάμερας. Το Profio X5 υποστηρίζει μετάδοση δεδομένων 2G GSM, 3G WCDMA και 4G (LTE). Έτσι, μπορείτε να συνδεθείτε σε internet υψηλής ταχύτητας σχεδόν οπουδήποτε. Όταν τεθεί σε λειτουργία ο κινητήρας, το WiFi Hotspot θα ενεργοποιηθεί αυτόματα. Το όνομα του hotspot είναι "IMEI", ενώ ο κωδικός πρόσβασης είναι τα τελευταία οκτώ ψηφία του IMEI. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την εφαρμογή Car-Matrix, να συνδεθείτε στο κατάλληλο WiFi και, στη συνέχεια, να παίξετε εύκολα τις εγγραφές σας ή να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις.

profio x5 wifi hotspot και μετάδοση 4G

Ζωντανή παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

Παρακολουθήστε εικόνες και από τις δύο κάμερες ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε χρησιμοποιώντας τον Ιστό ή την εφαρμογή Tracksolid για κινητά απευθείας στο smartphone σας.

ζωντανή παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο profio x5

Ενσωματωμένος αισθητήρας G

Σε περίπτωση πέδησης έκτακτης ανάγκης, κατά τη σύγκρουση ή την πρόσκρουση, ο αισθητήρας G αξιολογεί την κατάσταση ως σοβαρή και ξεκινά αυτόματα την εγγραφή. Στη συνέχεια, κλειδώνει το αρχείο βίντεο κατά τη διάρκεια του ατυχήματος. Αυτό το βίντεο μπορεί να χρησιμεύσει ως απόδειξη σε περίπτωση ατυχήματος.

Ενσωματωμένος αισθητήρας g κάμερας profio x5

Κλήση έκτακτης ανάγκης SOS

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί SOS για 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε τον συναγερμό SOS. Στη συνέχεια, η κάμερα στέλνει SOS sms στους προκαθορισμένους αριθμούς τηλεφώνου και ξεκινά τον κύκλο επανάκλησης των προκαθορισμένων αριθμών μέχρι να απαντήσει στην κλήση.

κάμερα αυτοκινήτου profio x5 - κουμπί έκτακτης ανάγκης sos

Διαχείριση στόλου οχημάτων

Εάν διαθέτετε στόλο οχημάτων στην εταιρεία σας, μπορείτε να τα παρακολουθείτε ταυτόχρονα σε έναν λογαριασμό. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Tracksolid, μπορείτε να παρακολουθείτε μεγάλο αριθμό συσκευών σε έναν λογαριασμό. Είναι βολικό για εσάς να παρακολουθείτε τον στόλο σας όλη την ώρα. Το σύστημα κάμερας Profio X5 θα σας βοηθήσει να μείνετε σε επαφή με τους οδηγούς του στόλου σας παρακολουθώντας με ακρίβεια την απόδοσή τους. Αυτό το μοναδικό σύστημα μπορεί να βοηθήσει τους οδηγούς να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να λάβουν καλύτερες αποφάσεις, καθώς και να σας προστατεύσει, ως ιδιοκτήτη στόλου, από ψευδείς αξιώσεις και ανεξήγητες ζημιές στην περιουσία σας.

διπλή κάμερα αυτοκινήτου - profio διαχείρισης στόλου x5

Ποιότητα βίντεο FULL HD 1080

Η μπροστινή κάμερα του συστήματος Profio Tracking X5 προσφέρει τέλειες δυνατότητες εικόνας. Οι λήψεις θα αποτυπωθούν με μεγάλη ευκρίνεια. Ό,τι καταγράψει αυτή η βιντεοκάμερα θα μεταφερθεί σε ομαλά και εκπληκτικά βίντεο. Ήρθε η ώρα να απολαύσεις κοφτές και όμορφες λήψεις..

κάμερα profio x5 - βίντεο full hd

Εγγραφή βρόχου

Τα βίντεο θα αποθηκεύονται στην κάρτα micro SD κάθε 3 λεπτά (ανάλογα με τις ρυθμίσεις) Εάν η κάρτα SD είναι γεμάτη, οι παλαιότερες εγγραφές θα διαγραφούν αυτόματα και θα αντικατασταθούν με νέες.

επαγγελματικές κάμερες αυτοκινήτου - εγγραφή σε βρόχο

Προδιαγραφές:

Μοντέλο: PROFIO X5
Επεξεργαστής: ARM Cortex A53 Quad-Core 1,4 GHz
Λειτουργικό σύστημα: Android 8.1 GO
GPS + BDS, GSM & WCDMA, 4G LTE,
Μπροστινή κάμερα ανάλυσης βίντεο: Full HD 1080p, γωνία θέασης 120°, κωδικοποίηση H.264
Μπροστινή κάμερα μήκους καλωδίου: 2 μέτρα
Πίσω κάμερα ανάλυσης βίντεο: 720p, γωνία λήψης 100°, κωδικοποίηση H.264
Μήκος καλωδίου πίσω κάμερας: 2,45 μέτρα
Wi-Fi: 802,11 b/g/n, συχνότητα 2,4 GHz, hotspot
Απομακρυσμένη παρακολούθηση: PC & App - Λογισμικό υπολογιστή: www.tracksolid.com, APP για κινητά: Tracksolid
Αισθητήρας G: BMI160 (6-way)
Υποστήριξη Micro SD: έως 128 GB
Υποστήριξη δικτύου: GSM, WCDMA, LTE
Διεπαφή δεδομένων: Micro USB 2.0, micro SIM
Εξωτερική μπαταρία: 600mAh
Τροφοδοσία: 9V - 30V
Θερμοκρασία λειτουργίας -20° C ~ 70° C
Κουτί DVR: Π / Υ / Β 12 x 2,7 x 9,5 cm
Μπροστινή κάμερα: Π/Υ/Β 5,3 x 3,1 x 3,1 cm
Πίσω κάμερα: Π/Υ/Β 7,2 x 3,2 x 2,5 cm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1. Καταγραφικό PROFIO X5 + Προσαρμογέας κάρτας SIM
2. Εξωτερική κάμερα 1
3. Εξωτερική κάμερα 2
4. Κεραία GPS/LTE/WIFI
5. Καλώδιο ρεύματος + μπαταρία
6. Κουμπί SOS
7. Ταινία για προσάρτηση και σύνδεση
8. Αυτοκόλλητες ταινίες 3M
9. Σετ τοποθέτησης και καλύμματα

Περιεχόμενα συσκευασίας profio x5 car dvr

Profio electronics Το σύστημα κάμερας Profio X5 είναι ένα κορυφαίο προϊόν της νέας επωνυμίας PROFIO ELECTRONICS , η οποία ειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή καινοτόμων καμερών που δίνουν μια νέα διάσταση στη χρήση τους στην καθημερινή πρακτική.

Σχόλια

Αλλα προϊόντα