Διπλή κάμερα αυτοκινήτου για στόλο οχημάτων + Ζωντανή παρακολούθηση GPS PROFIO X2

Κωδικός προϊόντος: 14-031 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 320,84 U$
Τιμή με ΦΠΑ 385,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Διπλή κάμερα αυτοκινήτου για στόλο οχημάτων + Ζωντανή παρακολούθηση GPS PROFIO X2

Διπλή κάμερα αυτοκινήτου για στόλο οχημάτων με Live GPS Tracking - PROFIO Tracking Cam X2. Εάν χρειάζεται να παρακολουθείτε την τοποθεσία GPS σε πραγματικό χρόνο + ζωντανή εικόνα από την κάμερα του οχήματος. Η διπλή απομακρυσμένη κάμερα αυτοκινήτου προσφέρει λειτουργίες όπως GPS Tracker, ζωντανή παρακολούθηση οχήματος μέσω GPS στο διαδίκτυο μέσω εφαρμογής στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας, καθώς και προβολή ζωντανού βίντεο από την κάμερα σε πραγματικό χρόνο. Πρόκειται για διπλή κάμερα (μπροστινή και εσωτερική) που επιτρέπει την εγγραφή και από τις δύο κάμερες , όπου η μπροστινή κάμερα έχει ανάλυση FULL HD 1920x1080 px στα 30 fps (με συμπίεση H.264) με γωνία 140° και υποστήριξη για δημιουργία 3G Wifi Hotspot μέσω της τοποθετημένης κάρτας SIM 3G.

Οι εικόνες αποθηκεύονται σε υποστηριζόμενη κάρτα micro SD έως 64 GB. Το σώμα της κάμερας είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας που την καθιστούν ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες ή το υπερβολικό κρύο . Προσφέρει την επιλογή κλειδώματος (με κλείδωμα και πλήκτρα) της τοποθετημένης SIM καθώς και κάρτας Micro SD έναντι μη εξουσιοδοτημένης επεξεργασίας των εγγραφών. Ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα απομακρυσμένης απενεργοποίησης του κινητήρα (με χρήση ρελέ) εάν το όχημα κλαπεί. Η κάμερα, εάν χρειάζεται (SOS, διακοπή ρεύματος, βλάβη μπαταρίας αυτοκινήτου), λειτουργεί και με την συμπεριλαμβανόμενη εξωτερική καλωδιακή μπαταρία χωρητικότητας 450 mAh.

Διπλή κάμερα - Συσκευή παρακολούθησης GPS στο αυτοκίνητο με υποστήριξη WiFi και 3G SIM για την απόλυτη επισκόπηση και εμπειρία οδήγησης.

διπλή κάμερα αυτοκινήτου για διαχείριση στόλου

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί SOS για 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε τον συναγερμό SOS. Στη συνέχεια, η κάμερα στέλνει SOS sms στους προκαθορισμένους αριθμούς τηλεφώνου και ξεκινά τον κύκλο επανάκλησης αυτών των αριθμών μέχρι να απαντήσει στην κλήση. Συναγερμός κραδασμών: η συσκευή μεταβαίνει σε λειτουργία συναγερμού δόνησης μετά από 5 λεπτά από την ακινητοποίηση του κινητήρα του οχήματος. Εάν εντοπιστεί δόνηση σε σταθμευμένο όχημα, η εφαρμογή APP CarMatrix σάς ειδοποιεί με ειδοποίηση. Ανάλυση συμπεριφοράς οδηγού : ο ενσωματωμένος αισθητήρας G 9 αξόνων επιτρέπει στην κάμερα να εκτελεί καλύτερα την ανάλυση συμπεριφοράς του οδηγού. Σε περίπτωση ακατάλληλης συμπεριφοράς του οδηγού, όπως γρήγορη επιτάχυνση, ισχυρό φρενάρισμα ή υψηλή ταχύτητα κινητήρα, η κάμερα θα σας ειδοποιήσει μέσω της εφαρμογής για αυτό το γεγονός και στο μεταξύ θα αποθηκεύσει το αρχείο οδήγησης στην κάρτα SD καθώς και στον διακομιστή Cloud. Το Profio Tracking CAM X2 είναι ένας ιδανικός και εξελιγμένος τρόπος για να αυξήσετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας με συνεχή παρακολούθηση ή είναι μια ολοκληρωμένη λύση για τις εταιρείες να παρακολουθούν την κίνηση του στόλου τους.

Κάμερα αυτοκινήτου PROFIO X2 με λειτουργίες προστασίας οχήματος και απομακρυσμένης παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο.

κάμερες αυτοκινήτου GPS απομακρυσμένη παρακολούθηση

Αφού τοποθετήσετε την κάρτα SIM στη βιντεοκάμερά σας, θα δημιουργήσει ένα σημείο πρόσβασης WiFi 3G (πρέπει να έχετε ενεργοποιημένες υπηρεσίες δεδομένων στην κάρτα SIM) και μπορείτε να απολαύσετε το σερφάρισμα στο Διαδίκτυο οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε . Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά πλάνα βίντεο από την κάμερα μέσω μιας δωρεάν διαθέσιμης εφαρμογής για κινητά ( υποστήριξη Android/iOS ) που ονομάζεται " Car Matrix " ή μέσω μιας πλατφόρμας υπολογιστή . Με αυτήν την εφαρμογή είναι επίσης δυνατή η online παρακολούθηση της θέσης GPS του οχήματος στο χάρτη. Το σετ καλωδίων έχει σχεδιαστεί για άμεση σύνδεση με την ασφαλειοθήκη 12/24V , επιτρέποντας τη μόνιμη τροφοδοσία της κάμερας του αυτοκινήτου. Ένα πλεονέκτημα είναι ένας διπλός φακός που παρέχει τις εγγραφές είτε της μπροστινής είτε της πίσω (εσωτερικής) κάμερας, συμπεριλαμβανομένου του ήχου (μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε την εγγραφή ήχου). Η εσωτερική κάμερα διαθέτει IR νυχτερινή όραση που μπορεί να φωτίσει ολόκληρο τον χώρο του οχήματος τη νύχτα.

κάμερα αυτοκινήτου εφαρμογή PROFIO

Μπορείτε να συνδεθείτε με ένα όχημα μέσω μιας εφαρμογής κινητού τηλεφώνου, μιας πλατφόρμας υπολογιστή ή ενός tablet.
Ο χάρτης εμφανίζει την τρέχουσα τοποθεσία του με συντεταγμένες ώρας, ταχύτητας και GPS. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης ζωντανή προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο.

profio x2 κάμερα αυτοκινήτου GPS με κινητό τηλέφωνο παρακολούθησης

Απολαύστε τη δωρεάν υπηρεσία παρακολούθησης GPS απευθείας μέσω της διεπαφής ιστού www.car-matrix.com

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό. Όλα είναι διαθέσιμα μέσω του Διαδικτύου από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον επιτραπέζιο υπολογιστή, τον φορητό υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο. Η βασική λειτουργία είναι η παρακολούθηση ενός μηχανοκίνητου οχήματος, είτε είναι αυτοκίνητο είτε φορτηγό. Εάν το όχημα είναι συνδεδεμένο, θα δείτε την τρέχουσα θέση του στον χάρτη και μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τη διαδρομή του. Εάν είναι εκτός σύνδεσης, θα εμφανιστεί η τελευταία γνωστή τοποθεσία του. Κάθε όχημα έχει τον δικό του μοναδικό αριθμό ταυτότητας μετά την εγγραφή και με τη χρήση αυτού του αναγνωριστικού μπορείτε να βρείτε τα αρχεία οδήγησης στο ιστορικό οδήγησης. Αφού ξεκινήσετε την αρχειοθετημένη διαδρομή, μπορείτε να δείτε την κίνηση στον χάρτη. Στο αναλυτικό πρόγραμμα, μπορείτε να δείτε ποια ώρα και σε ποια διεύθυνση ήταν το ακριβές όχημα εκείνη τη στιγμή. Οι επιμέρους στάσεις του οχήματος επισημαίνονται με κόκκινη σημαία στον χάρτη και περιέχουν πληροφορίες για πόσο καιρό το όχημα έχει σταθμεύσει σε αυτό το μέρος. Μπορείτε να εξαγάγετε ένα αρχείο σε μορφή excel από τη διαδρομή, στο οποίο μπορείτε να βρείτε την ακριβή ώρα και τοποθεσία του οχήματος.

Η λειτουργία GEO FENCE σάς επιτρέπει να στέλνετε μια ειδοποίηση μέσω email όταν φεύγετε από τον σημειωμένο χώρο (εάν ο οδηγός του οχήματος εγκαταλείψει κατά λάθος την προγραμματισμένη διαδρομή)

Ζωντανή παρακολούθηση κάμερας αυτοκινήτου profio
Κάντε κλικ για μεγέθυνση της εικόνας

Τηλεχειριστήριο

Αυτή η μοναδική κάμερα αυτοκινήτου σάς επιτρέπει να ελέγχετε εξ αποστάσεως την αναπαραγωγή της κάμερας, καθώς και τη δυνατότητα λήψης φωτογραφίας ή βίντεο από απόσταση απευθείας από την κάμερα. Η δυνατότητα απενεργοποίησης κινητήρα το καθιστά εξαιρετικό εργαλείο ως προστασία από κλοπή. Ένας συναγερμός δόνησης σας ειδοποιεί για ανεπιθύμητα χτυπήματα (εισβολή σε αυτοκίνητο, πρόσκρουση ή σύγκρουση).

εφαρμογή για την παρακολούθηση της κάμερας στο αυτοκίνητο

Ασύρματο σημείο σύνδεσης

Όταν τεθεί σε λειτουργία ο κινητήρας, το WiFi Hotspot θα ενεργοποιηθεί αυτόματα. Το όνομα του hotspot είναι "IMEI", ενώ ο κωδικός πρόσβασης είναι τα τελευταία οκτώ ψηφία του IMEI. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την εφαρμογή Car-Matrix, να συνδεθείτε στο κατάλληλο WiFi και, στη συνέχεια, να αναπαράγετε εύκολα τις εγγραφές σας ή να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις.
εφαρμογή με κάμερα hotspot αυτοκινήτου gps

Μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας 3G

Απλώς τοποθετήστε μια κάρτα SIM 3G και μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα στο διαδίκτυο. Η κάμερα Profio Tracking Cam X2 υποστηρίζει μεταφορά δεδομένων 2G GSM και 3G WCDMA. Έτσι, μπορείτε να συνδεθείτε σε internet υψηλής ταχύτητας σχεδόν οπουδήποτε.

κάμερα αυτοκινήτου 3G μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας

Αντικλεπτικός συναγερμός κραδασμών

Όταν το ACC είναι ενεργοποιημένο, ο συναγερμός και οι ενδείξεις σταματούν αμέσως. Η συσκευή μεταβαίνει σε λειτουργία προστασίας οχήματος μετά από 5 λεπτά από την ακινητοποίηση του κινητήρα του οχήματος. Εάν οι αισθητήρες της κάμερας καταγράφουν τη δόνηση στο όχημα, ο συναγερμός ενεργοποιείται και σας ειδοποιεί μέσω της εφαρμογής στο Smartphone εντός 10 δευτερολέπτων.

κάμερα αυτοκινήτου profio x2 συναγερμός κραδασμών

Διακοπή καυσίμου/τροφοδοσίας

Όταν το τηλέφωνο λαμβάνει έναν συναγερμό εισβολέα μέσω ειδοποίησης, είναι δυνατή η αποστολή εντολής τερματισμού λειτουργίας του κινητήρα. Είναι δυνατό να γίνει μόνο για λόγους ασφαλείας και μόνο σε περίπτωση που η συσκευή έχει την καθορισμένη θέση GPS και η ταχύτητα του οχήματος είναι μικρότερη από 20 km/h.

profio x2 διακοπή καυσίμου/τροφοδοσίας διακοπή λειτουργίας κινητήρα

Ζωντανή παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

Παρακολουθήστε εικόνες από την κάμερα του αυτοκινήτου σας οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά CarMatrix απευθείας στο Smartphone σας.

κάμερα αυτοκινήτου παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο

Ενσωματωμένος αισθητήρας G

Σε περίπτωση πέδησης έκτακτης ανάγκης ή σε σύγκρουση, ο αισθητήρας G αξιολογεί σοβαρά την κατάσταση και ξεκινά αυτόματα την εγγραφή. Στη συνέχεια, κλειδώνει το αρχείο βίντεο κατά τη διάρκεια του ατυχήματος. Αυτό το βίντεο μπορεί να χρησιμεύσει ως απόδειξη σε περίπτωση ατυχήματος.

profio x2 ενσωματωμένος αισθητήρας g

Κλήση έκτακτης ανάγκης SOS

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί SOS για 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε τον συναγερμό SOS. Στη συνέχεια, η κάμερα στέλνει SOS sms στους προκαθορισμένους αριθμούς τηλεφώνου και ξεκινά τον κύκλο επανάκλησης αυτών των αριθμών μέχρι να απαντήσει στην κλήση.

κάμερα αυτοκινήτου profio sos κλήση έκτακτης ανάγκης

Διαχείριση στόλου οχημάτων

Εάν διαθέτετε στόλο οχημάτων στην εταιρεία σας, μπορείτε να τα παρακολουθείτε ταυτόχρονα σε έναν λογαριασμό. Με την πλατφόρμα μας Car-Matrix, μπορείτε να παρακολουθείτε έως και 10.000 οχήματα κάθε φορά. Είναι βολικό για εσάς να παρακολουθείτε τον στόλο σας όλη την ώρα.

κάμερα profio - διαχείριση στόλου οχημάτων

Γυάλινος φακός 6 στρώσεων

Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής θερμοκρασίας που αντέχουν σε διάφορες συνθήκες οδήγησης. Οι γυάλινοι φακοί έξι στρώσεων εξασφαλίζουν υψηλή ανάλυση των λήψεων με εξαιρετική ισορροπία χρωμάτων για οδήγηση ημέρας και νύχτας.

Φακός από γυαλί 6 στρώσεων κάμερας αυτοκινήτου Profio X2

Ποιότητα βίντεο FULL HD 1080

Η κάμερα παρακολούθησης Profio X2 προσφέρει τέλειες δυνατότητες εικόνας. Οι λήψεις θα αποτυπωθούν με μεγάλη ευκρίνεια. Ό,τι καταγράψει αυτή η βιντεοκάμερα θα μεταφερθεί σε ομαλά και εκπληκτικά βίντεο. Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε κοφτερές και όμορφες λήψεις.

κάμερα αυτοκινήτου profio x2 full hd ποιότητας

Εγγραφή σε βρόχο

Τα βίντεο θα αποθηκεύονται στην κάρτα micro SD κάθε 3 λεπτά. Οι εικόνες αποθηκεύονται συνήθως στο φάκελο DVRMEDIA/CarRecorder/GENERAL (κύρια κάμερα). Εάν η κάρτα SD είναι γεμάτη, οι παλαιότερες εγγραφές θα αντικατασταθούν αυτόματα.

Εγγραφή βρόχου βιντεοκάμερας profio x2

Υποστήριξη WDR (Wide Dynamic Range).

Αυτή η βιντεοκάμερα υποστηρίζει τη λειτουργία WDR. Το WDR είναι η τεχνολογία αιχμής που εφαρμόζεται στη βιντεοκάμερα, ανεξάρτητα από το αν το περιβάλλον είναι πολύ φωτεινό ή σκοτεινό. Η εικόνα της κάμερας είναι πάντα καθαρή και φωτεινή.

κάμερα αυτοκινήτου υποστηρίζει λειτουργία WDR

Πλήρης κάλυψη 3 λωρίδων

Προκειμένου να μειωθεί η τυφλή νεκρή γωνία, η κάμερα παρακολούθησης Profio X2 χρησιμοποιεί έναν ευρυγώνιο γυάλινο φακό 140°, ο οποίος καταγράφει άνετα 3 λωρίδες στους δρόμους. Η κάμερα είναι πολύ ευαίσθητη και επιτρέπει την ακριβή και λεπτομερή εγγραφή εικόνας.

Κάλυψη κάμερας Profio X2 3 λωρίδες στους δρόμους

Προδιαγραφές:

Μοντέλο: PROFIO Tracking Cam X2
Επεξεργαστής: ARM Cortex A7 Quad-Core 1,3 GHz
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4
Μνήμη Flash: eMMC Flash 8GB
Μνήμη RAM: DDR3L 1GB Συχνότητα 533MHz
GPS: GSM & WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21Mbps) EDGE GPRS
Μπροστινή κάμερα ανάλυσης βίντεο: Full HD 1080p με 30 fps, κωδικοποίηση H.264, ρυθμιζόμενη γωνία λήψης FOV (D) 140 °
Εσωτερική κάμερα ανάλυσης βίντεο: 640*480 px
Wi-Fi: 802,11 b/g/n, συχνότητα 2,4 GHz, hotspot
Απομακρυσμένη παρακολούθηση: Υπολογιστής & Εφαρμογή - Λογισμικό υπολογιστή: www.car-matrix.com , ΕΦΑΡΜΟΓΗ για κινητά: CarMatrix
Ζωντανή παρακολούθηση: Και οι δύο διπλές κάμερες μέσω APP
G-Sensor: Ναι
Μικρόφωνο: Ναι
Ενσωματωμένα ηχεία: Ναι
Υποστήριξη Micro SD: έως 64 GB
Διεπαφή δεδομένων USB: Micro USB 5 Pin
Εξωτερική μπαταρία: 450mAh
Τροφοδοσία: 12V - 24V
Θερμοκρασία λειτουργίας -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)
Διαστάσεις κάμερας: 109 (L) * 69 (Π) * 52 (Υ) mm
Βάρος κάμερας: 225 g

Η συσκευασία περιέχει:

1x PROFIO Tracking Cam X2
1x Καλώδιο για απευθείας σύνδεση με ασφαλειοθήκη 12V/24V - (Μήκος 2 μέτρα)
1x Στήριγμα
Αυτοκόλλητο 1x 3M με υψηλή κόλλα
1x Εξωτερική μπαταρία 450 mAh
1x Ρελέ με καλώδιο
1x Καλώδιο με κουμπί SOS
1x Το κλείδωμα και τα πλήκτρα για κλείδωμα SIM/Micro SD
1x Εγχειρίδιο

Περιεχόμενο συσκευασίας αυτοκινήτου κάμερας Profio X2

Profio electronics Η Camera Tracking Cam X2 είναι ένα ανώτερο προϊόν της νέας επωνυμίας PROFIO ELECTRONICS , η οποία ειδικεύεται στενά στην ανάπτυξη και την κατασκευή καινοτόμων καμερών που δίνουν μια νέα διάσταση στην καθημερινή τους χρήση.

Σχόλια

Αλλα προϊόντα