Διπλή κάμερα αυτοκινήτου με GPS - DOD LS500W+

Κωδικός προϊόντος: 55-056 Έχω μία ερώτηση
νέος Διπλή κάμερα αυτοκινήτου με GPS - DOD LS500W+
Κατασκευαστής DOD
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 366,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 440,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Διπλή κάμερα αυτοκινήτου με GPS - DOD LS500W+

Ταμπλό Full HD διπλή κάμερα αυτοκινήτου DOD LS500W+ . Ο ηγέτης της αγοράς στην ασφάλεια και την παρακολούθηση αυτοκινήτων - μια επαγγελματική κάμερα αυτοκινήτου. Η κάμερα με αισθητήρα εικόνας SONY STARVIS , εγγραφή GPS 10Hz , λειτουργία στάθμευσης και τιμή ISO έως 12800 . Η DOD LS500W+ είναι μία από τις πρώτες κάμερες ταμπλό του DOD με βίντεο πλήρους ποιότητας FULL HD 1080p σε απαράμιλλη ποιότητα και στα δύο κανάλια βίντεο με συχνότητα εγγραφής 30 fps.

Καταγράφει βίντεο Full 1080p HD μέσω ενός μεγάλου γυάλινου φακού 6G με διάφραγμα f/1,6 για καθαρή και καθαρή εικόνα. H.264 συμπίεση εικόνας. Αρχείο MOV, ροή δεδομένων περίπου. 15 Mbps για κάθε κανάλι. Ένα λεπτό σε ανάλυση βίντεο 1080p 30fps από ένα κανάλι είναι περίπου. 110 MB. Υποστηρίζει micro SD έως 128 GB.

διπλή κάμερα αυτοκινήτου - dod ls500w +

Σε σύγκριση με το μοντέλο DOD LS500W , το μοντέλο κάμερας DOD LS500W+ είναι εξοπλισμένο με οθόνη LCD 3" (το DOD LS500W έχει 2,7"), μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 900 mAh (το DOD LS500W έχει 180 mAh) και πολωτικό φίλτρο CPL έναντι ηλιακές αντανακλάσεις. Άλλες παράμετροι και χαρακτηριστικά των καμερών DOD LS500W+ και LS500W είναι πανομοιότυπες.

Η βιντεοκάμερα έχει επίσης ευαισθησία ISO έως και 12800 για εξαιρετική λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και νυχτερινού βίντεο. Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής GPS 10 Hz επιτρέπει στους οδηγούς να καταγράφουν ακριβή ταχύτητα και θέση. Το μοντέλο DOD LS500W+ ελέγχεται απλά μέσω κουμπιών και μιας καθαρής οθόνης LCD 3,0" .

Το σετ κάμερας διαθέτει ευρυγώνιο φακό έως 145° μπροστινή κάμερα και 140° πίσω κάμερα που σας επιτρέπει να έχετε μια πραγματικά ευρυγώνια θέα γύρω από το αυτοκίνητό σας, προσεγγίζοντας τις παραμέτρους του fish eye. Η χρήση της πίσω κάμερας είναι προαιρετική, η μπροστινή κάμερα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά . Όσον αφορά τις αμιγώς οπτικές παραμέτρους, το DOD LS500W+ είναι ισοδύναμο με το DOD RC500S (και αντίστροφα). Επίσης, υπάρχει επιλογή περιστροφής εικόνας 180 μοιρών για μπροστινή και πίσω κάμερα (η κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί «ανάποδα»). Ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 900mAh.

Λειτουργία στάθμευσης 3ης γενιάς - κάμερα dod

Ηγέτης της αγοράς στην ασφάλεια και την παρακολούθηση αυτοκινήτων

Ολοκαίνουργιο PARKING MODE 3ης ΓΕΝΙΑΣ

Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι η βελτιωμένη λειτουργία parking mode της νέας γενιάς αναβάθμισης 3.0. Μια καλή κάμερα καταγράφει ενώ οδηγείτε, αλλά μια καλύτερη κάμερα θα κρατήσει το όχημά σας υπό επιτήρηση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα . Έχετε την επιλογή 1 από 3 λειτουργίες βελτιωμένης λειτουργίας στάθμευσης που σας ταιριάζει καλύτερα: 1. ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ή 2. ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ στη λειτουργία Mini size - υψηλή ανάλυση σε μίνι μέγεθος (προεπιλεγμένη ρύθμιση) ή 3. TIME LAPSE - εγγραφή με καθυστέρηση. Εξασφαλίστε την ηρεμία και την ησυχία με συνεχή εγγραφή ακόμα και όταν έχετε παρκάρει και έχετε αφήσει το αυτοκίνητο.


* Προϋπόθεση είναι να έχετε ενημερωμένο το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό για την κάμερα *

3 λειτουργίες επιτήρησης - dod ls500w +

Μπορείτε να δείτε πώς λειτουργεί η νέα βελτιωμένη λειτουργία στάθμευσης 3.0 απευθείας σε αυτό το βίντεο:

1. Αυτόματη ανίχνευση κίνησης ή πρόσκρουσης

Τα κινούμενα αντικείμενα μπροστά από την κάμερα ή μια δραματική αλλαγή στο φωτισμό ή οποιαδήποτε πρόσκρουση, θα αξιολογηθεί αυτόματα και η εγγραφή θα ξεκινήσει εάν η κίνηση/αλλαγή φτάσει στην καθορισμένη παράμετρο. Όταν ανιχνευτεί κίνηση ή σοκ, ξεκινά την εγγραφή ενός αρχείου βίντεο και από τις δύο κάμερες ταυτόχρονα και κλειδώνει το αρχείο.

ανίχνευση αυτοκινήτου - προσθήκη κάμερας αυτοκινήτου

2. Λειτουργία High-Res - υψηλή ανάλυση σε μίνι μέγεθος

Με μια πραγματικά ελάχιστη αλλαγή στην ποιότητα του εγγεγραμμένου βίντεο, η τεχνολογία DOD Tech είναι η πρώτη και μοναδική που καταφέρνει στη λειτουργία στάθμευσης να καταγράψει ολόκληρη την εγγραφή κατά τη διάρκεια της απουσίας σας στο όχημα με ελάχιστη μόνο μείωση της ποιότητας βίντεο. Όλη η νύχτα στο βίντεο θα πάρει περίπου 10 GB . Λιγότερο από το 1/5 του κλασικού μεγέθους αρχείου.

υψηλή ανάλυση - dod ls500w +

3. Χρονική πάροδος

Παρκάρεις περισσότερες μέρες; Η χρονική καθυστέρηση σάς επιτρέπει να ελέγξετε τα περιεχόμενα των ημερών σε λίγα λεπτά. Η κάμερα time-lapse τραβάει φωτογραφίες (σύμφωνα με τον καθορισμένο ρυθμό καρέ). Η λειτουργία θα ομαδοποιήσει αυτόματα τις φωτογραφίες που τραβήξατε σε ένα συνεχές βίντεο. Χάρη στην οποία θα μπορείτε να δείτε την εγγραφή π.χ. 24 ώρες μέσα σε λίγα λεπτά . Κατάλληλο για την παρακολούθηση του οχήματος κατά τη μακρόχρονη απουσία σας. Επομένως, προορίζεται για τη λήψη στατικών εικόνων, επομένως το όχημα δεν πρέπει να κινείται.

time lapse - κάμερα dod


Βελτιωμένη λειτουργία στάθμευσης , η οποία ξεκινά αυτόματα 10 λεπτά μετά την έξοδο από το όχημα. Όταν συνεχίζετε να οδηγείτε, η κάμερα επιστρέφει στη λειτουργία εγγραφής στον βρόχο. Με τον αισθητήρα SONY STARVIS, μπορείτε επίσης να απολαύσετε την επαναστατική νυχτερινή όραση για την μπροστινή κάμερα και ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι. Η προϋπόθεση είναι ότι η κάμερα τροφοδοτείται μέσω μπαταρίας αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας ένα σετ καλωδίων για μόνιμη εγκατάσταση στο όχημα DOD DP4.

*Η προϋπόθεση είναι η ενημέρωση του πιο πρόσφατου υλικολογισμικού για την κάμερα.*

επίβλεψη στάθμευσης - dod ls500w +


Πιστοποιημένη βιντεοκάμερα για χρήση σε όλη την ΕΕ (δηλ. στην Αυστρία, τη Γερμανία και άλλα κράτη μέλη). Πληρούν τα κριτήρια των τεχνικών προδιαγραφών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο όχημα.

Η μπροστινή κάμερα είναι εξοπλισμένη με τον ολοκαίνουργιο αισθητήρα SONY STARVIS (Ορατότητα αστεριών ή ορατότητα υπό το φως των αστεριών) IMX291, ο οποίος προσφέρει επαναστατική νυχτερινή λειτουργία ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι!

κάμερα αυτοκινήτου dod - αισθητήρας sony starvis

Τεχνολογικά, πρόκειται για την κάμερα αυτοκινήτου «επόμενης γενιάς» - με τις τελευταίες τεχνολογίες (οπτικά, μικροτσίπ, λειτουργίες) που προσφέρει η αγορά αυτοκινήτου.


Το DOD LS500W+ είναι ένα από τα καλύτερα συστήματα κάμερας με διπλές κάμερες μπροστά και πίσω.

Είναι το αυτόματο σύστημα φύλαξης σας κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας 24/7.

Μπορείτε να προσαρτήσετε την μπροστινή κάμερα όπως απαιτείται από τη βεντούζα ή τη θήκη κόλλας. Η πίσω κάμερα με μικρό μέγεθος μόνο 7,5 cm είναι στερεωμένη με βάση 3M με κολλητική ταινία. Η καλωδιακή σύνδεση μεταξύ των καμερών έχει μήκος περίπου 5,5 m. Το DOD LS500W+ μπορεί να συνδεθεί σε τροφοδοτικό 12/24 V, επομένως είναι δυνατή η χρήση του εκτός από το αυτοκίνητο και για άλλα οχήματα, φορτηγά ή λεωφορεία. Η μπροστινή κάμερα προσαρτάται επίσης εύκολα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου με συγκολλητική θήκη 3M που προσαρμόζεται εύκολα στην κάμερα.

Υποστήριξη κάρτας micro SD έως 128 GB (περίπου 18 ώρες εγγραφής και από τις δύο κάμερες - 9 ώρες για ένα κανάλι)

διπλή κάμερα αυτοκινήτου dod ls500w +

Η εγγραφή καταγράφεται και από τις δύο κάμερες και σε συνδυασμό με υψηλή ευαισθησία ISO έως και 12800 , επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε το περιβάλλον του αυτοκινήτου ακόμα και σε συνθήκες κακού φωτισμού. Αυτή η λειτουργία είναι ένα σημαντικό μπόνους ασφάλειας όταν παρακολουθείτε το αυτοκίνητό σας κατά τη διάρκεια της απουσίας σας.

Η κάμερα αυτοκινήτου υποστηρίζει κάρτες micro SD έως 128 GB (κανονικές κάμερες μόνο έως 32 GB). Σε περίπτωση ατυχήματος, ισχυρού φρεναρίσματος ή κλίσης του αυτοκινήτου, το σετ κάμερας διαθέτει λειτουργία αισθητήρα G που προστατεύει τα αρχεία σε περίπτωση σύγκρουσης. Επίσης, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, επιτρέπει στους χρήστες να προστατεύουν χειροκίνητα ένα υπάρχον αρχείο πατώντας το κουμπί «SOS». Το σετ κάμερας αυτοκινήτου FULL HD με προηγμένη τεχνολογία WDR 2.0 είναι ο αξιόπιστος σύντροφός σας στους δρόμους.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:
  • Διπλή εγγραφή βίντεο 1080p HD
  • Εκτεταμένο εύρος ISO έως ISO 12800
  • Προστασία αρχείων με αισθητήρα G
  • Λειτουργία SOS - λειτουργία κλειδώματος
  • Παρακολούθηση στάθμευσης
  • Προηγμένη τεχνολογία WDR 2.0
  • Εξαιρετικά ελαφρύς φακός με διάφραγμα f/1,6
  • Υποστήριξη κάρτας Micro SD 128 GB

Διπλή εγγραφή βίντεο FULL HD 1080p
Η μπροστινή και η πίσω όψη του οχήματός σας καταγράφονται σε ποιότητα 1080p σε υψηλή ανάλυση FULL HD. Επιπλέον, η εικόνα καταγράφεται σε εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης 145° μπροστινή κάμερα, 140° πίσω κάμερα για απόλυτη προστασία.
ανάλυση full hd - ls500w +
Εκτεταμένο εύρος ISO έως 12800

Το DOD LS500W+ διαθέτει νέο αισθητήρα Sony STARVIS CMOS με βελτιωμένη ευαισθησία όχι μόνο σε κανονικό φωτισμό αλλά και σε κακές συνθήκες φωτισμού. Η βελτιωμένη εμβέλεια αυξάνει τη φωτεινότητα των αντικειμένων που κινούνται γρήγορα τη νύχτα. Η κάμερα μπορεί τώρα να καταγράψει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού.
Σειρά ISO 12800 - κάμερα αυτοκινήτου dod
Προηγμένη τεχνολογία WDR 2.0

Εκπληκτικό βίντεο σε κάθε φως και ισορροπημένη έκθεση σε κάθε συνθήκη. Κάνει τις νυχτερινές λήψεις πιο φωτεινές και μειώνει την έκθεση στο φως για να πετύχετε την πιο όμορφη εικόνα.
Τεχνολογία wdr - dod ls500w +
Μεγάλο διάφραγμα f/1.6, υψηλή απόδοση σε χαμηλό φωτισμό
Το μεγάλο διάφραγμα αντανακλά την ποσότητα φωτός που πέφτει στον αισθητήρα κατά τη λήψη. Όσο μεγαλύτερο είναι το διάφραγμα (μικρότερος αριθμός f), τόσο περισσότερο φως θα συλλαμβάνεται στον αισθητήρα της κάμερας. Με το ευρύτερο διάφραγμα, το οποίο είναι 66% μεγαλύτερο από τον ανταγωνισμό στην αγορά, οι κάμερες DOD παράγουν την πιο ευκρινή εικόνα.
διάφραγμα φακού - ls500w +
Αιχμηρός γυάλινος φακός 6G

Ο ευκρινής φακός 6 στοιχείων, ο οποίος είναι κατασκευασμένος από έξι στρώματα γυαλιού, παρέχει μια εκπληκτική, καθαρή και χωρίς παραμόρφωση εικόνα
Γυάλινος φακός 6g ls500w +
Ευρεία γωνία θέασης 145°

Λήψη εικόνας σε ευρεία γωνία θέασης 145° για βέλτιστη κάλυψη και ευκρίνεια. Η μπροστινή κάμερα είναι εξοπλισμένη με έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό, που ενισχύει το εύρος εγγραφής, επειδή η πανοραμική άποψη του μπροστινού μέρους του οχήματος καταγράφει όλες τις πλευρές χωρίς παραμόρφωση (άρα χωρίς παραμορφωμένη εικόνα).
Ευρεία γωνία 145 μοιρών - ls500w +
Ρυθμιζόμενο πολωτικό φίλτρο - μειώνει σημαντικά την αντανάκλαση. Επιτρέπει καλύτερες λήψεις, καλύτερη αντίθεση και το πιο σημαντικό, μειώνει σημαντικά την αντανάκλαση του φωτός στο παρμπρίζ, ώστε οι λήψεις να είναι πιο καθαρές και χωρίς αντανάκλαση.
φίλτρο πόλωσης - ls500w +
Ευρεία οθόνη 3'' 16:9. Η κάμερα διαθέτει μεγάλη οθόνη ευρείας οθόνης που παρέχει καθαρή και αρκετά μεγάλη εικόνα, κατάλληλη για την εμφάνιση ρυθμίσεων και την αναπαραγωγή βίντεο απευθείας στην οθόνη της κάμερας.
Οθόνη 3 ιντσών - dod ls500w +
Επεξεργαστής GPS με ταχύτητα 10 Hz

Ενσωματωμένο με το ταχύτερο GPS ταχύτητας 10 Hz, καταγραφή ακριβέστερων δεδομένων της τοποθεσίας και της ταχύτητας του οχήματος. Σας επιτρέπει να καταγράφετε τη διαδρομή σας σε χάρτη ενώ παρακολουθείτε τα βίντεο στο πρόγραμμα αναπαραγωγής DOD. Επί του παρόντος, η ταχύτερη ενημέρωση GPS που χρησιμοποιείται σε βιντεοκάμερες.

Επεξεργαστής gps - dod ls500w +
DOD GPS Player V2.0
Η νέα έκδοση του DOD GPS Player 2.0 με βελτιωμένη διεπαφή χρήστη είναι ακόμη με καλύτερη ευκρίνεια. Εμφανίζει εγγραφές βίντεο FULL HD με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, όπως ταχύτητα οχήματος, συντεταγμένες gps, υπερφόρτωση. Η σύνδεση στο Διαδίκτυο δείχνει την τρέχουσα τοποθεσία του οχήματος στους χάρτες Google.
dod player - dod ls500w +
Ανίχνευση ραντάρ ταχύτητας
Το σύστημα σας υπενθυμίζει ότι βρίσκεστε κοντά στην τοποθεσία με όριο ταχύτητας και όπου μπορεί να τοποθετηθεί ένα ραντάρ, ώστε να μπορείτε να επιβραδύνετε. Αποφύγετε παγίδες και έχετε πάντα την οδήγησή σας υπό έλεγχο.
* Επί του παρόντος, το σύστημα υποστηρίζει τις ακόλουθες χώρες: ΗΠΑ, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
ραντάρ ταχύτητας - dod ls500w +
Συγχρονισμός ώρας και ημερομηνίας

Αυτόματη βαθμονόμηση χρόνου, ανεξάρτητα από τη χειροκίνητη ρύθμιση χρόνου. Με έναν ενσωματωμένο επεξεργαστή GPS ταχύτητας 10x, μπορεί να βαθμονομήσει με ακρίβεια την τοπική ώρα και να την αποθηκεύσει αυτόματα στη μνήμη της κάμερας.

συγχρονισμός ώρας και ημερομηνίας - ls500w +
Ανάλυση διαδρομής
Είναι μια νέα δυνατότητα για τον υπολογισμό της απόστασης, του χρόνου και της μέσης ταχύτητας της διαδρομής σας από το σημείο Α στο σημείο Β. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε τον συντομότερο ή ταχύτερο τρόπο εργασίας από το σπίτι σας, με βάση δεδομένα από την ανάλυση διαδρομής. Είναι ένας πολύ οικονομικός και πρακτικός τρόπος εξοικονόμησης χρόνου και κατανάλωσης καυσίμου.
ανάλυση διαδρομής - ls500w +
Προστασία δεδομένων αισθητήρα G σε περίπτωση πρόσκρουσης.

Σε περίπτωση ατυχήματος, φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης ή κλίσης ενός αυτοκινήτου, θα προστατεύσει αυτόματα όλα τα αποθηκευμένα και τρέχοντα αρχεία. Με αυτήν τη δυνατότητα, τα αρχεία δεν θα διαγραφούν ή θα αντικατασταθούν, ακόμη και κατά την εγγραφή σε βρόχο χρόνου.

αισθητήρας g - ls500w +
Χειροκίνητο κλείδωμα αρχείων - Προστασία SOS

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, επιτρέπει στους χρήστες να προστατεύουν ένα υπάρχον αρχείο πατώντας παρατεταμένα το κουμπί "SOS", το οποίο κρατά το αρχείο από τον βρόχο εγγραφής και προστατεύει από την αντικατάσταση από άλλα αρχεία.

sos χειροκίνητο κλείδωμα αρχείων - ls500w +
Αυτόματη εγγραφή και τερματισμός λειτουργίας

Μετά την εκκίνηση του οχήματος, η κάμερα θα ξεκινήσει αυτόματα την εγγραφή. Όταν σβήνετε τον κινητήρα, η κάμερα σβήνει αυτόματα χωρίς να πατήσετε κανένα κουμπί.

αυτόματη μεταφόρτωση και ενεργοποίηση - ls500w +
Εγγραφή βρόχου - Κυκλική εγγραφή

Όταν ο αποθηκευτικός χώρος στην κάρτα microSD που έχει τοποθετηθεί είναι πλήρης, μπορεί να αντικαταστήσει αυτόματα παλαιότερα αρχεία με νέα, έτσι ώστε τα αρχεία να διαγράφονται ξανά συνεχώς.
εγγραφή βρόχου - ls500w +
Προστασία με κωδικό πρόσβασης.

Αφού ορίσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε να εμποδίσετε άλλους να διαγράψουν τα βίντεο ή τις φωτογραφίες σας.

προστασία με κωδικό πρόσβασης - ls500w +
Υποστήριξη κάρτας Micro SD 128 GB

4 φορές μεγαλύτερη συμβατότητα μνήμης σε σύγκριση με παλαιότερα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών, υποστηρίζει έως και 128 GB micro SD με πάνω από 18 ώρες εγγραφής.

Κάρτα υποστήριξης έως 128 GB - LS500W +
Προδιαγραφές προϊόντος:
Ανάλυση βίντεο: μπροστινή κάμερα: 1920x1080 @ 30fps, πίσω κάμερα 1920x1080 @ 30 fps
Αισθητήρας: Αισθητήρας SONY STARVIS CMOS
Οθόνη: Οθόνη TFT LCD 3" 16:9
Ευρυγώνιος μπροστινός φακός: 145°
Ευρυγώνιος πίσω φακός: 140°
Μπροστινό διάφραγμα: f/1.6
Πίσω διάφραγμα: f/1.6
Ευαισθησία ISO: έως ISO 12800
Μορφή βίντεο: MOV
Μέσα εγγραφής: Micro SDHC / SDXC class 10 (έως 128 GB)
Ήχος: μικρόφωνο και μονοφωνικό ηχείο (περιλαμβάνεται)
Μπαταρία: Μπαταρία λιθίου 3,7V 900mAh
Ισχύς εισόδου: 5V 1,5A
Διαστάσεις μπροστινής κάμερας: 112 (L) * 71,9 (Π) * 36,4 (Υ) mm
Διαστάσεις πίσω κάμερας: 75,2 (L) * 26 (W) * 38,8 (H) mm
Βάρος μπροστινής κάμερας: 145g
Βάρος πίσω κάμερας: 41 g
Θερμοκρασία λειτουργίας -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Παρεχόμενα αξεσουάρ:

1x Επαγγελματική κάμερα αυτοκινήτου DOD LS500W+
1x Polarizing CPL φίλτρο
1x Πίσω κάμερα με συγκολλητική θήκη
1x καλώδιο σύνδεσης με πίσω κάμερα (5M)
1x Φορτιστής αυτοκινήτου 12-24V (καλώδιο επέκτασης 4M)
1x Στήριγμα
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα