DOD LS470W DVR αυτοκινήτου - ανώτερο μοντέλο

Κωδικός προϊόντος: 55-021 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής DOD
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 255,75 U$
Τιμή με ΦΠΑ 306,90 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος DOD LS470W DVR αυτοκινήτου - ανώτερο μοντέλο

DOD LS470W DVR αυτοκινήτου - ανώτερο μοντέλο κάμερας αυτοκινήτου που μπορείτε να αγοράσετε online σε καλή τιμή. Προϊόν σε απόθεμα έτοιμο προς παραγγελία. FULL HD, GPS καταγραφικό 10 φορές ταχύτερες ενημερώσεις, γωνία θέασης 150 °, γυάλινος φακός 7G, ISO έως 12800, WDR 2.0.

Το μοντέλο κάμερας DOD LS470W είναι ο άμεσος διάδοχος του DOD LS460W ( καλύτερο dvr αυτοκινήτου της χρονιάς 2015) και επί του παρόντος αντιπροσωπεύει την καλύτερη σύγχρονη προσφορά καμερών αυτοκινήτων σε αυτοκίνητα στην παγκόσμια αγορά. Αποδεικνύεται όχι μόνο από τη χρησιμοποιούμενη τεχνολογία, αλλά κυρίως με την ικανοποίηση των οδηγών που χρησιμοποιούν ενεργά αυτήν την κάμερα. Η τιμή του είναι σχετικά υψηλότερη, αλλά προσφέρει ανώτερη τεχνολογία και παράγει τα αρχεία που μπορούν πραγματικά να χρησιμοποιηθούν ακόμη και ως απόδειξη ατυχημάτων. Με αυτήν την κάμερα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μπορείτε πάντα να διαβάσετε την πινακίδα του οχήματος που προκάλεσε ζημιά ή απειλεί το όχημά σας. Πληροί τα κριτήρια των τεχνικών προτύπων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο όχημα.

Απόλυτη καινοτομία DOD LS470W   Σε σύγκριση με το παλαιότερο μοντέλο, το DOD LS460W διαθέτει αισθητήρα Sony Exmor με νέα προηγμένη τεχνολογία WDR 2.0 που αυξάνει την ευαισθησία στο φως έως και ISO 12800 (DOD LS460W μόνο έως 3200). Είναι εξοπλισμένο με μια νέα ευρυγώνια 150 ° χωρίς καμία παραμόρφωση (DOD LS460W 140 ° γωνία). Γυάλινος φακός 7G - ένας συνδυασμός επτά στρωμάτων γυαλιού, παρέχει μια εκπληκτικά φωτεινή, καθαρή και χωρίς παραμορφώσεις εικόνα (DOD LS 460W - 6G γυάλινος φακός). Διαθέτει επεξεργαστή GPS 10x Speed, την ταχύτερη τεχνολογία GPS αυτοκινήτου που εξασφαλίζει ακριβή παρακολούθηση της ταχύτητας του οχήματος και εξαιρετικά γρήγορη θέση GPS του ταξιδιού σας (DOD LS460W - Επεξεργαστής 5x Speed ​​​​GPS). Η κάμερα συνοδεύεται από ένα ολοκαίνουργιο επανασχεδιασμένο και βελτιωμένο λογισμικό για υπολογιστή - DOD GPS 2.0 player (DOD LS460W - DOD GPS 1.6 player). Προστέθηκε επίσης η λειτουργία Η λειτουργία στάθμευσης - παρακολούθηση κατά τη στάθμευση όταν η κάμερα θα ανιχνεύει την κίνηση των αντικειμένων μπροστά από την κάμερα και καταγράφει αυτόματα τις εγγραφές.

  Ο νέος πρωταθλητής έρχεται αυτή τη στιγμή - η κάμερα DOD LS470W !!!

promo dod ls470w

Η κάμερα μπορεί να στερεωθεί εύκολα στο παρμπρίζ χρησιμοποιώντας μια βεντούζα με θήκη, η οποία προσαρτάται εύκολα στην κάμερα. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας G για αυτόματη εκκίνηση της προστασίας αρχείων κατά την πρόσκρουση, το φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης ή όταν το αυτοκίνητο έχει κλίση, θα προστατεύει αυτόματα όλα τα τρέχοντα και αποθηκευμένα αρχεία βίντεο. Παρέχει ποιότητα βίντεο FULL HD με ανάλυση έως 1920x1080. Διαθέτει οθόνη TFT LCD 16:9 2,7" για εύκολη προβολή και ρυθμίσεις βίντεο. Η ευρεία γωνία θέασης 150° καταγράφει τα γεγονότα μπροστά από το όχημα και στις δύο πλευρές, την αυτόματη βαθμονόμηση του χρόνου με χρήση GPS, οθόνη πυξίδας HUD, Εμφάνιση ταχύτητας HUD . Σίγουρα θα εκτιμήσετε τη λειτουργία του GPS Logger, την καταγραφή της διαδρομής σας (τοποθεσία GPS, τρέχουσα ταχύτητα). Μπορείτε να δείτε τα βίντεό σας στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο λογισμικό. Ιδανικό για εταιρείες που ελέγχουν το προσωπικό οδήγησης ή επαγγελματίες οδηγοί κ.λπ. Η κάμερα μπορεί να συνδεθεί σε τροφοδοτικό 12/24V , επομένως η χρήση είναι δυνατή χωρίς προβλήματα, όχι μόνο σε προσωπικό όχημα αλλά ακόμα και σε άλλα οχήματα, για παράδειγμα φορτηγά ή λεωφορεία.

Το DOD LS470W υποστηρίζει τώρα εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία ISO 12800. Το εκτεταμένο εύρος αυξάνει την ευκρίνεια των γρήγορα κινούμενων αντικειμένων τη νύχτα. Η κάμερα μπορεί πλέον να καταγράψει περισσότερες λεπτομέρειες σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού.

ISO 12800 dod ls470w

Φακός μεγάλου διαφράγματος F1.6 - όσο μεγαλύτερο διάφραγμα, τόσο πιο ισχυρή απόδοση σε χαμηλό φωτισμό! Ο αισθητήρας Sony Exmor ενισχύει την ικανότητα μεταφοράς φωτός σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, επιτρέποντάς σας να καταγράψετε εκπληκτικό βάθος ευκρίνειας και εξαιρετική νυχτερινή όραση.

Φακός F1.6 dod ls470w

Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής GPS ταχύτητας 10x, η τελευταία τεχνολογία GPS αυτοκινήτου εξασφαλίζει ακριβή παρακολούθηση της ταχύτητας του οχήματος και εξαιρετικά γρήγορη θέση GPS της διαδρομής σας σε πραγματικό χρόνο. Αυτήν τη στιγμή είναι οι πιο γρήγορες ενημερώσεις GPS που χρησιμοποιούνται σε κάμερες αυτοκινήτων.

10 ενημερώσεις GPS dod ls470w

Οθόνη LCD 2,7 ιντσών 16: 9 ευρείας οθόνης. Η κάμερα διαθέτει μια μεγάλη οθόνη ευρείας οθόνης που παρέχει μια καθαρή και αρκετά μεγάλη εικόνα κατάλληλη για την εμφάνιση των ρυθμίσεων και την αναπαραγωγή βίντεο απευθείας στην οθόνη της κάμερας.

Οθόνη LCD 2,7".

Η νέα έκδοση του DOD GPS Player 2.0 με βελτιωμένη διεπαφή χρήστη είναι ακόμα πιο ξεκάθαρη. Εμφανίζει εγγραφές βίντεο FULL HD με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, όπως ταχύτητα οχήματος, συντεταγμένες GPS, υπερφόρτωση κ.λπ. Όταν είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, η παρούσα θέση του οχήματος εμφανίζεται στους Χάρτες Google.

DOD gps player 2.0

Εμφάνιση λεπτομερειών (Υδατογράφημα) στο βίντεο. Όταν συμβαίνει ένα ατύχημα ή άλλα οδικά συμβάντα, αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να ελέγχετε άμεσα τη θέση του οχήματος (συντεταγμένες GPS), την ταχύτητα του οχήματος ή την ακριβή ημερομηνία και ώρα της εγγραφής. Και αυτό θα ενισχύσει την αξιοπιστία των αποδεικτικών στοιχείων κατά την απόδειξη της ευθύνης.

υδατογράφημα dod ls470w

Προηγμένος γυάλινος φακός 7G - ένας συνδυασμός επτά στρωμάτων γυαλιού, είναι ένας εξελιγμένος ευκρινής φακός 7G. Χάρη στην ακριβή διαδρομή του φωτός, παρέχει μια εκπληκτικά φωτεινή, καθαρή και χωρίς παραμόρφωση εικόνα.

dod ls470w 7 γρ φακές

Ευρεία γωνία θέασης 150 °. Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό, ο οποίος ενισχύει το εύρος της εγγραφής εικόνας, επειδή η πανοραμική θέα στο μπροστινό μέρος του οχήματος καταγράφει όλες τις πλευρές χωρίς παραμόρφωση (δηλαδή χωρίς παραμόρφωση εικόνα).

150 υπερευρυγώνια dod ls470w

Η ανάλυση διαδρομής είναι μια νέα συνάρτηση για τον υπολογισμό της απόστασης, του χρόνου και της μέσης ταχύτητας του ταξιδιού σας από το σημείο Α στο σημείο Β. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσδιορίσετε τη συντομότερη ή ταχύτερη διαδρομή από το σπίτι σας προς την εργασία με βάση δεδομένα από μια ανάλυση η διαδρομή. Είναι πολύ οικονομικός και πρακτικός τρόπος εξοικονόμησης χρόνου και κατανάλωσης καυσίμου.

ανάλυση διαδρομής dod ls470w

Η νέα προηγμένη τεχνολογία WDR 2.0 - Εκπληκτικό βίντεο σε οποιοδήποτε φως και ισορροπημένη έκθεση σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Παράγει φωτεινότερες νυχτερινές λήψεις και μειώνει την έντονη έκθεση στο φως για να φτάσετε στην πιο όμορφη εικόνα.

Τεχνολογία WDR dod ls 470W

Αυτόματη βαθμονόμηση του χρόνου , ανεξάρτητα από τη χειροκίνητη ρύθμιση του χρόνου. Με ενσωματωμένο επεξεργαστή ταχύτητας GPS 10x είναι σε θέση να υποδεικνύει την τοπική ακριβή βαθμονομημένη ώρα και να την αποθηκεύει αυτόματα στη μνήμη της κάμερας.

Πυξίδα HUD dod ls470w

Ένδειξη ταχύτητας HUD και πυξίδας. Η συσκευή μπορεί να υποδείξει προς ποια κατεύθυνση κατευθύνεστε. Και χάρη στην 10 φορές ταχύτερη ενημέρωση GPS παρέχει ακριβή παρακολούθηση της πραγματικής ταχύτητας του οχήματος.

οθόνη hud dod ls470w

Προστασία δεδομένων αισθητήρα G σε κρούση. Σε περίπτωση σύγκρουσης, ατυχήματος, φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης ή όταν το αυτοκίνητο έχει κλίση, θα προστατεύει αυτόματα όλα τα τρέχοντα και αποθηκευμένα αρχεία βίντεο. Μέσω αυτής της λειτουργίας τα σημαντικά αρχεία δεν θα διαγραφούν ή θα αντικατασταθούν κατά την εγγραφή σε βρόχο χρόνου.
αισθητήρας g dod ls470w
Χειροκίνητη προστασία SOS. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης επιτρέπει στους χρήστες να προστατεύουν το υπάρχον αρχείο με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού "SOS", το οποίο αποθηκεύει ένα αρχείο από έναν βρόχο εγγραφής και εμποδίζει την αντικατάστασή του από άλλο αρχείο.
sos manualna προστασία dod ls470w
Παρακολούθηση κατά τη στάθμευση. Ενεργοποιήστε αυτήν τη λειτουργία σε σταθερή παροχή ρεύματος και η κάμερα θα ανιχνεύσει την κίνηση των αντικειμένων μπροστά από την κάμερα. Όταν η κάμερα αξιολογήσει ότι δεν υπάρχει κίνηση μπροστά από το όχημα, απενεργοποιεί αυτόματα την εγγραφή βίντεο. Αυτή η λειτουργία είναι κατάλληλη για προστασία οχήματος ή από κλοπή πραγμάτων.
παρακολούθηση parking dod ls470w

Προδιαγραφές προϊόντος:


Ανάλυση βίντεο: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280x720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
Αισθητήρας: SONY Exmor CMOS
Ευρυγώνιος φακός: 150° υπερευρυγώνιος φακός
Διάφραγμα φακού: f 1,6
Ευαισθησία ISO: έως 12800
Οθόνη LCD: ευρεία οθόνη 2,7" 16:9
Μορφή βίντεο: H.264 MOV
Υποστήριξη: Κάρτα μνήμης Micro SDHC Class 10 (υποστήριξη έως 32 GB)
Ήχος: Ενσωματωμένο μικρόφωνο/ηχείο
Μπαταρία: Ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 3,7 V υψηλής χωρητικότητας 200 mAh
Ισχύς: 5V 1,5A
Διαστάσεις: 112,6 (Μ) x 61 (Π) x 34,3 (Υ) mm
Βάρος: 100 g

Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ:

1x Επαγγελματική κάμερα αυτοκινήτου DOD LS470W
1x Φορτιστής αυτοκινήτου
1x Στήριγμα
1x βεντούζα
1x CD με DOD GPS Player 2.0
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα