DOD LS470W+ Κάμερα αυτοκινήτου - premium μοντέλο

Κωδικός προϊόντος: 55-022 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής DOD
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 301,59 U$
Τιμή με ΦΠΑ 361,90 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος DOD LS470W+ Κάμερα αυτοκινήτου - premium μοντέλο

DOD LS470W+ Κάμερα αυτοκινήτου - premium μοντέλο που μπορείτε να αγοράσετε online σε καλή τιμή. Προϊόν σε απόθεμα έτοιμο για παραγγελία. Full HD, καταγραφικό GPS έως 10 φορές ταχύτερη ενημέρωση, γωνία θέασης 150 °, γυάλινος φακός 7G, ISO έως 12800, WDR 2.0.

Το μοντέλο κάμερας DOD LS470W + συγκρίνεται με το μοντέλο DOD LS470W εξοπλισμένο με φίλτρο πόλωσης, μπαταρία χωρητικότητας 650 mAh (διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 3 ώρες), μεγαλύτερη οθόνη 3.0". Άλλες παράμετροι και χαρακτηριστικά των καμερών και DOD LS470W LS470W + είναι τα ίδια.

Τα μοντέλα Car DVR DOD LS470W LS470W + και επί του παρόντος αντιπροσωπεύουν τα καλύτερα σύγχρονα προσφέρουν όλα τα μαύρα κουτιά των αυτοκινήτων στην παγκόσμια αγορά. Αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο   τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται, αλλά παραπάνω   οδηγούς ικανοποίησης που χρησιμοποιούν ενεργά αυτές τις κάμερες. Η τιμή τους είναι σχετικά υψηλότερη, αλλά προσφέρει τεχνική πολυπλοκότητα και κάνει αρχεία που μπορούν πραγματικά να εφαρμοστούν ακόμη και όταν υπάρχουν ενδείξεις ατυχημάτων. Με αυτές τις κάμερες, σίγουρα συμβαίνει να μην μπορείτε να διαβάσετε τις πινακίδες του οχήματος που με κάποιο τρόπο θα βλάψουν, ή θα απειλήσουν. Αυτοθάλαμοι πιστοποιημένοι για χρήση σε ολόκληρη την ΕΕ (π.χ. στην Αυστρία, τη Γερμανία και άλλα κράτη μέλη).   Πληροί τα κριτήρια των τεχνικών προδιαγραφών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οχήματα.


Η απόλυτη καινοτομία DOD LS470W + διαθέτει αισθητήρα Sony Exmor με νέα προηγμένη τεχνολογία WDR 2.0 που αυξάνει την ευαισθησία στο φως έως και ISO 12800 (DOD LS460W μόνο σε 3200). Είναι εξοπλισμένο με τη νέα ευρυγώνια εικόνα 150 ° χωρίς καμία παραμόρφωση (DOD LS460W 140 ° γωνία θέασης). Γυάλινος φακός 7G - συνδυασμός επτά στρωμάτων γυαλιού, που παρέχει εκπληκτικά φωτεινή, καθαρή και χωρίς παραμόρφωση εικόνα (DOD LS 460W - 6G γυάλινος φακός). Διαθέτει επεξεργαστή GPS 10x ταχύτητας, την ταχύτερη τεχνολογία GPS αυτοκινήτου που εξασφαλίζει ακριβή παρακολούθηση της ταχύτητας του οχήματος και εξαιρετικά γρήγορη θέση GPS του ταξιδιού σας (DOD LS460W - 5x GPS Speed ​​​​Processor). Η κάμερα θα αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο επανασχεδιασμένο και βελτιωμένο λογισμικό για υπολογιστή - DOD GPS Player 2.0 (DOD LS460W - DOD GPS 1.6 player). Η στάθμευση προστίθεται σε λειτουργία λειτουργίας - παρακολούθηση κατά τη στάθμευση κατά τη διάρκεια της οποίας η κάμερα θα ανιχνεύσει την κίνηση μπροστά από την κάμερα και θα καταγράφει αυτόματα τη σχεδίαση.

  Ο νέος πρωταθλητής μόλις έρχεται - κάμερα DOD LS470W + !!!

dod ls470w promo +

Η κάμερα προσαρτάται εύκολα στο παρμπρίζ χρησιμοποιώντας τη βεντούζα με βάση που προσαρμόζεται εύκολα στην κάμερα. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας G για προστασία αρχείων αυτόματης εκκίνησης κατά την πρόσκρουση, το φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης ή την κλίση του αυτοκινήτου θα προστατεύει αυτόματα όλα τα τρέχοντα και αποθηκευμένα αρχεία βίντεο. Σας προσφέρει ποιότητα βίντεο FULL HD με ανάλυση έως 1920x1080. Διαθέτει μεγάλη οθόνη TFT LCD 16: 9 3,0" για εύκολη προβολή και ρυθμίσεις βίντεο. Η ευρεία γωνία θέασης 150° , η καταγραφή του δρόμου μπροστά και οι πλευρές, ο χρόνος αυτόματης βαθμονόμησης με χρήση GPS, οθόνη πυξίδας HUD, οθόνη ταχύτητας HUD . εκτιμήστε τη λειτουργία καταγραφής GPS , καταγράφοντας έτσι το βίντεο της διαδρομής σας (τοποθεσία GPS, τρέχουσα ταχύτητα) , θα μπορείτε να παρακολουθήσετε στον υπολογιστή σας με το παρεχόμενο λογισμικό. Ιδανικό για επιχειρήσεις για τον έλεγχο του προσωπικού οδήγησης επαγγελματιών οδηγών κ.λπ.   Η κάμερα μπορεί να συνδεθεί στο τροφοδοτικό 12 / 24 V , επομένως η χρήση είναι δυνατή χωρίς προβλήματα, εκτός από αυτοκίνητα και άλλα οχήματα, για παράδειγμα. φορτηγά ή λεωφορεία. Το μενού της κάμερας είναι επίσης διαθέσιμο στη σλοβακική γλώσσα.

Φίλτρο πόλωσης - μειώνει σημαντικά την ανακλαστική αντανάκλαση. Επιτρέπει βελτιωμένες εικόνες, καλύτερη αντίθεση και το πιο σημαντικό, μειώνει σημαντικά τις αντανακλάσεις στο παρμπρίζ, ώστε οι εικόνες να είναι πιο καθαρές και χωρίς αντανάκλαση.

φίλτρο πόλωσης DOD LS470W +

Μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 650mAh (200mAh LS470W DOD) έως 3xnásobná επομένως μεγαλύτερη αντοχή σε σύγκριση με το DOD LS470W. Ελλείψει τροφοδοσίας αυξάνει την παρακολούθηση (λειτουργία στάθμευσης) και έτσι παρέχει περισσότερη προστασία.

μπαταρία υψηλής απόδοσης 650mAh DOD LS470W +

Οθόνη ευρείας οθόνης 3 '' 16: 9 (οθόνη DOD LS470W 2,7"). Η κάμερα διαθέτει μεγάλη οθόνη ευρείας οθόνης που παρέχει καθαρή και αρκετά μεγάλη εικόνα κατάλληλη για ρυθμίσεις προβολής και αναπαραγωγή βίντεο απευθείας στην οθόνη της κάμερας.

Εμφάνιση 3" dod ls470w +

Το DOD LS470W + υποστηρίζει τώρα το εξαιρετικά υψηλό ISO 12.800ο εκτεταμένο εύρος αυξάνει τη διαύγεια των γρήγορα κινούμενων αντικειμένων τη νύχτα. Η κάμερα είναι πλέον δυνατή η λήψη ακόμη περισσότερων λεπτομερειών σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού.

ISO 12800 dod ls470w

Φακός μεγάλου διαφράγματος F1.6 - όσο μεγαλύτερο είναι το διάφραγμα, τόσο μεγαλύτερη είναι η απόδοση σε χαμηλό φωτισμό! Με τον αισθητήρα Sony Exmor ενισχύεται η ικανότητα μετάδοσης φωτός σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, επιτρέποντάς σας να καταγράψετε εκπληκτικό βάθος πεδίου και εξαιρετική νυχτερινή όραση.

Διάφραγμα φακού F1.6 dod ls470w

Ενσωματωμένος επεξεργαστής GPS ταχύτητας 10x, η τελευταία τεχνολογία του αυτόματου GPS που εξασφαλίζει ακριβή παρακολούθηση της ταχύτητας του οχήματος και εξαιρετικά γρήγορη θέση GPS του ταξιδιού σας σε πραγματικό χρόνο. Επί του παρόντος, η ταχύτερη ενημέρωση που χρησιμοποιείται στους αυτόματους θαλάμους GPS.

10 ενημέρωση GPS dod ls470w

Η νέα έκδοση του DOD GPS Player 2.0 βελτιώσεις διεπαφής χρήστη είναι ακόμη πιο σαφείς. Εμφανίζει εγγραφή βίντεο Full HD με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, όπως ταχύτητα οχήματος, GPS, συμφόρηση κ.λπ. Με το Διαδίκτυο εμφανίζεται η τρέχουσα θέση του οχήματος στους Χάρτες Google.

dod GPS Player 2.0

Προβολή δεδομένων (υδατογράφημα) απευθείας στο βίντεο. Σε ένα ατύχημα ή άλλα οδικά συμβάντα, σας επιτρέπει να ελέγχετε άμεσα τη θέση του οχήματος (συντεταγμένες GPS), την ταχύτητα του οχήματος ή την ακριβή ημερομηνία και ώρα της εγγραφής. Κάτι που θα ενισχύσει την αξιοπιστία των αποδεικτικών στοιχείων για την απόδειξη ευθύνης.

Υδατογράφημα dod ls470w

Προηγμένος γυάλινος φακός 7G - ένας συνδυασμός επτά στρωμάτων γυαλιού, ένας εξελιγμένος ευκρινής φακός 7G, που παρέχει εκπληκτικά φωτεινή, καθαρή και χωρίς παραμόρφωση εικόνα.

Γυάλινος φακός 7 g dod ls470w +

Ευρεία γωνία θέασης 150 °. Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με ιδιαίτερα ευρυγώνιο φακό που ενισχύει το εύρος της εγγραφής βίντεο καθώς   πανοραμική άποψη του μπροστινού μέρους του οχήματος που καταλαμβάνεται από όλα τα μέρη χωρίς παραμόρφωση (δηλαδή χωρίς παραμορφωμένη εικόνα).

150 υπερευρυγώνια dod ls470w +

Η ανάλυση διαδρομής είναι μια νέα συνάρτηση για τον υπολογισμό της απόστασης, του χρόνου και της μέσης ταχύτητας του ταξιδιού σας από το σημείο Α στο σημείο Β. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσδιορίσετε τη συντομότερη ή την ταχύτερη διαδρομή από το σπίτι σας προς την εργασία με βάση την ανάλυση της διαδρομής . Είναι πολύ οικονομικός και πρακτικός τρόπος εξοικονόμησης χρόνου και κατανάλωσης καυσίμου.

ανάλυση διαδρομής dod ls470w +

Νέα προηγμένη τεχνολογία WDR 2.0 - εκπληκτικό βίντεο σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού και ισορροπημένη έκθεση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Δημιουργεί πιο φωτεινές νυχτερινές λήψεις και μειώνει την έκθεση σε δυνατό φως για να πετύχετε την πιο όμορφη εικόνα.

Τεχνολογία WDR του dod LS 470 watt +

Χρόνος αυτόματης βαθμονόμησης, ανεξάρτητος χρόνος χειροκίνητης ρύθμισης. με χτισμένο   Ο επεξεργαστής GPS 10x ταχύτητας είναι σε θέση να υποδεικνύει την ακριβή τοπική ώρα και να βαθμονομεί αυτόματα την απομνημονευμένη κάμερα.

Πυξίδα HUD dod ls470w +

Ένδειξη ταχύτητας HUD και πυξίδας. Η συσκευή μπορεί να υποδείξει την κατεύθυνση που παίρνετε. Εκτός από την 10 φορές ταχύτερη ενημέρωση GPS που παρέχει ακριβή παρακολούθηση της πραγματικής ταχύτητας του οχήματος.

Οθόνη DOD LS470W + HUD

Προστασία δεδομένων αισθητήρα G σε κρούση. Η πρόσκρουση, το φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης ή η κλίση του αυτοκινήτου θα προστατεύσει αυτόματα όλα τα τρέχοντα και αποθηκευμένα αρχεία βίντεο. Μέσω αυτής της λειτουργίας τα σημαντικά αρχεία δεν θα διαγραφούν ή θα αντικατασταθούν κατά την εγγραφή σε χρονική παραμόρφωση.
g-sensor + dod ls470w
Χειροκίνητη προστασία SOS. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης επιτρέπει στους χρήστες να προστατεύουν το υπάρχον αρχείο πατώντας παρατεταμένα το "SOS" για να κρατήσει το αρχείο από τους βρόχους εγγραφής και αποτρέπει την αντικατάσταση άλλων αρχείων.
SOS manualna προστασία dod ls470w +
Παρακολούθηση κατά τη στάθμευση. Γυρίστε αυτήν τη λειτουργία με σταθερή παροχή ρεύματος και η κάμερα θα ανιχνεύσει την κίνηση των αντικειμένων μπροστά από την κάμερα. Όταν η κάμερα αξιολογεί το μπροστινό μέρος του οχήματος δεν κινείται απενεργοποιεί αυτόματα την εγγραφή βίντεο. Αυτό είναι χρήσιμο για την προστασία από ζημιά στο όχημα, κλοπή πραγμάτων.
παρακολούθηση parking dod ls470w +

Προδιαγραφές προϊόντος:


Ανάλυση βίντεο: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280x720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
Αισθητήρας SONY Exmor CMOS
Ευρυγώνιος φακός: 150° υπερευρυγώνιος φακός
Διάφραγμα φακού: F 1.6
ISO: έως 12800
Οθόνη LCD: 3,0" 16: 9 ευρεία οθόνη
Μορφή βίντεο: H.264 MOV
Υποστήριξη κάρτας μνήμης Micro SDHC Class 10 (υποστηρίζει έως 32 GB)
Ήχος: Ενσωματωμένο μικρόφωνο / ηχείο
Μπαταρία: Ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου υψηλής χωρητικότητας 3,7V 650mAh
Τροφοδοσία: 5V 1A
Διαστάσεις: 112 (Υ) x 71,9 (Π) x 39,2 (V) mm
Βάρος: 140 g

Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ:

1x κάμερα Profi αυτοκινήτου DOD LS470W +
1x Φορτιστής αυτοκινήτου
1x θήκη
1x βεντούζα
1x Φίλτρο CPL
1x CD με DOD GPS Player 2.0
1x Εγχειρίδιο στα αγγλικά

Σχόλια

Αλλα προϊόντα