DOD LS500W διπλή κάμερα αυτοκινήτου FULL HD 1080P + GPS

Κωδικός προϊόντος: 55-038 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής DOD
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 330,00 U$
Τιμή με ΦΠΑ 396,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος DOD LS500W διπλή κάμερα αυτοκινήτου FULL HD 1080P + GPS

DOD LS500W διπλή κάμερα αυτοκινήτου FULL HD 1080P + GPS. Έρχεται με αισθητήρα εικόνας Sony STARVIS , γυάλινο φακό 6G και ISO έως 12800 . Η DOD LS500W είναι μία από τις πρώτες κάμερες DOD με βιντεοκάμερα FULL HD 1080p που παρέχει βίντεο πλήρους δυνατότητας με απαράμιλλη ποιότητα και στα δύο κανάλια της κάμερας με συχνότητα εγγραφής 30 fps.

Καταγράφει εγγραφές βίντεο FULL HD 1080p HD GPS 10Hz , διαθέτει λειτουργία στάθμευσης και συμπίεση εικόνας H.264 , αρχείο MOV, ροή δεδομένων περίπου. 15 Mbps για κάθε κανάλι. Ένα λεπτό σε ανάλυση βίντεο 1080p 30fps από ένα κανάλι είναι περίπου. 110 MB. Υποστηρίζει micro SD έως 128 GB.

Κάμερα αυτοκινήτου ls500w

Η βιντεοκάμερα έχει επίσης ευαισθησία ISO έως και 12800 για εξαιρετική λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και νυχτερινού βίντεο. Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής GPS 10 Hz επιτρέπει στους οδηγούς να καταγράφουν ακριβή ταχύτητα και θέση. Το κουτί DOD LS500W ελέγχεται απλά μέσω κουμπιών και μιας καθαρής οθόνης LCD 2,7 ιντσών . Το μενού της κάμερας είναι στη σλοβακική γλώσσα.

Το μοντέλο κάμερας DOD LS500W σε σύγκριση με το μοντέλο DOD RC500S είναι εξοπλισμένο με μπαταρία λιθίου LCD 2,7" με χωρητικότητα 180 mAh (το DOD RC500S διαθέτει υπερπυκνωτή). Από την άλλη πλευρά, το DOD RC500S διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης WiFi μέσω εφαρμογής στο Το Smartphone ή το tablet σας και ένα φίλτρο πόλωσης CPL. Άλλες παράμετροι και χαρακτηριστικά των καμερών DOD LS500W και RC500S είναι οι ίδιες.

Το σετ κάμερας διαθέτει ευρυγώνιο φακό έως και 145° μπροστινή κάμερα και 140° πίσω κάμερα που σας επιτρέπει να έχετε μια πραγματικά ευρυγώνια θέα γύρω από το αυτοκίνητό σας, προσεγγίζοντας τις παραμέτρους του fish eye. Η χρήση της πίσω κάμερας είναι προαιρετική, η μπροστινή κάμερα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά . Όσον αφορά τις αμιγώς οπτικές παραμέτρους, το DOD LS500W είναι ισοδύναμο με το DOD RC500S (και αντίστροφα). Υπάρχει επίσης η επιλογή περιστροφής εικόνας 180 μοιρών για μπροστινή και πίσω κάμερα (η κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί "κάτω από το κεφάλι"). Ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 180mAh.

Πιστοποιημένη βιντεοκάμερα για χρήση σε όλη την ΕΕ (δηλ. στην Αυστρία, τη Γερμανία και άλλα κράτη μέλη). Πληρούν τα κριτήρια των τεχνικών προδιαγραφών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο όχημα.

Η μπροστινή κάμερα είναι εξοπλισμένη με τον ολοκαίνουργιο αισθητήρα SONY STARVIS (Ορατότητα αστεριών ή ορατότητα υπό το φως των αστεριών) IMX291, ο οποίος προσφέρει επαναστατική νυχτερινή λειτουργία ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι!

Κάμερα dod με αισθητήρα Sony starvis

Τεχνολογικά, πρόκειται για την κάμερα αυτοκινήτου «επόμενης γενιάς» - με τις τελευταίες τεχνολογίες (οπτικά, μικροτσίπ, λειτουργίες) που προσφέρει η αγορά αυτοκινήτου.

Το DOD LS500W είναι ένα από τα καλύτερα συστήματα κάμερας με διπλές κάμερες εμπρός και πίσω.

Είναι το σύστημα φύλαξης σας κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας 24/7.

Μπορείτε να προσαρτήσετε την μπροστινή κάμερα όπως απαιτείται από τη βεντούζα ή τη θήκη κόλλας. Η πίσω κάμερα με μικρό μέγεθος μόνο 7,5 cm είναι στερεωμένη με βάση 3M με κολλητική ταινία. Η καλωδιακή σύνδεση μεταξύ των καμερών έχει μήκος περίπου 5,5 m. Το DOD LS500W μπορεί να συνδεθεί σε τροφοδοτικό 12/24V, επομένως είναι δυνατή η χρήση του εκτός από το αυτοκίνητο και για άλλα οχήματα, φορτηγά ή λεωφορεία. Η μπροστινή κάμερα προσαρτάται επίσης εύκολα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου με συγκολλητική θήκη 3M που προσαρμόζεται εύκολα στην κάμερα.

Υποστήριξη για κάρτες micro SD έως 128 GB (περίπου 18 ώρες εγγραφής και από τις δύο κάμερες - 9 ώρες για ένα κανάλι)

dod διπλή κάμερα αυτοκινήτου με gps

Η εγγραφή καταγράφεται και από τις δύο κάμερες και σε συνδυασμό με υψηλή ευαισθησία ISO έως και 12800 , επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε το περιβάλλον του αυτοκινήτου ακόμα και σε συνθήκες κακού φωτισμού. Αυτή η λειτουργία είναι ένα σημαντικό μπόνους ασφάλειας όταν παρακολουθείτε το αυτοκίνητό σας κατά τη διάρκεια της απουσίας σας. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι το βελτιωμένο σύστημα λειτουργίας στάθμευσης νέας γενιάς που θα ξεκινήσει την εγγραφή 15 δευτερόλεπτα πριν ανιχνεύσει κίνηση. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι θα έχετε καταγραφή του τι συνέβη από την αρχή μέχρι το τέλος και από τις δύο κάμερες μπροστά και πίσω από το όχημα. Όταν συνεχίζετε να οδηγείτε, η κάμερα επιστρέφει στην εγγραφή στη λειτουργία βρόχου.

Ο ηγέτης στην αγορά ασφάλειας και παρακολούθησης αυτοκινήτων

Parking modd για κάμερες dod

Η βιντεοκάμερα υποστηρίζει κάρτες micro SD έως 128 GB (τυπικές κάμερες έως 32 GB). Σε περίπτωση ατυχήματος, ισχυρού φρεναρίσματος ή κλίσης του αυτοκινήτου, το κιτ κάμερας διαθέτει τη λειτουργία αισθητήρα G, η οποία προστατεύει τα αρχεία από την πρόσκρουση. Επίσης, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οι χρήστες μπορούν να προστατεύσουν χειροκίνητα ένα υπάρχον αρχείο πατώντας παρατεταμένα το κουμπί "SOS". Το σετ κάμερας αυτοκινήτου FULL HD με προηγμένη τεχνολογία WDR 2.0 και συνδεσιμότητα WiFi είναι ο αξιόπιστος σύντροφός σας στους δρόμους.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:
  • Διπλή εγγραφή βίντεο 1080p HD
  • Επέκταση του εύρους ISO σε ISO 12800
  • Προστασία αρχείων με αισθητήρα G
  • Λειτουργία SOS - Λειτουργία κλειδώματος
  • Επιτήρηση στάθμευσης
  • Προηγμένη τεχνολογία WDR 2.0
  • Εξαιρετικά ελαφρύς φακός με διάφραγμα f/1,6
  • Υποστηρίζει κάρτες Micro SD 128 GB
Διπλή εγγραφή βίντεο FULL HD 1080p
Η μπροστινή και η πίσω όψη του οχήματός σας καταγράφονται σε ποιότητα 1080p σε υψηλή ανάλυση FULL HD. Επιπλέον, η εικόνα καταγράφεται στην εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης της μπροστινής κάμερας 145° και της κάμερας οπισθοπορείας 140° για απόλυτη προστασία.
Κάμερα Ls500w Full hd ανάλυση
Εκτεταμένο εύρος ISO έως 12800
Το DOD LS500w διαθέτει νέο αισθητήρα Sony STARVIS CMOS με βελτιωμένη ευαισθησία όχι μόνο σε κανονικό φωτισμό αλλά και σε συνθήκες κακού φωτισμού. Η βελτιωμένη εμβέλεια αυξάνει τη φωτεινότητα των αντικειμένων που κινούνται γρήγορα τη νύχτα. Η κάμερα μπορεί τώρα να καταγράψει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού.
Κάμερα Ls500w iso 12800
Προηγμένη τεχνολογία WDR 2.0
Εκπληκτικό βίντεο σε κάθε φως και ισορροπημένη έκθεση σε κάθε συνθήκη. Κάνει τις νυχτερινές λήψεις πιο φωτεινές και μειώνει την έκθεση στο φως για να πετύχετε την πιο όμορφη εικόνα.
Τεχνολογία κάμερας ls500w wdr
Μεγάλο διάφραγμα f/1.6, υψηλή απόδοση σε χαμηλό φωτισμό
Το μεγάλο διάφραγμα αντανακλά την ποσότητα φωτός που πέφτει στον αισθητήρα κατά τη λήψη. Όσο μεγαλύτερο είναι το διάφραγμα (μικρότερος αριθμός f), τόσο περισσότερο φως θα συλλαμβάνεται στον αισθητήρα της κάμερας. Με το ευρύτερο διάφραγμα, το οποίο είναι 66% μεγαλύτερο από τον ανταγωνισμό στην αγορά, οι κάμερες DOD παράγουν την πιο ευκρινή εικόνα.
Ls500w εμπρός και πίσω διάφραγμα f/1.6
Αιχμηρός γυάλινος φακός 6G
Ο ευκρινής φακός 6 στοιχείων, ο οποίος είναι κατασκευασμένος από έξι στρώματα γυαλιού, παρέχει μια εκπληκτική, καθαρή και χωρίς παραμόρφωση εικόνα.
Κάμερα Ls500w Γυάλινος φακός 6g
Ευρεία όψη 145°
Λήψη εικόνας σε ευρεία γωνία θέασης 145° για βέλτιστη κάλυψη και ευκρίνεια. Η μπροστινή κάμερα είναι εξοπλισμένη με έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό, που ενισχύει το εύρος εγγραφής, επειδή η πανοραμική άποψη του μπροστινού μέρους του οχήματος καταγράφει όλες τις πλευρές χωρίς παραμόρφωση (άρα χωρίς παραμορφωμένη εικόνα).
Ευρυγώνια όψη Ls500w
Επιτήρηση στάθμευσης
Θα μείνετε ικανοποιημένοι με αυτήν την επιτήρηση στάθμευσης ακόμη και όταν παρκάρετε και αφήνετε το αυτοκίνητο. Βελτιωμένη λειτουργία στάθμευσης , η οποία ξεκινά αυτόματα 10 λεπτά μετά την έξοδο από το όχημα. Όταν συνεχίζετε να οδηγείτε, η κάμερα επιστρέφει στη λειτουργία εγγραφής στον βρόχο. Με τον αισθητήρα SONY STARVIS, μπορείτε επίσης να απολαύσετε την επαναστατική νυχτερινή όραση για την μπροστινή κάμερα και ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι.
Ls500w επιτήρηση στάθμευσης
Σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης της μπροστινής ή πίσω κάμερας ή σε περίπτωση σύγκρουσης, ξεκινά την εγγραφή βίντεο και κλειδώνει το αρχείο. Η βιντεοκάμερα ξεκινά την εγγραφή για 15 δευτερόλεπτα πριν ανιχνευτεί η κίνηση ή η πρόσκρουση, κάτι που διασφαλίζει ότι θα έχετε καταγραφή του τι συνέβη από την αρχή μέχρι το τέλος. Η προϋπόθεση είναι ότι η κάμερα πρέπει να τροφοδοτείται από μπαταρία αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας ένα σετ καλωδίων για μόνιμη εγκατάσταση στο DOD DP4.
Επεξεργαστής GPS με ταχύτητα 10 Hz
Ενσωματωμένο με το ταχύτερο GPS ταχύτητας 10 Hz, καταγραφή ακριβέστερων δεδομένων της τοποθεσίας και της ταχύτητας του οχήματος. Σας επιτρέπει να καταγράφετε τη διαδρομή σας σε χάρτη ενώ παρακολουθείτε τα βίντεο στο πρόγραμμα αναπαραγωγής DOD. Επί του παρόντος, η ταχύτερη ενημέρωση GPS που χρησιμοποιείται σε βιντεοκάμερες.
Επεξεργαστής gps dvr αυτοκινήτου Ls500w
DOD GPS Player V2.0
Η νέα έκδοση του DOD GPS Player 2.0 με βελτιωμένη διεπαφή χρήστη είναι ακόμη με καλύτερη ευκρίνεια. Εμφανίζει εγγραφές βίντεο FULL HD με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, όπως ταχύτητα οχήματος, συντεταγμένες gps, υπερφόρτωση. Η σύνδεση στο Διαδίκτυο δείχνει την τρέχουσα τοποθεσία του οχήματος στους χάρτες Google.
dod gps player 2.0
Ανίχνευση ραντάρ ταχύτητας
Το σύστημα σας υπενθυμίζει ότι βρίσκεστε κοντά στην τοποθεσία με όριο ταχύτητας και όπου μπορεί να τοποθετηθεί ένα ραντάρ, ώστε να μπορείτε να επιβραδύνετε. Αποφύγετε παγίδες και έχετε πάντα την οδήγησή σας υπό έλεγχο.
* Επί του παρόντος, το σύστημα υποστηρίζει τις ακόλουθες χώρες: ΗΠΑ, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
Συγχρονισμός ώρας και ημερομηνίας
Αυτόματη βαθμονόμηση χρόνου, ανεξάρτητα από τη χειροκίνητη ρύθμιση χρόνου. Με έναν ενσωματωμένο επεξεργαστή GPS ταχύτητας 10x, μπορεί να βαθμονομήσει με ακρίβεια την τοπική ώρα και να την αποθηκεύσει αυτόματα στη μνήμη της κάμερας.
Ανάλυση διαδρομής
Είναι μια νέα δυνατότητα για τον υπολογισμό της απόστασης, του χρόνου και της μέσης ταχύτητας της διαδρομής σας από το σημείο Α στο σημείο Β. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε τον συντομότερο ή ταχύτερο τρόπο εργασίας από το σπίτι σας, με βάση δεδομένα από την ανάλυση διαδρομής. Είναι ένας πολύ οικονομικός και πρακτικός τρόπος εξοικονόμησης χρόνου και κατανάλωσης καυσίμου.
Προστασία αισθητήρα G από κρούση
Σε περίπτωση ατυχήματος, φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης ή κλίσης ενός αυτοκινήτου, θα προστατεύσει αυτόματα όλα τα αποθηκευμένα και τρέχοντα αρχεία. Με αυτήν τη δυνατότητα, τα αρχεία δεν θα διαγραφούν ή θα αντικατασταθούν, ακόμη και κατά την εγγραφή σε βρόχο χρόνου.
Χειροκίνητο κλείδωμα αρχείων - Προστασία SOS
Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, επιτρέπει στους χρήστες να προστατεύουν ένα υπάρχον αρχείο πατώντας παρατεταμένα το κουμπί "SOS", το οποίο κρατά το αρχείο από τον βρόχο εγγραφής και προστατεύει από την αντικατάσταση από άλλα αρχεία.
Αυτόματη εγγραφή και τερματισμός λειτουργίας
Μετά την εκκίνηση του οχήματος, η κάμερα θα ξεκινήσει αυτόματα την εγγραφή. Όταν σβήνετε τον κινητήρα, η κάμερα σβήνει αυτόματα χωρίς να πατήσετε κανένα κουμπί.

Εγγραφή βρόχου - Κυκλική εγγραφή
Όταν ο αποθηκευτικός χώρος στην κάρτα microSD που έχει τοποθετηθεί είναι πλήρης, μπορεί να αντικαταστήσει αυτόματα παλαιότερα αρχεία με νέα, έτσι ώστε τα αρχεία να διαγράφονται ξανά συνεχώς.

Προστασία με κωδικό πρόσβασης.
Αφού ορίσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε να εμποδίσετε άλλους να διαγράψουν τα βίντεο ή τις φωτογραφίες σας.
Υποστηρίζει κάρτες Micro SD 128 GB
4 φορές μεγαλύτερη συμβατότητα μνήμης σε σύγκριση με παλαιότερα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών, υποστηρίζει έως και 128 GB micro SD με πάνω από 18 ώρες εγγραφής.
Προδιαγραφές προϊόντος:
Ανάλυση βίντεο: μπροστινή κάμερα: 1920x1080 @ 30fps, πίσω 1920x1080 @ 30 fps
Αισθητήρας: Αισθητήρας SONY STARVIS CMOS
Ευρυγώνιος μπροστινός φακός: 145°
Ευρυγώνιος πίσω φακός: 140°
Μπροστινό διάφραγμα: f/1,6
Πίσω διάφραγμα: f/1.6
Ευαισθησία ISO: έως ISO 12800
Μορφή βίντεο: MOV
Μέσα εγγραφής: Micro SDHC/SDXC Class 10 (έως 128 GB)
Ήχος: μικρόφωνο και μονοφωνικό ηχείο (περιλαμβάνεται)
Μπαταρία: Μπαταρία λιθίου 3,7V 180mAh
Ισχύς εισόδου: 5V 1,5A
Διαστάσεις μπροστινής κάμερας: 112,6 (D) * 61,5 (W) * 33,4 (V) mm
Διαστάσεις πίσω κάμερας: 75,2 (D) * 26 (W) * 38,8 (V) mm
Βάρος μπροστινής κάμερας: 110g
Βάρος πίσω κάμερας: 41 g
Θερμοκρασία λειτουργίας -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Παρεχόμενα αξεσουάρ:

1x κάμερα αυτοκινήτου Profi για DOD LS500W
1x Πίσω κάμερα με συγκολλητική θήκη
1x καλώδιο διασύνδεσης με την πίσω κάμερα (5M)
1x φορτιστής αυτοκινήτου 12-24V (καλώδιο επέκτασης 4M)
1x Στήριγμα
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα