DOD RX300W - κάμερα καθρέφτη με έκκεντρο οπισθοπορείας

Κωδικός προϊόντος: 55-023 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής DOD
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 228,25 U$
Τιμή με ΦΠΑ 273,90 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος DOD RX300W - κάμερα καθρέφτη με έκκεντρο οπισθοπορείας

DOD RX300W - κάμερα καθρέφτη με υποστήριξη κάμερας οπισθοπορείας που μπορείτε να αγοράσετε online σε καλή τιμή. Προϊόν σε απόθεμα έτοιμο για παραγγελία. Το καλύτερο από τα καλύτερα. Το DOD RX300W διαθέτει λεπτή σχεδίαση 1 cm και έτσι προσαρμόζεται εύκολα στον κλασικό καθρέφτη. Η ρυθμιζόμενη γωνία του φακού είναι περίπου 60% μεγαλύτερη από πριν, κάτι που επιτρέπει τη ρύθμιση της οριζόντιας και κάθετης γωνίας έως και 40 μοίρες. Το DOD RX300W με πολυστρωματική επίστρωση κενού της επιφάνειας του καθρέφτη είναι σε θέση να εξαλείψει την αντανάκλαση από τα φώτα του οχήματος πίσω σας. Το πληκτρολόγιο ελέγχου έχει έναν απλό και εύκολο χειρισμό στο σκοτάδι.

Κάμερα αυτοκινήτου στον καθρέφτη DOD RX300W με υποστήριξη κάμερας οπισθοπορείας

dod rx300w με κάμερα οπισθοπορείας

Η κάμερα στον καθρέφτη οπισθοπορείας είναι μοναδική κυρίως επειδή σας επιτρέπει να συνδέσετε μέσω εισόδου βίντεο οποιαδήποτε κάμερα οπισθοπορείας. Όταν η ταχύτητα όπισθεν (η κάμερα οπισθοπορείας είναι συνδεδεμένη με τα φώτα όπισθεν), η εικόνα της κάμερας οπισθοπορείας θα εμφανίζεται στην οθόνη LCD (η εικόνα από αυτήν την κάμερα δεν έχει εγγραφεί ). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κάμερα οπισθοπορείας, η οποία έχει την ίδια υποδοχή υποδοχής βίντεο.

Ο ενσωματωμένος αισθητήρας G για αυτόματη εκκίνηση της προστασίας αρχείων κατά την πρόσκρουση, το φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης ή όταν το αυτοκίνητο έχει κλίση, θα προστατεύει αυτόματα όλα τα τρέχοντα και αποθηκευμένα αρχεία βίντεο. Παρέχει ποιότητα βίντεο FULL HD με ανάλυση έως 1920x1080. Η ευρεία γωνία θέασης 140° καταγράφει τα γεγονότα μπροστά από το όχημα και στις δύο πλευρές. Η κάμερα μπορεί να συνδεθεί σε τροφοδοτικό 12/24V , επομένως η χρήση είναι δυνατή χωρίς προβλήματα, όχι μόνο σε προσωπικό όχημα αλλά ακόμα και σε άλλα οχήματα, για παράδειγμα φορτηγά ή λεωφορεία.

Προσφέρουμε επίσης το μοντέλο RX400W το οποίο σε σύγκριση με το μοντέλο RX300W διαθέτει λειτουργία GPS Logger (οι άλλες παράμετροι είναι ίδιες).

καθρέφτης οπισθοπορείας dod rx300w

Η κάμερα έχει μεγαλύτερη περιοχή προβολής και οθόνη ευρείας οθόνης 4,3" (16:9) παρέχει ευρύτερη οθόνη για αναπαραγωγή βίντεο. Η τεχνολογία WDR επιτρέπει την προσαρμογή της φωτεινότητας του περιβάλλοντος, έτσι δημιουργεί φωτεινότερες νυχτερινές λήψεις και μειώνει το δυνατό φως της έκθεσης σε φτάσετε στην πιο όμορφη εικόνα. Διαθέτει λειτουργία 3DNR - Ψηφιακή μείωση θορύβου και ευκρινές φακό έξι στοιχείων που αποτελείται από 6 στρώματα γυαλιού και παρέχει εκπληκτική καθαρή και χωρίς παραμόρφωση εικόνα. Το DOD RX300W διαθέτει μια λωρίδα velcro που είναι ισχυρότερη και πιο αξιόπιστη μέθοδος τοποθέτησης στον αρχικό καθρέφτη.


Οθόνη LCD ευρείας οθόνης 4,3 ιντσών 16:9. Η κάμερα διαθέτει μια μεγάλη οθόνη ευρείας οθόνης που παρέχει μια καθαρή και αρκετά μεγάλη εικόνα κατάλληλη για την εμφάνιση των ρυθμίσεων και την αναπαραγωγή βίντεο απευθείας στην οθόνη της κάμερας.

Κάμερα dod rx300w


Το πληκτρολόγιο έχει απλό και εύκολο χειρισμό στο σκοτάδι. Ο πρωτοποριακός χαραγμένος φωτισμός LED του πληκτρολογίου είναι εύκολος στη χρήση ακόμα και χωρίς το φως μέσα στο αυτοκίνητο. Ο οπίσθιος φωτισμός σβήνει αυτόματα μετά από 10 δευτερόλεπτα. Πρακτικό, άνετο και κομψό.

Κλειδιά με οπίσθιο φωτισμό dod rx400w


Ρυθμιζόμενος φακός γωνίας προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Ο ρυθμιζόμενος γωνιακός φακός DOD RX300W είναι περίπου 60% μεγαλύτερος από πριν και οι οριζόντιες και κάθετες γωνίες μπορούν να ρυθμιστούν έως και 40 μοίρες. Διαθέτει πλήρες εύρος γωνίας θέασης για υψηλή βελτίωση της ικανότητας στερέωσης στους περισσότερους καθρέφτες.

Ρυθμιζόμενος φακός dod rx400w


Αντιθαμβωτικός καθρέφτης. Όταν οδηγείτε τη νύχτα, υπάρχει ανάκλαση φωτός από τον καθρέφτη, η οποία είναι ενοχλητική και τυφλώνει τα μάτια του οδηγού. Το DOD RX300W με πολυστρωματική επίστρωση κενού της επιφάνειας του καθρέφτη είναι σε θέση να εξαλείψει την αντανάκλαση από τους προβολείς του οχήματος πίσω σας.

Αντιθαμβωτικό γυαλί dod rx400w

Υποστήριξη κάμερας οπισθοπορείας ή παρκαρίσματος. Αυτό το προϊόν υποστηρίζει την προσθήκη κάμερας όπισθεν. Μπορείτε να αγοράσετε κάμερα οπισθοπορείας για τη δική σας ασφάλεια. Η αντίστροφη εικόνα εμφανίζεται σε μια μεγάλη οθόνη 4,3 ιντσών ώστε να μπορείτε να βλέπετε εύκολα τι συμβαίνει πίσω και έτσι να μειώνετε την πιθανότητα τραυματισμού.

Υποστήριξη κάμερας οπισθοπορείας dod rx400w

Ισχυρή τεχνολογία WDR. Εκπληκτικό βίντεο σε κάθε φως. Τεχνολογία WDR, καλά ισορροπημένη έκθεση ανεξάρτητα από το αν είναι ηλιόλουστη μέρα ή νύχτα. Παράγει πιο φωτεινές εικόνες και μειώνει την έντονη έκθεση στο φως για να φτάσετε στην πιο όμορφη εικόνα.

Τεχνολογία WDR dod rx400w

3DNR (Digital Noise Reduction) - Ψηφιακή μείωση θορύβου - μειώνει την κοκκώδη εικόνα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ένα σύστημα μείωσης ψηφιακού θορύβου, μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά το θόρυβο του ψηφιακού σήματος όταν είναι απαραίτητο και εξασφαλίζει καθαρές, φυσικές εικόνες.

3D μείωση της ποσότητας dod rx400w

Εμφάνιση λεπτομερειών (Υδατογράφημα) στο βίντεο. Όταν συμβαίνει ένα ατύχημα ή άλλα οδικά συμβάντα, αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να ελέγχετε άμεσα την ακριβή ημερομηνία και ώρα της εγγραφής. Και αυτό θα ενισχύσει την αξιοπιστία των αποδεικτικών στοιχείων κατά την απόδειξη της ευθύνης.

υδατογράφημα dod rx400w

Προηγμένος γυάλινος φακός 6G - ένας συνδυασμός έξι στρωμάτων γυαλιού, είναι ένας εξελιγμένος ευκρινής φακός 6G. Χάρη στην ακριβή διαδρομή του φωτός, παρέχει μια εκπληκτικά φωτεινή, καθαρή και χωρίς παραμόρφωση εικόνα.

6 γραμμάρια φακός dod rx400w

Λωρίδα Velcro. Η παραδοσιακή εγκατάσταση με χρήση κλιπ ή καουτσούκ καταλήγει συχνά με χαμένη ελαστικότητα. Για να επιτύχετε ισχυρότερη προσάρτηση, το DOD RX300W διαθέτει μια λωρίδα velcro, η οποία είναι ισχυρότερη και πιο αξιόπιστη μέθοδος για τοποθέτηση στον αρχικό καθρέφτη.

Λωρίδα Velcro dod rx400w

Εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός. Είναι καιρός να θέσουμε τα πρότυπα λεπτότητας των καθρεφτών αυτοκινήτου. Το DOD RX300W με λεπτή σχεδίαση 1 cm προσαρμόζεται στον αρχικό καθρέφτη του οχήματός σας.

Κάμερα dod rx400w πάχους 1 cm

Προδιαγραφές προϊόντος:

Ανάλυση βίντεο: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280x720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
Αισθητήρας: 3 megapixel 1/3 "CMOS
Ευρυγώνια: 140 °
ISO: Αυτόματες ρυθμίσεις
Ευρεία οθόνη 4,3" 16:9
Συμπιεσμένη μορφή βίντεο - H.264
Κάρτα μνήμης: Εξωτερική Micro SDHC Class 10 (υποστήριξη έως 32 GB)
Ενσωματωμένο μικρόφωνο/ηχείο
Ενσωματωμένη μπαταρία υψηλής χωρητικότητας: 3,7V 320mAh
Ισχύς: 5V 1,5A
Διαστάσεις: 8,5x31x1 cm
Βάρος: 298 g
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ° C ~ 65 ° C

Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ:

1x Επαγγελματική κάμερα αυτοκινήτου DOD RX300W
1x Φορτιστής αυτοκινήτου
1x καλώδιο βίντεο για σύνδεση της κάμερας οπισθοπορείας
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα