Ηχείο και Ξυπνητήρι με κάμερα HD + ανίχνευση κίνησης + IR

Κωδικός προϊόντος: 10-532 Έχω μία ερώτηση
νέος Ηχείο και Ξυπνητήρι με κάμερα HD + ανίχνευση κίνησης + IR
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 152,16 U$
Τιμή με ΦΠΑ 182,60 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Ηχείο και Ξυπνητήρι με κάμερα HD + ανίχνευση κίνησης + IR

Ηχείο Bluetooth και Ξυπνητήρι με κάμερα HD + ανίχνευση κίνησης + IR + μετεωρολογικό σταθμό. Αυτό το κομψό ξυπνητήρι με κρυφή κάμερα λειτουργεί επίσης ως φορητό ηχείο bluetooth ή mp3 player από κάρτα micro SD. Με τον κομψό σχεδιασμό του σε γυαλιστερό μαύρο, ταιριάζει σε κάθε τύπο εσωτερικού χώρου χωρίς κανείς να γνωρίζει ότι πρόκειται για συσκευή με κρυφή κάμερα. Η οθόνη υψηλής ποιότητας στο ξυπνητήρι διασφαλίζει την απρόσκοπτη αναγνωσιμότητα των παρεχόμενων δεδομένων ακόμα και σε έντονο φως της ημέρας. Η οθόνη του ξυπνητηριού δείχνει την τρέχουσα ώρα και ημερομηνία, τη θερμοκρασία δωματίου, μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα ξυπνητήρι. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 3000 mAh. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε νοικοκυριό ως πλήρες ψηφιακό ξυπνητήρι. Αναμφίβολα η πιο σημαντική και χρήσιμη λειτουργία είναι η απαρατήρητη παρακολούθηση του περιβάλλοντος.

Κρυφή κάμερα σε ξυπνητήρι με ηχείο bluetooth + ένδειξη θερμοκρασίας

κρυφή κατασκοπευτική κάμερα ηχείων

Η ενσωματωμένη κρυφή κάμερα καταγράφει βίντεο σε ανάλυση Full HD 1920x1080 με ήχο , δηλαδή επαρκή για λεπτομερείς λήψεις. Χάρη στη νυχτερινή όραση IR LED σε απόσταση έως και 6 μέτρων, θα έχετε ποιοτική εικόνα ακόμα και τη νύχτα. Το ψηφιακό ξυπνητήρι υποστηρίζει σύνδεση P2P και WiFi και είναι ασύρματο, κάτι που του επιτρέπει να τοποθετείται απευθείας οπουδήποτε στο εσωτερικό. Μπορείτε να ελέγξετε όλες τις λειτουργίες της κρυφής κάμερας από απόσταση μέσω της δωρεάν διαθέσιμης εφαρμογής «TinyCam» για smartphone (iOS, Android) μέσω της οποίας μπορείτε να παρακολουθήσετε εικόνες σε πραγματικό χρόνο και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της κάμερας. Το ξυπνητήρι με κάμερα μπορεί να συνδεθεί με έναν οικιακό δρομολογητή μέσω WIFI ή P2P, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την εικόνα οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.

κρυφή κάμερα σε ξυπνητήρι

Το ψηφιακό ξυπνητήρι περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία ανίχνευσης κίνησης , η οποία χρησιμοποιείται για την έναρξη της εγγραφής κατά την καταγραφή κίνησης στο διάστημα. Εξαιρετικό χαρακτηριστικό χάρη στο οποίο δεν θα χάσετε καμία σημαντική λήψη, επειδή οι λήψεις θα αποτυπωθούν μόνο κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Οι καταγεγραμμένες εγγραφές υποβάλλονται σε συμπίεση H.264 για μείωση του μεγέθους του αρχείου και στη συνέχεια αποθηκεύονται σε υποστηριζόμενη κάρτα micro SD έως 128 GB . Η συσκευή χρησιμεύει επίσης ως συσκευή αναπαραγωγής μουσικής. Διαθέτει δύο υποδοχές κάρτας micro SD - η μία χρησιμοποιείται για εγγραφή βίντεο και η άλλη για αναπαραγωγή μουσικής. Η σύνδεση Bluetooth μετατρέπει επίσης το ξυπνητήρι σε φορητό ηχείο, απλώς συνδυάστε το τηλέφωνό σας με το ξυπνητήρι και μπορείτε να παίξετε αμέσως την αγαπημένη σας μουσική.

κάμερα σε ξυπνητήρι - νυχτερινή όραση και ανίχνευση κίνησης

Ο αμφίδρομος ήχος επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία από απόσταση - μπορείτε να ηρεμήσετε ένα κατοικίδιο, να μιλήσετε σε ένα παιδί κ.λπ.

κατασκοπευτική κάμερα στο ηχείο

Νυχτερινή όραση - χάρη στο ενσωματωμένο φως IR LED , θα τραβήξετε τέλεια εικόνα ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι σε απόσταση έως και 6 μέτρων

κρυφή κάμερα ηχείων

Αυτό το κομψό ξυπνητήρι με κρυφή κάμερα λειτουργεί επίσης ως φορητό ηχείο bluetooth ή mp3 player από κάρτα micro SD

κατασκοπευτική κάμερα ηχείων

Χαρακτηριστικά:

ΣΥΝ Κρυφή κάμερα σε ψηφιακό ξυπνητήρι
συν WiFi και μετάδοση βίντεο P2P σε πραγματικό χρόνο
συν Ηχείο Bluetooth + mp3 player από κάρτα μνήμης
συν Ένδειξη θερμοκρασίας
συν Λειτουργία ανίχνευσης κίνησης
συν Νυχτερινή IR όραση LED έως 6 μέτρα

Προδιαγραφές:

Αισθητήρας εικόνας: HD 1280x720p
Φακός: 1MP CMOS
Ανάλυση βίντεο: 1280x720 pixel
Απεικόνιση: 15 fps
Μορφές συμπίεσης: H.264
Γωνία σάρωσης: 120°
Αναπαραγωγή μουσικής από κάρτα micro SD: ναι
Ηχείο Bluetooth: ναι
Ένδειξη θερμοκρασίας δωματίου: ναι
Εμβέλεια νυχτερινής όρασης: 6 μέτρα
Ανίχνευση κίνησης: ναι, αισθητήρας PIR
Κάρτα μνήμης: υποστήριξη κάρτας Micro SD έως το μέγιστο. 128 GB (δεν περιλαμβάνεται)
Τροφοδοσία: επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 3000mAh
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Bluetooth: ναι
Φόρτιση: καλώδιο micro USB
Διαστάσεις: 82x82x81 mm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Ψηφιακό ξυπνητήρι με κάμερα HD
1x καλώδιο USB
1x USB reader για κάρτα micro SD
1x Προσαρμογέας
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα