Ηλιακός εντοπιστής GPS 4G με GPS/WIFI/BDS/LBS + προστασία IP67 + μπαταρία 10000mAh

Κωδικός προϊόντος: 09-133 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 183,34 U$
Τιμή με ΦΠΑ 220,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Ηλιακός εντοπιστής GPS 4G με GPS/WIFI/BDS/LBS + προστασία IP67 + μπαταρία 10000mAh

Ηλιακός εντοπιστής GPS 4G με GPS/WIFI/BDS/LBS + προστασία IP67 + μπαταρία 10000mAh. Ισχυρή μαγνητική τοποθέτηση. GPS Tracker - η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο μέσω ηλιακού πάνελ, μαγνητικού φορτιστή, αδιάβροχη IP67 καθιστούν αυτή τη συσκευή ιδανική για διάφορες εφαρμογές που απαιτούν μεγάλο χρόνο αναμονής και συνεχή βέλτιστη απόδοση. Η επικοινωνία LTE με GSM έκτακτης ανάγκης (2G) εξασφαλίζει σταθερή σύνδεση σχεδόν όλη την ώρα. Εκτός από αυτές τις δυνατότητες, πολλαπλοί τρόποι λειτουργίας, μια ποικιλία περιφερειακών και ένα σύνολο ειδοποιήσεων που ενεργοποιούνται από συμβάντα θα κάνουν αυτόν τον εντοπιστή πολύτιμο μέρος της στρατηγικής διαχείρισης του στόλου σας. Είναι ιδανικό για χρήση σε πλοία, φορτηγά, φορτηγά, μηχανές εργασίας, γεωργικά μηχανήματα κ.λπ.

Δίκτυο LTE & GSM

Επικοινωνία μέσω δικτύου 4G LTE με 2G GSM έκτακτης ανάγκης. Ο εντοπιστής GPS υποστηρίζει μετάδοση δεδομένων έκτακτης ανάγκης 2G GSM και 4G WCDMA.

Ηλιακός εντοπιστής GPS 4G με GPS/WIFI/BDS/LBS + μπαταρία 10000mAh και προστασία IP67

Παρακολούθηση της θέσης της συσκευής GPS μέσω της διεπαφής web www.tracksolidpro.com

Η συσκευή GPS παρέχει παρακολούθηση στον χρήστη με τη μορφή μηνύματος SMS απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο , όπου θα παρέχεται ένας σύνδεσμος προς τον χάρτη Google και, αφού κάνετε κλικ σε αυτόν, θα εμφανιστεί η τρέχουσα θέση του οχήματος που παρακολουθείται. Ένας άλλος τρόπος είναι μέσω μιας εφαρμογής για κινητά που ονομάζεται " Track Solid " (iOS, Android) , την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μάθετε τη θέση του οχήματος που παρακολουθείτε και διάφορα απαραίτητα δεδομένα. Η τελευταία μορφή είναι η παρακολούθηση της θέσης της συσκευής GPS μέσω της διεπαφής ιστού " www.tracksolidpro.com "
Το TracksolidPro είναι μια πλατφόρμα SaaS για παρακολούθηση GPS και παρακολούθηση βίντεο. Προσφέρει ένα πλήρες σύνολο υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για να παρακολουθούν οποιονδήποτε οδηγό και άτομο, να εντοπίζουν απερίσκεπτη συμπεριφορά οδηγού, να παρακολουθούν οχήματα και φορτίο σε πραγματικό χρόνο, να συλλέγουν δεδομένα οχημάτων και άλλες πληροφορίες για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να επιτύχουν μεγαλύτερη παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα.

!!! Για τη σωστή λειτουργία του GPS locator είναι απαραίτητη η αγορά άδειας παρακολούθησης 1-10 ετών μέσω του συστήματος TRACKSOLID PRO !!!

GPS locator - online παρακολούθηση μέσω εφαρμογής

Λειτουργία GEO FENCE

Σας επιτρέπει να στέλνετε ειδοποίηση μέσω email όταν το όχημα φεύγει από την σημειωμένη περιοχή (σε περίπτωση που ο οδηγός του οχήματος εγκαταλείψει κατά λάθος την προγραμματισμένη διαδρομή)

Λειτουργία παρακολούθησης GPS geo fence

Ηλιακή και μαγνητική φόρτιση

Εύκολη φόρτιση μέσω ηλιακού πάνελ και μαγνητικού φορτιστή. Το ηλιακό πάνελ με μαγνητικό φορτιστή εξασφαλίζει μεγάλο χρόνο αναμονής σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις. Η συσκευή μπορεί να παρέχει έως και 2 χρόνια λειτουργίας με μία μόνο φόρτιση και όταν αποσυνδεθεί, ο αισθητήρας Hall θα ενεργοποιήσει και θα στείλει μια ειδοποίηση, ώστε οι διαχειριστές στόλου να είναι σίγουροι ότι τα περιουσιακά τους στοιχεία βρίσκονται υπό συνεχή προστασία.

Ηλιακός και μαγνητικός εντοπιστής gps φόρτισης

IP67 Αντοχή στη σκόνη και το νερό

Η στιβαρή κατασκευή εξασφαλίζει συνεχή βέλτιστη απόδοση ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Το IP67 αδιάβροχο καθιστά αυτόν τον ιχνηλάτη GPS ιδανικό για μια ποικιλία εφαρμογών που απαιτούν συνεχή βέλτιστη απόδοση ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες, και η συνέργεια πολλαπλών συστημάτων εντοπισμού θέσης εξασφαλίζει ισχυρή λήψη σήματος και ακριβέστερες πληροφορίες τοποθεσίας.

Προστασία IP67 - GPS tracker

GPS & BDS & LBS & εντοπισμός θέσης Wi-Fi

Η συνέργεια πολλαπλών συστημάτων εντοπισμού θέσης διασφαλίζει την ακριβή εμφάνιση τοποθεσίας στην πλατφόρμα cloud.

GPS & BDS & LBS & εντοπισμός θέσης Wi-Fi

Πολλαπλές ειδοποιήσεις - περισσότερες ειδοποιήσεις

Άμεσες ειδοποιήσεις για άτυπα συμβάντα όπως αφαίρεση καλύμματος, αφαίρεση συσκευής, μη φυσιολογικοί κραδασμοί, χαμηλή μπαταρία κ.λπ.

ειδοποιήσεις ειδοποιήσεων εφαρμογών - εντοπιστής gps

Περισσότεροι τρόποι εργασίας

Ρυθμιζόμενοι τρόποι εργασίας σύμφωνα με τις πραγματικές σας απαιτήσεις. Εξαιρετικές δυνατότητες παρακολούθησης, πολυλειτουργική συσκευή GPS. Με τη μεγάλη συμβατότητά της, η συσκευή σας επιτρέπει να επεκτείνετε τις λειτουργίες της με διάφορα αξεσουάρ Bluetooth ανάλογα με τις ανάγκες σας.

χαρακτηριστικά ηλιακού ιχνηλάτη 4g

Μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας 4G

Ο εντοπιστής GPS υποστηρίζει μετάδοση δεδομένων έκτακτης ανάγκης 2G GSM και 4G WCDMA. Η μετάδοση δεδομένων υψηλής ταχύτητας 4G μπορεί να φτάσει τα 7,2 M/s μετάδοσης, είναι σχεδόν 43 φορές ταχύτερη από το δίκτυο 2G.

Μετάδοση δεδομένων υψηλής ταχύτητας 4G - εντοπιστής gps

Ισχυρή μαγνητική τοποθέτηση

Ο ιχνηλάτης GPS μπορεί να συνδεθεί με έναν ισχυρό βιομηχανικό μαγνήτη και επομένως είναι δυνατή η σύνδεση της συσκευής παρακολούθησης με απλό τρόπο σε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια - σασί οχήματος, πόρτα, κάτω από το κάθισμα, σε κοντέινερ κ.λπ. περιλαμβάνει συγκολλητική βάση 3M για τοποθέτηση σε μη μεταλλικά μέρη.

Ισχυρός μαγνητικός εντοπιστής gps wifi

Λειτουργία μεγάλης αναμονής - Αναμονή έως και 60 ημέρες

Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη και αντικαταστάσιμη μπαταρία 10000 mAh 3,7V , η οποία επιτρέπει την εξαιρετικά μεγάλη λειτουργία αναμονής και την έξυπνη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.
Σε λειτουργία παρακολούθησης για 30 ημέρες (περίπου 2 ώρες online παρακολούθησης την ημέρα) έως και 2 χρόνια ανάλογα με το διάστημα online παρακολούθησης.

Προδιαγραφές:

GNSS
Μονάδα GPS: Ναι
APP: Tracksolidpro
Ιστοσελίδα: www.tracksolidpro.com
Σύστημα εντοπισμού θέσης: GPS+BDS+LBS+WiFi+AGPS
Ακρίβεια τοποθέτησης <2,5 m CEP
Ευαισθησία παρακολούθησης -165dBm
Ευαισθησία αίσθησης -148dBm
Bluetooth BLE 5.0
RFID 2,4 GHz
Δίκτυο επικοινωνίας LTE Cat 1/GSM. LTE Cat M1/Cat NB2
Συχνότητα: LTE-FDD: B1/B3/B5//B7/B8/B20/B28, LTE-TDD: B38/B40/B41
GSM: B2/B3/B5/B8
Μπαταρία 10000mAh/3,7V βιομηχανική μπαταρία πολυμερούς λιθίου
Ηλιακή ισχύς 5V/400mA (κανονική τάση/ρεύμα λειτουργίας @STC)
Ηλιακή τροφοδοσία: 5V/390mA
Μαγνητικός φορτιστής 5V/2A
Τρόποι εργασίας: 1. Τοποθετήστε τη λειτουργία χρονισμού/2. Έξυπνη λειτουργία εντοπισμού θέσης/3. Λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας
Λειτουργία αναμονής Έως 2 χρόνια σε λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας
SIM: Nano-SIM
Αισθητήρας ενάντια σε μη εξουσιοδοτημένο χειρισμό: Αισθητήρας Anti-Tamper - Εφέ Hall
Προστατευτικό κάλυμμα: IP67
Ειδοποιήσεις για: χαμηλή μπαταρία, παραβίαση, ειδοποίηση κραδασμών
Θερμοκρασία λειτουργίας -20 ℃ έως +70 ℃
Υγρασία λειτουργίας 5%–95%, μη συμπύκνωση
Διαστάσεις 205x120x3mm
Βάρος 530 γρ


Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x GPS tracker Profio GPS Solar U8
1x καλώδιο USB
1x κιτ συναρμολόγησης
1x Εγχειρίδιο χρήσης

4g gps locator - περιεχόμενα συσκευασίας

Σχόλια

Αλλα προϊόντα