Εντοπιστής GPS - εξαιρετικά λεπτός μόνο 8 mm με μπαταρία 2500 mAh

Κωδικός προϊόντος: 09-082 Έχω μία ερώτηση
νέος Εντοπιστής GPS - εξαιρετικά λεπτός μόνο 8 mm με μπαταρία 2500 mAh
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 110,00 U$
Τιμή με ΦΠΑ 132,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Εντοπιστής GPS - εξαιρετικά λεπτός μόνο 8 mm με μπαταρία 2500 mAh

Παρακολούθηση GPS - ULTRATHIN 8mm GPS locator + μπαταρία 2500mAh - παρακολούθηση της κίνησης των αποστολών + ειδοποίηση αποσυσκευασίας. Είναι πραγματικά εξαιρετικά λεπτό πάχος 8 mm με ύψος 110 mm και πλάτος 61 mm. Η υποστήριξη παρακολούθησης μέσω εντοπισμού GPS + LBS θα εξασφαλίσει την παρακολούθηση και την παρακολούθηση οτιδήποτε χάρη στο μικρό μέγεθος του. Είναι ένας ιδανικός εντοπιστής για εμπορεύματα και πακέτα, χάρη στον αισθητήρα φωτός μπορεί να προειδοποιήσει για μη εξουσιοδοτημένη αποσυσκευασία. Αυτή η εξαιρετικά λεπτή και συμπαγής συσκευή παρακολούθησης είναι ειδικά σχεδιασμένη για την παρακολούθηση αγαθών, αποστολών, δεμάτων, τιμαλφών, αποσκευών κ.λπ. Ωστόσο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση ανθρώπων, αυτοκινήτων ή οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου. Αφού τοποθετήσετε την κάρτα SIM στη συσκευή, μπορείτε να παρακολουθείτε τα αγαθά σε πραγματικό χρόνο στον χάρτη .

Ο ενσωματωμένος αισθητήρας φωτός μπορεί να ανιχνεύσει την παράνομη αποσυσκευασία των εμπορευμάτων και στη συνέχεια να στείλει ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις. Αυτές οι ειδοποιήσεις θα σταλούν στο τηλέφωνό σας με τη μορφή μηνύματος SMS με έναν σύνδεσμο προς την τρέχουσα θέση του εντοπιστή GPS. Έτσι, θα μάθετε για το παράνομο άνοιγμα της αποστολής, καθώς και για το μέρος όπου συνέβη. Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό μέγεθος και την ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας έως και 2500 mAh, μπορείτε να τοποθετήσετε τον εντοπιστή σε κάθε συσκευασία, κάτι που επιτρέπει την παρακολούθηση των εμπορευμάτων 24/7 σε πραγματικό χρόνο. Η μπαταρία φορτίζεται με καλώδιο micro USB. Όταν η μπαταρία πέσει κάτω από τα 3,65 V, ο εντοπιστής θα σας στείλει ένα μήνυμα SMS ειδοποίησης σχετικά με χαμηλή μπαταρία. Αυτός ο εντοπιστής GPS είναι η ιδανική λύση για την προστασία της περιουσίας σας.

εντοπιστής gpsπαρακολούθηση gps

Η συσκευή εντοπισμού GPS βρίσκει τη χρήση της για παρακολούθηση και παρακολούθηση ενοικιαζόμενων οχημάτων, χρηματοδοτικής μίσθωσης αυτοκινήτων, μεταφερόμενων πολύτιμων αγαθών, ενοικίασης βαρέων μηχανημάτων και παρακολούθησης συγκεκριμένων αγαθών. Μπορείτε να αγοράσετε τους πιο ποιοτικούς εντοπιστές GPS στο e-shop μας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια κάρτα SIM (δεδομένα/τηλέφωνο) και η παρακολούθηση gps μπορεί να ενεργοποιηθεί αμέσως.

Η συσκευή GPS παρέχει παρακολούθηση στον χρήστη με τη μορφή μιας εφαρμογής για φορητές συσκευές που ονομάζεται " Track Solid Pro " (iOS, Android), με την οποία μπορείτε να μάθετε τη θέση του παρακολουθούμενου οχήματος ή αντικειμένου σε πραγματικό χρόνο και διάφορα απαραίτητα δεδομένα. Μια άλλη μορφή είναι η παρακολούθηση της θέσης της συσκευής GPS μέσω της διεπαφής ιστού " www.tracksolid.com ", την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσω υπολογιστή, tablet, φορητού υπολογιστή για εύκολη παρακολούθηση.

εφαρμογή παρακολούθησης tracksolid

Μπορείτε να συνδεθείτε στο GPS tracker μέσω μιας εφαρμογής σε κινητό τηλέφωνο, tablet ή υπολογιστή

Ο χάρτης δείχνει την τρέχουσα θέση σας με συντεταγμένες ώρας, ταχύτητας και GPS.

tracksolid pro εφαρμογή

Λειτουργία GEO FENCE

Σας επιτρέπει να στέλνετε ειδοποίηση μέσω email όταν το όχημα φεύγει από την σημειωμένη περιοχή
(σε περίπτωση που ο οδηγός του οχήματος έφευγε κατά λάθος από την προγραμματισμένη διαδρομή ή τα αγαθά/πακέτο σας έβγαιναν εκτός των επιτρεπόμενων συνόρων)

λειτουργία geofence

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εντοπιστή GPS για να παρακολουθείτε μοτοσικλέτα, φορτηγό και αυτοκίνητο, αποσκευές, τιμαλφή, πακέτα και εμπορεύματα, κοντέινερ κ.λπ.

λεπτός εντοπιστής gps

Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό μέγεθος και την ενσωματωμένη μπαταρία του, επιτρέπει την παρακολούθηση αντικειμένων 24/7 σε πραγματικό χρόνο

παρακολούθηση πακέτων gps

Χαρακτηριστικά:

GPS + LBS εντοπισμός θέσης
Εξαιρετικά λεπτή και μινιατούρα σχεδίαση
Ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 2500mAh
Αισθητήρας φωτός για ανίχνευση μη εξουσιοδοτημένου ανοίγματος εμπορευμάτων/αποστολών/τιμών

Προδιαγραφές:

Κεραία: εσωτερική κεραμική κεραία GPS 4 ζωνών
Ένδειξη LED: τρόπο λειτουργίας, μπαταρία
Μπαταρία: ενσωματωμένη, επαναφορτιζόμενη, 2500 mAh Li-Polymer
Συχνότητα: GSM 850/900/1800/1900 MHz
Τάση/ρεύμα λειτουργίας: 3,7V DC/50mA
Τροφοδοσία: 5V/1A
Χρόνος φόρτισης: 6 ώρες
Διαστάσεις: 110x61x8 mm
Βάρος: 76 γρ
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 έως + 70°C
Πρωτόκολλο μετάδοσης: TCP, SMS
Ακρίβεια: έως 10 μέτρα

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x εντοπιστής GPS Profio GPS L-8
1x καλώδιο Micro USB
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα