Επαγγελματική κάμερα AHD FULL HD varifocal + 60 m IR + 3DNR

Κωδικός προϊόντος: 38-041 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής X Vision
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 200,75 U$
Τιμή με ΦΠΑ 240,90 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Επαγγελματική κάμερα AHD FULL HD varifocal + 60 m IR + 3DNR

Επαγγελματική κάμερα AHD FULL HD varifocal + 60 m IR + 3DNR, είναι κάμερα ασφαλείας με IR νυχτερινή όραση με απόσταση 60 μέτρων. Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με ευρυγώνιο φακό με αισθητήρα chip 1/2,8 από τη SONY, ο οποίος σαρώνει υπό γωνία 23 °- 92 °. Διαθέτει υβριδική ανάλυση 1080P/960H. Είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό επεξεργαστή Xvision X3K-DSP, ο οποίος επεξεργάζεται εικόνες σε πραγματικό χρόνο. Η κάμερα είναι επίσης εξοπλισμένη με ψηφιακή μείωση θορύβου (3x DNR) που αφαιρεί pixelation, βελτιώνει την ποιότητα εικόνας κατά τη χρήση της εγγραφής DVR και την τεχνολογία Eclipse (High Light Suppression), που επιτρέπει στην κάμερα να αναγνωρίζει καθαρά τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων σε απόσταση έως έξι μέτρα.

Η κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε DVR ή οθόνη, αλλά η ευρεία οθόνη παρέχεται μόνο σε συνδυασμό με DVR AHD 1080P . Κάμερες ασφαλείας μπορείτε να αγοράσετε online - προς πώληση στο e-shop μας και η τιμή τους είναι κάτι παραπάνω από επαρκής για την απόδοση.

Κάμερες σύγκρισης ανάλυσης

Το Can be τοποθετείται στον τοίχο χρησιμοποιώντας μια κονσόλα με σφαιρικό σύνδεσμο που επιτρέπει στην κάμερα να ορίζει διαφορετικές γωνίες. Είναι ιδανικό για εσωτερική και εξωτερική χρήση (IP66) και έχει συμπαγή σχεδιασμό. Μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή οροφή. Η κάμερα διαθέτει επίσης νυχτερινή όραση IR μέχρι απόσταση 60 μέτρων (ενεργοποιείται αυτόματα με την ανίχνευση χαμηλότερου φωτός) που επιτρέπει συνεχή παρακολούθηση ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι. Μετά το σκοτάδι ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού,   η κάμερα μεταβαίνει αυτόματα από την έγχρωμη σάρωση σε ασπρόμαυρη λειτουργία. Το αυτόματο φίλτρο υπερύθρων παράγει ποιοτικές έγχρωμες εικόνες κατά τη διάρκεια της ημέρας και καθαρές εικόνες τη νύχτα σε συνδυασμό με φωτισμό IR LED.

Η κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε DVR ή οθόνη, αλλά η ευρεία οθόνη παρέχεται μόνο σε συνδυασμό με DVR AHD 1080P. Κάμερες ασφαλείας μπορείτε να αγοράσετε online - προς πώληση στο e-shop μας και η τιμή τους είναι κάτι παραπάνω από επαρκής για την απόδοση.

IR νυχτερινή όραση
Η κάμερα διαθέτει ένα μίνι joystick, το οποίο σας επιτρέπει να αλλάξετε την ανάλυση της κάμερας (1080P, 960H) καθώς και για τις προηγμένες ρυθμίσεις κάμερας χρησιμοποιώντας την οθόνη LCD.

Συστήματα AHD 1080P

Η τελευταία τεχνολογία του συστήματος κάμερας που έρχεται ως διάδοχος των αναλογικών συστημάτων, αλλά σε υψηλή ανάλυση 1280x720px και 1920x1080px. Γι' αυτό διαθέτει μια μοναδική τεχνολογία που επιτρέπει τη μετάδοση βίντεο μέσω ομοαξονικού καλωδίου (έως 500 μέτρα).

συν Απλή υποδομή
συν Αναλογική σύνδεση και αγωγιμότητα
συν Μετάδοση σήματος μέσω καλωδίου έως 500m
συν Περισσότερες τεχνολογίες μετάδοσης σήματος
συν Ψηφιακή εγγραφή σε σκληρούς δίσκους
συν Δυνατότητα τηλεχειρισμού (LAN)

Οι κάμερες ασφαλείας μας προς πώληση είναι πιστοποιημένες IP66 (που εγγυάται την αντοχή τους στη σκόνη και αδιάβροχη).

Αντίσταση IP66 000011

Οι παράμετροι της κάμερας:

Μοντέλο: XHC1080BA
Τύπος: Κάμερα ασφαλείας με σφαιρικό σύνδεσμο
Ανάλυση: 1080P / HD960H
Τύπος αισθητήρα: 1/2,8" SONY 2,43 megapixel CMOS
Μέγεθος φακού: 2,8-12,0 mm
Τύπος DSP: Xvision X3K DSP
Λειτουργία DSP: Sens-up, WDR, 3 DNR, καταστολή ομίχλης, DPC, καθρέφτες, MD, Privacy Zone, AGC, ισορροπία λευκού
Ελάχιστος φωτισμός: 0,0003 Lux
Νυχτερινή όραση: 60m IR
Τύπος φακού: Varifocal
Γωνία: 23 °- 92 °
Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες: Ναι (IP66)
Ανθεκτικό σε βανδαλισμούς (αντιβανδαλικό): όχι
Διαστάσεις (WHD σε mm): 121x90x253
Βάρος (kg): 0,90
Τάση λειτουργίας: 12V DC - 560 mA


κάμερας AHD HD Λήψη κάμερας CCTV AHD Πραγματικές λήψεις κάμερας AHD Πλάνα κάμερας ασφαλείας CCTV ahd

Κάμερα ασφαλείας XHC-1080-BB-00004

Προδιαγραφές κάμερας AHD


Περιεχόμενα:
1x Κάμερα - XHC1080BA
1x Εγχειρίδιο
1x Υλικό εγκατάστασης

Εκτός και αν δεν χρειάζεστε σχεδιασμό ενός συστήματος ασφαλείας ακριβώς σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, προσφέρουμε έτοιμα σετ καμερών γενικής χρήσης μαζί με όλα τα αξεσουάρ για την τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας. Αυτό το σετ διασφαλίζει τη συμβατότητα μεταξύ των εξαρτημάτων.

σετ φωτογραφικών μηχανών

Σχόλια

Αλλα προϊόντα