Εξαιρετικά λεπτή κατασκοπευτική συσκευή εγγραφής πορτοφολιού ήχου -16 GB

Κωδικός προϊόντος: 09-103 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 119,16 U$
Τιμή με ΦΠΑ 143,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Εξαιρετικά λεπτή κατασκοπευτική συσκευή εγγραφής πορτοφολιού ήχου -16 GB

Εξαιρετικά λεπτή κατασκοπευτική συσκευή εγγραφής ήχου πορτοφολιού 6 GB με MP3 player και ακουστικά, λεπτή, χωράει στο πορτοφόλι σας. Η ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής με μνήμη 16GB είναι φορητή, εξαιρετικά λεπτή 4mm και εξαιρετικά ελαφριά 30g. Η συσκευή εγγραφής τροφοδοτείται είτε μέσω του καλωδίου USB που περιλαμβάνεται είτε μέσω μιας επαναφορτιζόμενης μπαταρίας Li-polymer, η οποία είναι πλήρως φορτισμένη και προσφέρει συνεχή εγγραφή φωνής και ήχων για έως και 150 ώρες σε μορφή WAV. Τα ακουστικά που περιλαμβάνονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναπαραγωγή αρχείων ήχου. Διακριτική εγγραφή ήχου οπουδήποτε.

Κατασκοπευτική μίνι συσκευή εγγραφής ήχου για μυστική εγγραφή ακόμη και στο πορτοφόλι σας

συσκευή εγγραφής ήχου 16gb - κατασκοπευτική εγγραφή

Οι μικροσκοπικές διαστάσεις και το χαμηλό βάρος εγγυώνται διακριτική εγγραφή ήχου παντού. Χάρη στον φορητό συμπαγή σχεδιασμό του, μπορείτε πάντα να αποθηκεύετε εύκολα τη συσκευή εγγραφής φωνής ή να την κρύβετε ως συσκευή κατασκοπείας σε μια τσέπη, για παράδειγμα, ώστε να μπορείτε να εγγράφετε μυστικές ή διακριτικές συνομιλίες ή διάφορες λεπτομέρειες ήχου. Η συσκευή εγγραφής φωνής είναι η ιδανική φορητή συσκευή εγγραφής για τη λήψη ήχων σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Η συσκευή προσφέρει επίσης λειτουργία αναπαραγωγής MP3 για τα αγαπημένα σας τραγούδια, τα οποία μπορείτε να μεταφέρετε στη συσκευή μέσω του καλωδίου δεδομένων USB που περιλαμβάνεται.

συσκευή εγγραφής ήχου εξαιρετικά λεπτή κατάσκοπος

Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής - 16 GB εσωτερική μνήμη . Η συσκευή προσφέρει 4 λειτουργίες σε μία εγγραφή ήχου, mp3 player, μονάδα USB, αυτόματη εγγραφή ήχου - ξεκινά όταν ανιχνευτεί αυξημένο επίπεδο θορύβου . Είναι μια πρωτοποριακή συσκευή που συνδυάζει κομψό σχεδιασμό και ταυτόχρονα ευχάριστο σχεδιασμό για να χρησιμοποιεί όλες τις λειτουργίες της. Το ψηφιακό δικτάφωνο καταγράφει τον ήχο σε κορυφαία ποιότητα χάρη στη μείωση του θορύβου περιβάλλοντος και, ως εκ τούτου, είναι μια εξαιρετική προσθήκη για εκπαίδευση, επαγγελματικές συναντήσεις, επαγγελματικούς και άλλους σκοπούς εγγραφής συνομιλιών. Η ενσωματωμένη μνήμη 16 GB παρέχει άφθονο χώρο αποθήκευσης για την εγγραφή εγγραφών φωνής μεγάλης διάρκειας - έως και 192 ώρες εγγραφής, επίσης χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περίπου 150 ώρες συνεχούς εγγραφής.

μίνι πολυλειτουργική συσκευή εγγραφής ήχου

Η λειτουργία ανίχνευσης ήχου είναι σημαντική - η αυτόματη εγγραφή ξεκινά όταν εγγράφεται ήχος

Η συσκευή εγγραφής χρησιμεύει επίσης ως συσκευή αναπαραγωγής MP3 χάρη στην ενσωματωμένη μνήμη στην οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο USB για να ηχογραφήσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια ή να αναπαράγετε εγγεγραμμένες συνομιλίες και στη συνέχεια να τις ακούσετε μέσω ακουστικών. Στην ενσωματωμένη μνήμη 16 GB μπορούν να μεταφορτωθούν διάφορα άλλα αρχεία, επομένως εκτελεί επίσης την κλασική λειτουργία μιας φορητής μονάδας flash USB. Χάρη στις μικροσκοπικές του διαστάσεις, το μίνι δικτάφωνο είναι μια φορητή και πρακτική συσκευή εγγραφής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες καταστάσεις ζωής, όταν χρειάζεται επίσης ένας δυσδιάκριτος τρόπος εγγραφής ήχου.

Πιστωτική κάρτα συσκευής εγγραφής ήχου πορτοφολιού

Πάχος μόνο 4 mm - δυσδιάκριτο εξαιρετικά ελαφρύ και ευέλικτο δικτάφωνο

εξαιρετικά λεπτή, λεπτή κρυφή συσκευή εγγραφής φωνής

Χαρακτηριστικά:

Ξεκινήστε την εγγραφή με ένα πάτημα
Φωνητική συσκευή εγγραφής - εξαιρετικά λεπτή μόνο 4 mm
Λειτουργία αυτόματης εγγραφής σε περίπτωση ανίχνευσης ήχου
MP3, WMA και WAV player
Μονάδα flash USB με εσωτερική μνήμη 16 GB
Στερεοφωνικά ακουστικά

Προσδιορισμός:

Μορφή εγγραφής ήχου: WAV
Αναπαραγωγή - μορφή: WAV / WMA / MP3
Ρυθμός bit: 192 KBPS
Συχνότητα: 48KHz
Χαρακτηριστικά: εγγραφή ήχου με ένα πάτημα, αυτόματη εγγραφή ήχου, mp3 player
Εσωτερική μνήμη: 16 GB
Υποστήριξη κάρτας Micro SD: όχι
Τροφοδοσία: ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 750mAh
Χρόνος φόρτισης: 3 ώρες
Χρόνος εγγραφής (χωρητικότητα μνήμης): έως 192 ώρες
Χρόνος εγγραφής (διάρκεια μπαταρίας): έως 150 ώρες
Χρόνος αναμονής: 30 ημέρες
Χρωμα μαυρο
Διαστάσεις: 8,5x5,4x0,4 cm
Βάρος: 30g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Ψηφιακό δικτάφωνο
1x Στερεοφωνικά ακουστικά
1x καλώδιο Micro USB
1x καλώδιο ήχου
1x Εγχειρίδιο.

Σχόλια

Αλλα προϊόντα