Εξωτερική μπαταρία χωρητικότητας 10000mAh

Κωδικός προϊόντος: 11-228 Έχω μία ερώτηση
νέος Εξωτερική μπαταρία χωρητικότητας 10000mAh
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 47,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 57,20 U$ 83,60 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Εξωτερική μπαταρία χωρητικότητας 10000mAh

Εξωτερική μπαταρία χωρητικότητας 10000mAh - η μπαταρία έχει σχεδιαστεί για τη φόρτιση του iPod, του iPhone, των κινητών τηλεφώνων, των tablet, των MP3 players, των συσκευών GPS και άλλων. Έχει διαστάσεις λίγο μεγαλύτερες από μια πιστωτική κάρτα, οπότε χάρη σε αυτό χωράει στην τσέπη σας. Ισχυρός φορτιστής και εξωτερική μπαταρία με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό. Μπορεί επίσης να φορτίσει τις κάμερες και τις φωτογραφικές μηχανές σας, ό, τι είναι κατάλληλο για διακοπές ή εκδρομές στη φύση, όπου δεν έχετε πρόσβαση σε πρίζα. Χάρη στη χωρητικότητα μπαταρίας 10000mAh, φορτίζει την μπαταρία του κλασικού smartphone περισσότερες από 5 φορές.

Η μπαταρία έχει δύο εξόδους USB που σας επιτρέπουν να φορτίζετε δύο συσκευές ταυτόχρονα. Η απόδοση εξόδου των θυρών USB είναι έως 2,1A και 2,5A, χάρη στα οποία η συσκευή σας επαναφορτίζεται πιο γρήγορα από τα συμβατικά powerbank. Ο πλήρης χρόνος φόρτισης του Powerbank είναι 8 ώρες. Το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας υποδεικνύεται από τέσσερις λυχνίες LED, επομένως δεν συμβαίνει ποτέ το POWERBANK σας να αποφορτιστεί και να μην το ξέρετε.

Φορητό πακέτο μπαταριών

Η εξωτερική μπαταρία είναι εξοπλισμένη με έξυπνα τσιπ για να εξασφαλίσει την προστασία της από υπερτάση, υπερθέρμανση, υπερφόρτιση και ολική εκφόρτιση. Η χρήση είναι πολύ απλή. Απλώς συνδέστε τη συσκευή σας μέσω καλωδίου USB στην εξωτερική μπαταρία και ενεργοποιήστε τη. Μετά τη φόρτιση, αποσυνδέστε το καλώδιο USB της συσκευής και η εξωτερική μπαταρία μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα τερματιστεί αυτόματα. Το Powerbank είναι ιδανικό για φεστιβάλ, κάμπινγκ, ταξίδια, ταξίδια στο εξωτερικό ή ως πηγή τροφοδοσίας έκτακτης ανάγκης για πολυάσχολες μέρες, όταν οι συμβατικές μπαταρίες στη συσκευή σας απλά δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας. Η μπαταρία θα φορτίσει σχεδόν κάθε φορητή συσκευή με υποδοχές USB mini/micro USB. Η συσκευή επαναφορτίζεται εύκολα χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB, είτε μέσω του υπολογιστή σας είτε από την πρίζα.

Χαρακτηριστικά:

Προστασία από υπέρταση, υπερθέρμανση, υπερφόρτιση και ολική εκφόρτιση
Δύο έξοδοι USB με απόδοση 2.1A και 2.5A
Ένδειξη LED αποφόρτισης εξωτερικής μπαταρίας
Φορτίζει την μπαταρία 5 φορές περισσότερο από το τρέχον κινητό τηλέφωνο
Χωρητικότητα μπαταρίας έως 10000 mAh
Η μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας και μικρού μεγέθους

Προδιαγραφές:

Τύπος μπαταρίας: Li-ion
Έξοδος: 5V / 2,1A, 5V / 2,5A
Είσοδος: 5V / 2A
Χωρητικότητα: 10000 mAh
Πλήρης χρόνος φόρτισης: 8 ώρες
Ελάχ. 500 κύκλοι φόρτισης
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ° C έως + 50 ° C
Προστασία από υπέρταση: ναι
Προστασία από υπερθέρμανση: ναι
Προστασία υπερφόρτισης: ναι
Προστασία ολικής εκκένωσης: ναι
Διαστάσεις: 97 * 60 * 31 mm
Βάρος: 235 g

Περιεχόμενα:

1x Εξωτερική μπαταρία 10000mAh
1x καλώδιο USB

Σχόλια

Αλλα προϊόντα