Έξυπνη κάμερα WiFi ασφαλείας 330° στον μετεωρολογικό σταθμό

Κωδικός προϊόντος: 10-162 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 165,00 U$
Τιμή με ΦΠΑ 198,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Έξυπνη κάμερα WiFi ασφαλείας 330° στον μετεωρολογικό σταθμό

Έξυπνη κάμερα ασφαλείας WiFi σε μετεωρολογικό σταθμό με περιστρεφόμενο φακό 330° . Με τη δωρεάν εφαρμογή "Pro iCam" για smartphone (iOS, Android), μπορείτε να παρακολουθήσετε εικόνες σε πραγματικό χρόνο. Μετεωρολογικός σταθμός με ραδιόφωνο και FULL HD περιστρεφόμενη κάμερα WIFI 330° - κάρτα micro SD έως 128 GB, είναι μια πολυλειτουργική συσκευή που επιβλέπει διακριτικά το σπίτι σας, λειτουργεί ως ραδιόφωνο και σας ενημερώνει επίσης για τη θερμοκρασία και την υγρασία στο δωμάτιο.

Με την πρώτη ματιά, η συσκευή μοιάζει με έναν κανονικό μετεοσταθμό, αλλά κρύβει ενσωματωμένη κάμερα Full HD υψηλής ποιότητας με αισθητήρα κίνησης . Ένα μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της συσκευής ασφαλείας είναι ότι η κάμερα είναι τοποθετημένη σε έναν περιστρεφόμενο μηχανισμό, καθιστώντας τη διαθέσιμη για περιστροφή έως και 330 ° γωνία θέασης. Τα αρχεία βίντεο είναι υψηλής ανάλυσης 1920x1080, τα οποία περνούν από συμπίεση H.264 για μείωση του μεγέθους του αρχείου και στη συνέχεια αποθηκεύονται σε κάρτα micro SD που υποστηρίζεται έως και 128 GB .

κατασκοπευτική κάμερα με περιστρεφόμενο φακό 330 μοιρών

Η πολυλειτουργική συσκευή υποστηρίζει συνδεσιμότητα WiFi και είναι ασύρματη χάρη στις μπαταρίες, καθιστώντας δυνατή την τοποθέτηση της συσκευής οπουδήποτε στο εσωτερικό. Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε όλες τις λειτουργίες της κρυφής κάμερας μέσω της δωρεάν διαθέσιμης εφαρμογής Pro iCam για smartphone (iOS, Android) για να παρακολουθήσετε εικόνα σε πραγματικό χρόνο. Η κάμερα ασφαλείας μπορεί να συνδεθεί σε έναν οικιακό δρομολογητή μέσω WIFI ή P2P, επιτρέποντάς σας να προβάλλετε την εικόνα οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο.

έξυπνη κάμερα wifi hd στον μετεωρολογικό σταθμό

Ο σταθμός meteo μπορεί να τροφοδοτηθεί από μια μπαταρία λιθίου 3000 mAh (περιλαμβάνεται) η οποία είναι επαναφορτιζόμενη ή μπορεί να φορτιστεί από το δίκτυο μέσω προσαρμογέα USB επιτρέποντας συνεχή παρακολούθηση του περιβάλλοντος χώρου. Η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με λειτουργία ανίχνευσης κίνησης για να ξεκινήσει η εγγραφή όταν καταγράφει κίνηση στο διάστημα. Μια εξαιρετική λειτουργία με την οποία δεν θα χάσετε καμία σημαντική λήψη, επειδή καταγράφει μόνο εικόνες κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας και θα ενημερωθείτε με μια ειδοποίηση απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο. Η χρήση της κάμερας ασφαλείας είναι για πολλαπλούς σκοπούς - χρησιμεύει ως εξαιρετικός βοηθός για την ασφάλιση/παρακολούθηση του σπιτιού, των επαγγελματικών χώρων ή ως παρακολούθηση παιδιών, αντι. παρακολούθηση παππούδων.

κάμερα full hd με ανίχνευση κίνησης

Χαρακτηριστικά:

Έξυπνη κάμερα ασφαλείας WiFi
Περιστρεφόμενος φακός 330°
Πλήρως λειτουργικός μετεωρολογικός σταθμός
Αισθητήρας κίνησης με ειδοποίηση
Χρησιμοποιεί κάρτες microSD έως 128 GB
Έλεγχος εφαρμογών κινητού τηλεφώνου

Προδιαγραφές:

Αισθητήρας εικόνας: 1,0 Mpx CMOS
Ανάλυση βίντεο: 1920x1080p Full HD
Μορφή βίντεο: AVI
Συμπιεσμένη μορφή: H.264
Γωνία θέασης: Περιστρεφόμενος φακός 330°
Ραδιόφωνο: FM
Μετεωρολογικός σταθμός: θερμοκρασία, υγρασία στο εσωτερικό
Χαρακτηριστικά: Εμφανίζει την ώρα και την ημερομηνία
Μπαταρία: 3000 mAh επαναφορτιζόμενη
Χρόνος εργασίας: 3-4 ώρες
Ειδοποιήσεις ανίχνευσης κίνησης και ειδοποίησης
Μέγιστη χωρητικότητα κάρτας μνήμης: 128 GB
Τροφοδοσία: Τροφοδοτικό 2A/5V με σύνδεση USB
Λειτουργικό σύστημα: iOS 7 και νεότερη έκδοση, Android 4.1 και νεότερη έκδοση
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n, P2P
Διαστάσεις: (Μ) 200 mm x (Π) 140 mm x (Β) 10 mm
Βάρος: 800 g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

• 1x κάμερα ασφαλείας HD
• 1x καλώδιο USB
• 1x Οδηγός χρήσης
• 1x Λογισμικό
• 1x τροφοδοτικό AC

Σχόλια

Αλλα προϊόντα