GPS εντοπιστής για κοντέινερ IP66 αδιάβροχο + μαγνήτης

Κωδικός προϊόντος: 09-060 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 174,16 U$
Τιμή με ΦΠΑ 209,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος GPS εντοπιστής για κοντέινερ IP66 αδιάβροχο + μαγνήτης

Ο εντοπιστής GPS για εμπορευματοκιβώτια IP66 αδιάβροχο με μαγνήτη , παρέχει ακριβείς πληροφορίες για την τρέχουσα θέση των εμπορευμάτων που μεταφέρονται δια θαλάσσης σε κοντέινερ. Εμπορευματοκιβώτιο GPS tracker για την παρακολούθηση της αποστολής, είναι η συσκευή παρακολούθησης με χαρακτηριστικά ασφαλείας για εμπορευματικές, πλοία και οδικές μεταφορές. Ο εντοπιστής GPS είναι μια χρήσιμη λύση ασφαλείας που παρέχει παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των μεταφερόμενων εμπορευμάτων με λεπτομερείς πληροφορίες. Η συσκευή παρακολούθησης 3G μπορεί απλά να τοποθετηθεί μέσα στο δοχείο χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο μαγνήτη . Με την τεχνολογία WCDMA, αυτή είναι μια συσκευή παρακολούθησης GPS μεγάλης διάρκειας, η οποία είναι σε θέση να παρέχει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα τοποθεσία των εμπορευμάτων που μεταφέρονται ή του εμπορευματοκιβωτίου με έναν μη προβληματικό και αποτελεσματικό τρόπο.

GPS locator IP66 αδιάβροχο με μαγνήτη + χωρητικότητα μπαταρίας 3800 mAh. Παρακολούθηση κοντέινερ με GPS σε πραγματικό χρόνο. Ο διαδικτυακός ιχνηλάτης GPS (εφαρμογή σε κινητά) θα παρέχει τη λειτουργία της συσκευής GPS σε κατάσταση αναμονής για σχεδόν 60 ημέρες. GPS + LBS διπλής ακρίβειας εντοπισμού θέσης σε πραγματικό χρόνο. Μόλις ο διαδικτυακός ιχνηλάτης έχει καλό σήμα GPS, θα το βρει μέσω GPS. Αν δεν έχει σήμα GPS, θα το βρει μέσω LBS.

Η μονάδα GPS είναι εξοπλισμένη με έναν εξαιρετικά ισχυρό μαγνήτη και είναι πολύ απλή και ευέλικτη στην εγκατάσταση για παρακολούθηση κοντέινερ GPS. Χάρη σε ένα ισχυρό μαγνητικό σώμα, μπορείτε να συνδέσετε τον εντοπιστή GPS 3G της μάρκας PROFIO ELECTRONICS σε διαφορετικές θέσεις του αντικειμένου που παρακολουθείτε. Το υψηλό επίπεδο προστασίας IP66 επιτρέπει τη λειτουργικότητα της συσκευής ακόμη και σε ακραία εξωτερικά περιβάλλοντα . Η συσκευή εντοπισμού GPS βρίσκει τη χρήση της για τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων πλοίων και σιδηροδρόμου. Το GPS tracker θα σας ειδοποιήσει επίσης για μη εξουσιοδοτημένη παρέμβαση στην εγκατάσταση ή την αφαίρεση της συσκευής . Στο e-shop μας μπορείτε να αγοράσετε κορυφαίας ποιότητας συσκευές εντοπισμού GPS. Χρειάζεστε απλώς μια κάρτα SIM (δεδομένα/τηλέφωνο) και η παρακολούθηση gps μπορεί να ενεργοποιηθεί αμέσως.

GPS tracker με χωρητικότητα μπαταρίας έως 3800 mAh + εξαιρετικά ισχυρό μαγνήτη + προστασία IP 66

Διαδικτυακός εντοπιστής κοντέινερ gps

Ο ιχνηλάτης GPS κοντέινερ 3G έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση στη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων.

πλοίο παρακολούθησης εμπορευματοκιβωτίων

Έχετε στη διάθεσή σας μια δωρεάν εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα (iOS, Android) που ονομάζεται " Track Solid " ή διεπαφή ιστού " www.tracksolid.com " όπου μπορείτε να παρακολουθείτε άνετα την τρέχουσα θέση του εντοπιστή GPS σε πραγματικό χρόνο. Μια εξαιρετική λύση για τους μεταφορείς εμπορευματοκιβωτίων για να παρακολουθούν τις αποστολές τους και να παρέχουν ενημερωμένες πληροφορίες στους πελάτες τους.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την κίνηση του tracker μέσω της εφαρμογής στο κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σας.

Ο χάρτης εμφανίζει την τρέχουσα τοποθεσία του με συντεταγμένες ώρας, ταχύτητας και GPS.

ζωντανή παρακολούθηση εμπορευματοκιβωτίων

GPS διπλής θέσης και LBS

Αυτός ο ιχνηλάτης υποστηρίζει εντοπισμό GPS και LBS. Το GPS είναι ο προσδιορισμός της εξωτερικής θέσης με ακρίβεια μικρότερη από 10 μέτρα. Το LBS εντοπίζει θέση (σε σημεία όπου δεν υπάρχει σήμα gps) με ακρίβεια μικρότερη από 500 μέτρα.

GPS Container Locator και LBS Positioning

Ανίχνευση ανοίγματος/κλεισίματος κοντέινερ

Χάρη στον αισθητήρα στον εντοπιστή, λαμβάνετε μια άμεση προειδοποίηση όταν η πόρτα του κοντέινερ ανοίγει απροσδόκητα, ώστε να αποτρέψετε την κλοπή των εμπορευμάτων από το δοχείο. Θα σταλεί μια προειδοποίηση και μια θέση σε πραγματικό χρόνο όταν ανοίξει ή κλείσει η πόρτα του κοντέινερ.

άνοιγμα συναγερμού κλείσιμο κοντέινερ GPS tracker

Ειδοποίηση παραβίασης της αφαίρεσης του ιχνηλάτη από το δοχείο

Ειδοποίηση παραβίασης. Θα λάβετε μια ειδοποίηση για οποιαδήποτε μετακίνηση της συσκευής παρακολούθησης από την αρχική της θέση. Κατά την εγκατάσταση ενεργοποιείται η ειδοποίηση με το πάτημα του κουμπιού κατά της παραβίασης, έτσι η λειτουργία κατά της παραβίασης θα σας ειδοποιήσει όταν αφαιρεθεί ο εντοπιστής gps.

ειδοποίηση κατά της παραβίασης GPS container tracker

Μαγνητικό στήριγμα

Η εξαιρετικά ισχυρή μαγνητική βάση επιτρέπει την ευέλικτη τοποθέτηση στη μεταλλική επιφάνεια φορτηγών ή εμπορευματοκιβωτίων.

μαγνητικός ιχνηλάτης θήκη gps δοχείο

Το πρότυπο IP66 παρέχει αντοχή στο νερό και τη σκόνη

Αυτό εξασφαλίζει μια σταθερή λειτουργία της συσκευής παρακολούθησης σε οποιοδήποτε απαιτητικό περιβάλλον. Ο εντοπιστής GPS έχει εξαιρετική αντοχή στο νερό για να εξασφαλίσει σταθερή λειτουργία σε σκληρά περιβάλλοντα. Δεν είναι μόνο μια αποτελεσματική πρόληψη της διείσδυσης της σκόνης, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι ο εντοπιστής θα αφαιρεθεί από το δοχείο ή το φορτηγό με πιτσίλισμα νερού.

Προστασία GPS tracker IP66

Παγκόσμια περιαγωγή

Η μη προβληματική παγκόσμια κάλυψη δικτύου εξασφαλίζει μόνιμη επαφή με τη συσκευή παρακολούθησης. Ο εντοπιστής GPS μας υποστηρίζει 2G GSM 850/900/1800/1900MHz και 3G WCDMA: μεταφορά δεδομένων BAND1/BAND2/BAND5/BAND8.

gps tracker μεταφορά πλοίων

Λειτουργία μακράς αναμονής - 60 ημέρες

Το tracker διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη και αφαιρούμενη μπαταρία Li-Polymer 3,7V 3800mAh που παρέχει εξαιρετικά μεγάλο χρόνο αναμονής και έξυπνη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Μετά από μια πλήρη φόρτιση, μπορεί να λειτουργήσει για σχεδόν 30 ημέρες (καταγραφή δεδομένων GPS κάθε 6 ώρες σε στατική λειτουργία).

Λειτουργία αναμονής μπαταρίας κοντέινερ tracker gps

3 τρόποι λειτουργίας

Το GPS tracker προσδιορίζει αυτόματα την τρέχουσα κατάσταση του περιβάλλοντος του κοντέινερ και αλλάζει τη λειτουργία μεταξύ στατικής λειτουργίας (φόρτωση δεδομένων GPS κάθε 3 ώρες), λειτουργίας ξηράς (φόρτωση δεδομένων GPS κάθε 10 λεπτά) και λειτουργίας αποστολής (φόρτωση δεδομένων GPS κάθε 3 ώρες).

GPS container tracker 3 τρόποι λειτουργίας

Παρακολούθηση κοντέινερ 3G

Προδιαγραφές:

Σύστημα επικοινωνίας: M770B Μονάδα επικοινωνίας GSM & WCDMA
Συχνότητα επικοινωνίας: GSM: 850/900/1800/1900MHz WCDMA: BAND1/BAND2/BAND5/BAND8
Ευαισθησία: <-104dBm
GPRS: Κλάση 1,2, TCP/IP
Ευαισθησία λήψης: Κατηγορία II RBER2% (-102dBm)
Μνήμη: 32 + 32 Mb
Σφάλμα φάσης: RMSPE <5, PPE <20
Μέγιστη. έξοδος: GSM850/GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800/GSM1900: 30 ± 3dBm
Μέγιστη. Σφάλμα συχνότητας: ± 0,1 ppm
Τσιπ GPS: MTK εξαιρετικά ευαίσθητο
Συχνότητα: GPS L1, 1575,42 MHz
Κανάλι GPS: 66
Ακρίβεια τοποθεσίας: <10 μέτρα
Ευαισθησία παρακολούθησης: -165dBm
Ευαισθησία: -148dBm
Κεραία GPS: Κεραμική κεραία GPS
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20° ~ 70 ℃
Πρότυπο: IP65
Μπαταρία: 3 800 mAh
Αναμονή: έως 60 ημέρες
Διαστάσεις: 200mm (πλάτος) x 104mm (ύψος) x 43mm (πάχος)
Βάρος: 370g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x GPS εντοπιστής Profio GPS L-10
1x Μπαταρία 3800 mAh μπαταρία
1x σετ βιδών
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα