Γυαλιά με κάμερα Wifi HD - ροή μέσω εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο

Κωδικός προϊόντος: 10-119 Έχω μία ερώτηση
νέος Γυαλιά με κάμερα Wifi HD - ροή μέσω εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 124,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 149,60 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Γυαλιά με κάμερα Wifi HD - ροή μέσω εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο

Γυαλιά με κάμερα Wifi HD - ροή μέσω εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο. Κομψά γυαλιά ηλίου HD με εικόνα υψηλής ποιότητας - ιδανική συσκευή για εγγραφή βίντεο και ήχου όπου κι αν βρίσκεστε. Κάμερα Wifi HD σε γυαλιά ηλίου με υποστήριξη κάρτας microSD έως 64GB και live streaming μέσω internet. Εάν χρειάζεται να καταγράψετε μια συνέντευξη, μια συνάντηση ή απλώς να καταγράψετε το αρχείο των διακοπών σας ή μια ποικιλία αθλημάτων, αυτά τα γυαλιά κάμερας HD είναι τα κατάλληλα για εσάς.

Κομψά γυαλιά ηλίου HD με εικόνα υψηλής ποιότητας και LIVE ροή μέσω Διαδικτύου.

Τα γυαλιά Wi-Fi μπορούν να συνδεθούν στο δρομολογητή ή μπορείτε να τα συνδέσετε με το κινητό τηλέφωνο και το tablet σας αφού δημιουργήσετε ένα σημείο πρόσβασης . Με τη ζωντανή ροή στο Διαδίκτυο, τέσσερις χρήστες μπορούν να συνδεθούν στα γυαλιά σας και να παρακολουθήσουν τη μετάδοσή σας οπουδήποτε στον κόσμο. Το πλεονέκτημα των γυαλιών ηλίου είναι ότι μπορείτε να αποτυπώσετε ακριβώς αυτό που βλέπετε και ακόμη και με ελεύθερα χέρια, ό,τι είναι χρήσιμο ειδικά για αθλήματα ή διακοπές, ενώ προστατεύεστε και από τον ήλιο. Τα γυαλιά με κάμερα ελέγχονται μέσω της εφαρμογής P2PLiveCam μέσω τοπικού δικτύου wifi μετά από σύζευξη με το κινητό ή το tablet σας. Η εφαρμογή υποστηρίζει Android και iOS και μπορείτε να την κατεβάσετε στο Google Play ή στο iTunes. Μια άλλη επιλογή είναι να συνδεθείτε μέσω ενός τοπικού δικτύου wifi στον φορητό υπολογιστή ή τον υπολογιστή σας. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο και πρακτικό από αυτή την ενσωματωμένη κάμερα σε γυαλιά. Η εγγραφή της κάμερας αποθηκεύεται απευθείας στην κάρτα microSD σε γυαλιά ηλίου έως 64 GB (δεν περιλαμβάνονται).

Γυαλιά ηλίου με κάμερα hd wifi

Μετά τη σύζευξη με το τηλέφωνο ή το tablet σας, μπορείτε να αλλάξετε τη ρύθμιση της βιντεοκάμερας ή της φωτογραφικής μηχανής. Μπορείτε να επιλέξετε βίντεο σε HD 1080x720P στα 25fps ή 640x480P στα 25fps. Τα εγγεγραμμένα βίντεο αποθηκεύονται σε κάρτα microSD σε μορφή ASF και σε μορφή AVI κατά την εγγραφή μέσω τοπικού δικτύου Wi-Fi ή μέσω Διαδικτύου. Μπορείτε να αναπαράγετε τα εγγεγραμμένα αρχεία από την κάρτα χρησιμοποιώντας το VLCPlayer ή το SMPlayer με δυνατότητα δωρεάν λήψης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα γυαλιά ως κάμερα ασφαλείας. Απλώς τοποθετήστε τα με τρόπο ώστε ο φακός να μπορεί να παρακολουθεί την απαιτούμενη περιοχή και να ρυθμίζει την ανίχνευση κίνησης μέσω της εφαρμογής. Ο συναγερμός θα σας ενημερώσει σχετικά με την ανίχνευση κίνησης μέσω μηνύματος βίντεο και η εγγραφή θα αποθηκευτεί στην κάρτα microSD και, στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε λήψη αρχείων στο κινητό σας τηλέφωνο. Η ανίχνευση κίνησης είναι αποτελεσματική έως και 6 μέτρα. Η ζωντανή μετάδοση βίντεο και η εγγραφή βίντεο γίνονται με ήχο. Το μικρόφωνο μπορεί να εγγράψει ήχο έως και 4 μέτρα. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια δυνατότητα κυκλικής εγγραφής που θα σας επιτρέψει να αφαιρέσετε αυτόματα τα παλαιότερα αρχεία και να εγγράψετε νέα όταν γεμίσει η κάρτα.

Wifi hd κάμερα σε γυαλιά ηλίου

Όταν χρησιμοποιείτε κάρτα microSD 64 GB, μπορείτε να εγγράψετε έως και 64 ώρες βίντεο HD με ανάλυση 1280x720P. Η ενσωματωμένη μπαταρία έχει χωρητικότητα 250 mAh και σας επιτρέπει να καταγράφετε 25 λεπτά με μία μόνο φόρτιση. Τα γυαλιά μπορούν επίσης να συνδεθούν σε powerbank, επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε το χρόνο εγγραφής βίντεο ανάλογα με τη χωρητικότητα της συνδεδεμένης εξωτερικής μπαταρίας (για παράδειγμα, η ισχύς των 2500 mAh είναι για χρόνο εγγραφής έως και 4 ώρες). Η κάμερα στα γυαλιά ηλίου μπορεί επίσης να συνδεθεί σε μόνιμη τροφοδοσία μέσω τροφοδοτικού USB. Ο φακός έχει γωνία θέασης 120º επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε μεγάλες περιοχές.  

Υπάρχει επίσης ένα ισχυρό LED στα γυαλιά σας που σας επιτρέπει να προσανατολίζεστε ακόμα και στο σκοτάδι. Αυτόν τον πρακτικό φωτισμό σίγουρα θα εκτιμήσετε σε πολλές περιπτώσεις.


Χαρακτηριστικά:

Κάμερα Wi-Fi κρυμμένη σε γυαλιά
Ηχογράφηση με δυνατότητα LIVE streaming μέσω Internet
Ανίχνευση κίνησης και αποστολή μηνυμάτων συναγερμού.
Χρησιμοποιεί κάρτες microSD έως 64 GB
Δυνατότητα τροφοδοσίας μέσω powerbank
Σύνδεση WiFi μέσω τοπικού δικτύου ή σύνδεσης δρομολογητή

Προδιαγραφές:

Ανάλυση βίντεο: 1280x720P στα 25fps, 640x480 στα 25fps
Ήχος: εγγραφή ήχου έως 5 μέτρα
Μορφή εγγραφής βίντεο: AFS/AVI
Μνήμη: κάρτα microSD έως 64 GB
Φακός: 2 mega pixel CMOS
Γωνία θέασης: 120º
Σύνδεση: USB
Σύνδεση στο Διαδίκτυο: ναι
Αριθμός συνδέσεων ζωντανής μετάδοσης: 4 χρήστες
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 έως +60

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x γυαλιά WiFi με κάμερα
1x καλώδιο USB
1x CD εγκατάστασης
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα