HD IP κάμερα σπίτι iCam Plus 360 ° + 8 IR LED

Κωδικός προϊόντος: 52-003 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής Αμάρυλλο
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 173,25 U$
Τιμή με ΦΠΑ 207,90 U$ 275,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος HD IP κάμερα σπίτι iCam Plus 360 ° + 8 IR LED

HD IP κάμερα Home iCam Plus + 8 IR LED + γωνία θέασης 360 °. Η κάμερα διαθέτει IR απόσταση νυχτερινής όρασης 5m αισθητήρα κίνησης PIR και δύο αισθητήρες ήχου. Διαθέτει ενσωματωμένη αμφίδρομη ροή ήχου και βίντεο σε ποιότητα HD, η οποία του επιτρέπει να το χρησιμοποιεί ως οθόνη μωρού ή διαδραστικό PET scanner για τα κατοικίδιά σας. Όταν κάνετε ζωντανή μεταφορά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ψηφιακό ζουμ 4x. Είναι ένα αυτο-εγκατεστημένο σύστημα ασφαλείας που έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Η κάμερα είναι κατάλληλη κυρίως για νοικοκυριά για παρακολούθηση σπιτιού, διαμερίσματος, παιδιών και κατοικίδιων, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο γραφείο και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου έχετε μια επισκόπηση του τι συμβαίνει.

μια διαδραστική παρακολούθηση κατοικίδιων ζώων

Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή Amaryllo υποστηρίζετε το λειτουργικό σύστημα Android και το iOS μέσω του Google Play σας μέσω της εγκατάστασης IP κάμερας. Η εφαρμογή περιέχει μια ποικιλία ρυθμίσεων αισθητήρων που σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε την κάμερα IP σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, η συσκευή αντιστοιχίζεται με δρομολογητή WiFi και το σύστημα ασφαλείας είναι ενεργό. Η κάμερα θυμάται έως και 4 διαφορετικά δίκτυα WiFi, επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα να το μεταδώσετε και να αλλάξετε τον τόπο χρήσης. Η εφαρμογή καθιστά δυνατή τη σύνδεση άλλων καμερών από το amaryllis. Έχετε καλύψει μόνο πολλά δωμάτια και κάνετε εναλλαγή μεταξύ των καμερών.

HD IP κάμερα

Ολοκληρώστε αδιαπέραστες επικοινωνίες μέσω κρυπτογράφησης 256-bit. Η ποιότητα, η ασφάλεια και η ταχύτητα μετάδοσης βίντεο και ήχου είναι γιατί στο υψηλότερο επίπεδο. Μέσω εφαρμογής Παρακολουθήστε ζωντανή μετάδοση της κάμερας σε ανάλυση HD 1280x720. Όταν υπάρχει αισθητήρας ήχου ή αισθητήρας κίνησης ενεργοποιεί το ξυπνητήρι της κάμερας και λαμβάνει ρυθμίσεις κειμένου και εικόνας μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο. Η ζωντανή μετάδοση μπορεί να ξεκινήσει για να δει τι συμβαίνει. Μετά τη ρύθμιση, το βίντεο ή η φωτογραφία μπορεί να αποθηκευτεί σε κάρτα μνήμης έως 32 gigabyte Ο αμφίδρομος ήχος σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε εξ αποστάσεως. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο κινητήρα, ο οποίος της επιτρέπει να κινείται κατά 360 °   που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το δωμάτιο όπου είναι εγκατεστημένη η κάμερα. Προαιρετικές λειτουργίες που βελτιώνουν την ποιότητα της εικόνας είναι η αντιστάθμιση οπίσθιου φωτισμού.

Κάμερες ασφαλείας

Η οικιακή κάμερα ασφαλείας IP τροφοδοτείται συνεχώς μέσω micro USB και προσαρμογέα AC / DC. Η κατανάλωση ρεύματος είναι ελάχιστη μόνο 2A / 5V , ώστε να μπορείτε, αν χρειαστεί, να την ταΐζετε σε μέρη όπου δεν έχετε πρόσβαση στο ηλεκτρικό δίκτυο μέσω POWERBANK. Βερμούδια εταιρεία παρέχει στην κάμερα και ρυθμιζόμενο εξωτερικό χώρο αποθήκευσης στους διακομιστές του. Προσφέρει δωρεάν αποθήκευση 3 ημερών βίντεο συναγερμού. Για κάθε συναγερμό σε εξωτερικό χώρο αποθήκευσης εγγεγραμμένο βίντεο 10 δευτερολέπτων. Αυτό αρκεί για να μάθουμε τι συνέβη και να έχουμε αποδεικτικά βίντεο. Η Bermudian παρέχει επίσης την επιλογή ενεργοποίησης των υπηρεσιών της υπηρεσίας 30 ημερών ή 365 ημερών που παρέχει εξωτερικό χώρο αποθήκευσης στους διακομιστές τους για τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας. Το κιτ περιλαμβάνει τα πρόσθετα χαρακτηριστικά. Τα πακέτα μπορούν να δοκιμαστούν σε δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι διαθέσιμη σε τέσσερα εύκολα βήματα με οδηγίες priloženeého και κωδικό QR. Αυτή η υπηρεσία που παρέχεται από την Amaryllis χρεώνεται. Η Google παρέχει δωρεάν αποθηκευτικό χώρο και 15 gigabyte που μπορείτε να τον συνδέσετε μέσω της εφαρμογής και του λογαριασμού σας Google.

κάμερα συν ICAM

χαρακτηριστικά:

Ασύρματη IP κάμερα ασφαλείας με IR Night Vision
Γωνία θέασης έως 360 °
Αισθητήρας PIR και ήχος 2x με αμφίδρομη μετάδοση ήχου
Χρησιμοποιήστε κάρτες microSD έως 32 GB
Την ευκαιρία να το χρησιμοποιήσετε ως οθόνη μωρών ή να παρακολουθείτε κατοικίδια
Στείλτε ειδοποιήσεις για τη διακοπή στο κινητό σας

Προδιαγραφές:

Αισθητήρας εικόνας: 1/4 "CMOS
Ανάλυση: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Ψηφιακό ζουμ: 4x
Γωνία κάμερας με περιστροφή της κάμερας: 360
Συμπίεση βίντεο: H.264, MJPEG
Μνήμη: κάρτες microSD έως 32 GB
Ασφάλεια βίντεο Κρυπτογράφηση 256 bit
Πρωτόκολλα δικτύου: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Ενσωματωμένο μικρόφωνο:
Αισθητήρας κίνησης: Αισθητήρας κίνησης PIR
Αισθητήρας ήχου 2x αισθητήρας ήχου
Ήχος: ενσωματωμένο αμφίδρομο μικρόφωνο
Αποστολή ειδοποιήσεων στη συσκευή, κείμενο και εικόνες: Ναι
IR νυχτερινή όραση 8x IR LED
Τροφοδοσία: Τροφοδοτικό 2A / 5V με σύνδεση USB
Δευτερεύον τροφοδοτικό: σύνδεση POWERBANK
Λειτουργικό σύστημα: iOS 7 και νεότερη έκδοση, Android 4.1 και νεότερη έκδοση
WiFi: WiFi 802.11 b / g / n
Διαστάσεις: 80x80x80 mm
Θερμοκρασία λειτουργίας: 0-35 ° C
Βάρος: 222 γραμμάρια

Περιεχόμενα:

1 Κάμερα ασφαλείας οικιακής IP
1x καλώδιο Micro USB
1 μετασχηματιστής AC/DC
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα