Κάμερα FULL HD σε αδιάβροχα γυαλιά ηλίου με μνήμη 16 GB

Κωδικός προϊόντος: 10-138 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 128,34 U$
Τιμή με ΦΠΑ 154,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κάμερα FULL HD σε αδιάβροχα γυαλιά ηλίου με μνήμη 16 GB

Η κάμερα FULL HD σε αδιάβροχα γυαλιά ηλίου με μνήμη 16 GB​ είναι πρακτικά και εύχρηστα, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικές καταστάσεις για να τραβήξουν τις καλύτερες εικόνες. Καταγράψτε αξέχαστες στιγμές από τις διακοπές σας από τη θέα σας, εντελώς απαρατήρητες και χωρίς επιπλοκές. Η ενσωματωμένη κάμερα HD 5 MP με αισθητήρα CMOS υψηλής ποιότητας καταγράφει βίντεο 1920x1080 στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο μαζί με ήχο υψηλής ποιότητας . Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γυαλιά για φωτογραφία για να τραβήξετε ενδιαφέρουσες εικόνες ή καταστάσεις.

γυαλιά με αδιάβροχη κάμερα FULL HD

Όλα τα εγγεγραμμένα δεδομένα, όπως βίντεο και φωτογραφίες, αποθηκεύονται σε μια εσωτερική ενσωματωμένη μνήμη 16 GB, επιτρέποντας στα γυαλιά να χρησιμεύουν ως φορητή αποθήκευση. Ενεργοποιήστε τα γυαλιά και ξεκινήστε την εγγραφή χρησιμοποιώντας το κουμπί στη δεξιά πλευρά των γυαλιών ηλίου στο κάτω μέρος του σκελετού. Στην εσωτερική πλευρά των γυαλιών υπάρχει μια κόκκινη ένδειξη που σας ενημερώνει αναβοσβήνοντας μαζί με τη δόνηση του πλαισίου, για την τρέχουσα κατάσταση των γυαλιών. Τα γυαλιά διαθέτουν υποδοχή USB για τη φόρτιση των γυαλιών σας ή μπορείτε να κάνετε λήψη αρχείων δεδομένων (εγγεγραμμένα βίντεο) στον υπολογιστή σας. Τα πλήρως φορτισμένα γυαλιά μπορούν να καταγράφουν βίντεο συνεχώς για περίπου 1 ώρα.

Τα κομψά γυαλιά, δεν έχουν μόνο τη λειτουργία της βιντεοκάμερας, αλλά χρησιμεύουν και ως πλήρως λειτουργικά γυαλιά ηλίου καθώς είναι κατασκευασμένα από γυαλί με φίλτρο UV 400 . Επομένως, τα μάτια σας θα προστατεύονται από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου ενώ φοράτε τα γυαλιά σας . Τα γυαλιά είναι επίσης αδιάβροχα και επομένως δεν είναι το πρόβλημα για αυτά να καταγράφουν ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες όπως βροχή, χιόνι και ούτω καθεξής. Αυτά τα αποκλειστικά γυαλιά ηλίου βρίσκουν τη χρήση τους σε μια ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων όπως τρέξιμο, ιστιοσανίδα, ψάρεμα, ποδηλασία ή ακόμα και σε κλασική χρήση κατά τη διάρκεια της ηλιόλουστης ημέρας.

Χαρακτηριστικά:

Εγγράφει βίντεο Full HD με ήχο
Φωτογραφία
Φίλτρο UV 400
Κομψή και μοντέρνα σχεδίαση γυαλιών
Αδιάβροχο σχέδιο

Προδιαγραφές:

Λειτουργίες: Βίντεο, φωτογραφία
Κάμερα: 5Mpx CMOS + 63° ευρυγώνια
Ανάλυση βίντεο: FULL HD 1080P 1920*1080 30 fps
Ανάλυση φωτογραφίας: 1980*1080
Μορφή συμπίεσης: H264
Μορφή αρχείου βίντεο: MOV
Μορφή φωτογραφίας αρχείου: JPEG
Μνήμη: 16 GB εσωτερική μνήμη
Φίλτρο UV: 400
Αδιάβροχο βαθμό: IP66
Διαστάσεις: 15,5 cm (Π) x 4,8 cm (Υ) x 17,5 cm (Β)
Βάρος: 55 γρ
Μπαταρία: Μπαταρία λιθίου 480 mAh
Εγγραφή βίντεο: εντός 2 ωρών

Πακέτο περιεχομένου:

1x Κομψά γυαλιά με κάμερα HD
1x Φορητή θήκη
1x Πανί καθαρισμού
1x καλώδιο USB
1x Εγχειρίδιο χρήστη

Σχόλια

Αλλα προϊόντα