Κάμερα Micro pinhole HD με 6x IR LED

Κωδικός προϊόντος: 10-104 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων εξαντλημένα
Λυπούμαστε, αλλά αυτό το προϊόν έχει εξαντληθεί. Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 115,50 U$
Τιμή με ΦΠΑ 138,60 U$

Περιγραφή προϊόντος Κάμερα Micro pinhole HD με 6x IR LED

Κάμερα Micro pinhole HD με 6x IR LED + μόνιμη τροφοδοσία, είναι ιδανική συσκευή για δυσδιάκριτη παρακολούθηση εντός κτιρίων, γραφείων ή στο σπίτι σας. Το μικρό μέγεθος της κάμερας και η δυνατότητα μόνιμης τροφοδοσίας , καθιστά την κάμερα ιδανική συσκευή για δυσδιάκριτη τοποθέτηση στο εσωτερικό κτιρίων, γραφείων ή στο σπίτι σας όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάμερα ασφαλείας.

Η κάμερα μπορεί να συνδεθεί μέσω USB στον προσαρμογέα AC/DC ή μπορεί να τροφοδοτηθεί μέσω POWERBANK σε μέρη όπου δεν έχετε πρόσβαση στο ηλεκτρικό δίκτυο. Η εγγραφή αποθηκεύεται στην κάρτα micro SD έως το μέγιστο 32 GB. Όταν τοποθετείται μια κάμερα, μπορεί να ελεγχθεί από απόσταση χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριστήριο που θα εξασφαλίσει την πιο διακριτική εκκίνηση της εγγραφής και λειτουργεί σε αποστάσεις έως και 20 μέτρα σε ανοιχτό χώρο χωρίς εμπόδια.

Κάμερα pinhole

Με το τηλεχειριστήριο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε την κάμερα, να ξεκινήσετε την εγγραφή βίντεο ή απλώς ήχου. Μέσω του τηλεχειριστηρίου μπορείτε να κάνετε και τη φωτογραφία και να μεταβείτε στη νυχτερινή όραση υπερύθρων κατά την εγγραφή του βίντεο. Όταν συνδέετε τη συσκευή σε υπολογιστή μέσω USB και ενεργοποιείτε την κάμερα μέσω του τηλεχειριστηρίου , λειτουργεί ως συσκευή ανάγνωσης καρτών και μπορείτε να πραγματοποιήσετε απευθείας λήψη των εγγεγραμμένων βίντεο και φωτογραφιών. Η κάμερα καταγράφει σε ανάλυση 1920x1080p. Η κάμερα υποστηρίζει τη λειτουργία συνεχούς εγγραφής που σημαίνει ότι μετά την πλήρωση της κάρτας microSD, η κάμερα ξεκινά αυτόματα τη διαγραφή των παλαιότερων εγγραφών. Τα μικρά μεγέθη, δυσδιάκριτα και και ανεξαρτησία από εξωτερική τροφοδοσία μέσω powerbank, καθιστούν την κάμερα πολύ χρήσιμο εργαλείο στον κόσμο της κατασκοπείας.

Χαρακτηριστικά:

Κατασκοπευτική κάμερα με IR Night Vision
Παρέχει συνεχή εγγραφή
Τηλεχειριστήριο έως 20μ
Χρήση καρτών microSD έως 32 GB
Μόνιμη παροχή
Σύνδεση με POWERBANK

Προδιαγραφές:

Ανάλυση: Full HD 1920x1080
Μορφή βίντεο: AVI
Ανάλυση φωτογραφίας: 2560x1440
Συμπίεση βίντεο: H.264, MJPEG
Μνήμη: κάρτες microSD έως 32 GB
IR Night Vision: 6x IR LED
Τροφοδοτικό: Μετασχηματιστής AC με συνδεσιμότητα USB
Δευτερεύουσα πηγή: πιθανή σύνδεση με POWERBANK

Περιεχόμενα:

1x Κάμερα Pinhole με IR Night Vision
1x Τηλεχειριστήριο
1x καλώδιο Micro USB
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα