Κάμερα οπισθοπορείας αυτοκινήτου με σετ οθόνης HD 7" + κάμερα 3x HD

Κωδικός προϊόντος: 19-096 Έχω μία ερώτηση
νέος έκπτωση Κάμερα οπισθοπορείας αυτοκινήτου με σετ οθόνης HD 7" + κάμερα 3x HD
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 284,16 U$
Τιμή με ΦΠΑ 341,00 U$ 429,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κάμερα οπισθοπορείας αυτοκινήτου με σετ οθόνης HD 7" + κάμερα 3x HD

Κάμερα οπισθοπορείας αυτοκινήτου με σετ οθόνης - Οθόνη HD 7" + κάμερα 3x HD - Σετ στάθμευσης και όπισθεν AHD κατάλληλο για γεωργικά και κατασκευαστικά μηχανήματα.​ Η οθόνη και η κάμερα της PROFIO ELECTRONICS έχουν ανάλυση AHD 1024x600p χάρη στην οποία μπορείτε να δείτε όλα τα λεπτομέρειες με σαφήνεια και ευκρίνεια Η κάμερα AHD θα φροντίσει για εικόνα υψηλής ποιότητας όχι μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά με νυχτερινή όραση με 18 IR LED, μπορείτε επίσης να δείτε καλά όταν κάνετε όπισθεν τη νύχτα. Το μέγεθος της οθόνης LCD κάνει αυτό το σετ ιδανικός βοηθός κατά την όπισθεν.

Αυτό το σύστημα AHD είναι ένας συνδυασμός της καλύτερης τεχνολογίας που έχει αναπτυχθεί για βαν, minibus, τροχόσπιτο, λεωφορείο, φορτηγό, ημιρυμουλκούμενο, τρακτέρ, θεριζοαλωνιστική μηχανή και άλλα γεωργικά ή κατασκευαστικά μηχανήματα και οχήματα. Θα εκτιμήσετε το σύστημα AHD ειδικά όταν εγκαθίσταται σε μεγαλύτερα μηχανοκίνητα οχήματα, όπου χρειάζεστε περισσότερες απόψεις από διαφορετικές γωνίες, είναι η καλύτερη λύση κατά την παρακολούθηση οχημάτων και μηχανών σε απαιτητικές συνθήκες εργασίας.

Δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 καμερών με δυνατότητα επιλογής σειράς εμφάνισης κάμερας.

Οι μεμονωμένες κάμερες μπορούν να εμφανιστούν δίπλα-δίπλα ή, εάν είναι απαραίτητο, να συνδυάσουν τη διάταξη των καμερών στην οθόνη.

Σετ κάμερας στάθμευσης για άνετη όπισθεν

Κάμερα οπισθοπορείας αυτοκινήτου

Χάρη σε αυτό το σύστημα, θα γνωρίζετε ακριβώς τι υπάρχει πίσω ή γύρω από το όχημα. Το σετ AHD αναστροφής περιέχει οθόνη LCD 7" + κάμερα 3x με νυχτερινή όραση IR + καλώδιο 3x 5m, 10m, 15m, 20m, το οποίο περιλαμβάνεται στην τιμή του σετ και μπορείτε να το επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας κατά την παραγγελία. Το σετ AHD είναι εξαιρετικό όχι μόνο λόγω της ποιότητας της εικόνας, αλλά επίσης μπορείτε να συνδέσετε έως και 4 κάμερες AHD στην οθόνη ταυτόχρονα. Στην οθόνη, μπορείτε να εμφανίσετε όλες τις κάμερες δίπλα-δίπλα ταυτόχρονα για καλύτερο προσανατολισμό, ή εάν χρειάζεται, επιλέξτε την παραλλαγή της κάμερας που εμφανίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Στο μενού της οθόνης μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον καθρέφτη της εικόνας της κάμερας. Αυτό το σετ οπισθοπορείας έχει μεγάλο εύρος χρήσης . Το επίπεδο προστασίας IP της κάμερας είναι έως IP 66 , που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη και ανθεκτικό στη φθορά.

σετ κάμερας οπισθοπορείας για φορτηγά

Το πρώτο σετ οπισθοπορείας στην αγορά με ανάλυση AHD 1024x600p, οθόνη LCD 7" με δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 καμερών AHD με IR νυχτερινή όραση.

Χάρη στην ανάλυση AHD της οθόνης και της κάμερας, θα δείτε όλες τις λεπτομέρειες καθαρά και ευκρινώς.

Η εγκατάσταση και η συναρμολόγηση αυτών των καμερών είναι πολύ απλή.

πάρκινγκ μόνιτορ με κάμερα για αγροτικά μηχανήματα

Η οθόνη περιλαμβάνει ένα μενού OSD που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την ευκρίνεια, τη φωτεινότητα, την αντίθεση και επίσης σας επιτρέπει να περιστρέφετε και να ανακλάσετε την εικόνα για να εμφανίσετε ρεαλιστικά τη δεξιά και την αριστερή πλευρά. Το τηλεχειριστήριο διευκολύνει τον χειρισμό των λειτουργιών. Περιλαμβάνεται επίσης ένα ζευγάρι ενσωματωμένα ηχεία και ανάλυση οθόνης 1024x600px με αναλογία οθόνης 16:9. Κάθε κάμερα έχει το δικό της κανάλι και οι μεμονωμένες κάμερες αλλάζουν με τα κουμπιά απευθείας στην οθόνη ή μέσω τηλεχειριστηρίου.

Η χρήση κάμερας οπισθοπορείας με οθόνη σε ανάλυση HD, κατάλληλη και για μηχανήματα κατασκευής

μίξερ σύστημα στάθμευσης με κάμερα

Η οθόνη LCD σάς επιτρέπει να συνδέσετε την απαραίτητη κάμερα μέσω υποδοχής με τα φώτα οπισθοπορείας, επομένως κατά την όπισθεν, σας επιτρέπει να αλλάζετε αυτόματα την επιλεγμένη κάμερα που θα εμφανίζεται στην οθόνη. Η οθόνη LCD με κάμερες μπορεί να συνδεθεί με διάφορους τρόπους, εάν είναι απαραίτητο, για να ενεργοποιηθεί στην όπισθεν ή αμέσως μετά την εκκίνηση του οχήματος. Η γωνία της κάμερας είναι ρυθμιζόμενη. Η οθόνη με την κάμερα είναι εξοπλισμένη με ρυθμιζόμενο βραχίονα που μπορείτε να στερεώσετε στην απαιτούμενη θέση. Συνοδεύεται από αλεξήλιο που εξασφαλίζει καθαρή εικόνα και χωρίς αντανάκλαση.

Το υψηλό επίπεδο προστασίας έως το IP 66 είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη και ανθεκτικό στη φθορά.

σετ πάρκινγκ κάμερας για μηχανήματα κατασκευής

Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε την οθόνη με διαφορετικό τρόπο από ό,τι με βραχίονα (αυτό που περιλαμβάνεται στη συσκευασία), μπορείτε να βρείτε στην προσφορά μας άλλους τρεις τύπους βάσης που σας επιτρέπουν να στερεώσετε την οθόνη σας για παράδειγμα σε ένα παρμπρίζ ή όπου βρίσκεται απαιτείται. Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε την κάμερα σε τρέιλερ που μπορεί να αφαιρεθεί από το αυτοκίνητο ή το φορτηγό, μπορείτε να αγοράσετε στο e-shop μας ένα καλώδιο σύνδεσης κάμερας οπισθοπορείας για ρυμουλκούμενα και ημιρυμουλκούμενα. Αυτό εξασφαλίζει εύκολη αποσύνδεση του συστήματος οπισθοπορείας και επανασύνδεση.

Κάμερα οπισθοπορείας γενικής χρήσης με οθόνη - Σετ στάθμευσης και όπισθεν AHD

Οθόνη γενικής χρήσης συστήματος οπισθοπορείας με 3 κάμερες

Οθόνη LCD 7" AHD
Δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 καμερών οπισθοπορείας
Νυχτερινή όραση έως 10μ
Γωνία θέασης κάμερας 150°
Δυνατότητα εμφάνισης όλων των καμερών στην οθόνη
Ανάλυση οθόνης 1024x600px

Παρακολούθηση τεχνικών προδιαγραφών:

Μοντέλο: Profio Quad View L7
Οθόνη LCD 7 ".
Σύστημα: PAL/NTSC
Λόγος διαστάσεων: 16:9
Ανάλυση οθόνης: 1024 x 600
Είσοδοι: 4x AV
Αντίθεση: 300:1
Δυνατότητα ρύθμισης: φωτεινότητα, αντίθεση, χρώμα
Τροφοδοσία: DC 12V-24V
Κατανάλωση ισχύος: 5W
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10ºC έως 60ºC
Θερμοκρασία αποθήκευσης: -20ºC έως 70ºC

Τεχνικά χαρακτηριστικά της κάμερας:

Μοντέλο: Profio Rearview Camera L10
Αισθητήρας εικόνας: MIX SONY225 CMOS 1/3"
Ανάλυση: HD 1024x600
Σύστημα: PAL/NTSC
Ελάχιστος φωτισμός: 0,1 LUX
IR νυχτερινή όραση: ναι 18 IR LED
Απόσταση νυχτερινής όρασης: 10 m
Γωνία θέασης: 150°
Επίπεδο προστασίας IP: IP 66 αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη, ανθεκτικό στη φθορά
Κατανάλωση ισχύος: 3W
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 έως 70°C
Τροφοδοτικό DC: 12V-24V

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x 7" AHD LCD οθόνη
3x κάμερα οπισθοπορείας AHD
3x Καλώδιο σύνδεσης 5m, 10m, 15m, 20m επιλογής
1x Τηλεχειριστήριο
1x Αντιηλιακό
1x Στήριγμα για την τοποθέτηση της οθόνης
3x Στήριγμα για τοποθέτηση κάμερας
1x Εγχειρίδιο

Μπορείτε να επιλέξετε το μήκος των καλωδίων ανάλογα με τις ανάγκες σας 5m, 10m, 15m και 20m. Καθορίστε το μήκος του καλωδίου στη σημείωση παραγγελίας.

Σχόλια

Αλλα προϊόντα