Κάμερα Spy Button HD 1920 x 1080 και Wi-Fi

Κωδικός προϊόντος: 10-166 Έχω μία ερώτηση
νέος Κάμερα Spy Button HD 1920 x 1080 και Wi-Fi
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 91,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 110,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κάμερα Spy Button HD 1920 x 1080 και Wi-Fi

Κάμερα Spy Button HD 1920 x 1080 και Wi-Fi​. Με τη συμπαγή, διακριτική σχεδίαση της κάμερας και το μικροσκοπικό μέγεθος, είναι ιδανικό για μυστική εγγραφή. Μπορεί να παίξει σε υψηλή ποιότητα 1080p. Η κάμερα υποστηρίζει κάρτες micro SD με μέγιστη χωρητικότητα 128 GB και μπορεί να καταγράψει έως και 20 ώρες συνεχούς εγγραφής . Με τη συνδεσιμότητα WiFi, μπορείτε να αντιστοιχίσετε την κάμερα με ένα κινητό τηλέφωνο μέσω της δωρεάν εφαρμογής "HDMiniCam" (iOS, Android), μέσω της οποίας μπορείτε να δείτε τις εικόνες που τραβήξατε από την κάμερα σε πραγματικό χρόνο και να ορίσετε διάφορες λειτουργίες κάμερας.

Η κάμερα Full HD με WiFi και 128 GB micro SD καταγράφει εικόνες σε ανάλυση 1920 x 1080 . Οι διαστάσεις της μινιατούρας κάμερας είναι μόνο 5,8cm x 2cm x 1,3cm και το βάρος της είναι 19g . Η κάμερα είναι κατάλληλη για καταγραφή καθημερινών δραστηριοτήτων, επαγγελματικών συναντήσεων ή για μυστική καταγραφή καθώς και αθλητικών δραστηριοτήτων, καθώς είναι εύκολο να στερεωθεί στα ρούχα χάρη σε ένα κλιπ στο πίσω μέρος της κάμερας. Διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία που μπορεί να καταγράφει εικόνες Full HD για έως και 2 ώρες . Αυτή η μπαταρία είναι ασύρματη και έτσι η μικρού μεγέθους μίνι βιντεοκάμερα δεν περιορίζεται από πρόσθετα καλώδια τροφοδοσίας.

μίνι wif hd κάμερα σε σχήμα κουμπί

Φυσικά, εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε εγγραφή για περισσότερες από 2 ώρες, πρέπει να συνδέσετε την κάμερα σε Power bank (φορητή μπαταρία) ή απευθείας σε ηλεκτρικό ρεύμα με μετασχηματιστή AC (δεν περιλαμβάνεται) μέσω καλωδίου USB για να αντιγράψετε τις εγγραφές στο ο υπολογιστής σου. Η κάμερα θα βρει τη χρήση της κατά την εγγραφή επαγγελματικών συναντήσεων, σημαντικών συναντήσεων χωρίς να την προσέξει κανείς, χάρη στο δυσδιάκριτο μαύρο φινίρισμά της - οπτικά σε σχήμα κουμπιού.

κουμπί κάμερα full hd

Χαρακτηριστικά:

Υψηλής ποιότητας εικόνες Full HD1080p
Συμπαγής και δυσδιάκριτος σχεδιασμός
Κάμερα σε σχήμα κουμπιού
Σύνδεση WiFi
Ποιοτική επεξεργασία

Προδιαγραφές:

Μορφή βίντεο: AVI
Μορφή φωτογραφίας: JPG
Αναλογία ανάλυσης βίντεο: 1920x1080p
Συχνότητα λήψης βίντεο: 30 fps
Συμπίεση βίντεο: H.264
Τύπος διεπαφής: Mini USB
Μέσα αποθήκευσης: κάρτα micro sd έως 128 GB
Τύπος μπαταρίας: Polymer Lithium
Τάση φόρτισης: DC 5V
Διαστάσεις: 5,7 cm (μήκος) x 2 cm (πλάτος) x 1,3 cm (βάθος)
Βάρος: 19g


Το πακέτο περιλαμβάνει:

1 x Mini Button Full HD κάμερα
1 x καλώδιο USB
1 x USB με λογισμικό
1 x CD λογισμικού
1 x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα