Κάμερα Wi-Fi FULL HD με απομακρυσμένη παρακολούθηση και μεγάφωνο

Κωδικός προϊόντος: 10-088 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 145,75 U$
Τιμή με ΦΠΑ 174,90 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κάμερα Wi-Fi FULL HD με απομακρυσμένη παρακολούθηση και μεγάφωνο

Κάμερα Wi-Fi σε ξυπνητήρι FULL HD με απομακρυσμένη παρακολούθηση και μεγάφωνο και άλλες κατασκοπευτικές κάμερες προς πώληση στο διαδίκτυο – σε λογική τιμή. Αγορά από επαγγελματίες. Ο ασύρματος συναγερμός κάμερας είναι η ιδανική λύση για μακροχρόνια και δυσδιάκριτη παρακολούθηση. Εγγράφει βίντεο σε πραγματικό χρόνο με ανάλυση 1280x720P με ρυθμό καρέ 30 fps.

Ο φακός CMOS 1/4 έχει γωνία θέασης έως και 160 ° που επιτρέπει την παρακολούθηση μεγάλης περιοχής. Η κάμερα διαθέτει επίσης νυχτερινή όραση IR LED που σας επιτρέπουν να βλέπετε την εικόνα ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι. Το βίντεο αποθηκεύεται σε μια εξωτερική κάρτα micro SD/TF έως και 32 GB. Το ξυπνητήρι με κάμερα τροφοδοτείται από μπαταρία λιθίου 4000 mAh που μπορεί να καταγράψει έως και 6 ώρες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα μόνιμης τροφοδοσίας μέσω ενός προσαρμογέα USB που επιτρέπει τη συνεχή εγγραφή 24/7.

Ξυπνητήρι WiFi κάμερα HD

Ο συναγερμός κάμερας διαθέτει επίσης λειτουργία ανίχνευσης κίνησης που εξοικονομεί χώρο στην κάρτα επειδή η κάμερα βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής και ξεκινά την εγγραφή μόνο όταν ανιχνευτεί η κίνηση. Η ροή δεδομένων της εγγραφής βίντεο είναι 1 GB ανά ώρα. Μέσω σύνδεσης WiFi, μπορείτε να συνδέσετε το ξυπνητήρι με την κάμερα σε tablet ή υπολογιστή κινητού τηλεφώνου, μπορείτε απλώς να κατεβάσετε την εφαρμογή CAMWF που υποστηρίζει λειτουργικό σύστημα Android, iOS ή στο CD εγκατάστασης που περιλαμβάνεται θα βρείτε λογισμικό για τον υπολογιστή. Αυτό σας επιτρέπει να εγγράφετε και να παρακολουθείτε ροή βίντεο μέσω WiFi σε πραγματικό χρόνο.

Ξυπνητήρι HD Κάμερα

Το ξυπνητήρι διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο, τα οποία, σε συνδυασμό με την εφαρμογή μπορούν να χρησιμοποιηθούν για απομακρυσμένη ακρόαση. Έτσι, ακούτε τα πάντα γύρω από τον συναγερμό και το ηχείο θα το χρησιμοποιεί για απομακρυσμένη επικοινωνία. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να ορίσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα όταν η κάμερα έχει εγγραφή πτυέλων ή φωτογράφηση. Αυτό το ξυπνητήρι είναι κατάλληλο για άτομα που είναι λιγότερο τεχνικά καταρτισμένα. Λόγω της διαμόρφωσης του και η σύνδεση με τον δρομολογητή wifi είναι πολύ απλή (παρόμοια με τη σύνδεση κινητού τηλεφώνου σε δίκτυο WiFi). Μετά από μια τέτοια σύνδεση σε έναν τοπικό δρομολογητή wifi, μπορείτε να συνδέσετε την κάμερα από οπουδήποτε στον κόσμο όπου είναι διαθέσιμο το Διαδίκτυο.

εφαρμογή για κινητό

Χαρακτηριστικά:

  • Κάμερα κρυμμένη στο ξυπνητήρι
  • Ασύρματη μετάδοση εικόνας σε πραγματικό χρόνο
  • Δυνατότητα μόνιμης τροφοδοσίας
  • Λειτουργία ανίχνευσης κίνησης
  • Νυχτερινή όραση IR LED σε απόλυτο σκοτάδι

Προδιαγραφές:

Αισθητήρας εικόνας: HD 1280x720p
Φακός: 1/4 CMOS
Ρυθμός καρέ: 30 fps
Μορφή: MP4
Μορφή συμπίεσης: H.264 Dual-stream
Κάρτα μνήμης: Κάρτα Micro SD / TF έως το μέγιστο. 32 GB
Τροφοδοσία: Μπαταρία λιθίου 4000mAh
Ασύρματη σύνδεση: IEEE802.11
Ασύρματη λειτουργία: AP / STA

Περιεχόμενα:

1x Ξυπνητήρι με κάμερα WiFi
1x καλώδιο USB
1x Μετασχηματιστής ρεύματος
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα