Κάμερα WiFi IP για εξωτερική βεράντα HD iSensor - περιστρεφόμενη 240°

Κωδικός προϊόντος: 52-002 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής Αμάρυλλο
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 173,25 U$
Τιμή με ΦΠΑ 207,90 U$ 275,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κάμερα WiFi IP για εξωτερική βεράντα HD iSensor - περιστρεφόμενη 240°

IP κάμερα WiFi στο εξωτερικό iSensor Patio - Περιστροφική ανάλυση HD + με γωνία θέασης 240 ° - κατάλληλη κυρίως για νοικοκυριά για παρακολούθηση του εξωτερικού του σπιτιού. Είναι μια κάμερα ασφαλείας ανθεκτική στο νερό και στην υπεριώδη ακτινοβολία. Πρόκειται για ένα σύστημα συναγερμού αυτο-εγκατάστασης που είναι κατάλληλο όχι μόνο για εσωτερικούς αλλά και για εξωτερικούς χώρους γιατί λόγω της συσκευασίας τους είναι πλήρως ανθεκτικό στο νερό και την υπεριώδη ακτινοβολία.   Μπορεί να εγκατασταθεί για παράδειγμα στον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού και να παρακολουθεί την είσοδο, το πάρκινγκ και τον κήπο ή κάποιο άλλο μέρος όπου θέλετε να παρακολουθείτε τι συμβαίνει.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάμερα κουδουνιού στην πόρτα, γιατί έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο για αμφίδρομη επικοινωνία. Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή Amaryllo υποστηρίζετε το λειτουργικό σύστημα Android και το iOS μέσω του Google Play σας μέσω της εγκατάστασης IP κάμερας. Η εφαρμογή περιέχει μια ποικιλία ρυθμίσεων αισθητήρων που σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε την κάμερα IP σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, η συσκευή αντιστοιχίζεται με δρομολογητή WiFi και το σύστημα ασφαλείας είναι ενεργό. Η κάμερα θυμάται έως και 4 διαφορετικά δίκτυα WiFi, επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα να το μεταδώσετε και να αλλάξετε τον τόπο χρήσης.

Αίθριο iSensor

Ολοκληρώστε αδιαπέραστες επικοινωνίες μέσω κρυπτογράφησης 256-bit. Η ποιότητα, η ασφάλεια και η ταχύτητα μετάδοσης βίντεο και ήχου είναι γιατί στο υψηλότερο επίπεδο. Μέσω εφαρμογής Παρακολουθήστε ζωντανή μετάδοση της κάμερας σε ανάλυση HD 1280x720. Όταν υπάρχει αισθητήρας ήχου ή ενεργοποιείται ο αισθητήρας κίνησης, το ξυπνητήρι της κάμερας ενεργοποιεί τον έντονο φωτισμό LED και λαμβάνει ρυθμίσεις κειμένου και εικόνας μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο. Η ζωντανή μετάδοση μπορεί να ξεκινήσει για να δει τι συμβαίνει. Μετά τη ρύθμιση, το βίντεο ή η φωτογραφία μπορεί να αποθηκευτεί στην ενσωματωμένη μνήμη 8 GB. Ο αμφίδρομος ήχος σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε εξ αποστάσεως.

Η κάμερα έχει ενσωματωμένο κινητήρα, ο οποίος της επιτρέπει να κινείται περίπου 170 °. Ο φακός έχει εύρος εικόνας 70 μοίρες. Μαζί μπορούν να καλύψουν τη γωνία θέασης έως και 240 ° επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε το δωμάτιο όπου είναι εγκατεστημένη η κάμερα. Η κάμερα δεν παράγει ενεργή νυχτερινή όραση με IR illuminator, αλλά έχει ενσωματωμένο φως που λειτουργεί ως νυχτερινό φως εάν θέλετε να δείτε τη ζωντανή εικόνα της κάμερας. Προαιρετικές λειτουργίες που βελτιώνουν την ποιότητα της εικόνας είναι η αντιστάθμιση οπίσθιου φωτισμού.

Ασύρματη IP κάμερα

Η οικιακή εξωτερική κάμερα ασφαλείας IP τροφοδοτείται συνεχώς μέσω micro USB και προσαρμογέα AC / DC. Η κατανάλωση ρεύματος είναι ελάχιστη και μόνο 1 / 5V , ώστε να μπορείτε, αν χρειαστεί, να την ταΐζετε σε σημεία που δεν έχετε πρόσβαση στο ηλεκτρικό δίκτυο μέσω POWERBANK. Βερμούδια εταιρεία παρέχει η κάμερα και ρυθμιζόμενο εξωτερικό χώρο αποθήκευσης στους διακομιστές του. Προσφέρει δωρεάν αποθήκευση 3 ημερών βίντεο συναγερμού. Για κάθε συναγερμό σε εξωτερικό χώρο αποθήκευσης εγγεγραμμένο βίντεο 10 δευτερολέπτων. Αυτό αρκεί για να μάθουμε τι συνέβη και να έχουμε αποδεικτικά βίντεο. Η Bermudian παρέχει επίσης την επιλογή ενεργοποίησης των υπηρεσιών της υπηρεσίας 30 ημερών ή 365 ημερών που παρέχει εξωτερικό χώρο αποθήκευσης στους διακομιστές τους για τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας. Το κιτ περιλαμβάνει τα πρόσθετα χαρακτηριστικά. Τα πακέτα μπορούν να δοκιμαστούν σε δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι διαθέσιμη σε τέσσερα εύκολα βήματα με οδηγίες priloženeého και κωδικό QR. Αυτή η υπηρεσία που παρέχεται από την Amaryllis χρεώνεται.

εξωτερική κάμερα HD

χαρακτηριστικά:

Ασύρματη εξωτερική κάμερα ασφαλείας IP αδιάβροχη και UV ακτινοβολία
Γωνία θέασης έως 240 °
Αισθητήρας κίνησης και ήχου με αμφίδρομη μετάδοση ήχου
Ενσωματωμένη μνήμη 8 GB
Ζωντανή ροή βίντεο με δυνατότητα ψηφιακού ζουμ 4x
Στείλτε ειδοποιήσεις για τη διακοπή στο κινητό σας

Προδιαγραφές:

Αισθητήρας εικόνας: 1/4 "CMOS
Ανάλυση: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Ψηφιακό ζουμ: 4x
Γωνία θέασης Κάμερες: 70°
Γωνία κάμερας περιστρέφοντας την κάμερα 170°
Συμπίεση βίντεο: H.264, MJPEG
Μνήμη: ενσωματωμένη 8 gigabyte
Ασφάλεια βίντεο Κρυπτογράφηση 256 bit
Πρωτόκολλα δικτύου: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Ενσωματωμένο μικρόφωνο:
Αισθητήρας κίνησης: Ναι
Αισθητήρας ήχου: ναι
Ήχος: ενσωματωμένο αμφίδρομο μικρόφωνο
Αποστολή ειδοποιήσεων στη συσκευή, κείμενο και εικόνες: Ναι
Νυχτερινή όραση: Η νυχτερινή όραση λειτουργεί βάσει συναγερμού εκκίνησης με φωτισμό LED
Τροφοδοσία: Τροφοδοτικό 1A / 5V με σύνδεση USB
Δευτερεύον τροφοδοτικό: σύνδεση POWERBANK
Λειτουργικό σύστημα: iOS 7 και νεότερη έκδοση, Android 4.1 και νεότερη έκδοση
WiFi: WiFi 802.11 b / g / n
Διαστάσεις: Ύψος: 12 cm, διάμετρος 3,6 cm
Θερμοκρασία λειτουργίας: 0-35 ° C
Βάρος: 150g

Περιεχόμενα:

1 Κάμερα ασφαλείας οικιακής IP
1x καλώδιο Micro USB
1 μετασχηματιστής AC/DC
1x Υλικό τοποθέτησης (βίδες)
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα