Κατασκοπευτική κάμερα FULL HD + Wifi σε θήκη για μαντήλια αυτοκινήτου

Κωδικός προϊόντος: 10-597 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 137,50 U$
Τιμή με ΦΠΑ 165,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κατασκοπευτική κάμερα FULL HD + Wifi σε θήκη για μαντήλια αυτοκινήτου

Κατασκοπευτική κάμερα FULL HD + Wifi σε θήκη για μαντήλι αυτοκινήτου ή θήκη μάσκας προσώπου. Η κάμερα διαθέτει ανίχνευση κίνησης και σύνδεση WiFi (Android και iOS). Ο ευρυγώνιος φακός της κάμερας με γωνία θέασης 90° είναι καμουφλαρισμένος δυσδιάκριτα σε μια μαύρη θήκη για μαντηλάκια για αυτοκίνητα. Η κάμερα τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία φορτίζεται μέσω καλωδίου micro USB. Η κάμερα ελέγχεται μέσω μιας δωρεάν εφαρμογής για κινητά που είναι συμβατή με Android και iOS . Η θήκη είναι πλήρως λειτουργική, μπορείτε να βάλετε μαντήλια, μάσκες προσώπου και να τοποθετήσετε τη θήκη στο αυτοκίνητο στο αλεξήλιο.

Διακριτική εμφάνιση κάμερας - κρυφή κάμερα αυτοκινήτου

κρυφή κάμερα αυτοκινήτου full hd wifi

Η εγγραφή από την κάμερα αποθηκεύεται σε κάρτα micro SD , η οποία υποστηρίζεται έως και 128 GB. Ο ευαίσθητος φακός CMOS καταγράφει βίντεο με ανάλυση FULL HD 1920x1080 pixel με ρυθμό καρέ 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο και συμπιέζεται σε μορφή H.264. Η κάμερα μεταδίδει ένα ζωντανό βίντεο "LIVE STREAM VIDEO" που μπορείτε να παρακολουθήσετε ασύρματα . Όταν συνδέεστε μέσω δρομολογητή Wi-Fi, μπορείτε να παρακολουθήσετε την εικόνα της κάμερας οπουδήποτε στον κόσμο. Όταν εντοπιστεί ανίχνευση κίνησης, η κάμερα στέλνει μια ειδοποίηση.

Κάμερα FULL HD με ανίχνευση κίνησης για συνεχή παρακολούθηση

Κάμερα FULL HD με ανίχνευση κίνησης σε μαντήλι για αυτοκίνητο

Χάρη στη σύνδεση Wi-Fi, μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο με ήχο σε πραγματικό χρόνο στον υπολογιστή ή το smartphone σας. Η κάμερα λειτουργεί με λειτουργικά συστήματα Android και iOS για κινητά τηλέφωνα και tablet. Αφού κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή για κινητά, μπορείτε να ελέγξετε την κάμερα μέσω του τηλεφώνου σας. Στην εφαρμογή, μπορείτε να προσαρμόσετε την ποιότητα εγγραφής, τον ήχο, να περιστρέψετε και να αναστρέψετε την εικόνα και ούτω καθεξής. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ανίχνευση κίνησης εδώ και να προβάλετε τις αποθηκευμένες εγγραφές στην κάμερα.

κατασκοπευτική κάμερα στο αυτοκίνητο - κουτί στο πέπλο

Είναι μια πολυλειτουργική συσκευή που μπορεί να κάνει εγγραφή βίντεο σε πραγματικό χρόνο ή να τραβήξει φωτογραφίες και διαθέτει λειτουργία ανίχνευσης κίνησης (για εξοικονόμηση χώρου στο αποθηκευτικό μέσο). Όλα τα δεδομένα καταγράφονται στην εξωτερική μνήμη της κάρτας micro SD έως το μέγιστο μέγεθος των 128 GB για μακροχρόνια εγγραφή (δεν περιλαμβάνεται η κάρτα SD). Η κάμερα μπορεί να συνδεθεί μέσω WiFi μέσω τηλεφώνου ή tablet με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS. Είναι το τέλειο εργαλείο για την παρακολούθηση εσωτερικών χώρων.

Η κρυφή κατασκοπευτική κάμερα μοιάζει με την πρώτη ματιά σαν μια κλασική μαντήλα σε ένα αυτοκίνητο

κάμερα αυτοκινήτου κρυμμένη σε μαντήλι

Χαρακτηριστικά:

συν Κάμερα κρυμμένη σε μαντήλι
συν Γωνία θέασης: 90°
συν Ανίχνευση κίνησης
συν Σύνδεση Wi-Fi - online παρακολούθηση - ζωντανή μετάδοση
συν Ανάλυση βίντεο: FULL HD 1920x1080 Full HD με ήχο στα 30 fps


Προσδιορισμός:

Γωνία θέασης: 90°
Ανάλυση βίντεο και εικόνας: 1920x1080p
Αναλογία καρέ: 30 fps
Wifi: ναι
Μικρόφωνο: ναι
Κυκλική ηχογράφηση: ναι
Συμπιεσμένη μορφή: H.264
Ανίχνευση κίνησης: ναι + μηνύματα ειδοποίησης
Τύπος κάρτας μνήμης: κάρτα micro SD έως 128 GB, κατηγορία 10
Εφαρμογή για κινητά: ναι, για Android και iOS
Είσοδος USB και φόρτιση: micro USB

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Κάμερα σε μαντήλι
1x καλώδιο Micro USB
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα