Κομψό ρολόι με κάμερα WiFi HD + IR LED + μνήμη 8 GB

Κωδικός προϊόντος: 10-108 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 119,16 U$
Τιμή με ΦΠΑ 143,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κομψό ρολόι με κάμερα WiFi HD + IR LED + μνήμη 8 GB

Κομψό ρολόι με κάμερα WiFi HD, μνήμη IR LED 8 GB. Αυτός είναι ο συνδυασμός υψηλής τεχνολογίας ρολογιών μόδας και κρυφής κάμερας κατασκοπείας με ανάλυση HD 1280x720P και γωνία θέασης 90º και είναι κατάλληλος για κάθε περίσταση και για κάθε ντύσιμο, αλλά αυτό το ρολόι περιέχει διακριτική κατασκοπευτική κάμερα wifi και φωτογραφική μηχανή όλα σε ένα. Θα έχετε μια κάμερα ή φωτογραφική μηχανή οπουδήποτε και οποτεδήποτε για να καταγράψετε όμορφες στιγμές ή σημαντικές πληροφορίες.

Αγοράστε αυτό το κατασκοπευτικό ρολόι στο e-shop μας και έχετε πάντα «έτοιμη» κάμερα HD. Η εσωτερική ενσωματωμένη μνήμη έως 8 GB θα εξασφαλίσει επαρκή χωρητικότητα για βίντεο, ήχο και φωτογραφίες. Η χωρητικότητα της μνήμης μπορεί να επεκταθεί ανάλογα με τις ανάγκες έως και 32 GB με αλλαγή κάρτας microSD, η οποία βρίσκεται κάτω από το πίσω κάλυμμα που έχει τοποθετηθεί στο ρολόι. Το ρολόι έχει μια ενσωματωμένη εξαιρετικά φωτεινή δίοδο LED που μπορεί να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα για πρόσθετο φωτισμό και δύο νυχτερινές λυχνίες IR που βοηθούν στη λήψη βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η εξαιρετικά φωτεινή δίοδος LED μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως φωτισμός έκτακτης ανάγκης. Υπάρχει επίσης μια μικρή ενσωματωμένη πυξίδα στο εσωτερικό του βραχιολιού.

ρολόι κάμερας

Τα ρολόγια διαθέτουν επίσης WiFi και χάρη σε αυτό μπορείτε να συνδέσετε το ρολόι με το κινητό ή το tablet σας μέσω της εφαρμογής Plug2view με υποστήριξη Android και iOS. Η λήψη της εφαρμογής μπορεί να γίνει μέσω του Google Play ή μέσω ενός κωδικού QR που μπορείτε να βρείτε στο εγχειρίδιο. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να δείτε online μετάδοση βίντεο από την κάμερα του κινητού σας τηλεφώνου. Το βίντεο μπορεί να εγγραφεί απευθείας στην κάρτα microSD στο ρολόι ή μέσω Wifi στο κινητό σας τηλέφωνο. Στην εφαρμογή μπορείτε να ρυθμίσετε την εκκίνηση της κάμερας όταν ανιχνεύεται κίνηση ή ήχος. Υπάρχει επίσης υποστήριξη για τη λειτουργία προειδοποίησης ειδοποίησης μέσω email και αποθήκευσης της εγγραφής απευθείας στο Cloud.

κομψό ρολόι wifi

Χαρακτηριστικά:

Κάμερα Wi-Fi στο ρολόι
Ανίχνευση κίνησης και εγγραφή στο Cloud
Λειτουργία εγγραφής βίντεο με ήχο και λήψη φωτογραφιών
Εξωτερική μνήμη έως 32 GB
Λειτουργία νυχτερινής όρασης υπερύθρων και φωτισμού LED

Προδιαγραφές:

Ενσωματωμένη μνήμη 8 GB επεκτάσιμη έως 32 GB
Φωτισμός LED: 1 εξαιρετικά φωτεινή δίοδος LED
Αυτόματη νυχτερινή όραση υπερύθρων - 2x IR LED
Συμπαγής σχεδιασμός και εύκολο στη χρήση
Ανάλυση: 25fps 1280x720p (HD)
Μορφή βίντεο: MP4
Μορφή φωτογραφίας: JPEG
Γωνία λήψης: 90º
Τροφοδοσία: 360mAh
Ηχογράφηση: έως 5 τετραγωνικά μέτρα
Ελάχιστος φωτισμός: 1LUX
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10ºC έως + 48ºC
Ανίχνευση κίνησης: έως 6 μέτρα
Διεπαφή: USB Mini 4 Pin

Το πακέτο περιλαμβάνει:

1 x Ρολόι με κάμερα WiFi
1 x καλώδιο USB
1 x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα