Λάμπα υπεριώδους UVC φως 11W - Φορητή χρήση

Κωδικός προϊόντος: 77-004 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής /
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 69,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 83,60 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Λάμπα υπεριώδους UVC φως 11W - Φορητή χρήση

Λάμπα υπεριώδους UVC φως 11W - Φορητή χρήση. Μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες καλύτερος αποστειρωτής υπεριώδους φωτός προς πώληση. Λάμπα απολύμανσης UV με όζον ιδανική για 99,99% αποστείρωση βακτηρίων και ιών (Covid-19). Μέσω του φωτός UVC και του όζοντος, ο λαμπτήρας εγγυάται υψηλό βαθμό αποτελεσματικότητας στην καταπολέμηση ιών και βακτηρίων και στην απολύμανση αντικειμένων. Η καινοτόμος λάμπα παρέχει απολύμανση με λαμπτήρες UVC και συμπληρώνεται από μια ισχυρή γεννήτρια όζοντος , ώστε να είναι σε θέση να αποστειρώνει σωματίδια γύρης, ακάρεα και να καταστρέφει ιούς, βακτήρια και μούχλα. Ο συνδυασμός ακτινοβολίας UV και όζοντος καταστρέφει επίσης αποτελεσματικά το DNA και το RNA των μικροοργανισμών, με αποτέλεσμα να χάνουν την ικανότητα αναπαραγωγής και να πεθαίνουν. Ένας πολύ καλός τρόπος για να καθαρίσετε αντικείμενα χωρίς χημικά απορρυπαντικά και επομένως χωρίς καμία δυσάρεστη οσμή. Η εφαρμογή της λάμπας είναι πολύ μεγάλη, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απολύμανση προσωπικών αντικειμένων, ρούχων, πιάτων, τηλεφώνων, τουαλέτες, κρεβατοκάμαρες, αυτοκίνητα, αναπνευστήρες και προστατευτικές μάσκες κ.λπ. Το μικροβιοκτόνο φως μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για παράδειγμα, ως απολύμανση για terrarium ή για μέρη όπου ξεκουράζεται το γούνινο κατοικίδιο σας. Μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες φθορισμού.

Χρησιμοποιείται συνήθως στην υγειονομική περίθαλψη ως λάμπα UV για την απολύμανση των χειρουργείων ή των χειρουργείων. Στα νοικοκυριά, οι μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες είναι πιο γνωστοί ως μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες. Προς το παρόν, είναι κατάλληλος για χρήση της λάμπας για προστασία από ιούς και βακτήρια ειδικά κατά τις περιόδους γρίπης (Corona - covid 19 κ.λπ.) Μικροβιοκτόνες λάμπες + λάμπες UVC - καλύτερο απολυμαντικό υπεριώδους φωτός για αποτελεσματική απολύμανση με όζον και αποστείρωση δωματίου με υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία (λαμπτήρες, σωλήνες, led) σε απόθεμα προς πώληση στο διαδίκτυο - μπορείτε να αγοράσετε σε καλή τιμή.

Λάμπα UVC - Διπλή απολύμανση και αποστείρωση έως και 99% όλων των μικροβίων

Χάρη στην υπεριώδη ακτινοβολία και το όζον, η λάμπα εγγυάται υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας στην καταπολέμηση ιών και βακτηρίων
Λάμπα υπεριώδους

Μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες φθορισμού - Γρήγοροι και αποτελεσματικοί

Το ποσοστό αποστείρωσης είναι έως και 99% - στοχεύστε το φως και τραβήξτε απαλά τη λάμπα πάνω από το αντικείμενο
λαμπτήρες υπεριώδους φωτός

Μικροβιοκτόνοι σωλήνες - Ευέλικτη χρήση

Η μικροβιοκτόνος λάμπα UV LED βρίσκει τη χρήση της σε κάθε νοικοκυριό για αποτελεσματική απολύμανση

λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας

Χαρακτηριστικά:

Αποστείρωση UV LED + Όζον
Ευέλικτη χρήση για απολύμανση
Συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός
Εύκολη λειτουργία

Προδιαγραφές:

Μοντέλο: Profio UVC Tube1
Τύπος: Φορητός λαμπτήρας UV
Υλικό: ABS + Γυαλί
Τροφοδοσία: 220V
Ισχύς: 11W
Μήκος κύματος UV: 240 nm
Διάρκεια ζωής λαμπτήρα: 80.000 ώρες
Μήκος καλωδίου: 1m
Εξωτερικό μέγεθος: 23 cm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x λάμπα αποστείρωσης UV
1x Εγχειρίδιο

Τι είναι η ακτινοβολία UV-C;

Η ακτινοβολία UV-C είναι ένας από τους τρεις τύπους υπεριώδους φωτός , το μήκος κύματος του προκαλεί βλάβη στην κυτταρική μεμβράνη και διαταράσσει το DNA των ιών και των βακτηρίων και τα καταστρέφει. Αυτή η μικροβιοκτόνος ακτινοβολία έχει επομένως απολυμαντικά χαρακτηριστικά . Καθώς είναι υπεριώδης ακτινοβολία, μπορεί να απολυμαίνει όλες τις επιφάνειες στις οποίες προσκρούει και στην περίπτωση των διαφόρων υφασμάτων, διεισδύει απευθείας σε αυτές χωρίς να τις καταστρέφει. Ένα τέτοιο μικροβιοκτόνο φως δεν είναι νέα τεχνολογία, αλλά χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια, κυρίως στην υγειονομική περίθαλψη. Οι λάμπες αποστείρωσης UV χρησιμοποιούνταν κυρίως για την απολύμανση των χειρουργείων, αλλά μπορούσαμε να τις δούμε και σε διάφορα ιατρεία ή αίθουσες αναμονής.

χρησιμοποιήστε ακτινοβολία UVC

Χρήση μικροβιοκτόνων φωτός, απολύμανση UVC και αποστείρωση:

- Σε υγειονομική περίθαλψη, αίθουσα αναμονής, χειρουργεία, χειρουργείο
- Στη βιομηχανία τροφίμων, αποθήκευση τροφίμων, χώρους αποθήκευσης
- Αποστείρωση πόσιμου νερού
- Σε εκτροφή για απολύμανση terrarium, ενυδρεία, κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα
- Σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, γραφεία, τουαλέτες
- Αποστείρωση κλιματιστικών, εργαλείων, οργάνων και μηχανημάτων

ΠΡΟΣΟΧΗ

Όταν ενεργοποιείτε τη λάμπα, άνθρωποι και ζώα πρέπει να φύγουν από το δωμάτιο!
Το φως UV-C μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μάτια, γι' αυτό σας συνιστούμε να αγοράζετε προστατευτικά γυαλιά από την προσφορά μας όταν τα χρησιμοποιείτε.
Ζώα ή φυτά δεν πρέπει να υπάρχουν στο δωμάτιο που απολυμαίνετε αυτήν τη στιγμή.

Σχόλια

Αλλα προϊόντα