Λαμπτήρας απολύμανσης UV 360° με όζον 38W

Κωδικός προϊόντος: 77-002 Έχω μία ερώτηση
νέος Λαμπτήρας απολύμανσης UV 360° με όζον 38W
Κατασκευαστής /
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 155,84 U$
Τιμή με ΦΠΑ 187,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Λαμπτήρας απολύμανσης UV 360° με όζον 38W

Λαμπτήρας απολύμανσης UV 360° με όζον 38W. Οι μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες είναι λαμπτήρες απολύμανσης UV με όζον ιδανικοί για 99,99% αποστείρωση βακτηρίων και ιών (Covid-19). Αποστείρωση για ασθενοφόρα, διαμερίσματα, σπίτια, εμπορικές εγκαταστάσεις, δημόσιες εγκαταστάσεις. Ονομάζεται επίσης ηλιακό φως υπεριώδους, του οποίου τα αποτελέσματα είναι αναμφισβήτητα. Η λάμπα περιλαμβάνει επίσης τηλεχειριστήριο και είναι βολική για εσωτερική χρήση στην απολύμανση χώρων από ιούς, βακτήρια κ.λπ. Σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με διάφορες βακτηριακές και ιικές απειλές στον αέρα από τις οποίες καλό είναι να προστατευτούμε και να διασφαλίσουμε την καθαρότητα του αέρα στον περιοχές όπου περνάμε την καθημερινή μας εργασία ή τον ελεύθερο χρόνο μας. Με μια λάμπα απολύμανσης UVC με όζον, αυτό είναι πραγματικά δυνατό.  

Ο μικροβιοκτόνος λαμπτήρας περιέχει σωλήνα από γυάλινο σωλήνα χαλαζία με τεχνολογία μεμβράνης και ανθεκτικό κάλυμμα λαμπτήρα από κράμα αλουμινίου - απολύμανση με όζον. Μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες + λάμπες UVC - το καλύτερο απολυμαντικό υπεριώδους φωτός για αποτελεσματική απολύμανση με όζον και αποστείρωση δωματίου με υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία (λαμπτήρες, σωλήνες, led) σε απόθεμα προς πώληση στο διαδίκτυο - μπορείτε να αγοράσετε σε καλή τιμή.

Η αποστειρωτική λάμπα UVC παρέχει καθαρισμό με όζον και σκοτώνει έως και το 99% των βακτηρίων και το 100% των ακάρεων στο δωμάτιο.

Απολυμαντικό με υπεριώδη ακτινοβολία

Η λάμπα UVC παρέχει αποστείρωση 360° με ανοιχτή διάχυση θερμότητας για μέγιστη κάλυψη και απολύμανση εσωτερικών χώρων από βακτήρια. Χρησιμοποιείται συνήθως στην υγειονομική περίθαλψη ως λάμπα UV για την απολύμανση των χειρουργείων ή των χειρουργείων. Στα νοικοκυριά, οι μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες είναι πιο γνωστοί ως βιολάμπα του ήλιου. Προς το παρόν, είναι κατάλληλος για χρήση της λάμπας για προστασία από ιούς και βακτήρια ιδιαίτερα κατά τις περιόδους γρίπης (Corona - covid 19 κ.λπ.)

καταστροφή ιών και βακτηρίων

Απολύμανση UV + Όζον

Η μικροβιοκτόνος λάμπα λειτουργεί ταυτόχρονα με υπεριώδη ακτινοβολία και όζον για μέγιστη απόδοση. Η λάμπα αποστείρωσης σκοτώνει έως και το 99% των βακτηρίων και το 100% των ακάρεων στο δωμάτιο.

φως uvc με όζον

Τηλεχειριστήριο

Το εύρος ελέγχου είναι έως και 10 μέτρα, ώστε να μπορείτε να ανάψετε με ασφάλεια τη λάμπα από απόσταση και να φύγετε από το δωμάτιο εντός 30 δευτερολέπτων , πριν ενεργοποιηθεί η διαδικασία απολύμανσης.

μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες UV

Ευρεία χρήση του λαμπτήρα

Είναι ένας μικροβιοκτόνος λαμπτήρας, ο οποίος είναι κατάλληλος για χρήση σε νοικοκυριά ή εταιρικούς χώρους ή ξενοδοχεία - οπουδήποτε, όπου είναι απαραίτητο για την απολύμανση του περιβάλλοντος.

λαμπτήρες uv - αποστείρωση και απολύμανση

Ο χρόνος που απαιτείται για την αποστείρωση μεμονωμένων δωματίων ανάλογα με το μέγεθος της επιφάνειας σε m2

μικροβιοκτόνες λάμπες - χρόνος απολύμανσης ανάλογα με την περιοχή

Χαρακτηριστικά:

UV + Όζον
360° αποστείρωση
Μέγιστη αποτελεσματικότητα έναντι ιών και βακτηρίων
Τηλεχειριστήριο 10 μέτρων
Ευέλικτη χρήση σε διάφορους χώρους

Προδιαγραφές:

Μοντέλο: Profio UVC X2
Τύπος: Λαμπτήρας αποστείρωσης UV
Χρωμα μαυρο
Υλικό: ABS
Τάση εισόδου: 220V
Ισχύς: 38W
Μήκος κύματος UV: 180 nm
Χρήση σε χώρους: 10 έως 30 m2
Έλεγχος: Τηλεχειριστήριο
Μήκος καλωδίου Poer: 1,6 m
Εξωτερικό μέγεθος: 420 mm (ύψος) x 160 mm (πλάτος)
Βάρος: 900 g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x λάμπα αποστείρωσης UV
1x Τηλεχειριστήριο

Τι είναι η ακτινοβολία UV-C

Η ακτινοβολία UV-C είναι ένας από τους τρεις τύπους υπεριώδους φωτός , το μήκος κύματος του προκαλεί βλάβη στην κυτταρική μεμβράνη και διαταράσσει το DNA των ιών και των βακτηρίων και τα καταστρέφει. Αυτή η μικροβιοκτόνος ακτινοβολία έχει επομένως απολυμαντικά χαρακτηριστικά . Καθώς είναι υπεριώδης ακτινοβολία, μπορεί να απολυμαίνει όλες τις επιφάνειες στις οποίες προσκρούει και στην περίπτωση των διαφόρων υφασμάτων, διεισδύει απευθείας σε αυτές χωρίς να τις καταστρέφει. Ένα τέτοιο μικροβιοκτόνο φως δεν είναι νέα τεχνολογία, αλλά χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια, κυρίως στην υγειονομική περίθαλψη. Οι λάμπες αποστείρωσης UV χρησιμοποιούνταν κυρίως για την απολύμανση των χειρουργείων, αλλά μπορούσαμε να τις δούμε και σε διάφορα ιατρεία ή αίθουσες αναμονής.

χρήση ακτινοβολίας UVC

Χρήση μικροβιοκτόνων φωτός, απολύμανση UVC και αποστείρωση:

- Σε υγειονομική περίθαλψη, αίθουσα αναμονής, χειρουργεία, χειρουργείο
- Στη βιομηχανία τροφίμων, αποθήκευση τροφίμων, χώρους αποθήκευσης
- Αποστείρωση πόσιμου νερού
- Σε εκτροφή για απολύμανση terrarium, ενυδρεία, κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα
- Σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, γραφεία, τουαλέτες
- Αποστείρωση κλιματιστικών, εργαλείων, οργάνων και μηχανημάτων

ΠΡΟΣΟΧΗ

Όταν ενεργοποιείτε τη λάμπα, άνθρωποι και ζώα πρέπει να φύγουν από το δωμάτιο!
Το φως UV-C μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μάτια, γι' αυτό σας συνιστούμε να αγοράζετε προστατευτικά γυαλιά από την προσφορά μας όταν τα χρησιμοποιείτε.
Ζώα ή φυτά δεν πρέπει να υπάρχουν στο δωμάτιο που απολυμαίνετε αυτήν τη στιγμή.

Σχόλια

Αλλα προϊόντα