Λαμπτήρας απολύμανσης UV 8W με αποστείρωση με όζον - 30 cm

Κωδικός προϊόντος: 77-005 Έχω μία ερώτηση
νέος Λαμπτήρας απολύμανσης UV 8W με αποστείρωση με όζον - 30 cm
Κατασκευαστής /
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 66,91 U$
Τιμή με ΦΠΑ 80,30 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Λαμπτήρας απολύμανσης UV 8W με αποστείρωση με όζον - 30 cm

Λαμπτήρας απολύμανσης UV 8W με αποστείρωση με όζον - 30 cm με δυνατότητα σύνδεσης πολλών τεμαχίων. Μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες αποστείρωσης για νοικοκυριά, ασθενοφόρα και άλλες εγκαταστάσεις. Η μικροβιοκτόνος λάμπα UV 8W με όζον, βρίσκει τη χρήση της για αποτελεσματική απολύμανση και αποστείρωση. Μικροβιοκτόνος εκπομπός, μήκους 30 cm, παρέχει διπλή απολύμανση και αποστείρωση έναντι βακτηρίων ή ιών. Το μικροβιοκτόνο φως παρέχει αποτελεσματική απολύμανση με υπεριώδη ακτινοβολία και συμπληρώνεται με μια γεννήτρια όζοντος , ώστε να είναι σε θέση να αποστειρώνει σωματίδια γύρης, ακάρεα και να καταστρέφει ιούς, βακτήρια, οσμές και μούχλα από τον αέρα και τα αντικείμενα. Ο συνδυασμός ακτινοβολίας UV και όζοντος καταστρέφει επίσης αποτελεσματικά το DNA και το RNA των μικροοργανισμών, με αποτέλεσμα να χάνουν την ικανότητα αναπαραγωγής και να πεθαίνουν. Ένας πολύ καλός τρόπος για να καθαρίσετε αντικείμενα χωρίς χημικά απορρυπαντικά και επομένως χωρίς καμία δυσάρεστη οσμή.

Η χρήση της λάμπας UV είναι πραγματικά ευρεία, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απολύμανση προσωπικών αντικειμένων, ρούχων, πιάτων, τηλεφώνων, τουαλέτες, κρεβατοκάμαρες, αυτοκίνητα, αναπνευστήρες και προστατευτικές μάσκες κ.λπ., για να διασφαλιστεί ένα καθαρό περιβάλλον . Χάρη στον σύνδεσμο, είναι δυνατή η διασύνδεση πολλών από αυτούς τους σωλήνες υπεριώδους ακτινοβολίας στη σειρά , για να δημιουργηθεί ένας μακρύς σωλήνας εάν χρειάζεστε περισσότερη απόδοση για το μέρος αποστείρωσης.

Απολύμανση με όζον - Μικροβιοκτόνοι σωλήνες και βολβοί όπου το ποσοστό αποστείρωσης είναι έως και 99%

λάμπα απολύμανσης UV

Το μέγεθος της λάμπας UV-C είναι κατάλληλο, για παράδειγμα, πάνω από μια μονάδα κουζίνας ως συμπλήρωμα στον τυπικό φωτισμό, όπου μετά την εργασία μπορείτε να ανάψετε μια μικροβιοκτόνο λάμπα για να απολυμάνετε την περιοχή εργασίας. Χρησιμοποιείται συνήθως στην υγειονομική περίθαλψη ως λάμπα UV για την απολύμανση των χειρουργείων ή των χειρουργείων. Στα νοικοκυριά, οι μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες είναι πιο γνωστοί ως ήλιος του βουνού. Προς το παρόν, είναι κατάλληλος για χρήση της λάμπας για προστασία από ιούς και βακτήρια ειδικά κατά τις περιόδους γρίπης (Corona - covid 19 κ.λπ.) Μικροβιοκτόνες λάμπες + λάμπες UVC - καλύτερο απολυμαντικό υπεριώδους φωτός για αποτελεσματική απολύμανση με όζον και αποστείρωση δωματίου με υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία (λαμπτήρες, σωλήνες, led) σε απόθεμα προς πώληση στο διαδίκτυο - μπορείτε να αγοράσετε σε καλή τιμή.

Λάμπα UV - χρησιμοποιείται κυρίως για μόνιμη εγκατάσταση στο σπίτι ή σε επαγγελματικούς χώρους

λαμπτήρας απολύμανσης

Διπλή απολύμανση και αποστείρωση - Απολύμανση με όζον

Χάρη στην υπεριώδη ακτινοβολία και το όζον, η λάμπα εγγυάται υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας στην καταπολέμηση ιών και βακτηρίων

λαμπτήρας αποστείρωσης


Γρήγορο και αποτελεσματικό

Το ποσοστό αποστείρωσης είναι έως και 99% -   φυσική διαδικασία απολύμανσης και δεν εισέρχονται χημικά στον αέρα

φως του όζοντος

Ευέλικτη χρήση

Η μικροβιοκτόνος λάμπα UV LED βρίσκει τη χρήση της σε κάθε νοικοκυριό ή δημόσιο χώρο για αποτελεσματική απολύμανση και αποστείρωση

φως αποστείρωσης UVC


Χαρακτηριστικά:

Μικροβιοκτόνος λαμπτήρας UV LED με όζον
Διπλή απολύμανση και αποστείρωση
Ευέλικτη χρήση
Αφαιρεί βακτήρια, ιούς, αλλεργιογόνα, μούχλα

Προδιαγραφές:

Μοντέλο: Profio UVC Tube2
Τύπος: UV μικροβιοκτόνος λαμπτήρας
Υλικό: ABS
Τροφοδοσία: 220 V
Τύπος λαμπτήρα: Στρογγυλός σωλήνας
Μήκος κύματος UV: 185 έως 254 nm
Ισχύς: 8W (12 m2)
Διαστάσεις: 310 mm (μήκος)

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x UV μικροβιοκτόνος λαμπτήρας
1x Καλωδίωση
1x σετ διασύνδεσης
1x Σετ βιδών
1x Εγχειρίδιο

Τι είναι η ακτινοβολία UV-C

Η ακτινοβολία UV-C είναι ένας από τους τρεις τύπους υπεριώδους φωτός , το μήκος κύματος του προκαλεί βλάβη στην κυτταρική μεμβράνη και διαταράσσει το DNA των ιών και των βακτηρίων και τα καταστρέφει. Αυτή η μικροβιοκτόνος ακτινοβολία έχει επομένως απολυμαντικά χαρακτηριστικά . Καθώς είναι υπεριώδης ακτινοβολία, μπορεί να απολυμαίνει όλες τις επιφάνειες στις οποίες προσκρούει και στην περίπτωση των διαφόρων υφασμάτων, διεισδύει απευθείας σε αυτές χωρίς να τις καταστρέφει. Ένα τέτοιο μικροβιοκτόνο φως δεν είναι νέα τεχνολογία, αλλά χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια, κυρίως στην υγειονομική περίθαλψη. Οι λάμπες αποστείρωσης UV χρησιμοποιούνταν κυρίως για την απολύμανση των χειρουργείων, αλλά μπορούσαμε να τις δούμε και σε διάφορα ιατρεία ή αίθουσες αναμονής.

υπεριώδη φώτα

Χρήση μικροβιοκτόνων φωτός, απολύμανση UVC και αποστείρωση:

- Σε υγειονομική περίθαλψη, αίθουσα αναμονής, χειρουργεία, χειρουργείο
- Στη βιομηχανία τροφίμων, αποθήκευση τροφίμων, χώρους αποθήκευσης
- Αποστείρωση πόσιμου νερού
- Σε εκτροφή για απολύμανση terrarium, ενυδρεία, κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα
- Σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, γραφεία, τουαλέτες
- Αποστείρωση κλιματιστικών, εργαλείων, οργάνων και μηχανημάτων

ΠΡΟΣΟΧΗ

Όταν ενεργοποιείτε τη λάμπα, άνθρωποι και ζώα πρέπει να φύγουν από το δωμάτιο!
Το φως UV-C μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μάτια, γι' αυτό σας συνιστούμε να αγοράζετε προστατευτικά γυαλιά από την προσφορά μας όταν τα χρησιμοποιείτε.
Ζώα ή φυτά δεν πρέπει να υπάρχουν στο δωμάτιο που απολυμαίνετε αυτήν τη στιγμή.

Σχόλια

Αλλα προϊόντα