Μετεωρολογικός σταθμός με κάμερα FULL HD + WiFi + έλεγχος εφαρμογής

Κωδικός προϊόντος: 10-156 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 165,00 U$
Τιμή με ΦΠΑ 198,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Μετεωρολογικός σταθμός με κάμερα FULL HD + WiFi + έλεγχος εφαρμογής

Μετεωρολογικός σταθμός με κάμερα FULL HD και WiFi με έλεγχο smartphone iOS και Android και ανίχνευση κίνησης. Μετεωρολογικός σταθμός με WiFi IP ασφάλεια Η κάμερα FULL HD είναι μια πολυλειτουργική συσκευή που θα σας ενημερώσει για τον τρέχοντα καιρό αλλά και θα παρέχει την επιτήρηση του χώρου των χώρων σας. Με την πρώτη ματιά, η συσκευή μοιάζει με έναν κανονικό μετεοσταθμό, αλλά κρύβει μια κάμερα Full HD υψηλής ποιότητας με αισθητήρα κίνησης .

Ο μετεωρολογικός σταθμός χρησιμεύει για την ανίχνευση κίνησης και εμφανίζει την εξωτερική και εσωτερική θερμοκρασία, την υγρασία, την ημερομηνία, την ώρα, τη φάση της σελήνης και ούτω καθεξής.

Η κρυφή κάμερα καταγράφει εικόνα σε ανάλυση Full HD 1920x1080 με ήχο και φωτογραφίες σε ανάλυση 4032x3024 - υψηλή ποιότητα για λεπτομερείς εγγραφές. Ο μετεωρολογικός σταθμός υποστηρίζει συνδεσιμότητα WiFi και είναι ασύρματος, επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε τη συσκευή σας απευθείας οπουδήποτε στο εσωτερικό και στη συνέχεια μπορείτε να ελέγχετε όλες τις λειτουργίες της κρυφής κάμερας μέσω της δωρεάν διαθέσιμης εφαρμογής Pro iCam για smartphone (iOS, Android) για να παρακολουθείτε εικόνες σε πραγματικό χρόνο . Η κάμερα ασφαλείας μπορεί να συνδεθεί σε έναν οικιακό δρομολογητή μέσω WIFI ή P2P, επιτρέποντάς σας να προβάλλετε την εικόνα οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο.

κάμερα wifi στον μετεωρολογικό σταθμό

Η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με λειτουργία ανίχνευσης κίνησης έως και 6 μέτρων , η οποία χρησιμεύει για την έναρξη της εγγραφής κατά την καταγραφή κίνησης στο διάστημα. Μια εξαιρετική λειτουργία με την οποία δεν θα χάσετε καμία σημαντική λήψη, επειδή καταγράφει μόνο εικόνες κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας και θα ενημερωθείτε με μια ειδοποίηση απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο. Οι καταγεγραμμένες εγγραφές υποβάλλονται σε συμπίεση H.264 για μείωση του μεγέθους του αρχείου και στη συνέχεια αποθηκεύονται σε κάρτα micro SD που υποστηρίζεται έως και 128 GB . Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένη μπαταρία 3000 mAh που παρέχει 2 ώρες συνεχούς εγγραφής ανά πλήρη φόρτιση και είναι επίσης δυνατή η σύνδεση της συσκευής σε ένα συμβατικό δίκτυο και επομένως η κρυφή κάμερα και ο μετεωρολογικός σταθμός μπορούν να λειτουργούν συνεχώς. Η χρήση ενός μαύρου κουτιού με κάμερα είναι για πολλούς σκοπούς - χρησιμεύει ως εξαιρετικός βοηθός για την ασφάλιση/παρακολούθηση του σπιτιού, των επαγγελματικών χώρων ή ως παρακολούθηση παιδιών, αντίστοιχα, για την παρακολούθηση των παππούδων.

Έξυπνη κάμερα ασφαλείας WiFi σε μετεωρολογικό σταθμό

Χαρακτηριστικά:

Έξυπνη κάμερα ασφαλείας WiFi
Πλήρως λειτουργικός μετεωρολογικός σταθμός
Αισθητήρας κίνησης με ειδοποίηση
Χρησιμοποιεί κάρτες microSD έως 128 GB
Έλεγχος εφαρμογών κινητού τηλεφώνου

Προδιαγραφές:

Οθόνη LCD: 5"
Αισθητήρας εικόνας: 5,0 Mpx CMOS
Ανάλυση βίντεο: 1920 x 1080p Full HD 25 fps
Ανάλυση φωτογραφίας: 4032 x 3024
Μορφή βίντεο: AVI
Συμπιεσμένη μορφή: H.264
Γωνία θέασης: 90°
Μπαταρία: 3000 mAh επαναφορτιζόμενη
Χρόνος εργασίας: εντός 2 ωρών
Ειδοποίηση ανίχνευσης κίνησης και ειδοποίησης
Μέγιστη χωρητικότητα κάρτας μνήμης: 128 GB
Τροφοδοσία: Τροφοδοτικό 2A/5V με σύνδεση USB
Λειτουργικό σύστημα: iOS 7 και νεότερη έκδοση, Android 4.1 και νεότερη έκδοση
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n, P2P
Διαστάσεις: (Μ) 190 x (Π) 140 mm x (Βάθος) 70 mm
Βάρος: 260 g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

• 1x Μετεωρολογικός σταθμός με κάμερα HD
• 1x Βάση
• 1x Εξωτερική μονάδα μέτρησης
• 1x καλώδιο USB
• 1x Οδηγός χρήσης
• 1x CD με λογισμικό
• 1x τροφοδοτικό AC
• 2x Βίδες
• 2x Πριτσίνια

Σχόλια

Αλλα προϊόντα