Μικροβιοκτόνος λαμπτήρας - UV φως 20W + απολύμανση με όζον

Κωδικός προϊόντος: 77-001 Έχω μία ερώτηση
νέος Μικροβιοκτόνος λαμπτήρας - UV φως 20W + απολύμανση με όζον
Κατασκευαστής /
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 128,34 U$
Τιμή με ΦΠΑ 154,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Μικροβιοκτόνος λαμπτήρας - UV φως 20W + απολύμανση με όζον

Μικροβιοκτόνος λαμπτήρας - UV φως 20W + Η απολύμανση με όζον είναι ο καλύτερος αποστειρωτής φωτός UV (φώτα UVC) προς πώληση - 99,99% αποστείρωση βακτηρίων και ιών (Covid-19)

Πωλείται μικροβιοκτόνος εκπομπός σωλήνα UVC 20W + απολύμανση με όζον. Κατάλληλο για σπίτια, ασθενοφόρο, γραφεία ή άλλες δημόσιες εγκαταστάσεις. Οι λαμπτήρες απολύμανσης UVC ή τα φώτα με απολύμανση με όζον εξασφαλίζουν διπλή αποστείρωση και απολύμανση της περιοχής από βακτηριακούς ιούς.

Σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με διάφορες βακτηριακές και ιογενείς απειλές στον αέρα από τις οποίες καλό είναι να προστατευτούμε και να διασφαλίσουμε την καθαρότητα του αέρα στους χώρους όπου περνάμε την καθημερινή μας εργασία ή τον ελεύθερο χρόνο μας. Με μια λάμπα απολύμανσης UVC με όζον, αυτό είναι πραγματικά δυνατό. Υψηλής ποιότητας γυάλινοι σωλήνες, υλικό ABS για καλή διάχυση θερμότητας, δίνοντας στη λάμπα αντοχή στη διάβρωση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η βακτηριοκτόνος υπεριώδης ακτινοβολία βραχέων κυμάτων χρησιμοποιείται για αποτελεσματική αποστείρωση αέρα. Μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες + λάμπες UVC - το καλύτερο απολυμαντικό υπεριώδους φωτός για αποτελεσματική απολύμανση με όζον και αποστείρωση δωματίου με υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία (λαμπτήρες, σωλήνες, led) σε απόθεμα προς πώληση στο διαδίκτυο - μπορείτε να αγοράσετε σε καλή τιμή.

Χρησιμοποιείται συνήθως στην υγειονομική περίθαλψη ως λάμπα UV για την απολύμανση των χειρουργείων ή των χειρουργείων. Στα νοικοκυριά, οι μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες είναι πιο γνωστοί ως ήλιος του βουνού. Προς το παρόν, είναι κατάλληλος για χρήση της λάμπας για προστασία από ιούς και βακτήρια ιδιαίτερα κατά τις περιόδους γρίπης (Corona - covid 19 κ.λπ.)

Οικιακή μικροβιοκτόνος λάμπα UV + Απολύμανση με όζον

Ο μικροβιοκτόνος λαμπτήρας εκπέμπει ακτινοβολία UVC υψηλής έντασης και σε συνδυασμό με το όζον καταστρέφει αξιόπιστα έως και το 99% των βακτηρίων, των ιών, της μούχλας και των μικροοργανισμών στο δωμάτιο.

μικροβιοκτόνος λαμπτήρας - ηλιακή λάμπα UV

Υψηλής ποιότητας σχεδιασμός μικροβιοκτόνων σωλήνων - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΧΩΡΩΝ

Οι λεπτομέρειες είναι τα πλεονεκτήματα που δημιουργούν διαφορά. Λάμπες UVC, με τις οποίες θα απαλλαγείτε από όλους τους ιούς.

υπεριώδες φως ενάντια σε βακτήρια και ιούς

ηλιακό φως UV μικροβιοκτόνο σωλήνα

Η απαλλαγή από τα βακτήρια είναι απλή

Δοκιμάστε μια σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο απολύμανσης με χρήση καθαρισμού UV και όζοντος για μέγιστη αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση των ιών. Καθορίζετε τη διάρκεια της διαδικασίας απολύμανσης ανάλογα με το μέγεθος του χώρου Δοκιμάστε μια σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο απολύμανσης με καθαρισμό UV και όζοντος για μέγιστη αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση των ιών. Ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής αποστείρωσης αέρα, θα καθορίσετε τη διάρκεια της διαδικασίας απολύμανσης.


μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες με απολύμανση με όζον

Ο χρόνος που απαιτείται για την αποστείρωση μεμονωμένων δωματίων ανάλογα με το μέγεθος της επιφάνειας σε m2

ηλιακή υπεριώδης ακτινοβολία απολύμανση μικροβιοκτόνος χρόνος εκπομπής

Ευρεία χρήση του λαμπτήρα

Είναι ένας μικροβιοκτόνος λαμπτήρας, ο οποίος είναι κατάλληλος για χρήση σε νοικοκυριά ή εταιρικούς χώρους ή ξενοδοχεία - οπουδήποτε, όπου είναι απαραίτητο για την απολύμανση του περιβάλλοντος.

μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες - φως UVC

Χαρακτηριστικά:

UV + Όζον
Διπλή αποστείρωση και απολύμανση
Αποτελεσματικότητα ενάντια σε ιούς, βακτήρια, οσμές
Ευέλικτη χρήση σε διάφορους τομείς
Ποιοτικό σχέδιο

Προδιαγραφές:

Μοντέλο: Profio UVC X1
Τύπος: UV μικροβιοκτόνος εκπομπός
Υλικό: ABS
Ισχύς: 20W
Μήκος κύματος UV: 180 nm
Χρήση σε χώρους: 10 έως 30 m2
Τροφοδοσία: 220 V
Διαστάσεις: 380 mm (πλάτος) x 250 mm (ύψος) x 60 mm (βάθος)
Βάρος: 350 g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x UV μικροβιοκτόνος εκπομπός
1x Εγχειρίδιο

Τι είναι η ακτινοβολία UV-C

Η ακτινοβολία UV-C είναι ένας από τους τρεις τύπους υπεριώδους φωτός που, λόγω του μήκους κύματος του, προκαλεί βλάβη στην κυτταρική μεμβράνη και διαταράσσει το DNA των ιών και των βακτηρίων , προκαλώντας την καταστροφή τους. Αυτή η μικροβιοκτόνος ακτινοβολία έχει επομένως απολυμαντικές ιδιότητες. Καθώς είναι υπεριώδης ακτινοβολία, μπορεί να απολυμαίνει όλες τις επιφάνειες που χτυπά και, στην περίπτωση διαφόρων υφασμάτων, διεισδύει απευθείας σε αυτές χωρίς να τις καταστρέφει. Ένα τέτοιο μικροβιοκτόνο φως δεν είναι νέα τεχνολογία, αλλά χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια, κυρίως στην υγειονομική περίθαλψη. Οι λάμπες αποστείρωσης UV χρησιμοποιούνταν κυρίως για την απολύμανση των χειρουργείων, αλλά μπορούσαμε να τις δούμε και σε διάφορα ιατρεία ή αίθουσες αναμονής.

χρήση ακτινοβολίας UVC

Χρήση μικροβιοκτόνων φωτός, απολύμανση UVC και αποστείρωση:

- Σε υγειονομική περίθαλψη, αίθουσα αναμονής, χειρουργείο, χειρουργείο
- Στη βιομηχανία τροφίμων, αποθήκευση τροφίμων, χώρους αποθήκευσης
- Αποστείρωση πόσιμου νερού
- Σε εκτροφή για απολύμανση terrarium, ενυδρεία, κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα
- Σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, γραφεία, αποθήκες τουαλέτας
- Αποστείρωση κλιματιστικών, εργαλείων, οργάνων και μηχανημάτων

ΠΡΟΣΟΧΗ

Όταν ενεργοποιείτε τη λάμπα, άνθρωποι και ζώα πρέπει να φύγουν από το δωμάτιο!
Το φως UV-C μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μάτια, γι' αυτό σας συνιστούμε να αγοράζετε προστατευτικά γυαλιά από τη σειρά μας όταν τα χρησιμοποιείτε.
Ζώα ή φυτά δεν πρέπει να υπάρχουν στο δωμάτιο που απολυμαίνετε αυτήν τη στιγμή.

Σχόλια

Αλλα προϊόντα