Μοναδικό Spy Set - Spy ακουστικό + pinhole κάμερα WiFi HD

Κωδικός προϊόντος: 10-153 Έχω μία ερώτηση
έκπτωση Μοναδικό Spy Set - Spy ακουστικό + pinhole κάμερα WiFi HD
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 220,00 U$
Τιμή με ΦΠΑ 264,00 U$ 317,90 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Μοναδικό Spy Set - Spy ακουστικό + pinhole κάμερα WiFi HD

Μοναδικό Spy Set - Spy earpiece+ pinhole κάμερα WiFi HD. Στιγμιότυπα βίντεο σε πραγματικό χρόνο μέσω WiFi + ζωντανή επικοινωνία μέσω ακουστικού κατασκοπείας bluetooth. Αυτό το σετ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να καταγράψετε διαφορετικούς χώρους ή αντικείμενα μέσω της κάμερας FULL HD pinhole χωρίς να το προειδοποιήσει κανείς, και ταυτόχρονα να επικοινωνήσετε με το άτομο στο τηλέφωνο μέσω του ακουστικού κατασκοπείας bluetooth . Βρίσκει τη χρήση του σε διάφορες δύσκολες καταστάσεις, όταν απαιτείται διακριτική βοήθεια μέσω του τηλεφώνου, καθώς και μετάδοση βίντεο για καλύτερη φαντασία σχετικά με την κατάσταση.

ΣΕΤ - Mini wifi pinhole κάμερα Full HD με ακουστικά κατασκοπείας = εικόνες βίντεο σε πραγματικό χρόνο μέσω WiFi + ζωντανή επικοινωνία μέσω ακουστικού κατασκοπείας bluetooth

Mini Wifi pinhole ασφαλείας Κάμερα FULL HD με μπαταρία Li-on, που επιτρέπει έως και 8 ώρες εγγραφής χωρίς εξωτερική πηγή. Η εγγραφή της κάμερας μπορεί να προβληθεί online μέσω του δικτύου Wifi χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο λογισμικό (είτε μέσω υπολογιστή, smartphone ή tablet). Μια μπαταρία λιθίου σε συνδυασμό με μικρές διαστάσεις κάμερας είναι τέλεια σχεδιασμένη για δυσδιάκριτη τοποθεσία σε εσωτερικούς χώρους.

Δυνατότητα συνεχούς τροφοδοσίας μέσω του μετασχηματιστή AC/DC, ώστε η κάμερα να μην περιορίζεται από τη διάρκεια ζωής της ενσωματωμένης μπαταρίας. Η βιντεοκάμερα καταγράφει βίντεο 1080P/720P/640P/320P παρά το ελάχιστο μέγεθος φακού μόλις 8mm. Η κάμερα αποθηκεύει εγγραφές σε κάρτα microSD (υποστηρίζει έως 32 GB) . Η κάμερα διαθέτει λειτουργία στιγμιότυπου, εγγραφής βίντεο ή ανίχνευσης κίνησης (η εγγραφή ξεκινά με την κίνηση).

pinhole κάμερα WiFi HD

Οι μικρές διαστάσεις, η διακριτικότητα και η ανεξαρτησία από την εξωτερική ισχύ καθιστούν αυτήν την κάμερα ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο σε σύγκριση με μεγάλες κάμερες ασφαλείας. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της κάμερας είναι ότι καταγράφει την πραγματική συμπεριφορά ανθρώπων που δεν γνωρίζουν ότι παρακολουθούνται από κάμερα ασφαλείας.

Χαρακτηριστικά κάμερας Pinhole:

συν Υποστηρίζει κινητά τηλέφωνα Android και PC
συν Βίντεο έως 1080P/720P/640P/320P
συν Υποστηρίζει κάρτες μνήμης έως 32 GB
συν Η χωρητικότητα της μπαταρίας εξασφαλίζει συνεχή λειτουργία έως και 4 ώρες
συν Λειτουργία ανίχνευσης κίνησης

Προδιαγραφές κάμερας Pinhole:

Pixel: 12 megapixel CMOS
Ανάλυση φακού: 1080P/720P/640P/320P
Ρυθμός καρέ: 25 fps
Μορφή βίντεο: AVI
Γωνία θέασης: 90°
Ανίχνευση κίνησης: 6μ
Ελάχιστος φωτισμός. 1 Lux
Χωρητικότητα μπαταρίας: 4000 MA
Μέγιστη διάρκεια μπαταρίας: 8 ώρες
Μέγιστη χωρητικότητα κάρτας μνήμης 32 GB


Κατασκοπευτικό ακουστικό με ενισχυτή bluettooth 5W το πιο πρόσφατο μοντέλο - ο καθένας μας γνωρίζει τις καταστάσεις ζωής που θα εκτιμούσατε αν κάποιος μπορούσε να σας συμβουλεύσει ή να βοηθήσει σε μια δύσκολη κατάσταση, χωρίς κανείς να το γνωρίζει. Είναι σχεδιασμένο για φοιτητές κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, για εμπόρους κατά τη διάρκεια επαγγελματικών συναντήσεων και για άλλες καταστάσεις.

Το ακουστικό κατασκοπείας είναι μια επαναστατική συσκευή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με κάποιον εξ αποστάσεως μέσω του κινητού τηλεφώνου ή του πομπού σας, χωρίς κανείς να το γνωρίζει. Η αρχή είναι απλή, απλά τοποθετήστε το ασύρματο ακουστικό κατασκοπείας (που δεν είναι ορατό λόγω του μικροσκοπικού του μεγέθους) στο αυτί σας και κρεμάστε στο λαιμό το κολιέ bluetooth (για σύζευξη με κινητό τηλέφωνο) με υπερισχύ και έναν ενισχυτή ισχύος 5 W , μέσω του οποίου το σήμα μεταδίδεται ασύρματα στο ακουστικό, όπου το σήμα μετατρέπεται σε φωνή.

Συνιστούμε στους πελάτες να μην αγοράζουν φτηνά χαμηλής ποιότητας απομίμηση ακουστικών κατασκοπείας μέσω μη επαληθευμένων πωλητών.

Έχουμε 24 μήνες εγγύηση για ένα ακουστικό κατασκοπείας. Συμβουλές και εξυπηρέτηση ειδικών. Τα ακουστικά κατασκοπείας έχουν σχήμα ώστε να εφαρμόζουν τέλεια στο τύμπανο του αυτιού, επομένως δεν είναι καθόλου αισθητά. Είναι κατασκευασμένα από αβλαβές υλικό.

κατασκοπευτικό ακουστικό

Το πιο πρόσφατο προηγμένο μοντέλο του δημοφιλούς ακουστικού κατασκοπείας. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, έχει βελτιωμένο ανατομικό σχήμα για να σφραγίζει τέλεια το αυτί από διαρροή ήχου στο περιβάλλον. Το ακουστικό αποτελείται από έναν ευαίσθητο δέκτη (πηνίο), ένα σταθερό μικρο ηχείο , με πολύ καθαρό και καθαρό ήχο με μειωμένο θόρυβο.

ακουστικό κατασκοπείας bluetooth

Το ακουστικό απλώς εισάγεται στον ακουστικό πόρο του αυτιού σας. Ένα ημιδιαφανές άγκιστρο είναι προσαρτημένο στο ακουστικό για να αφαιρείτε εύκολα το ακουστικό από το αυτί σας. Για ακόμα πιο εύκολο χειρισμό των ακουστικών, προσφέρουμε ένα μαγνητικό τσιμπιδάκι στο e-shop μας. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται μπαταρία που διαρκεί έως και 7 ώρες.

ακουστικά κατασκοπείας συν κάμερα hd

Χαρακτηριστικά του ακουστικού κατάσκοπος

συν Επαγγελματικός σχεδιασμός, εξαιρετική ποιότητα ήχου
συν Εργονομικό σχήμα, άνετος χειρισμός
συν Μπαταρία: 1,55 V (337 SR 416SW) διάρκεια μπαταρίας έως 7 ώρες
συν Διαστάσεις: 13x6mm
συν Συχνότητα εργασίας: όλες οι συχνότητες
συν Συνδεσιμότητα Bluetooth σε φορητές συσκευές.
συν Εύκολο στον έλεγχο και τη λήψη κλήσεων.
συν Υποστήριξη handsfree για αμφίδρομη επικοινωνία.
συν Δυνατότητα έναρξης εγγραφής απευθείας από το τηλέφωνό σας - για αναπαραγωγή αρχείων MP3.
συν Ο χρόνος ομιλίας ανά μία φόρτιση είναι έως 12 ώρες, η αναμονή έως και 130 ώρες.
συν Ο βρόχος bluetooth περιλαμβάνει ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 700 mAh
συν Ο βρόχος bluetooth περιλαμβάνει έναν ενισχυτή 5W
συν Ενσωματωμένο μικρόφωνο

πίνακας σύγκρισης ακουστικών κατασκοπείας

Το πακέτο περιλαμβάνει:

 • Κάμερα Micro pinhole
 • Μπαταρία Li-on
 • Καλώδιο τροφοδοσίας USB
 • Λογισμικό σε cd
 • Εγχειρίδιο για την κάμερα
 • Το πιο πρόσφατο ακουστικό κατασκοπείας
 • Μικρόφωνο
 • Bluetooth 5W - βρόχος λαιμού
 • καλώδιο USB
 • Μετασχηματιστής ρεύματος
 • Εγχειρίδιο για το ακουστικό κατασκοπείας

Σχόλια

Αλλα προϊόντα