Μονόφθαλμο με IR LED Night Vision έως 100m + 3x οπτικό ζουμ

Κωδικός προϊόντος: 10-140 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 210,84 U$
Τιμή με ΦΠΑ 253,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Μονόφθαλμο με IR LED Night Vision έως 100m + 3x οπτικό ζουμ

Μονόφθαλμο με νυχτερινή όραση IR LED έως 100m/400m φως ημέρας με εγγραφή σε micro SD και βάση στήριξης ιμάντα κεφαλής. Παρέχει τη σταθερή τοποθέτηση της συσκευής μπροστά στα μάτια για τη δυνατότητα να βλέπεις στο σκοτάδι έχοντας και τα δύο χέρια ελεύθερα. Ο σχεδιασμός της συσκευής βασίζεται σε μοντέλα στρατού, καθιστώντας την ελκυστική για παιχνίδια σε εξωτερικούς χώρους ή για νυχτερινό τουρισμό. Ο καθένας μας κάποτε ονειρευόταν να δει τη νύχτα. Ανήκετε σε αυτούς; Αν ναι, με αυτό το τηλεσκόπιο δεν θα είναι πρόβλημα. Αυτό είναι ένα καινοτόμο τηλεσκόπιο εξοπλισμένο με νυχτερινή όραση IR LED και μια επαναστατική οθόνη ευρείας οθόνης που παρέχει άνετη θέαση και με τα δύο μάτια.

3x οπτικός φακός + 2x ψηφιακό ζουμ με μεγάλο διάφραγμα F 1,4​.

κιάλια με νυχτερινή όραση

Η συσκευή νυχτερινής όρασης προσφέρει τη δυνατότητα να βλέπετε ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι για απόσταση έως 100 μέτρα και έως 400 μέτρα κατά τη διάρκεια της ημέρας . Με ζουμ 2x, μπορείτε να παρακολουθείτε το αντικείμενό σας με την καλύτερη προβολή λεπτομερειών . Έχετε την επιλογή να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα των κιαλιών ανάλογα με το εξωτερικό φως και την εστίαση του φακού για τέλεια λεπτομερή όραση.

Τηλεσκόπιο ευρείας οθόνης νυχτερινής όρασης

Η συσκευή υποστηρίζει κάρτες microSD, επιτρέποντάς σας να τραβήξετε βίντεο και φωτογραφίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε απευθείας στην ενσωματωμένη οθόνη. Η ενσωματωμένη μπαταρία 3000 mAh εξασφαλίζει νυχτερινή όραση για 8 ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας και 5 ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας και επαναφορτίζεται με ένα καλώδιο micro USB που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Η συσκευή είναι σε μαύρο σχεδιασμό με λαστιχένια κουμπιά που είναι εύχρηστα κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Η συσκευασία περιλαμβάνει ρυθμιζόμενο ιμάντα στήριξης κεφαλής για άνετη χρήση. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι μέρες συντομεύονται, δυσκολεύοντας μας να απολαύσουμε τις δραστηριότητες που συνήθως απολαμβάνουμε τον υπόλοιπο χρόνο. Ωστόσο, με αυτό το ψηφιακό τηλεσκόπιο, τίποτα δεν θα σας εμποδίσει να απολαύσετε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες, ανεξάρτητα από τις συνθήκες εξωτερικού φωτισμού. Μπορεί να βρει τη χρήση του στο κυνήγι, το κάμπινγκ, το ψάρεμα ή στη συνηθισμένη παρακολούθηση της φύσης.

Χαρακτηριστικά:

Εμφάνιση με εμβέλεια έως και 400 μέτρα κατά τη διάρκεια της ημέρας
Νυχτερινή όραση έως 100μ
2x ζουμ
Ρύθμιση φωτεινότητας και εστίασης του φακού
Υποστήριξη για κάρτες micro SD
Λειτουργία λήψης βίντεο και φωτογραφιών
Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία

Προδιαγραφές:

IR LED Night Vision
Ζουμ: 2x οπτικό ζουμ
Εμβέλεια κατά τη διάρκεια της ημέρας: 400μ
Εμβέλεια κατά τη διάρκεια της νύχτας: 100μ
Ενσωματωμένη μπαταρία: 3000 mAh
F 1.4 Μεγάλο Διάφραγμα
Φόρτιση: καλώδιο micro USB
Διάρκεια μπαταρίας: 8 ώρες ημέρα/5 ώρες νύχτα
Διαστάσεις: 14 cm (Π) x 6,6 cm (Υ) x 16,5 cm (Β)
Βάρος: 335 g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Συσκευή νυχτερινής όρασης
1x Ρυθμιζόμενο κεφαλόδεσμο
1x Λουράκι λαιμού
1x καλώδιο Micro USB
1x Εγχειρίδιο χρήσης

Σχόλια

Αλλα προϊόντα