Μοτοσικλέτα διπλής κάμερας DOD KSB500 με 1080P + GPS + WiFi

Κωδικός προϊόντος: 55-207 Έχω μία ερώτηση
νέος Μοτοσικλέτα διπλής κάμερας DOD KSB500 με 1080P + GPS + WiFi
Κατασκευαστής DOD
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 293,34 U$
Τιμή με ΦΠΑ 352,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Μοτοσικλέτα διπλής κάμερας DOD KSB500 με 1080P + GPS + WiFi

Μοτοσικλέτα διπλό έκκεντρο για μοτοσυκλέτα DOD KSB500 με ανάλυση 1080P + GPS και WiFi. Η τελευταία κάμερα moto με οθόνη IPS LCD 3" και διπλή εγγραφή βίντεο 1080P μπροστά και πίσω θα σας δώσει μια επισκόπηση όλων όσων έχετε ζήσει κατά την οδήγηση. Το πιο πρόσφατο σετ κρυφής κάμερας σε μοτοσυκλέτα - 2 κάμερες εξοπλισμένο με αισθητήρα εικόνας SONY , με εξωτερικό GPS και τιμή ISO έως 12800 . Το μοντέλο DOD KSB500 είναι το καλύτερο σετ κάμερας για μοτοσυκλέτα με πλήρη εγγραφή βίντεο σε απαράμιλλη ποιότητα και στα δύο κανάλια βίντεο καμερών με συχνότητα 30 fps.
Το πιο πρόσφατο σετ κρυφής κάμερας σε μοτοσικλέτα με οθόνη IPS LCD 3" προσφέρει διπλή εγγραφή βίντεο 1080P μπροστά και πίσω και σας δίνει μια επισκόπηση όλων όσων έχετε ζήσει κατά την οδήγηση. Η προηγμένη τεχνολογία WDR εγγυάται την καλύτερη δυνατή ποιότητα βίντεο ακόμα και σε σκληρά περιβάλλοντα και εκπληκτικό βίντεο σε οποιοδήποτε φως. Η κάμερα υποστηρίζει έως και 128 GB microSDHC/SDXC class 10 . Βίντεο κάμερα σε μοτοσυκλέτα DOD KSB500 Jakiro διπλή κάμερα Σετ Moto με ανάλυση FULL HD 1080P με GPS και σύνδεση WiFi με οθόνη LCD 3".

Σετ διπλής κρυφής κάμερας για μοτοσυκλέτα DOD KSB500 με ανάλυση 1080P, GPS και WiFi

Ο ευκρινής γυάλινος φακός 6G, ο οποίος είναι κατασκευασμένος από έξι στρώματα γυαλιού, παρέχει μια εκπληκτικά καθαρή και χωρίς παραμόρφωση εικόνα.
Η μπροστινή και η πίσω κάμερα είναι εξοπλισμένες με έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 156°, ο οποίος επιτρέπει μεγάλη γκάμα εικόνων. Η πανοραμική θέα καταλαμβάνει όλες τις πλευρές χωρίς παραμόρφωση .
διπλή κάμερα για μοτοσυκλέτα dod ksb500

ΔΙΠΛΗ κάμερα μοτοσικλέτας 1080p με επεξεργαστή GPS με ταχύτητα 10 Hz

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, όλες οι λεπτομέρειες και οι λεπτομέρειες από ένα εξωτερικό σύστημα GPS μπορούν επίσης να καταγραφούν χρησιμοποιώντας τεχνολογία WIFI & APP.
Απλώς συνδέστε την κάμερα χρησιμοποιώντας μια σύνδεση wifi με ένα κινητό τηλέφωνο ή tablet, εγκαταστήστε τη δωρεάν εφαρμογή DOD Dashcam και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για απομακρυσμένη πρόσβαση στην κάμερα.

κάμερα dod με επεξεργαστή gpc


Οι μικροδιαστάσεις κάνουν την κάμερα μοτοσικλέτας DOD KSB500 Jakiro σχεδόν αόρατη

Με μικρές διαστάσεις (30x30x30 mm) της μπροστινής και πίσω κάμερας και την τοποθέτηση της κύριας μονάδας (121x73x15 mm) απευθείας στον αποθηκευτικό χώρο, αυτό το σετ είναι σχεδόν κρυμμένο, ενώ έτσι μπορείτε να αποτρέψετε πιθανή κλοπή του σετ κάμερας
μοτοσυκλέτα DOD KSB500 Jakiro

Προστασία IP68 - Αδιάβροχο και Αδιάβροχο

Η συντομογραφία IP68 σημαίνει τον υψηλότερο βαθμό προστασίας. Αυτή είναι μια τυποποιημένη αξιολόγηση της αντίστασης του ηλεκτρικού εξοπλισμού στην εισροή ξένων στερεών (αδιάβροχο) και νερού (αδιάβροχο).
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον καιρό ή τη βροχή ενώ οδηγείτε και η κάμερά σας θα λειτουργεί πάντα.

αδιάβροχη κάμερα σε μοτοσυκλέτα

Μοναδική τεχνολογία TS (Stream).

Όλα τα προβλήματα εγγραφής στην κάρτα micro sd σε περίπτωση φυσικής πρόσκρουσης (ατύχημα) και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος έχουν επιλυθεί. Ολόκληρο το αρχείο βίντεο αποθηκεύεται ακόμη και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Το αρχείο αποθηκεύεται ταυτόχρονα με την εγγραφή του.

μοναδική τεχνολογία TS - dod kbs500

Προηγμένη τεχνολογία WDR

Εγγυάται ποιότητα βίντεο σε οποιοδήποτε φως, περιβάλλον, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλής ή υπερβολικής έκθεσης φωτισμού. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του, εγγυάται τις πιο όμορφες λήψεις σε κάθε καιρό.

κάμερα moto set - λειτουργία wdr

Το σετ κάμερας μπορεί να κρυφτεί λόγω των μικροδιαστάσεων του. Και παρόλο που αυτό το σετ κάμερας έχει πραγματικά μικρομεγέθη , διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά όπως G-SENSOR, λειτουργία αυτόματου κλειδώματος , χειροκίνητη λειτουργία κλειδώματος αρχείων SOS , αυτόματη εγγραφή και τερματισμό λειτουργίας, εγγραφή βρόχου και προστασία με κωδικό πρόσβασης.

Δεδομένα GPS

Τα εγγεγραμμένα αρχεία βίντεο και τα δεδομένα GPS μπορούν επίσης να αναπαραχθούν σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το αρχικό πρόγραμμα από το DOD, το οποίο είναι διαθέσιμο δωρεάν.
Το DOD GPS Player 2.0 εμφανίζει εγγραφές βίντεο FULL HD με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, όπως ταχύτητα οχήματος, συντεταγμένες gps, υπερφόρτωση κ.λπ.

Παίκτης DOD

Συνθήκες φωτισμού - ISO 12800

Το DOD KSB500 διαθέτει αισθητήρα SONY με αυξημένη ευαισθησία ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Η εκτεταμένη εμβέλεια αυξάνει τη φωτεινότητα των αντικειμένων που κινούνται γρήγορα τη νύχτα. Η κάμερα μπορεί τώρα να καταγράψει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού.

iso 12800

Εγγραφή βρόχου - Κυκλική εγγραφή

Όταν ο αποθηκευτικός χώρος στην κάρτα micro SD που έχει τοποθετηθεί είναι πλήρης, μπορεί να αντικαταστήσει αυτόματα παλαιότερα αρχεία με νεότερα, δηλαδή τα αρχεία διαγράφονται συνεχώς.

Προστασία δεδομένων αισθητήρα G σε περίπτωση πρόσκρουσης

Θα προστατεύει αυτόματα όλα τα αποθηκευμένα και τρέχοντα αρχεία σε περίπτωση σύγκρουσης, φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης ή κλίσης του ποδηλάτου. Με αυτή τη λειτουργία, σημαντικά αρχεία δεν θα διαγραφούν ή θα αντικατασταθούν, ακόμη και κατά την εγγραφή στον βρόχο χρόνου.

Προστασία αρχείου αισθητήρα g σε περίπτωση σύγκρουσης

Βασικές λειτουργίες:

° Διπλή εγγραφή βίντεο 1080P μπροστά και πίσω
° Προηγμένη τεχνολογία WDR, εκπληκτικό βίντεο σε οποιοδήποτε φως
° 6G κοφτερό γυάλινο φακό
° 3" Οθόνη LCD IPS
° 156° εξαιρετικά ευρεία γωνία
° Αισθητήρας G - προστασία δεδομένων σε περίπτωση πρόσκρουσης
° Χειροκίνητο κλείδωμα αρχείων - Προστασία SOS
° Αυτόματη εγγραφή και απενεργοποίηση
° Εγγραφή βρόχου
° Προστασία με κωδικό πρόσβασης
° Υποστήριξη κάρτας μνήμης Micro SDXC έως 128 GB
° Σύνδεση WiFi

Προδιαγραφές:

Οθόνη: Οθόνη LCD 3".
Ανάλυση βίντεο: FULL HD 1920x1080 @ 30fps x 2
Αισθητήρας: Sony
Ευρυγώνιος φακός: 156°
Διάφραγμα: f/1,8
Ευαισθησία ISO: Έως 12800
Μορφή βίντεο: TS
Μέσα εγγραφής: Micro SDHC/SDXC έως 128 GB (κατηγορία εγγραφής 10)
Ήχος: Ενσωματωμένο ηχείο, εξωτερικό αδιάβροχο μικρόφωνο (καλωδιακός ελεγκτής)
Μπαταρία: 3,7V 500mAh
Ισχύς εισόδου: 5V 2A
Διαστάσεις: κύρια μονάδα: 121 (L) 73 (Π) 15 (Υ) mm, κάμερα: 30x30x30 mm
Βάρος: κύρια μονάδα: 154 g, κάμερα: 118 g
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20° C ~ 65° C

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1. Κύρια μονάδα σετ κάμερας με οθόνη LCD
2. 2x Κάμερα (μήκος καλωδίου 2,37 m)
3. Ελεγκτής καλωδίου (μήκος καλωδίου 2,37 m)
4. Εξωτερικό GPS (μήκος καλωδίου 3,5 m)
5. Βάση για μοτοσυκλέτα
6. Στήριγμα σε σχήμα Τ για την κύρια μονάδα
7. Στήριγμα (προαιρετικό αξεσουάρ)
8. Κιτ στερέωσης βάσης
9. Καλωδίωση για μόνιμη εγκατάσταση
10. Εγχειρίδιο
dod ksb500 - περιεχόμενα συσκευασίας

Σχόλια

Αλλα προϊόντα