Μπαταρία Powerbank χωρητικότητας 2000mAh

Κωδικός προϊόντος: 11-225 Έχω μία ερώτηση
νέος Μπαταρία Powerbank χωρητικότητας 2000mAh
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 17,41 U$
Τιμή με ΦΠΑ 20,90 U$ 33,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Μπαταρία Powerbank χωρητικότητας 2000mAh

Μπαταρία Powerbank χωρητικότητας 2000mAh και μπαταρία ιόντων λιθίου - ισχυρός φορτιστής και εξωτερική μπαταρία με μοντέρνα και κομψή εμφάνιση. Έχει μικροσκοπικό μέγεθος και βάρος που το καθιστούν ιδανικό για μεταφορά στην τσέπη. Η μπαταρία έχει σχεδιαστεί για να φορτίζει το iPod, το iPhone, τα κινητά τηλέφωνα, τα tablet, τα MP3 players, τις συσκευές GPS και πολλά άλλα. Ισχυρός φορτιστής και εξωτερική μπαταρία με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό. Χάρη στη χωρητικότητα της μπαταρίας 2000mAh, φορτίζει την μπαταρία του τρέχοντος smartphone 1,5x. Η απόδοση εξόδου της θύρας USB είναι 1A. Ο πλήρης χρόνος φόρτισης του powerbank είναι 2-3 ώρες. Το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας υποδεικνύεται από τέσσερις λυχνίες LED, επομένως δεν συμβαίνει ποτέ το POWERBANK σας να αποφορτιστεί και να μην το ξέρετε.

Η εξωτερική μπαταρία είναι εξοπλισμένη με έξυπνα τσιπ για να εξασφαλίσει την προστασία της από υπερτάση, υπερθέρμανση, υπερφόρτιση και ολική εκφόρτιση. Η χρήση είναι πολύ απλή. Απλώς συνδέστε τη συσκευή σας μέσω καλωδίου USB στην εξωτερική μπαταρία και ενεργοποιήστε τη. Μετά τη φόρτιση, αποσυνδέστε το καλώδιο USB της συσκευής και η εξωτερική μπαταρία μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα τερματιστεί αυτόματα.

ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η συσκευή περιλαμβάνει μια δίοδο LED που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φακός όταν δεν φορτίζει μια συσκευή. Όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη, αυτό το LED μπορεί να ανάψει μόνιμα για μερικές εβδομάδες. Το Powerbank είναι ιδανικό για φεστιβάλ, κάμπινγκ, ταξίδια, ταξίδια στο εξωτερικό ή ως πηγή τροφοδοσίας έκτακτης ανάγκης για πολυάσχολες μέρες, όταν οι συμβατικές μπαταρίες στη συσκευή σας απλά δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας. Η μπαταρία θα φορτίσει σχεδόν κάθε φορητή συσκευή με υποδοχές USB mini/micro USB. Η συσκευή επαναφορτίζεται εύκολα χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB, είτε μέσω του υπολογιστή σας είτε από την πρίζα.

Χαρακτηριστικά:

Προστασία από υπέρταση, υπερθέρμανση, υπερφόρτιση και βαθιά εκφόρτιση
Μικροσκοπικό μέγεθος και βάρος μπαταρίας
Ένδειξη LED αποφόρτισης εξωτερικής μπαταρίας
Περίπου 1,5 φορές περισσότερη χρέωση από το τρέχον κινητό τηλέφωνο
Δίοδος LED για φωτισμό έκτακτης ανάγκης
Πολύ ελαφρύ μόνο 75 γραμμάρια

Προδιαγραφές:
Τύπος μπαταρίας: Li-ion
Έξοδος: 5V / 1A
Είσοδος: 5V / 1A
Χωρητικότητα: 2000 mAh
Πλήρης χρόνος φόρτισης: 2-3 ώρες
Διάρκεια ζωής: 500 κύκλοι φόρτισης
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ° C έως + 50 ° C
Προστασία από υπέρταση: ναι
Προστασία από υπερθέρμανση: ναι
Προστασία υπερφόρτισης: ναι
Προστασία ολικής εκκένωσης: ναι
Διαστάσεις: 71 * 33 * 19 mm
Βάρος: 75 γρ

Περιεχόμενα:

1x Εξωτερική μπαταρία 2000mAh
1x καλώδιο USB

Σχόλια

Αλλα προϊόντα